Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo

Anonim

Na tosoina e tagata iloga se vaʻaiga e leʻi mafaufauina i le va o le umukuka ma le naʻo nofoaga e nonofo ai, ma agai atu foi i le faʻasologa o le ala savali. O le iʻuga, na maua e tagata faʻatau le manaʻo - fale faigaluega mo le taimi nei.

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_1

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_2
Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_3
Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_4
Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_5
Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_6
Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_7
Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_8

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_9

Potu malolo - umukuka

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_10

Vaega

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_11

Vaega

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_12

Vaega

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_13

Sanosel

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_14

Sanosel

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_15

Sanosel

Studio fale mautotogi mo nofoaga malolo

Potu malolo

Manaoga o tagata faatau

E ala i le tuʻuina atu o le uluaʻi faʻatulagaga, o tagata e ona o se tasi-potu fale mautotogi (ogatotonu ulugalii, e aunoa ma tamaiti) fesili i le vaega o le fou-spatal mumu e le masani ai. O le mafuaʻaga o loʻo i le mafuaʻaga mafuaʻaga o fale. E leʻi talitonu le fale mautotogi i le ulugalii tumau o le ulugaliʻi - na fuafua e le au faʻatau e auai ia te ia o ese atu o se fale. Ole mea lea, o fale na vaʻaia e i latou i le tasi vateatea avanoa, ae le o tuʻufaʻatasiga i potu malolo. O le tagata e na i ai ma le manatu o le lumanaʻi i totonu - latou te manaʻomia le asthetics o le atunuʻu.

Studio fale mautotogi mo nofoaga malolo

Potu malolo

Fale mautotogi

Ina ia faʻataunuʻuina tagata faʻatau o tagata faʻatau, o tagata faigaluega na aveese se pa le gaogao i le va o le umukuka ma le potu malolo. O lea, i la latou incess ua tu i luga o le manaia ma ua tuʻufaʻatasi foi e le tele o le sili atu nai lo le 40 m2. O le tolu sone aoga na amata ona faaumaina lava i ai. I le lata mai o le tau o le tau o le osofaʻiga ma le ventipelation channel e ala i le laina o le contair ua faʻaaogaina le kuka. Le isi, i le ala "i le faamalama, na faaali mai se Masini Bund. Lenei - ma se nofoaga mo le fafagaina, ma o se isi galuega. I se faʻaopopoga, o le cut Curd o le "tuaoi" i le va o le umukuka ma le potu malolo. Na tuuina le mea mulimuli ane i le faamalama, ma ua uma ona fausia e faʻaaoga ai se matuu tele ma se laulau kofe. Na latou faʻaauupegaina foʻi le ofisa faʻaituau.

I le isi itu o le potu, i le Tusia ma faʻapipiʻi Logsia, o le potu ola maua maua ai le faʻaauau - i foliga o se paga nofoa. Mulimuli ane, i le faitotoa i le potu tuu le galuega faafiafia. Ina ia aua neʻi liliu le potu e tasi i totonu o le potumoe, na faʻuʻomia ai le moega.

Studio fale mautotogi mo nofoaga malolo

Umukuka

Na fuafua muamua le ala i le umukuka, aʻo le laititi, aʻo le vaega laititi o le tapenaina o le kuka ma le mauaina o le sone sone. O le iʻuga na faʻaaogaina e faʻatulaga ai le fausia-i totonu o le fale. O lona tofiga o le teuina o lavalava vaitau ma ... skis.

Studio fale mautotogi mo nofoaga malolo

Faleaiga

Sa tumau le faletaele i tuaoi muamua. O le mea na seʻi vagana le faʻapipiʻi o le vai taele i le teena. I totonu o le potu, fale ma fausiaina le taʻele o Niche, o loʻo maitauina ai le nofoaga e maua ai le masini fufulu atoa.

Studio fale mautotogi mo nofoaga malolo

Sanosel

O le lanu autu i le fale atoa e paʻepaʻe, o le faʻaopopoga o le faʻaopopoga o panu o lanumoana, pi, lanumoana, efuefu. O le lanu paleti na tuufaatasia, faʻavae i luga o le sitaili faʻaalia e tagata faʻatau. O meaafale mo le poloketi na faia e Pokafua ai, e tusa ma mata o tusitala o le poloketi. Tele atavali ma le paleti mea, faʻataʻitaʻiga o le magalafu, utupoto ma nofoaafi - o nei mea uma ma elemene o loʻo aʻafia foi i le lagolagoina o le atunuʻu. O le moli i totonu o le fale mautotogi ua mafaufau i sone uma, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka e lua ona o ni faʻailoga e lua - lautele laupapa). E faʻapena foi, o isi sone uma ma nofoaga ma nofoaga e foia, lea e mafai ai ona e faʻafetaui le tulaga i se tulaga faʻapitoa.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le masani ai poloketi: Odnushka mo le atunuu malolo 10845_21

Gradoo Ulu: EKALINA LIVINOINO

Vaeluaga: Studouri Insior Purtaid Kutashhha

Matamata i luga

Faitau atili