Faʻafefea ona filifili oloa mai le maʻa paʻu: 3 taua tulaga

Anonim

O le maamomone o se mea o se mea e masani ona faʻaaogaina i le teuteuga, ma mo le gaosiga o laulau faʻapipiʻi. Taaʻi i mea e tatau ona e gauai atu e filifili saʻo.

Faʻafefea ona filifili oloa mai le maʻa paʻu: 3 taua tulaga 10880_1

Stone Agglomerat.

Ata: Cahearstone.

Mea o loʻo faʻataʻitaʻia ai maa faʻalenatura e iloga ona faʻavaeina e le aofia ai ma mea totino. Faʻavae i luga o le Quarz Agglomerate - Paʻaga masani (sili atu nai lo le 93%), Polyester Resin ma Faʻaleleia Faʻapitoa. Quartz o se tasi o maa sili ona lelei i le lalolagi, lea e maualalo ifo i lenei taimane ma toppaz, matua sili ona loloto ma granite i le malosi o le agi ma punou. Ona o le faʻaopopoina o le Elastic Polyester Resin, o le Agglomerate e tau le maaleale nai lo lona masani ai o loʻo faia ai fesoʻotaʻiga i le va o vaega.

Stone Agglomerat.

Ata: Cahearstone.

Ona o le mafiafia o le le mautonu fausaga, maualuga vevela vevela ma aafiaga tetee, o le quartz guggmirate e leai ni tapulaa o loʻo faʻaaogaina i totonu fatuga. Ina ia malamalama po o le a le ituaiga maa i ou luma, na ona tuu mai ia te ia. Afai o le laufanua e foliga mai malulu - o se matua matua lea, ma afai o le mafanafana o le mafanafana o le acrylic maa.

O le Agglomerates e masani ona faʻaaogaina o loʻo galue i luga o le umukuka o le umukuka ma countertat i faletaele ma faʻamalama o le faʻamalama. Oi latou na faia laulau kofe ma galuega o meaafale na fai atu ai, faʻapea foʻi ma e faʻaaogaina o se fetaiaʻi ma le teuteuina o puipui. I luga o maketi talimalo, o lenei oloa e fai ma sui o le toatele o tagata gaosi, e aofia ai: Casarar maa, Patagella, santurne.

Stone Agglomerat.

Ata: Nafuga

Tulaga mo le filifilia o le matua:

1. Ua ou mafaufau i le ituaiga

Taulai atu i le taʻutaʻua o le Kamupani-gaosiga o le faʻaleagaina, ma le i ai o lona toʻalua taʻutaʻua i Lusia. I lea tulaga, o le igoa tautua o se faamaoniga o le uiga o le maeʻa oloa, ona o le puleaina o le faʻatautaia o le aufaʻatasi ma le faʻaaogaina o tulaga tumaoloni. Taʻitaʻi Vaega i le gaosiga o le faʻatauvaʻa faʻaaogaina le tele o le tele o taugofie, o le a le taimi o faʻagaioiga e le faia ni mea leaga, ma le maʻamamamamamago tomumu o eseese vaega o fesuiaiga o eseese. O isi e mafai ona ulufale i le pito i luga o le kuata, o loʻo faʻaititia le tau o le faʻaleagaina, ae e faʻaititia ai le teteʻe atu i le faʻalavelave ma le itiiti ifo e le fiafia.

Stone Agglomerat.

Ata: Nafuga

2. Siaki tusi pasi mo oloa

Aʻo leʻi faʻatauina se umukuka o loʻo tusia ai le umukuka, fesili i le tusi pasi o le tausisia o le International NSET ma le tumama ole saogalemu. O lona uiga o le mea e talafeagai mo fesoʻotaʻiga ma oloa, ma o mea uma e taoto i luga o le laulau e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se masalosalo.

Stone Agglomerat.

Ata: Nafuga

3. Ia mautinoa le saogalemu o mea

Ua ou faalogo i le i ai o le tumama ma le epidemiologim faʻaiʻuga o le rospotrebnadzor. Ole faamaoniga aloaia lea o le saogalemu atoatoa mo se tagata e tusa ai ma le tumama ma le le mautonu tulaga faatonuina.

Stone Agglomerat.

Ata: newstone.

O le tau o le 1 M² AR Quarz Sheglomerate ma le mafiafia o le 30 mm (faalagolago i le gaosi oloa ma aoina) RINGS mai le 10 i le 80 afe o Rungs. O le tele o tagata faʻatau e fiafia i mea, 1 ²² o le pito i luga o le 10 afe rotangs. E taua le manatua tatou te leʻi faʻatauina se maʻa maa, ae o se oloa uma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le chanterp. O lona tau e mai le tau o mea, fale gaosi ma ausilali galuega (fua, feʻaveaʻiga tau, faapipiiina).

Stone Agglomerat.

Ata: newstone.

  • Auala e Filifili ai se umukuka chartertp mai le Quarz Agglomerate ma sefe

Faitau atili