11 Tala o le paketi e liua ai le faletaele i le faaiuga o le vaiaso

Anonim

I le matou filifiliga o ni manatu faigofie ma le manuia mo le toe faʻafou le faletaele, o loʻo iai sou taimi e faʻatino ai i le lua vaiaso.

11 Tala o le paketi e liua ai le faletaele i le faaiuga o le vaiaso 10925_1

1 lanu pale

O le valiina o le mimise, o le mea moni, e le o se fuafuaga mataʻutia, Faʻafefea e tuʻu se fou - ae anapopogi. O a mea e te manaʻomia ma le a le tele o faʻatulagaina o loʻo faia ai le faʻagasologa?

Vali le tale i le faletaele

Ata: Instagram Tatiana.Glissovav_ustidect

  1. Faamamaina. Le muamua ma sili ona taua tulaga. E sili le fufuluina o le fola ma le degreaser ina ia e leai ni tamaʻi gaʻo. Mo ni tamai fusi ma poletitu, e mafai ona e faʻaaogaina le oneone, ae vaʻai le manava - ma galuega faapena e tele le pefu.
  2. Clay o soʻoga ma le faletaele, faleuila ma meaafale - o mea uma e le tatau ona pisia. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le masani masani o le papeta.
  3. Ufiufi le luga o le prester. O nisi e misia lenei tulaga, peʻa manaʻomia le faʻatali mo le faʻamagoina o le primen o le averesi i le 9 i le itula e mafai ai ona umi se taimi.
  4. A o le Primer o le avetaavale, alu i le pisia. E manaʻomia o le faletaele sa i ai le lelei o le ea mo le faʻamamaina atoa. O le aofaʻi o faaputuga o loʻo faʻalagolago i le ufiufi o le malosi o lau vali, ae e le mafai ona e le o le tagata folau.
  5. Pe a uma ona ufitia ai le laualuga.

I lenei auala, o se vaega o le pisia e mafai ona faia, tufatufa le puipui e tasi poʻo se tasi o loʻo fusia i le checker order - e faʻalagolago i le amataga o lou faletaele ma moomooga.

Vali le moli i le faletaele ata

Ata: Instagram Alenoalenevod

  • Faʻafefea ona vali le faletaele: filifilia le saʻo mea ma tusi tekonolosi

2 Aveesea le auala

O le tuai palapala ie "lafoai" le matua toe faaleleia. E faigofie tele ona faʻafou ma le fesoasoani a le fou fou. Afai e aliali mai le togafiti, o le a e muamua e manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete le faʻamamaina o ie ona alu ese lea i le galuega.

Tu i luga o ie i luga o le palapala

Ata: Instagram SVDECOR

  • Muamua ma ina ua maeʻa: 6 faletaele e faʻaosofia ai oe e suia ai oe lava

3 Faʻaaoga vinyl faʻapipiʻi

O se manatu lelei lea mo le vave ma le paketi lata i luga o le faletaele. Matou te fautuaina oe e lafoai ata o fua o fua po o lanu - e sili i le manatu manatu. Peitai e leai ni faʻasa i le faʻaititia o foliga o mea.

Vinyl Pats Prekers ata

Ata: Instagram DP.Sethelar

  • A o le i ma pe a maeʻa: 4 paketi faʻaliliuga o faletaele ma faletaele

4 Faʻatau le faʻatulagaina o seti

SOAUPON, tioata mo pulumu nifo, tufatufa mo le fasimoli - o le a lau faletaele? Faʻafou nei mea e mafai ai, piki le talafeagai ma le faiga o totonu o le faletaele, ma o le ae vaʻai i ni mea laiti e mafai ona suia le totonu atoa.

Manaia faletaele

Ata: Instagram Dsmango

5 Nana vailaau o le aiga

Na e manatu pe faʻapefea ona faʻaleagaina e le ola le totonu? Mafaga faigata, lanu lanu, tamaiti o tamaiti i luga o le taele faletaele? Ua oʻo i le taimi e aveese ai lenei lanu "pisa" e maua ai le pito i totonu o le faavaa. Taumafai e saili ni vaʻalele faʻaititia mo shampoo poʻo le paʻu gel, ma pilaau taʻalo e tuu i totonu o le ato ma aveese i totonu o le loka.

Vaʻavaʻaiga vaʻa mo vailaʻau o le fale

Ata: Instagram Kafura

  • 13 tagata aoga e faʻaleagaina le totonu o lou faletaele

6 Faatautau se ie puipui

O le a se faigofie faigofie ma lapoa? O nisi taimi o le tasi Barcode Barcode e mafai ona suia le faletaele i talasaga. O le mea taua o le tuʻuina atu o le ie puipui i ata o Dolphin ma tagata nofonofo ma tagata nofomau, faʻapea foi ona pupuni ma le tele o le pito i luga. Taumafai e suʻe le pupuni ma geometric mamanu poʻo le monochromomic filifiliga. I le maketi tele, o le a mafai ona e mauaina.

Faletaele tapuni ata

Ata: Instagram 42m2.Fapio

7 Faafou ni moli

Towels faia se taua taua i totonu o le faletaele.

Mafai ona e faʻataʻitaʻi ma le lanu, a e manaʻo e faʻaopopo potu susulu, ae talu ai i ni avanoa laiti ia "spots" e foliga pei o se lipola.

Monophonics Cirking ata

Ata: Instagram Dsmango

8 faaopoopo Stellazh

O se tamai fata mo le tatalaina o le teuina ma pusa talafeagai ma ato "faia" lau totonu.

Tatala Ata Siaki

Ata: Instagram Troubadour_shop

9 Aafiaga o Mea Tonu

Faatasi ai ma le fesoasoani a vali ma sui itu, e faigofie ona liliu le masani tumba i lalo o le magoto poʻo se loka i se mea manaia. Na e mauaina i le ata i lalo ifo o le IMEA tumbata? E mafai ona tutusa. O nisi manatu o loo tilotilo mai iinei.

Meafale i totonu o le faletaele e te faia oe lava

Ata: Instagram Jongancarllren

  • 5 mea sese e fasiotia ai le mamanu o le faletaele (ma le auala e faʻasaʻo ai)

10 Tuu se tamai laulau

E masani ona matou vaʻai i lenei manatu i totonu o le Scandinavia i faletaele. E tatau ona vaetamaina pe a fai o oe o se vaipuna o le potu malolo. E faigofie ona avea ai ma isi mea manogi i luga o se tamai laulau, uaina tioata (leai se tasi ua faaleaogaina o ni afiafi mafanafana ma le tusi (pe a e fiafia i se tusi manaia). I se faʻaopopoga, o se isi mea sili lea ona lelei e teu ai deor.

Laulau i le faletaele ata

Ata: Instagram Julia.veselova

  • O le a le faitotoʻa e tuʻu i totonu o le faletaele: ituaiga, mea ma faʻailoga faʻapitoa

11 Faaopopo lanumeamata lanumeamata

E mafai foi ona e faia fua. O le a faʻafouina e le itiiti o le leo i totonu o le faletaele ma tuʻuina mai ia te ia le ola.

Lanumeamata lanumeamata i le faletaele

Ata: Instagram Intorior_adias_home

  • 20 faʻamatalaga manaia mo faʻalelei ma susulu potu

Faitau atili