10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou

Anonim

O se eletise o le eletise, sefe i le toe faʻaleleia o masini ma le manaʻo e teuteu le umukuka ma le le aoga o le umukuka o le sili ona faʻatagaina. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona 'aloese mai ia i latou.

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_1

1 Tele mea

Ina ua uma ona toe faʻaleleia, e masani ona ia iloa e manaʻomia sili atu nai lo le mafaufau. Mo se faʻataʻitaʻiga, na latou tuʻuina mai ai le pusa le eletise, se pusaaisa, o se masini fufulu ma le paʻu. Ae latou te leʻi manatu faapea o le a latou manaʻomia se pa eletise, ma le fanau mai o le tamaititi - o se vaʻa pamu poʻo se mea e mafai ona inu ai se kofe manaia.

Ata mata

Ata: Instagram Sdelano.ru

E Faapefea Ona Faigofie: A o lumanai le amataga o le toe faaleleia, mafaufau i lou aiga vaaiga, sili atu i nai tausaga, e matua fuafuaina, faiga se tamaititi ma se metotia o le a manaʻomia). Ma le faʻamaualuga le manaʻomia o le tele o fafo o le umukuka i le umukuka.

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_3
10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_4

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_5

Ata: Instagram Alla.SuvINO

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_6

Ata: Instagram Alla.SuvINO

  • 5 mea sese i le ata o le 'ai o le' ai o le 'ai, e fai ai ma le le mautonu

2 leai se malamalama

O le aofaʻi o le malamalama i le umukuka e fuafua ai le faigofie ma lou lagona. Mafaufau: Ua e kuka i le afiafi pe a uma le galuega - masalo, e le o le lesona sili ona manaʻomia, ae o le malamalama malamalama, pai malie i mafatiaga.

Le lava o ata malamalama

Ata: Instagram Kuhni_gid

E Faapefea Ona Faigofie: Tuuina atu ni vaaiga loloto. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moli pito i luga (Chandeelier poʻo le fale e fausia i le s), fola i luga o le 'eseʻese vaega ma le faʻamalamalamaina o le lamomu i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le umukuka. O le a faʻaopopo foʻi le faʻamafanafanaga ua fausia i moli tetele o glages kanesa. O le a mafai ona e faʻaaogaina le moli pei ona faigofie ma manaʻo i se taimi faʻapitoa.

Le lava le malamalama i le umukuka

Ata: Instagram NasharkAar

  • 4 mea sese masani i le moli o le umukuka, o le a faʻaleagaina (ma faʻafefea ona e aloese mai ai)

3 sefe i luga o le tofa faiga

O fatamoa e le taulia. Ae e taua le sefe atu o le afe i luga o le faigofie ma Ergonomics. E leai se mea o le a e fiafia ai e aʻe i le pito mamao o fata i tua o le saʻo poʻo ipu. E tatau ona e mauaina mea uma i le pito i luma.

Fata i le umukuka ata

Ata: Instagram Yallga

E Faapefea Ona Faigofie: Vaavaai mo vaega i le va ole poto masani ma paketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻalē malosi o auala e mafai ona faʻatonuina eseʻese ma faʻapipiʻi ma le fesoasoani a se tagata faʻaaloalogia. E masani ona taugofie nai lo le faʻatauina o se "faamaneta tulimanu" atoatoa ma le umukuka uma. Ma i aso nei o loʻo i ai ma faʻatumuina, e mafai ona e gaosia le tele o mea aoga.

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_12
10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_13

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_14

Ata: Instagram Greencity

10 masani masani i le umukuka mamanu: Faʻafefea ona toe fai latou 10878_15

Ata: Instagram Greencity

  • Matou te faʻataʻitaʻia le umukuka mai ikea ma isi maketi maketi maketi: 9 aoga aoga

4 atigi latalata i le ipu

O a ni mea taufaamataʻu? O vai tumau o le vai o le a afaina ai ona afaina ai le faʻagaioiga o le kesi kesi ma le kukaina o laupapa.

Galue tafatolu ata

Ata: Instagram Alla.SuvINO

E Faapefea Ona Faigofie: Mafaufau i le tulaga o le malaga tafatolu e faigofie ona agai i le va o ona "nofoaga" (pusaaisa, ogaumu ma magoto ma le tulaga o le taotoga. I le va o le magoto ma ogaumu e tatau ona le itiiti ifo i le 50 cm.

Magoto ma ogaumu

Ata: Instagram Lansusfalmont

  • Le mea e le faia, filifili se umukuka: 7 lauiloa sese

5 mataga le aoga o meaafale

Na ou faatonu se umukuka ua setiina ma taufaʻaleaga Kaleti, sa "'aina" le vaega o le leona o le paketi mo le toe faʻalelei o le kamukuka, ae o lenei ua te le iloa le mea na te teuina. Masani ai?

O ata o le kapeteni o le kapeteni

Ata: Instagram MDM71nm

E Faapefea Ona Faigofie: Filifiliga uma o le umukuka e fai ai kapeteni. Vaʻai matagofie ata faʻataʻitaʻi pe a fai o le apili ua faia atoa i luga o le tasi o puipui o le tulimanu o umukuka. Pe o le vaega o loʻo sui ai le kapeti tapunia ma le malutaga matala, pe a sauni mo le taimi masani.

Kapeneta i le umukuka

Ata: Instagram Renton_izumrud

  • 8 masani masani pe a okaina ma faʻaputuputu ma faʻaputuputu umukuka mai ika

6 laulau o maa faalenatura

E oʻo lava i e o loʻo sauni e teu faʻapitoa i totonu o le toe faʻaleleia o le tele o le tele e mafaufau i ai. O le maa faalenatura e matagofie, ofoofogia, ae seasea aoga. A faʻapea, aemaise le faʻaaogaina e le aunoa, latou te fiafia e kuka pe i totonu o aiga oi nisi o nisi tamaiti o loʻo tipi se mea saʻo i luga o le laulau i luga o le laulau i luga o le laulau.

Laulau pito i luga

Ata: Instagram Stonetimtimhieru

E Faapefea Ona Faigofie: Faʻanatura maʻa sui - Quartt Agglomerates poʻo Acrylic Danes mo le tau e faʻatusatusa i punaʻoa, ae o le a sili atu le aoga. Afai e te manaʻo e sefe, e leʻo lau filifiliga. Filifili tagamea laupapa laupapa po o le MDF.

Lisi laulau pito i luga

Ata: Instagram Sdelano.ru

  • 7 mea sese sese i le mamanu o tulimanu umukuka (ave mo auupega!)

7 sina avanoa avanoa

Oe faʻamalosia le umukuka meaafale - ma o lenei ua le mafai ona e le masani ona faʻagaioi ai.

Spotrow Tusi umukuka

Ata: Instagram Tostign_russia

E Faapefea Ona Faigofie: Fuafuaina o le umukuka, aʻoaʻo e tatau ona i ai le le itiiti ifo 120 cm i le va o le umukuka ulu ma le vaega tutusa o le umukuka.

Fuaitau i le umukuka ata

Ata: Instagram Elizarata_02091983

  • Matagofie, ae le aoga: 6 feteʻenaʻiga metotia i le ata o le umukuka

8 faia-faia filifiliga o fetaui lelei

E tatau ona tatou mautinoa e te leʻi mafaufau i nei mea laiti. O le 'au matala o loʻo tipi ese mai le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma mafai ona puipuia le toe faaleleia o le auala.

Peni e faalavelave ai i le kapeti amata

Ata: Instagram mebelka.khv

E Faapefea Ona Faigofie: E sili atu le faia o ni tamaʻi-'au pe faʻaaoga le clique system i taimi uma pe a tupu le amataga e ala i le oomiina o le faitotoʻa.

Peni i le umukuka ata

Ata: Instagram Home_Dstiag_88888

  • 10 faigofie auala e aloese ai mai le faaleagaina i se umukuka fou

9 Tatala Ventaition System

O le faʻapipiʻiina o corrgiction e le mafai ona teuteu ai au o loʻo i totonu, faʻapea foi ona pu i le taualuga.

Tatala Ventipration Paice

Ata: Instagram Smok_trio

E Faapefea Ona Faigofie: Nana fesoʻotaʻiga i totonu o le atigipusa i lalo o le laupapa pito i luga o le pito i luga o le kapeta i le taualuga. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o ufi e le manaʻomia se ea.

Vanity System i le umukuka

Ata: Instagram Alla.SuvINO

  • 7 sili ona taugata sese i le manatu o le tagata mamanu

10 le aoga le le aoga

I le manaʻo e fai se mea lelei faʻatasi i totonu e faigofie ona toe faʻaleleia ma teuteuga. Faʻaiʻu, ata pupuu, deciraves kofe o loʻo fai i le kofe, ni nai laupepa - oe mautinoa latou te manaʻomia tele i lau umukuka?

Le aoga ata ata

Ata: Instagram Laititi.flat.dides

E Faapefea Ona Faigofie: Ina ia mafai ona faʻaopopo le totonu o le umukuka o le ola ma tagata taʻitoʻatasi, e masani lava ona lava povi o fugalaʻau i le 'aiga o le' ai i le pa. Filifili matagofie fale faʻamalosi, pei o le faʻaofuina mo fasimoli, tipiina o laupapa, solo - o le a latou teuteu lau umukuka, ae le avea ma a "cout."

O le DEMOR i le umukuka ata

Ata: Instagram Topoeva_julia

  • Lolt Balmicy mamanu: Faʻafefea ona fai se tamaʻi avanoa saʻo

Faitau atili