Umukuka meafaigaluega mo le tuuina atu: masini e sili ona e manaʻomia

Anonim

Olaga i le Uluai Lowe mo le toatele o le a lelei pe a le o le le fiafia i aiga e fesoʻotaʻi ma le le lava o le 24-itula faʻatau oloa ma cafs. Peitaʻi, o le umukuka o le a faʻatagaina e maua ai le tutoʻatasi. Matou te faamatalaina e uiga i nisi faamatalaga auiliili.

Umukuka meafaigaluega mo le tuuina atu: masini e sili ona e manaʻomia 10867_1

Le toe faaleleia o mea taua

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le a le faasologa e mafai ona tatou faʻatulagaina ai le mana o le malo faʻamalosia atoa? Ia, muamua, e faia e le falaoa. O le le lava o le falaoa fou e masani ona lagona. I se taimi e le gata i lea, atonu e manaʻomia ni masini mo le vave kuka, ipu mai le vaisu, atoa ai ma le susu oloa ma le faʻatapulaʻaina o le taimi umi. Ma o le mea moni, o le a iai metotia faʻafeiloaʻi o le a iai ni suiga o fualaʻau, fin ma le berrie: ituaiga o faʻamanuiaga, faʻafefeteina, ma meaʻai o oloa mo le teuina.

Le toe faaleleia o mea taua

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Sauniuniga tapenapemoti meaai

Le toe faaleleia o mea taua

PRANCE SCEY SC-BM40003 (Scarlett). Ata: Scarlett.

  • Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

Falaoa Falaoa

O na oloa i le iunaitia o tulaga tatou te faʻatau i aso uma, oe i nisi taimi e tatau ona saunia oe lava. O le falaoa e sili ona faigofie e kuka i le falaoa o le falaoa - o le faiga e faigofie tele, o le mea autu o le fuaina o le tau talafeagai o mea tutusa. O lenei ua e faʻatau atu le tele o faʻataʻitaʻiga tau mai le 2-3 i le 15-20 afe rotangs. O le tau ua fuafuaina e le mea fou, mamanuina ma le tele o le faʻataʻitaʻiga.

Le toe faaleleia o mea taua

Redmond Inverctortor, o le tele-aoga masini e sui ai le numera o le tao po o farying masini. Ata: Redmond.

E sili atu le saʻo o le falaoa e filifili ai i lana galuega. Siaki le lisi o polokalame ua fuafuaina ma fua faatatau. Ole numera ole polokalame e mafai ona fesuisuiai mai le 10-12 i le 22-25 (o faʻamaumauga o loʻo umia le Chrome & Bronze Reary faʻataʻitaʻiga mai le Download ma le 25 polokalame). Ole aofaʻiga o faʻasologa mo ituaiga e tele o falaoa, o keke, o keke, o keke, e mafai ona aapa le au moa i le tele o oulona. E manaʻomia le 'aina o le falaoa pe faʻapefea ona tao i na ituaiga falaoa o loʻo e masani ai. O lea, ia tatou fai mai, e le mafai ona fai uma le faʻataʻitaʻiga ma le rye po o Borodinsky. Ua fautuaina le foliga o foliga o le pesini ma mea areto (sili o mea uma, pe a iai ni nai ipu eseese i le falaoa falai i le falaoa falaoa i le falaoa #780 faʻataʻitaʻiga). O se faʻaopoopoina lelei i le alavai o le agatasi i tulaga o le atunuʻu o le a mafai ona tausia mo le kukaina o Jam ma Jam.

Le toe faaleleia o mea taua

Sc-im22255 aisikulimi (Scarlett). O le faʻailoga manino e mafai ai ona e maitauina e aunoa ma le fefiloi, aunoa ma le tatalaina o le aisikulimi. Ata: Scarlett.

Mulvarkka

E mafai ona sauni Jam i se kuka faifai pea. O le a matou taʻuina faʻamatalaga auiliili i se tusiga eseese, pei ona matou maitauina latou te manaʻomia foi le tele foi o le aoga ma e manaʻomia lava i totonu o le atunuʻu. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, e mafai ona e saunia se ipu eseese: supo, kamusu, plaif, kuka, kuka, moa, kuka mo se ulugalii. O le filifilia o se Or Breakheoker, e mafai foi ona faamasani i le anotusi o lana tusi tusi. Iloilo le faigofie o le ata, faigofie ma le malamalama o le vaega faʻatonutonu, o le agavaʻa o le koneteina (i le 6 lita). Afai o le a e fiafia tele i se kuka tele, e manaʻomia ona o le totonu o le ipu o le ipu. O Ceramcs i lenei itu o le a umi le aoga o Tefolo, o le a talafeagai ai e te mafaia ona fetaiaʻi.

Le toe faaleleia o mea taua

Ice Cream VT-8600 PR (VITEK), o le tapuni o loʻo faʻaogaina i se pu mo le faʻaopopoina o mea. Ata: Vitek.

Yogurtnitta

O le isi oloa e manaʻomia le masani ai (lelei i aso uma) toe faʻaleleia o le "susu", ituaiga uma o yoghurts ma le chettage sisi. E mafai, o le mea moni, saili i le faʻatau atu o chettage cheese poʻo le yogurt, ei ai le masina o le Tofotofi masina, ae o oloa fou ma sili atu ona aoga. Lea o le a e fesoasoani i le yoguurtitz. Faatasi ai ma ia, o le a e mauaina pea le tele o oloa i le tau talafeagai. Faʻataʻitaʻiga faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga: E i ai le au yogurtsits i luga o le faʻatau atu ma eseʻese numera o le vaega tane, mai 4 (i le tasi pe lua kamupani) i le 12 (luga o le kamupani tele) i le 12 (luga o le kamupani tele) i le 12 (luga o le kamupani tele) i le 12 (luga o le kamupani tele). E iai eseesega i le ituaiga pule. E sili atu ona taugata le inisitinitisi pulega faʻataʻitaʻiga, ae ia faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo lelei le faʻafitauli o le galuega, aemaise lava ile amataga ole auala (e oʻo atu i le 24 itula) o le amataga. Tutu YogUrters i le averesi mai le 1 i le 5 afe o rubles.

Pusaaisa

O le mea e mafai ona saunia ai le aisikulimi, o le penefiti i le faʻatau atu o loʻo i ai le masini aisa aisa kulimi kulimi e na o le 20 minute). Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ona e saunia toetoe lava o ituaiga uma o aisa vai o le aisa - Sounbet, Crest, Dental, frozen, aisa. Filifili se faʻataʻitaʻiga i luga o le voluma o le ipu (mai le 500 ml i le vink vt-8600 faʻataʻitaʻiga i le bok e801 faʻataʻitaʻiga), le numera o le fua , sili atu) ma isi galuega. O lea, ia tatou fai mai, i le Bork's Aick Cream, e iai le muamua-manaia galuega e mafai ai ona e saunia le masini ma malu le aisa kulimi ae e leai se tasi i -10 ... faʻataʻitaʻiga, ma i totonu o se ipu aʻo leʻi faia galuega e manaʻomia mo le aso i le matagaluega taufetuli.

Le toe faaleleia o mea taua

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Faiga valea

Le toe faaleleia o mea taua

Mamana (800 w) centrifugal jacer vt-3658 (viitek). Ata: Vitek.

I tafaoga, o le tele o a matou tautoga fiafia i aano o Falani, ina ia latou manaʻomia le paʻia. Auala o Aso Nei e faʻatagaina ai oe e saunia ipu ma se tulaga muamua o le maʻa. O lea, i le ata Steakmaster Rgm-M805 (Redmond) i luga o le faʻaaliga i luga o le fale o le a e malamalama ai pe a manaʻo le aano o manu.

Masini mo kuka

Suamalie

Ma se fua lelei mo le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le tafe o fualaʻau ma le lulu, o le ae manaʻomia masini talafeagai. Muamua, ioe, o le falai.

Le toe faaleleia o mea taua

O le masini mago SC-FD421001 (Scarlett) aofia ai se pusa mo kuka yogurt. Ata: Scarlett.

E tatau ona avea le Juacy mo le tele o avanoa. Lenei e le talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga lea na faʻatasia ai e le keke fua o loʻo faʻaputuputuina i totonu o le Jucer Holies. O na faʻataʻitaʻiga e sili ona faʻaaogaina mo tapenaga mo aso uma o laʻau sua sua. Ua latou auauna mama ma le leoa, ae tele fua o le a le mafai ona suia i le taimi e tasi, o le tama teine ​​e tatau ona tatalaina ma mama. Mo le fale faigaluega e manaʻomia e filifili se faʻataʻitaʻiga ma le maualuga maualuga o le utaina pu (e masani ona e le tau faʻaleaogaina o le tipiina o fualaau aina lautele. A o le ituaiga o suamalie, o le lelei lea o le lelei o le aupito sili ona lelei faatusa pe a faʻatusatusa i le masani ai le cardicrifgal. E muamua o latou uma ma lo latou tomai e fusia ai le sua mai soʻo se lulu, e aofia ai ma i latou o loʻo le mafai ona fuafuaina ni suamalie o le centrifuga. Pau lava le le atoatoa o le sikulumea o lo latou maualuga tau: o sea meafaigaluega e mafai ona faʻatauina mo le aofaʻi o 4-5 afe rubles. (E i ai, o le mea moni, ma sili atu taugata sili ona taugata "faʻataʻitaʻiga), ma centrifugal mafai ona maua i le tau o 1-2 afe.

Le toe faaleleia o mea taua

O le Juric Avince aoina HR1922 / 20 (Philips). Fiberboost tekonolosi e mafai ai ona e filifilia le sua suamalie, pe leai se malosi. Ata: Filipa.

Le toe faaleleia o mea taua

Yogurtsitta Redmond "susu kuka" Rym-M5401 Faʻatagaina oe e sauni e oʻo i le 1.5 lita o oloa. Ata: Redmond.

Faapalepale

I tulaga o le atunuʻu, o tagata faʻafetaui ma le pesini ua faʻamaonia lelei. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e saunia fualaʻau eseʻese ma fualaʻau ma le tagoso, e sili atu ona aoga nai lo naʻo le sua faʻapiopio. E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga, faʻaputuputu, e le mafai ona faʻatusatusaina ma suamalie, ae o le a toetoe lava o le ala e faʻatulaga ai meaʻai maloloina i aso uma. E le gata i lea, o le au malaga e talafeagai mo le tapenaina o vaega o ipu, lea e mafai ona avea ma vave na ave ile tafaoga. O le faʻataʻitaʻiga lea, e aofia ai fagu ma atigipusa mo kuka ma o le amoina o le fefiloi, pei o Filitino i luga o le AM, eletise eletise, bosk vitastyle 'ai.

Le toe faaleleia o mea taua

15355 joraer (polaris) ma lua sipai saoasaoa. Ata: Polaris.

Masini faamago

O le isi aoga aoga tele mo vaitau o le fale o le fale o le fale o se mamago o oloa. E mafai ona mago i fualaʻau, fualaʻau, mashom, ma le faʻamago le gaioiga pasi atu i le tele o taimi vave nai lo le ea fou. I nisi faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, siarchlett SC-FD421005, e mafai foi ona e saunia se fatufaʻa ma le manu felelei. I totonu o le aiga faʻataʻitaʻiga, o se togafiti faʻamagoina o le auala o loʻo faʻaaogaina ma le ea vevela, ae e iai ni faʻataʻitaʻiga (masani sili atu taugata) ma le faʻaititia o le masini. IK-faʻamamaina ua matua aoga e sili atu le lelei, e itiiti ifo le le fiafia i ai ma o latou tofo ma aoga e lelei ai.

O mea e faʻamamaina e ese mai i le mana (mai le 250 i le 1000 w), o le tele o le fale faigaluega - mai le sefulu i le tele o le mamafa o lita o loʻo faʻaalia ai - i luga o le 4-5 k. System mamanu (masini masini poʻo le eletise), tulaga mamanu. Gauai faapitoa i le tino, le talafeagai o lana mamanu e faʻamoemoe lava i le numera o pallet, lea e mafai ona faapipiiina i ai, mai le auala e faigofie ona 'aveʻesea ai, pe mafai ona faʻamamaina i le fufulu fufulu. I le tele o mea e mafai ona faia i le tele o faʻafitauli o le eletise, o lenei filifiliga e sili atu le faigofie, pe a faigofie ona vaʻavaʻaia le tulaga o gaioiga.

Le toe faaleleia o mea taua

Lelei le faataatiaga o fualaau. Ata: Scarlett.

E masani lava, o le matutu e i ai le siliva, lapotopoto i le fuafuaga foliga, e ono le o ni faʻataʻitaʻiga e iai se foliga foliga. E talitonu o loʻo mafai ona tuʻuina atu i luga o se paletima tele, ae e iai tagata faʻatau atu o loʻo foliga sili atu le talafeagai o le pale. O le tau o le eletise eletise mo fualaʻau ma fualaʻau e mai i le 1 i le 10 afe rubles., O le Msk-dages o loʻo faia ai le tele o ge-d5 - mo 35-8

Afai o oe o le a faia ni avanoa mo le taumalulu, filifili se pusaaisa ma se potu malolo (100-120 lita (ma le tele o ata o avanoa

Teuina auala

I le fale o le a ave ai se pusaaisa anufe. Ma afai e faʻalavelave i le sapalaiina o eletise, e manaʻomia le filifilia o se faʻataʻitaʻiga mo se taimi umi ona taofia. Vaʻai i le "Auno o le Binded Biveed" Parakalafa, E manaʻomia tele o le pusaaisa e le sili atu i le 10-15 itula, o le tagata faʻatau.

Le toe faaleleia o mea taua

Tolotolo le mile freezing pini. Ata: Miele.

Le toe faaleleia o mea taua

Steakmaster RGM-M805 Grill (Redmond) Sauni e pei o le Grill, Oves ma Barbecke Brazeier. Ata: Redmond.

Le toe faaleleia o mea taua

Faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau vt-5056 (vitek). Ata: Vitek.

Le toe faaleleia o mea taua

Faʻamago PFD 2305D (polaris) mo faiga masani, vao, fualaau faisua, fualaʻau, ufiʻau, ma falaoa. Ata: Polaris.

Le toe faaleleia o mea taua

I le naturacool faasologa (BOSCH), o se atigipusa mo fualaʻau ma fualaʻau ma le mofire custorctor vitafshite o le 26 lita. Ata: Bosch.

  • 9 aitema o tekonolosi o le a aoga ia te oe i le atunuu e lagona ai le mafanafana

Faitau atili