Faʻafefea ona faʻateleina le lelei o le sapalaiina o le sapalaiina ma le manava

Anonim

I fale faaonapo nei, o le nofoaga vevela vevela o loʻo tupu pe a faʻamafanafana le ea malulu ulufale i le potu i le taimi o lona veli. Ua matou faʻailoa pe faʻapefea ona faʻaititia nei vevela leiloa ma faʻatupu le fale mo le tele o le fale.

Faʻafefea ona faʻateleina le lelei o le sapalaiina o le sapalaiina ma le manava 10895_1

Ventaila e tatau ona atamai

Ata: Borui Beazel

I le Fou, Maualuga Fausia Fale, O le Hormal Crevelation e masani lava ona aoga tele o le vevela vevela o le leiloa ona o puipui e itiiti ifo nai lo le 25%). E aliali mai o le tau tele o le malosi mo le susunuina i le vaitau o le taumalulu alu e faʻaitiitiva ai le tau malulu o le ea, lea e faʻamalieina ai le ta paipa ". E mafai ona faaitiitia nei tau? O tagata o tagata o loʻo ofoina atu fofo e lua.

1 vevela fesuiaiga vevela vevela fefaatauaiga

Muamua, o le ea na tuʻuina atu i le potu e mafai ona vevela i le ea, ua otooto atu i le auala. O le faia o lenei mea, o le vevela vevela vevela vevela e faʻapipiʻiina i totonu o le sapalai ma oso tele i luga o le ventiving system. I totonu ma le faʻamafanafana o le ea na taunuʻu mai le auala.

Ventaila e tatau ona atamai

Osoina le fiafia. Ata: Borui Beazel

2 Smart Ventail

Lona lua, o le faiga o le fofoga o faʻamalosia e mafai ona faia i galuega sili atu, fetuunai le faʻatinoga o le Lotogatupe e faʻatatau i le tulaga moni i totonu o le potu. Faʻataʻitaʻiga, ia faʻaititia i se laʻititi maualalo atu le osofaʻiga i na ona itula pe a leai se tasi i le fale. Afai o loʻo i totonu o se tasi i totonu o le potu, faʻateleina le sapalai a le ea (o loʻo i totonu o potu o loʻo i ai tagata i le taimi nei). Ma i taimi o le faʻamalositino o le faʻaaogaina o le umukuka poʻo le faletaele, i luga o le sili atu, e faʻaopoopo ai le vaʻalele ea o le ea i nei potu i le manaʻomia sili atu.

O sea tulaga o loʻo faʻatagaina i se vaega o le faʻatonutonuina ma le tagata e mafai ona faia e uiga i se aiga susu (i le faletaele ma le umukuka (i totonu o le umukuka) . O le vaega pule o loʻo faʻatulaga ai le auala o faʻagaioiga mo le sili atu o le o loʻo i ai i se tasi pe sili atu potu. O le umukuka o loʻo fesoʻotaʻi ai.

O le a le ituaiga o manumalo aumai se tutusa "smart" ventipelation system ma le recuperator? Faʻatinoina le fetuunaiga o le faʻatinoga o le froust o loʻo faʻatagaina le atoa o le ea o le ea paʻu i le ao e tusa ma le 50%. O le faʻaaogaina o le toe faaleleia faʻatagaina oe e faʻaititia le malosi o le taumafaina mo le faʻamamaina o le ea i fafo atu ulufale i totonu o le potu i le isi 50%. O lea, o le mataituina e inu mo le malulu auala o le a faaitiitia pe a ma le 75%, ma o le aofaiga atoa o le vevela mo le vevela vaitau i le tau malulu o le a faaitiitia e le 2-40%. E aliali mai lava se aofaiga taua!

Faitau atili