Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga

Anonim

O se fale o loʻo taʻua i lalo o le fale o loʻo fausia i luga o le ato o laupapa tusiata, ae i nei aso e mafai ona ou faia le fale faʻamafanafana ma sili atu ona mafanafana. Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona filifili se fale ogalaau, puleaina lona faʻapotopotoga ma solomuli.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_1

Fatu i le talafatu

Vaeluaina tau i le fale lima-tipiina e matua tele lava. Faʻatasi ai ma le tau maualalo maualalo tau mai fale o loʻo i totonu o le atunuʻu, o loʻo tele fale mai Lartch, Chedar ma le Cormail Daila Kamupani pei o "Astel Danilla, ma tuagane" , "Northern Izba").

Fatu i le talafatu

O manatu, kamupani o galulue ai i le tamaoaiga o loʻo saili mo matua uaiti ma e masani ona ofoina atu afi i mea ua vaivai, valaʻau i latou lava o manuʻauna. O lea la, pe a fai o loʻo faʻatapulaʻa auketi, ma le paketi e fausia se fale talipaʻele, o le ae pulea atoatoa le lelei o mea ma galuega.

Ina ia mautinoa le manaia o microclite ma aloese mai le tele o tau o le unaʻia o tau, i le ogatotonu o Lusia, e tatau ona faia le fale mai se lautele o le 25 CM; O le lautele o le au faigaluega i le aoauli o le ponarc luper e tatau ona 15 cm ma sili atu.

Nofoaga ma le taimi fausiaina

Fatu i le talafatu

O le sili ona lauiloa e sili ona lauiloa e sili ona taugofie lipine. Ata: "FSM Green Plouth"

E lua auala eseese i le gaosiga o se ogalaau. I le pusa muamua o le lumanaʻi, o le fale muamua faʻaputuputu "Tautua" (e aunoa ma le palauina infect i le nofoaga gaosi, e masani lava ona i ai i le nofoaga o le vaomatua. O le numera ogalaau ma tuʻuina atu i le mea, le mea o aoina ai le mamanu ile faʻapipiʻiina o le faʻamaufaʻailoga. O ia tekonolosi e maua ai le saoasaoa o le fausiaina ma le itiiti ifo o le braiking braking ogalaau.

Ae o le tuai i le auala pe le tuʻuina atu o le afi o le afi o timuga poʻo le vevela vevela e ono mafua ai faʻafitauli matuia: o le a tali mai le brica, e le mafai ona ufiufi i puipui ma mea leaga. tatau ona faʻagaioia e le gata i inisiua, ae o le faʻamalieina foʻi tuʻufaʻatasiga.

Fatu i le talafatu

I totonu o le fale tipi i luga o le Windows ma Dortors tuua taui avanoa ua tapunia ma lautele lautele.

Ina ia aua nei ona avea se tagata na afaina ai, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le taimi faʻaoʻole ma malie i le faʻaputuputu o le ata e le tutusa kamuta na gaosia. O le ala lea, e mafai ai ona faia nei galuega i le vaitau malulu, ma o le lamatiaga o le susunuina i le taumalulu e laititi.

Fatu i le talafatu

Vaega o le vaega. Ata: "Superjut"

Ia, o le filifiliga atoatoa o le faʻatonuina o se fale mai le mago i se tino poʻo se vaomatua mago; E moni, o le a tau le itiiti ifo ma le tasi ma le afa taimi sili atu taugata.

Matou te matauina foi o le faʻatau o le mamanu "i le ata" e matua lamatia - e sili le faigata ona maua le taimi ma alu i le nofoaga o le tagata gaosi oloa, ave ma oe o se tagata poto masani o se tagata kamuta.

Fatu i le talafatu

PAD i Bales e masani ona mauaina mo le faʻapipiʻiina ma le lau. Ata: "Rusia Lon"

O le auala lona lua (e masani ona masani ai) O le oti tuusaʻo i luga o le fale fausiaina, ma le faʻasaʻoina o le ufiufi. Faatasi ai ma se poloketi lavelave, e faafaigofie ai le galuega o le matai ma faʻaititia le tulaga lamatia o le faʻauo o le brick - pe a fai o le argade e le umi e taofia ai faʻalavelave i le galuega. Peitaʻi, o le taimi fausiaina faʻateleina sili atu nai lo faʻalua, ona o le tipiina o le tulimanu o lo o lokaina ma ua tele se taimi. E le gata i lea, e manaʻomia le totogia o le loli o le loli, o lona uiga e le faaolaina le metotia o le fausiaina, seʻi vagana ua faʻaaogaina le siʻitia o lima-faia ma le siʻitia o lima-faimauga ma le faʻapipiʻi eletise.

Fatu i le talafatu

O le isi le mautonu o le masani masani o le sui o le togavao mai le vaomatua fou o vaomatua, e onā, ma o isi nisi taimi e amata ai ona felelei ai i le taimi nei. O le mea lea, pe a fasiotia "i lea nofoaga", e manaʻomia le faʻaaogaina o le ie puipui-lelei poʻo le paʻu o ponaivi. Ma le mea mulimuli, e aoga lona taua o le tele o lapisi lapisi o otaota ua fausia; Ae peitai, mamago chips - e sili ona faʻamamaina, ma teuteu ai e le faigata ona maua faʻaaogaina.

O le fausiaina o mea mamago e taua tele: O le pale e le polokaina, e le mafai e le laʻau ona suia le lanu, o le faʻamau e le malulu ma e le manuia.

Fatu i le talafatu

O loʻo mafai ona faʻatonutonuina e le gata i fafo, ae faʻapea foʻi i totonu o pa, a leai e leai se fale o le a foaʻiina atu i le le mautonu.

Karelian Lagolagoina Pine Pine i luga o le maualuga o le keynel vaega e sili atu le sili atu i le pine ma sporce ola i le ogatotonu o Rusia. Tupe mai i lenei mea e le manaʻomia ai le teteʻe ma vali. E le taʻitaʻi e Brica le puipui o loʻo iai se faʻaititia o le faʻaititia, o le a le manaʻomia meaʻai. Peitaʻi, o se Wizard Under Wizard e manaʻomia e galue ma le matutu pini: E manaʻomia le faʻasao o le login ma le ausiaina toetoe o se maea ma faʻaopoopoga faʻamaufaʻailogaina. I lalo o lona lava mamafa ma le mamafa o le taualuga, o loʻo nofo ai le fale teu oloa e uiga ile 1.5-2%, o lea e manaʻomia ona faʻaaoga se faiga faʻapitoa ma faʻamalama, ina ia tuua ai avanoa o faitotoʻa i le 5 cm.

Dmiry belyaev

Ulu o Arteel Danil, Makar ma uso

Faʻafefea ona e aveese le saʻo.

O tamaʻimoʻe o le fatuga o tamaʻitaʻi e faʻamamaina ai le paʻu o loʻo faʻaaoga ai se mea faʻapitoa, lelei suʻai poʻo kapeti I mataupu uma e lua, o le faʻavasegaina ua faʻaleagaina teisi, ma taofi le tapulaʻa maualuga le teteʻe i le fungas. Peitaʻi, o faʻamaumauga o liuga ma faaletonu o loʻo tumau pea i luga o le tulaga o le ulu, o lea na foliga mai ai i latou le pa. Afai e te filifili e tuua se fale ogalaau e aunoa ma se trim, e aoga le totogi mo le faʻamamaina o le faʻasologa ma le rigeni (mai le 90 rubras. Mo le 1 pro. I se mea matiina, e mafai ona maua le iʻuga, latalata i le faasaʻoina i le gaosiga i luga o le pili, ma le na o le lalolagi o le a faʻamaauina pea lava mai le koma.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_10
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_11
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_12

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_13

O le iʻuga o le motu, o le ogalaau ua lamolemole, ma i le lumanaʻi o le a faigofie ona faʻavaveina o le a faʻapupulaina ma le ivi aʻiaʻi. Ata: vladimir grigriaev / avega alalaufe (3)

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_14

A o le paʻu o se suo poʻo le gigine, laiti le faʻasao e faʻasaoina - o loʻo faʻafaigofie ai ogalaau e fufulu ma se nylon pulumu e faʻaali ai se laʻau

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_15

Skalel lapoa

Faʻapefea ona Pulea le faʻafefeteina o le Fono Aoao

Ma le fau o le tusi mulimuli, aemaise lava o le tausiga "i le tulaga '," e manaʻomia le faʻatonutonuina, lea e masani ona faʻatinoina e le tagata faʻatau lava ia. O le a le mea e tosina mai ai?

Antipturetation o fafie

Fatu i le talafatu

Lodge maea e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le fusi mai manulele ma matagi, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o ni faʻailoga o le faʻasaʻoga. Ata: "Rusia Lon"

Ae le i faia le tulimanu o le tulimanu ma pulupulu i luma o le tulimanu o loka ma uumi uumi, o le a sili atu i le olaga tautua o le fale. I ogalaau faʻapipiʻi, e fautuaina le antiseptt uma luga. Ina ua maeʻa le fausiaina o puipui, e mafai ona ufiufi pito o le perris wax e puipuia ai i latou mai le paʻu.

Aua neʻi galo e uiga i le iʻuga o le fola o le fola o le muamua fola, uliuli laupapa, faʻapea foi ma le taualuga taualuga.

O le lautele o avanoa i le tulimanu loka ma i le va o pale

Lelei tele pe a le sili atu i le 3 mm i soo se mea. O vaʻaiga o le taua o le 3-6 MM e mafai ona satauro ai, ma mai le lautele o le ala o le a feula, ma e toetoe a le aoga le tausiga - e tatau ona latou faʻatau ai le taugata mo se ogalaau. I le tulaga lautele, o le uumi o le unatar guorves e tatau ona i ai se tulaga o sina nai lo le lofituina o ogalaau, ina ia le faʻaalia ai le pale i le sulugatiti ma le matagi.

Fatu i le talafatu

Faasao le Brazing

Fatu i le talafatu

Suo. Ata: "Orzor"

O le pale e tatau ona fananau mai ma le tasi ma le isi ma le pou laupapa ma le mafiafia o le 25-30 mm. O lo latou umi e filifilia e tutusa ma le tasi ma le afa vaega o le ogalaau, ma o le laasaga e tatau ona 1.5 m. E leai se tulaga e tulei ai le fafie ma e leai mafua ai le foliga mai o foliga. E faigata le vaeluaina o alavai, ae peitaʻi o loʻo manaʻomia ma faʻailogaina i latou i totonu o maketi i luga ole laiga ma oloa i luga ole laiga. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea saʻo, e taua pe a uma ona lalagaina taʻitasi e pulea le saʻo o le faʻaupuga o tulimanu.

Faʻapipiʻi pou

Soʻo se maupuʻe, e le pei o pa puipui, ma faʻataʻitaʻi aua le faʻaseʻe ma aua le suia lo latou maualuga - e tatau ona faʻaavanoaina pe a faʻaputuputu se ekalesia.

Fatu i le talafatu

Fao lagolago i lalo o pou e le mafai ona vaaia; Afai e te faʻatulagaina i latou i le pito i luga, e iai le lamatiaga o le faia o le le mautonu i le feagai ai ma le fausiaina.

Faatumu o utupoto

I le pulega masani fauina, e pei ona tauaao mai ai i uta ma le saʻo o manu felelei, ma le saʻo o le taga tagamea, aʻo aʻafia ai le le faʻamaoni ma le faʻapipiʻi fausaga ia lava. O le lelei o upu e tatau ona mataituina aʻo leʻi tauina le isi pale. Peitai, o aso nei tele o le auupega e fiafia ai le faʻapipiʻi o utupoto e faʻaaoga ai uʻamea, e sili atu le faafaigofieina i le galuega, o le malosi o le faʻapipiʻi (ae pe a le mafiafia o le 2 mm ). I lalo o le puipui puipui, mafolafola fanua e togafitia. Peitaʻi o lenei auala fou ua faʻatulagaina i luga o le talo o le faʻatagata, o lona uiga, mo le fale, na faamautu i lalo o le Lusia, na te le fetaui.

Fatu i le talafatu

I le taimi o le faʻatulagaina o malo ma palu, o le fusi-laga o le papa maʻa, faʻavae i luga o le faʻamatuʻuina o le lapotopoto, o nisi taimi e faʻapipiʻi ai. O se tali o le sili e sili ona lelei e pei o le le aoga-le-lessense (e faigofie atu le faia o le fola) ma mai se manatu iloga.

Faapipiiina o rafters ma pito i luma

Afai o tagata i luma e faia o le bric, ma o le rafting vae o loʻo faʻavae i luga o puipui ma le tutusa skate o le taufetuli (le ua taʻua o le laʻau o le a le o le pale , ina ia tatau ona faʻapipiʻi i le auala agai. Ae o se tasi lenei o le masima i le taualuga o le taualuga.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_21
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_22
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_23
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_24

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_25

I le tulaga faaonapo nei, e na ona faagaoioia e filifilivavega.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_26

Ae mo le faʻailoga o le cheoves o loʻo faʻaaogaina le aga masani - o le masani ona valaʻauina o foliga

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_27

Ina ua maeʻa ona tatagi, o le a fai o le ipu o loʻo faia "fetaui lelei"

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_28

Ma mulimuli ane faʻapipiʻi le fesoʻotaʻiga, ausia le tele o le va

Masani ona sese pe a potopoto ai se ogalaau

  1. Sese filifiliga o le masina groove chigius. E tatau ona i ai le 95% o le ogalaau radius. Afai o lenei taua e tele naua, ona tonu lea ona faafilemu ai, o le a faaalia ai le a vavaeina ma o le a feulaesea. Ma afai e itiiti, ona mafai lea le ogalaau.
  2. Faʻatulaga o fesoʻotaʻiga e aunoa ma le amanaia o le solomuli o se tipi; I le tulaga lea, e mafai ai ona tuʻu paipa ma uaea e aumai.
  3. O le "luʻitau" o tulimanu ma o le faʻaaogaina ae le o le maʻi o le faʻamalosi o le faʻamalosia o le faʻamalosi, e oʻo atu i le tautau o pale o pale.
  4. Faʻapipiʻiina faʻavaʻa vaega e aunoa ma vaʻai i luga o latou, faʻapipiʻi o fata e aunoa ma le sikulu paʻu paʻu.
  5. O se faʻalauteleina o le poletito poʻo veranda i le faʻavae faʻavae. E manaʻomia le faʻaaogaina muamua, ma e sili atu le filifilia o le faʻasusu pe faʻafefeteina faʻaputuga o se lagolago.

Galue ina ua maeʻa fausaga

Fatu i le talafatu

Puipuiga puipuia eseese e ala i meatotino. O nisi e faaluaina le tau o le tau. Ata: nelead.

O pa puipui o le vaomatua fou o le vaomatua ua solomuli i le 5% o le maualuga i le tausaga muamua ma le afa pe a uma le fausiaina. I lenei vaitaimi, o le fale e tatau ona faʻauigaina faʻamalosi ma e le mafai ona faʻaosoina, ae e tatau ona masani ona alu i taimi e mataʻitu ai luga o le avanoa, o le tulaga o le rafter , na faasolosolo ona maulalo ifo pou.

Fatu i le talafatu

O isi e le suia le lanu o fafie. Ata: nelead.

O pa o loʻo manaʻomia e sopoia le pamu e puipuia ai le eleele poʻo le vaapiapi o lipine libbon; O le tau o galuega, mo se faataʻitaʻiga, i le Moscow Region asō amata mai i le 80 rubles. Mo le 1 p. i luga o le lima. Ile vaega lea, o ogalaau uma e masani ona faʻaaogaina i le avanoa ma le faʻapipiʻiina o pusa, o loʻo totoe o le avanoa o le 3% o le faʻaseʻe o le 3%. (Afai e te faia se taulaga pe a fai o pa puipui, o le lautele o avanoa e tatau ona siʻitia i le 7% o le maualuga o le tatalaina.)

Fatu i le talafatu

O nisi taimi o se moss ua faʻaaogaina o se faʻamaufaʻailoga. O le mea lea e tumau ai, ae e sili atu taugata nai lo afifi. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Le isi, faʻapipiʻi faamalama ma faitotoʻa ma faʻasolosolo o le a amata ona tram, ma o le taimi muamua o loʻo tausia i totonu o potu e leai se maualuga nai lo potu. E mafai le amataina o le faʻauma pe a faʻaititia le suavai o le faʻi o le togavao i le 20%, ae o le laupepa lea o loʻo faʻaaoga i lalo o le nonoa i lalo o le fafie.

Fatu i le talafatu

O le moa fale i lalo o aso tuai e le mafaufauina e aunoa ma le vaneina i luma ma matagi laupapa, eaves ma platbands. O le tau o le okaina o mea e faʻatonuina ma proppyl carvings amata mai le 600 rubles / p. m.

Ae le i faʻaaogaina le taʻele ma le malosi ma le malosi o le paepae, o pale e mafai ona faoa faamalosi; O le mea sili ona talafeagai o le mea lea e sili ona lelei o se eccentric grinder po o le "bulgarian" ma se lautele-pulumu.

Tagata vali e tatau ona filifilia lelei ma le faaeteete, ona o le tulaga o le mea sese, o le a tatau ona selesele le vaomatua ma olo se bric. A o ata vali, dumps ma rollers pacle i luga o auala e afaina ai.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_33
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_34
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_35
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_36

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_37

A fau o se taualuga ma le tata o le taualuga, e taua le aveeseina o le skewls o le osofaiga ma le tautau o logss o se taunuuga.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_38

O le filifilia o le vaega ma le laʻasaga Rafters e faʻalagolago i le slope slope ma le kiona avega

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_39

O laina lapotopoto e tumau ma se upu i le puipui

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_40

O le pito i luma e le fiafia i luga o le Console Retrootes

O le a le mea e sili atu?

Fatu i le talafatu

Tolu e le gata i le anenti-SEPPIC, Ae e puipuia foi le afi. Ata: North

E sili atu nai lo le luasefulu tulimanu tuufaatasia o loka puipui, ae tele ona faʻaaoga le tipi i le vaega o le "Wlom" (e aunoa ma le Lē o le Itumalo) ma " O tulaga lelei o le metotia muamua - foliga foliga i le agaga o aganuʻu o tufuga, faʻapea foi ma le puipuia lelei o le lotoa ma le lokaina o le ogalaau, aemaise pe a faʻatonuina "I le ta thep"). A o le tipiina "i le paw", e mafai ai ona e sefe le 5-10% o le laupapa, ae o le mea e masani ai o se fatu e mafai ona lulu le paolo. Faʻaititia le lamatiaga o le feula ma faia faʻamalosi malosi o le a fesoasoani i le ki poʻo le selu ("kardushk"), e faʻatatau i fesoʻotaʻiga i le resvity, ma leai.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_42
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_43
Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_44

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_45

Filifiliga mo le tipiina o tulimanu: "I le nofoa" (o le tulimanu o lenei ituaiga o loʻo taʻua foi Kanata). Ata: Goodhome.

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_46

"I le pato." Ata: "Besetsky Frams"

Faʻafefea ona fausia se fale tipi: o tulaga uma mai le faʻatonuga i le teuteuga 10855_47

"I totonu o le ipu." O tulimanu i tulimanu e masani ona maua teisi lautele nai lo le umi o le faʻaputuga o pale, ma e mulimulitaʻi ina ua manaʻomia ma le faʻaeteete. Ata: "Stroyfora"

E sili atu le faigata o filifiliga - NouwGian, Kanadia, "i le matau" - o loʻo faʻaaogaina i le fauina o fale o le vasega o Karelia, adch ma ladch. Mo fale ma fale taulaiga, i aso nei o nisi taimi latou o nisi taimi e o loʻo i ai i le tau umi "i le pila" ma "i le va o ogalaau) ma le" lima "(ma sui le mafiafia ma manifinifi stems).

Fatu i le talafatu

Faʻatusa-tumu ma Gear e faʻamatuʻu i tulimanu ma fuaitau fesoasoani e faʻatautaia le fausiaina i lalo o anamua, ia faʻaali mai se foliga fiafia.

O se tasi o faʻafitauli taua i le fausiaina o le fale ogalaau o se faʻamaufaʻailoga o fesoʻotaʻiga. O le tele o avanoa e mafai ona matua tele, aua e fetaui lelei ma pale pe sili atu latou e le mafai i latou lava, e le mafai, ua faʻalavelaveina le laʻau pe a faʻateleina le paʻu. O le sasa o pa puipui o le a taofia le faamau mafai, lea e masani ona faʻalauteleina ma faʻamalamalamaina ai le lapoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tapita a le polyses vine. O le mafiafia o o sea mea o le 20 mm. E faigofie ona faʻamalosi i le 1 mm, ae a maeʻa le faʻamalosi o le 100% faʻafouina. I le taimi lava e tasi, o le lipine o loʻo i ai i le vevela o le vevela, e le faigofie ona sasaina ma e lelei le vase.

Natatalia Laphin

Faʻatonu o faʻatauga o le FSM Green Plouth

Faatusatusaga o timber mea o eseese ituaiga

Fausiaina o fafie

Malo

Pine masani

Larch

Karelia na lagolagoina Pine

Cedar (pine cedar)

Mea fafie laupapa

Susulu, toetoe a paʻepaʻe, e maualalo le maualuga, i luga o ogalaau e masani lava o le tele o tamaʻi laʻau, e aunoa ma togafitiga i le affispotic, ae vave

E tutusa lava ma le agr, ae e sili atu le faʻaaogaina o le lapoʻa (ma le faʻatumuina o samasama samasama)

O le laufanua o le teine ​​mai lenei laʻau i le taimi lea e maua ai se siliva-efuefu paolo. Fafie Larch e matua le mautonu le pine ma e le manaʻomia se taimi

O loʻo i ai le lanu efuefu ma se tamaoaiga-samasama kernel vaega. E maualuga le maualuga ma le tetee o fungis

Brown Brown, Feololo Fortant e faʻataʻamilomilo, ma le malosi o le sili ona malosi manogi, o le mea mulimuli na sefeina i le fale fausia

Tau, Run. / M3

Mai le 6500.

Mai le 9,000

Mai le 14,000

Mai le 22,000

Mai le 21,000

  • Faʻafefea ona Aoina Fish Smaffolding: Faʻatonuga mo faʻavaʻa o vaega ma le faigata tele

Faitau atili