Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Anonim

Wooden Mostac o se sitaili ma e tumau feagai. Matou te taʻuina atu le auala e filifili saʻo ai i potu taʻitasi ma faʻalelei i luga.

Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_1

Motaga o fafie

Ata: Dune.

O uiga teuteu o le laupapa laupapa e matua faʻatapulaʻaina e moni faʻafetai i se lautele lautele o lanu, o se uluaʻi faʻatagana ma eseese ituaiga o tiester. O elemene o Mose e faia mai le lauiloa lauiloa fafie lauiloa, nak, moa, tui, paie, mai le emo o le IRGO ma BOMGOE. O se mea e sili atu le matagofie o le feagai ai o lenei ituaiga o loʻo tuʻufaʻatasia o polokalame eseese o le tagata vaʻai, pei o le omea o le faʻapipiʻi o le eseʻese mafiafia, ma le moni aʻafiaga o le tino. I le maketi a Rusia, o se laupapa laupapa, o sui faatusa le tele o kamupani, e aofia ai: Bcomoliari, na ou manatu o le Cloc Genec. O le tau o le 1 M² o lenei mea o loʻo faʻamatuʻuina atu o le a oʻo mai i le 3 i le 20 afe rubles.

Motaga o fafie

Ata: parquet.

O tagata faʻapipiʻi o laupapa na puipuia e supa suauʻu ona po o le suauʻu ona pogai ma siʻosiʻomia o loʻo agaʻi atu i luga o pa o potu malolo, umukuka, faletaele mo tausaga, ma le tele o tausaga. O vaega laiti e faʻatagaina ai oe e amio lelei i tulimanu, teuteu uma ituaiga o lio ma faʻataʻamilomilo, teuteu ai fana, nila, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, ni nai pou, nisina. Mo sone o fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le vai, e sili le filifilia o se mosaik o le lulu. Ona o le maualuga o mataupu o le faʻaʻaisa o mea, o le tau o le tele o le tino o le olaola ma faʻataʻitaʻi e le manaʻomia le faʻaaogaina o puipuiga puipuia. E le o se avanoa o lenei fafie ua leva ona faʻaaogaina mo vai taele ma taʻele ma taʻele.

Motaga o fafie

Ata: Cocomoliac

Ma faʻapea foi, pei o isi ituaiga o Mose laupapa e maua ai le 30 × 30 cm modules e potopoto i le faʻataʻitaʻiga e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga. (O le grid e le o i totonu o le mea ma e faʻavavau tumau i le mamafa o le mamafa.) A o le i ai, o loʻo teuina i totonu o le vevela vevela ma le vevela, meaafale.

Motaga o fafie

Ata: parquet.

Ia manatua, e le o le faʻaaogaina o le sima ufiufi apamemea mo le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa, ma le maʻii - i luga o le 30%). O le sui o le va o tagata e tumu i le lua-vaega o le EPOXy epoxy. Galue ma e manaʻomia se tomai ma le saʻo. O le faʻagaioiga o le pito o loʻo faʻatinoina i vaega laiti, ia aveese le faʻaitiitia o le tuʻilu o le palufiʻu, ae le faʻatagaina ona puipui.

Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_6
Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_7
Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_8
Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_9

Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_10

Ata: o le a ou manatu faapito

Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_11

Ata: CP Parquet

Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_12

Ata CP CA VP CAD.

Laʻau mosac: Faʻasologa o Filifiliga ma Faʻapipiʻi 10899_13

Ata :: Cocomoliac

Motaga o fafie

Ata: Dune.

Motaga o fafie

Ata: Opera decora

Motaga o fafie

Ata: Opera decora

Motaga o fafie

Ata: O le MR Mostino

Motaga o fafie

Ata: O le MR Mostino

Motaga o fafie

Ata: O le MR Mostino

Motaga o fafie

Ata: o le a ou manatu faapito

Motaga o fafie

Ata: o le a ou manatu faapito

Motaga o fafie

Ata: o le a ou manatu faapito

Faitau atili