A o le i ma le maeʻa: 9 le matua fale o loʻo suia i tua atu o le iloa

Anonim

Faʻamalosia e ala i faʻataʻitaʻiga o le Toe Fuataʻiga o Fale o le Topuʻu Ona. Tele o tagata e ana galuega na faia i latou i o latou lava lima, ma na oʻo i le lalelei ma le lalelei ma le masani ai. Tusi se tusi!

A o le i ma le maeʻa: 9 le matua fale o loʻo suia i tua atu o le iloa 10917_1

1 erker i stalnin

Tagata e ona o lenei mautotogi i Stalinke - talavou faʻaipoipo ulugaliʻi ulugalii. Latou te faia toe faaumaina i latou lava, faaluga mai le ata ata. O se tasi o manatu o se piliki puipui i le erker. Na o iinei ma le muamua faʻamaumauga o tagata e ona e anaki - i nisi o fale o le puipui tuai, o pa ua fausia mai i le pili muamua ma e mafai ona faʻasaoina i totonu. Lea sa tatau ona ou faatasia na o aʻu. I le fale fou, fai se pa o piliki e tele faigofie - i Staintan na tatau ona ou ave muamua le mafiafia o le mafiafia vaega o le tele o tausaga o le plaster.

Erker i le ata o le stalin

Ata: Instagram Koutzovatvoritit

  • A o le i le taimi nei: 8 faletaele e le iloa nei

2 paketi toe faaleleia i le stalnike

I totonu o lenei fale mautotogi na faia ai se mea. Ma faaalu mea uma ... 185 afe Norbles. I le fale o le 70 sikuea mita. Malilie, sili atu nai lo fusiua. Ona o lenei mea, ma le faaiuga e faia ai faigata. O lea, ma le faauma i lenei potu. Na mafai ona gagauina pa ma fausia fou (masani i totonu o fale o le ao latou faavae tuai na latou faia), ae e lei faatagaina e le paketi. O le mea lea, na tatau ona ou aveeseina le umi-taimi vaega o le suauʻu vali vali ma faʻamamaina luga e pupuni ai le vali fou. Faatasi ai ma pepa puipui o le a sili atu le faigata - o le stucco i luga o le faʻauputa le faʻatagaina latou e sologa lelei ma matagofie. E ui lava i faigata, o tagata e ona, e mafai ona faia se avanoa susulu ma manaia, ma togitogi ma manu felelei, toe toso e se ie, faaopoopo se lanu faapitoa i totonu.

Lipea i le pa o le palu

Ata: Instagram Vitioiva_home

  • O ai e lesitala i le Instagram, pe a fai e te toe faaleleia oe lava

3 potu i Khrushchev

O lenei tala e uiga i le auala mai le palapala ma fufusi avanoa e fai ai se nofoaga lelei fou mo fale. O le potumoe, potu malolo ma e oʻo lava i le galuega nofoaga o loʻo fetaui i totonu o le tamai potu. Mo lenei, sa tatau ona faia e le au faʻatau le toe tuʻuina o le fale mautotogi, ma o lenei ua teteʻa mai le moega mai le potu malolo ola. O se fofo lelei lava lenei, talu mai le tele o potu, o pa tutuo e naʻo le avanoa.

Potumoe i le khrushchev ata

Ata: Instagram Pereseskaya

Lelei le mauaina o se fale faigaluega i luga o le faamalama maualuga.

Fale faigaluega i Khrushchev muamua ma mulimuli ane

Ata: Instagram Pereseskaya

I le aotelega, o le iʻuga e mafai ona taʻua o se sitaili scandinavian style ma manuia lagona malamalama. Lototele e musuia ia tranfigration.

Khrushchev muamua ma ina ua uma se ata

Ata: Instagram Pereseskaya

  • Tagata mamanu aafiaga: taua tele i le toe faaleleia o fale mautotogi o le tupe tuai

4 umukuka i Khrushchev

Umukuka i Khrushchev ata

Ata: Instagram Pereseskaya

I luga o le lima sikuea mita, sa mafai ona tuʻuina se umukula umukuka seti, o se tamai laulau ma tuʻua le avanoa paie ma le faʻapipiʻi. Manatua o lenei manatu - o le faaauauina o le umukuka chartertp i luga o le faamalama. Sili atu le faʻaopoopo i le fale faigaluega i le umukuka.

Ata o le umukuka i Khrushchev muamua ma mulimuli ane

Ata: Instagram Pereseskaya

  • I luma ma le maeʻa: 8 umukuka ulu ua uma ona faʻafouina i o latou lava lima.

5 Baym Pan toe faaleleia i le fale fou

I lenei fale, na ia le toe fausia e le au leoleo le fausia "mai le ua atiae", ma o ia, e le mafai ona matua lalelei, e seasea aulelei ma aoga. O le Hostess na fuafuaina e ala i le pisia o le fati ma mea matagofie lanu lanu e fai e aunoa ma le sili atu I auala i le ala, i le valiina o laupapa, sa matou tusia ai i totonu o lenei tusitusiga. Tusi se tusi.

Toe faaleleia i le faletaele ae leʻi maeʻa oe

Ata: Instagram Alenoalenevod

6 Tala o le Tupe Faʻafoʻi o le umukuka i le fale fou

O le isi ituaiga faʻamatalaga o paketi, ae o fofo matagofie. O le tagata atiaʻe na faia se teuteuga ma alyApphish weepash i totonu o le umukuka, tuu le ogaumu ma magoto. Ae o tagata e ona manatu i luga o se avanoa lelei. I le aluga o le sili atu o se moli malamalama, monophonic parder teuteu ma mea manaia, o le mafanafana malosi ua faia.

Paketi faaleleia umukuka

Ata: Instagram Alenoalenevod

7 Toe faaleleia i tamaiti tuai

Muamua ma ina ua maeʻa le ata o tamaiti

Ata: Instagram Desporthhome

O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le auala na tapunia ai le potu tapunia o le toʻalua talavou i se potu fiafia ma pupula o le teine ​​matua. A manaʻo, e lava le avanoa ma le lona lua o le tagata.

Potu i totonu fou

Ata: Instagram Desporthhome

8 potu malolo i Khrushchev

Na o faamalama na tumau mai le potu tuai. Na taligia e le tali tali au folau, aveese le pepa puipui tuai ma valiina lapisi, ma teu se mea fou na fai i ai. O le isi na totoe o le desoor ma le auvae. I le auala, o le KRRAshDEv o se faʻataʻitaʻiga - O se faʻataʻitaʻiga lelei mo i latou e fefefe e amata le suiga o le mea e aveʻesea. E i ai pea le avanoa e feutagai ai le pule o le fale mautotogi i uiga lelei.

Potu malolo i le Khrushchev muamua ma mulimuli ane

Ata: Instagram faanoanoa.fat.cat

9 carridor i Khrushchev

Muamua ma ina ua maeʻa le auala i le khrushchev ata

Ata: Instagram Pereseskaya

Ina ua maeʻa le suiga, o lenei 'olo i Khrshushchev ua faʻaititia. Ae na fai lava. Vaega o le avanoa vavae e faʻalautele ai le faletaele, le isi vaega - mo le fausia-i totonu o le fale. E ui i lea, o meafaigaluega faʻapitoa e faʻataunuuina le 100%. E i ai le nofoaga mo le faʻaputu, sina somoa, o se mea malie lea e nofo ai i lalo pe tuʻu i seevae. O lanu pupula i le faʻauma ma le saʻo o le paʻu o le fola i luga o le fola na faia ai le potu pupuʻu le lelei.

Fausia-i totonu o le fata i le auala carridor

Ata: Instagram Pereseskaya

  • Muamua ma le maeʻa: 3 tuai garages, na liliu i totonu o potu malulu ma faʻalelei

Faitau atili