6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu

Anonim

O le laau e le gata o se filifiliga masani ma saogalemu mo le mamanuina o se fale mauto, ae faapena foi ile auala e aumai ai le mafanafana ma le mafanafana i ai. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻaaoga i totonu.

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_1

1 laʻau i luga o le fola

Fafie fola 'aina - E mafai ona fai atu lenei, ua faʻaumaina. O le a talafeagai ai latou e vaʻai toetoe o soʻo i totonu: mai le lush baroque i ultra-faʻaonapo nei tortionals. Manuia, ma filifiliga mo laupapa folasaga ua sili atu i ai: E mafai ona e filifilia se laupapa laupapa laupapa malo

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_2
6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_3
6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_4

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_5

Ata: Instagram ApedadreV.ru

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_6

Ata: Instagram GalleryParket_krasnoyarsk

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_7

Ata: Instagram Stheb_kvartira

Fafie Foods Leaga na te faia le susu ma amata ona gagau, o lea i le susu o le susu e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i ni mea faʻapitoa - o le tutusa lava le paʻu. Peitaʻi, o le faʻavasegaina o faʻamaumauga o le poloka laupapa, ma e mafai ona faʻaoga i totonu o potu ma mea e fiafia iai.

  • Aisea o le slab mai le laau o le atoatoa o le fou o le fou (29 Ata)

2 laau i luga o le puipui

Talu ai nei, na maua le teuteuga o le laupapa laupapa i le lautele o le luma. Mulimuli-masani - puipui panels - faia o fafie. E mafai ona latou lamolemole pe ma le mafolafola luga (aofia ai ma fausia i luga o le puipui o le 3D aafiaga). O ia laupapa faapena e lelei mo le mamanu o le pa lelei.

Laupapa

Ata: Instagram Creditceredica

O le isi lauiloa o le tagata mamanu o loʻo talia - o se fale laupapa i luga o le puipui. O le tulaga lea pe a ufitia le fola i nofoaga eseese "tafe" i luga o le puipui. Tulaga lelei, Ia alualu i luma le potu.

Laupapa laupapa

Ata: Instagram B2_Dstign

Mo le faʻamamaina o le palapala, Cork ofu o le mafai ona faʻaaogaina, e aofia ai mangepapers. O mea e malamalama, o lea e faigofie lava ona faʻaleleia ma taofia.

Laupapa laupapa

Ata: Instagram Ammr_brn

O le laʻau e mafai ona faʻaaogaina lava e oʻo foʻi lea mo le fausaga o le umukuka apili. Pau lava le mea e manaʻomia le mautinoa ai o mea o loʻo faagaoioia e faʻapitoa puipuiga puipuia ma e le o se mea mataga tele le vevela ma le susu maualuga maualuga.

Laupapa laupapa

Ata: Instagram Ooo_imperace

3 Laʻau i luga o le taualuga

Laupapa laupapa

Ata: Instagram Yudinnovikov

O le faʻauluuluga o laʻau (aemaise i fale mautotogi) e mafai ona mauaina e le masani ai, e ui lava o lea filifiliga e mafai. E te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuʻese ia le taua i le kosega.

O le mea e le taua e le taua o le laupapa o le laupapa laupapa i luga o le taualuga, e masani ona vaaia i le filifili. Ioe, o le a talafeagai o le utupoto e le o i totonu: O loʻo fuafua mo le atunuʻu fale ma potu ma le maualuga. O se tasi auala pe o le isi itu, ae e mafai ona e mafaufau i lenei lomiga o le ogatotonu o le mamanu pe a e manaʻo i se masani i le agaga o le matata poʻo le lote.

Laupapa laupapa

Ata: Instagram Profier_irk

Feso-taʻavale taʻavale filifiliga filifiliga - fale laupapa i luga o le taualuga. E faigofie lava ona mate mai o loʻo tatou talanoa e uiga i le taliaina foi o le pa, i lenei tulaga o loʻo alu atu le tau o laʻau i luga o le taualuga. Ae ui i lea, e naʻo le foloa ma le faʻaupuga e mafai ona teuteuina i fafie.

Laupapa laupapa

Ata: Instagram VlichKostroy

4 laupapa meaafale

Afai e le o galue le luga o le lauʻeleʻu ona o le fua faatatau o paneta, vaʻai i laupapa laupapa. E masani ona foliga sili atu nai lo faʻataʻitaʻiga mai isi mea.

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_16
6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_17

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_18

Ata: IKA.com.

6 Aso Nei Sound Booll Fesuiaiga i totonu 10865_19

Ata: Instagram Stheb_kvartira

E le manaʻomia le faʻatauina o Kamupani Masaniga Mahogany Kapeneta - e mafai lava ona ou faia i le laulau ma le fatafata o Dresser mai le maketi tele. I le auala, o le le masani gofie radish brand e tutusa filifiliga. E mafai ona e avea o se ma faavae ma teuteu e maua ai se mataupu tulaga ese o le totonu.

5 laupapa laupapa

O loʻo matou talanoa e uiga i faitotoʻa i totonu, sitepu ma isi elemene o le tulaga. Pau lava le minus o se vaega tele o vaega mai le laʻau o le a saʻo lava le tau o Nedyozy.

sitepu

Ata: Instagram Molotokirk

6 laupapa ato

Afai e le taua e le paketi tele tupe atoa, ma e te manaʻo e faʻaopopo vaega laupapa i le nofoaga, vaʻai i mea faigaluega. Fafie ata, kamela, ipu - o mea uma o le a faʻaopopo le mafanafana ina ia faʻamafanafanaina ma fai le fale e sili atu le siosiomaga.

ipu

Ata: Zarahome.com.

Faitau atili