Faʻafefea ona fai se uaea i le fale laupapa

Anonim

Faapipiiina o le malosi o le mana i totonu o se fale mautu fale e fesoʻotaʻi ma nisi faigata. O nei mea e fesoʻotaʻi ma le filifiliga o uaea ma le metotia o latou kesi. Matou te faʻailoa i le mea e mautinoa ai le saogalemu ma i le taimi e tasi aua le faia se disconsion i totonu.

Faʻafefea ona fai se uaea i le fale laupapa 10929_1

Malaga i le uaea

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Malaga i le uaea

Ua fetaui lelei. Ata: "Faafeiloai"

Tagata o taulaga o taulaga o loʻo faʻapitoa i le mea moni o le uaea eletise e natia mai i mata ma o loʻo puipuia i le faʻaleagaina o le soʻotaga taitaiina i le ignition. A o fauina fale laupapa laupapa, o le au talimalo foi e saili e faigaluega i le Komiti Faatino le aufaigaluega iinei. A o le i talanoaina, e manaʻomia le vaʻai i tulafono faʻapitoa.

Malaga i le uaea

E ui lava i le manaʻo e nana le uaea, ma le saogalemu ma le saogalemu e faʻapipiʻi ai, faʻaaogaina le faʻapipiʻi o oloa. Ata: Nabrevno.

  • Faʻafefea ona maua se faʻalilolilo ua natia i le puipui ma masini faʻapitoa ma e aunoa ma latou

Tulaga mo le tuai uaea

Malaga i le uaea

Twed wuestwork. Ata: "Olex"

I luga o fale o le fale eletise, e mafai ona e maua le tele o faasinomaga i tulaga faatonuina (faapaopafai, PPB ma le pope) e aunoa ma se faasinomaga i itulau maoti o nei pepa. Faʻasaʻo lenei tulaga.

I le pe ("tulafono o le eletise eletise") o le 7th lomiga o le eletise eletise i luga o potu laupapa, ma e tatau ona i ai Faʻatinoina: I tua o taualuga ma i tagata faʻaleleia o ni vaega mai mea faʻapitoa - i le uʻamea paipa ma le tomai faʻapitoa (o le mafai, o le mafai ona taʻele i totonu pe a tapunia ai le uaea. - ed.), foi metallic. - ed.). E taua le matauina o le faʻailoga-7 e le i maeʻa ma e le tatau ona amanaia le tele o numera o le eletise.

Malaga i le uaea

I tua atu o le faʻaulufale mai o le faʻaputuga ma le faʻamalosia e le mafai ona faʻapipiʻi le cable e aunoa ma le puipuiga, faʻapea foi i le PVC lima. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le sili atu auiliiliga taʻiala i luga o le lalagaina o uaea ma uaea mafai ona maua i le tulafono 6th lomia, o le fea e masani ai ma faapea e le masani.

Malaga i le uaea

O le uaea na faia i le steel faagaau. Ata: Nabrevno.

Faapuʻupuʻu o le Lisi o le Lisi 2.1 ("Wilth") O lenei tulaga faʻapitoa, faʻaopoopoina i faʻamatalaga mai faʻamatalaga mai nisi mea e tasi, o loʻo matou auai i le tusitusiga. E tatau foi ona taʻua o lena palakalafa 2.1.23 Faʻatonu e sefe le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai nofoaga ma le uaea telefoni, o lona uiga, e tatau ona tuʻuina pusa.

Malaga i le uaea

Tatala - i le ausa ma le cable channels. Ata: Nabrevno.

I se faʻaopopoga, Gost R53315-2009 "O le Cable Rebes sa faʻaleaogaina talu ai nei. Faʻavasega fale saogalemu ", i le fuaiupu 6 lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina i nofoaga fale nofomau ma vvgng-ls creding).

Faaaogaina Faatinoga Faatinoina

Aso nei, i Buscheten ma Fale Laau ma Fanau o loo fausia ai ni tolu taua auala - i uʻamea natia, i luga o le au faipisinisi ma i luga o le paʻu uaea. Na latou talie atu i foliga o uaeaupa, faʻapea foʻi ma le tau o mea ma galuega.

Ma soʻo se auala e faʻatoaina ai uaea o le filifili, e manaʻomia le tuʻutuʻuga ma le rcd, ma le totoʻa ma le totoʻa o sui o nei masini.

Malaga i le uaea

Claumps. Ata: "STRYSSRYSSDYZDATAAL"

O le natia ua natia i uʻamea uʻamea ma apamemea mafiafia-sipelaina paipa o loʻo faia, pei o se tulafono, i le tulaga o le aʻoga kalama. O lenei metotia e faateleina ai le tele o galuega kamuta, o loʻo faia i le vaega o loʻo faia i taumafaiga soʻofaʻatasi o tufuga ma le eletise. O le galuega o loʻo taumafai e le manaʻoga e tatau ona amanaia le faaputuga o puipui ma le ono mafai ona faʻaoʻo pe a faʻafesoʻotaʻi ma le susu susu. E le gata i lea, e tatau ona e faʻaaogaina ni matata momea ma tamoʻe ma uʻamea matamuli, lea a itiiti mai e sili atu taugata ma masani ona lafoina naʻo le talosaga.

Malaga i le uaea

Uaea i luga o mea tau fusuʻaga i lalo o le mea tuai ua atoatoa faʻatasi ma puipui laupapa. Ata: Salvador

Tatala le uaea i luga o le faʻatapulaʻaina o loʻo tuʻufaʻatasia ma le pupu (aemaise lava pe a mamanuina le totonugalemu i le system style ma atunuʻu). O loʻo i ai ni lanu uaea (e tele lanu) ma le autilo i totonu o le auvae, ae o tau o latou o loʻo tauia mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. Afai e te faia e aunoa ma le sitaili stylis stylist systemp ma fesuiaʻiga, o le tau o loʻo amata mai i le 1100 rubles, ma faʻaaoga le tau o luga o le eletise o le a maualalo o le oka. I totonu o lenei tulaga, o se tatalaina matala, pe a talafeagai ai, e faigofie ona taulaʻi atu i ni laina fou.

O le le lava o le uaea i luga o le auslators o le leaga puipuia mai masini faʻaletonu, o lea e tatau ona faʻaoʻo atu i le maualuga o le 2 m mai le foloa () ma faʻaaoga uma filifili i le fale o Puipuiga tapunia masini (Uzo) Leak e le sili atu i le 30 Ma.

Malaga i le uaea

Harppobebe, e faʻatusatusa atu i le Twody Soulwork, e mafai ona maua le tomai faʻapitoa ma faʻaaogaina i totonu o le fale laupapa. O lona fesoʻotaʻiga ma le faʻavae e tatau ona faia e faʻaaoga ai le filo faʻapipiʻi ma o sikafu. Ata: "Elecrogarant"

Tatala le kesi i le cable auala. O le faigofie sili ona faigofie ma sili ona aoga filifiliga. O pusa o PVC e maua ai le saoasaoa o le uaea ma se matagaluega puʻupuʻu ma puipuia lelei mai fafo aafiaga. O aso nei, e toʻatele tagata gaosi oloa e faia ai se faʻasologa o le uaea o loʻo mafai ona maua ai ni mea, cable channels ma mea faʻapitoa, o le a faʻatagaina mo afthhetic ma saogalemu faia se uaea poʻo le saogalemu.

A o fale mai le sipela-panels ma isi "carcases" (lea e masani ona fesoʻotaʻi ma le vaega o fale laupapa), e sili le saogalemu e faʻatautaia ai le okeni ie. I le taimi lava lea e tasi, vaega i le ogatotonu, o loʻo faia i lalo o le kakama, ma o le mea mulimuli e faʻasino mai ile fausaga tumau ma se mafiafia o le 10 MMA. I le tulaga o faʻafitauli o Moorte ma fefaʻatauaʻi, e tatau ona faʻataʻapeʻape ai i luga o le loloto o le loloto, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia o le sipela o Plaster.

Malaga i le uaea

Ata: Tapunia / fotodom .ru

E leai se aoga

O le taua tele le faʻapipiʻiina o le eletise i le fale laupapa ma fai le saogalemu o le afi i totonu o le afi e maua ai le uaealotoga ma tulafono faatonutonu. Ia te i latou o le nofofua ma le tele-channel leitio 'ese ma ir stoners o loʻo faʻagaioia mai le maa (sui o maa e manaʻomia i le malosi o le leitio, faʻapea foi ma le mobile "e faʻapitoa E faʻapipiʻiina polokalame mo le faʻatonutonuina o se fale eletise. O nei faʻaiuga e mafai ona faʻaogaina e faʻatautaia ai mea faʻapitoa poʻo a latou vaega (faʻataʻitaʻiga, faʻataua pe faʻamamaina ai le eletise i totonu o le fale.

Malaga i le uaea

Ata: Pule

E ulufale ai le eletise eletise

E malosi le uaeia i le fale ua mou atu i le fale o loʻo pauioti i fafo o tagata fafie, ae na masani o tulaga o tulaga faatonuina. O le a latou faʻatonutonuina le lelei o vaega, fuafua le faʻatulagaina o masini puipuia, aoina le talita, ua faʻatuatuaina ma le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga eletise e tusa ai ma le poloketi.

Oraʻeu ma le faʻafesoʻotaʻi o le au filifilia ua uaea ua paʻu 'eseʻese, e puipuia, i mea faʻapipiʻi vale ma mea gaosi.

Malaga i le uaea

Repro uaea. Ata: Nabrevno.

Filifiliga o se metotia o nares uaea ma uaea i luga o le tulaga ma fausaga mai mea faiva i lalo o le saogalemu nofoaga saogalemu (e tusa ma le pue-6)

Uaea po o le cable ituaiga Vaʻai i le uaea ma le faʻatulagaina metotia
Tatala eletise eletise Ua le puipuia uaea; Puipuiga uaea * ma uaea i le atigi o mea e fetaui lelei I luga o rollers, initorators ** pe ma le ufiufi o mea le fiafia
Puipuiga uaea ma uaea i totonu o le atigi o le le fiafia ma mea faigaluega Tuusao i luga
Ua le puipuia ma puipuia le uaea ma uaea i totonu o le atigi o le malosi ma faigata-faigata mea I paipa ma ponaivi mai mea le fiafia
Nana natia uaea Ua le puipuia uaea; Puipuiga uaea ma uaea i le atigi o mea faʻapipiʻi Faatasi ai ma le laina o mea e le o ni mea mataga ma mulimuli ane nofoaga poʻo le puipuiga mai itu uma ma le malosi o vaega o isi mea e le o faʻateleina
Puipuiga uaea ma uaea i le atigi a mea faigaluega galuega Ma le laina o le le aoga
Le tutusa o le le fiafia Tuusao i luga
Ua le puipuia le uaea ma uaea i totonu o le atigi o le fiafia, galuega ma e le o ni mea e sili ona lauiloa I paipa ma ponaivi o mea faigata-ola - ma se ufiufi o mea le sili ona faʻateleina o mea ma mulimuli ane faʻaseseina; I paipa ma ponaivi mai le le fiafia o mea - tuusao tuusao

* Le puipuia - uaea e leai se atigi i luga o le eletise eletise o tagata faʻatau (faʻailoga Aperila, prd, etc.). Puipuiga - uaea i luga o le tuʻufaʻatasia o tagata o le fatu fatu (Stama Aperila, Pts, ma isi.

** I se mamao o le itiiti ifo 10 mm mai le mamanuina mamanuina. I le taimi lava e tasi, o nofoaga o pa ma luga o le maualuga o uaea, o le paipa e tatau ona teuina faʻaopoopo (i. 2.1. 59 pue).

*** Luga mai mea e le o ni mea e le o faia i itu uma o le uaea, cable, paipa poʻo le pusa pe a ma le 10 mm. (Pe a taoto i le tapunia o fao ma tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o le feagai ma puipui, o pai, e tatau ona valavala o le tuʻufaʻatasia o mea ma le mafiafia o le sili atu i le itu o le faʻasoasoaina o le 10 mm - p. 2.1.400.)

Faitau atili