O moli auala e fai ai oe lava: 10 faigofie ma manaia filifiliga

Anonim

I le matou laʻasaga faigofie, mo le fausiaina o moli auala mai apaʻau, fagu, pepa ma e oʻo foi i le hoop!

O moli auala e fai ai oe lava: 10 faigofie ma manaia filifiliga 10918_1

1. Lumiinare o tioata apa ma moli

O le fausiaina o lenei auala moli, o le a e manaʻomia apaʻau ma uʻamea ufiufi. I le mulimuli ane, e tatau ona e faia se tamai pu ina ia mafai ona ufiufi le uafu i totonu. Sina tomai - ma i totonu o le faletupe o le a avea ma puluvaga ma se moli mata, ma o le a sauni le moli.

Auala auala

Ata: Misheleppphaces blog

E mafai ona faia se filifiliga e tasi pe o le "buqutquet o lamepa", pei o le ata. E mafai foi ona e faʻatonutonuina faletupe i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, valivali i latou pe totogi ma nutiega a ma nutiega asoa ma ni penefiti tuai.

2. Ua le mautonu le tagi mai le apa

O le isi filifiliga o se auala moli mai tioata apa. O lenei taimi na faʻaaogaina ai Goalani o se malamalama malamalama. E faʻatoʻa uma i ni apa, lea ua mau faʻatasi ma fatuina se matagofie matagofie. Lelei le teuteuina mo le fale o le atunuu

Auala auala

Ata: O le tagata uma o le tagata uma.

3. LaMa na faia o le 'apa

Ina ia mafai ai ona ou malamalama i ou lava lima, ae e te manaʻomia le faʻaʻaisa vai i totonu o se apa gaogao gaogao. A faʻatele le vai i totonu o le tele, o le tulaga o loʻo fausia i totonu o le faletupe ma le fao ma samala (pe a e misia le faʻaʻaisa, ua poloka le faletupe).

O le isi laasaga o le valiina ma mea faigaluega faletupe ma se uaea o loʻo faʻaaogaina, ma o le a mafai ona e tautau le moli i luga o le auala pe i luga o le veranda. Nei ua totoe o le tuu o le moligaʻo i totonu.

Auala auala

Ata Saunia e Eshesenghstudios.com

4. Garland teuteuina ma afifi mai le cupcakes

Afai na e faʻaaogaina pe faʻapipiʻi pepa pepa afifi mai lalo o keke, e mafai ona liliu i le itiiti ifo o le tele o meaola. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fai i le pito i lalo o pu laiti ma tulei ia mataʻupu i totonu.

Auala auala

Ata: CFabridortortortorgetor.com

5. PASCACK SOGTY Malamalama

Ina ia faia se moli e le masani ai, o le ae manaʻomia se fagu paʻepaʻe o le palasitika, mo se faʻataʻitaʻiga, mai lalo o le ea malulu mo ie lino po o suavai fufulu efuefu. O le zigzag tipi mai le pito i lalo, ina ia amata ai le mamanu i le fugalaʻau, o le palasitika "fugalaʻau faʻatasi ma le tapuni pa. Ua faaofi i totonu le moligao. E mafai ona e filifilia se nofoa faataavale malosi, pe a e fefe i le afi.

Auala auala

Ata: faatonuina.com

6. suauu suauu i le faletupe

Se isi matagofie (moni, ae le tumau tumau) filifiliga o le auala moli mai le apa. O le faia o lenei mea, i le faletupe e tatau ona e faia fugalaʻau, herbs, fualaau 'aina, yerries - mea uma ua e fuafuaina e fausia ai se taumafanafana. O le anotusi e faʻamaligiina i le vai, ma o le suauu e liligiina i luga (o le masani la e talafeagai), o le mafiafia o le suauʻu o le 0.5-1 cm. ave ia te ia e malemo.

Auala auala

Ata: ApiaeceFinbow.com

Ioe e mafai ona suia, ae o le a umi ai lava le alei atoa ai le moli. Ae o se teuteuga mo se tafaoga tafaoga poʻo se auala auala, o le a fetaui lava o ia.

7. afifi moli

E mafai ona avea ma mea masani o le heop mo le sili ona lelei mo le faʻamalologa o le moli - vali pe teuteu i le tasi auala, afifi le sipela. O sea "Chandelier" e mafai ona tautau i luga o le veranda po o luga o le auala pe a umi se garland.

Auala auala

Ata: Sarasheblog Blog

8. moli mai bero fagu

O leisi manatu faigofie mo le moli ma le fesoasoani a lapisi o le tuleia i totonu o le laina o le mama pia ma tuu i luga o alavai pe faataamilo i luga o le verbanda. O le a foliga mai e matua muamua lava.

Auala auala

Ata: Papeegelsvlog.com.

9. Malamalama moli mai apaau ma tuai faasitepu

Luga ua uma ona tatou faʻamatala ni manatu mo auala moli mai tioata apa. A e faʻaaogaina ni mea sa faʻamalolo ma moligaʻo o loʻo i totonu e le tuʻufaʻatasi, ae i totonu ma isi elemene, o lenei mea faʻatino mafai ona liliu i fafo! Mo se faʻataʻitaʻiga, sa faʻaaoga ai se vaega o le sitepu laupapa laupapa e pei o le faʻavae, taofi sulu mai apa tao, filifili ma se le masani ai polyedron faʻapipiʻi i ai. E mafai ona e faʻamalosia lau mamanu i soʻo se mea: pepa pepa, lipine, fugalaʻau fugalaʻau ...

Auala auala

Ata: Ononkinnybome.com.

10. Tua o le Grapi Luminares

Ma le mulimuli ane, o se mea sili atu le masani ai o le auala o le auala e faia ai le vine vine. Ina ia fausia, e tatau ona e afifi i le laina faataamilo i le laina lapotopoto - o le a fetaui ma le uamea faavaa mai le uaea po o le tele o le polo fua. I le faʻagasologa o le vine e tatau ona e faʻamau ai (faʻataʻitaʻiga, kelu).

Auala auala

Ata: Lynnekwelton.com.

O le taunuʻu mai o le mamanu e teuteu ai le auala taʻavale, tuu i luga o le fanua pe tautau i luga o laʻau. O le tau o le taumafanafana o le a vave ona tutusa ma le vaniu faataulaitu!

Faitau atili