Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma

Anonim

Matou te taʻu atu ia te oe le mea na latou o ai ma le mea latou te faʻaaogaina ma tuʻuina atu le laasaga-e-sitepu faʻatonuga i luga o le faʻapipiʻi o mea teuteu i luga o le puipui.

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_1

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma

Ua faʻaaogaina le masini e faʻatonutonu ai pa nei. O le faʻavae e mafai ona vali pe faʻasaoina i le pepa puipui, i soʻo se tulaga e foliga mai e le a le poto. Faatasi ai ma ia, e fausia ai se tele o mea taua poʻo ni tusitusiga, vavaeʻese pe, i le isi itu, faʻatasi ai ma avanoa. O le faʻapipiʻiina e faigofie, o le a lava le matai na amata ona taulimaina. O le a matou fuafuaina pe faʻafefea ona glue goto i luga o le puipui ina ia le fiafia le faʻaiuga.

Uma e uiga i le faʻapipiʻiina o le fiafia

Faʻafefea ona latou faʻaaogaina

O Vories of Fitu

Auala e Filifili ai Klue

Faapipiiina faatonuga

- Sauniuniga o le Faavae

- makaina

- Faapipiiina o teuteuga teuteu

- faaiu mulimuli

Faʻafefea ona faʻaaogaina vaega faʻamaonia

Ua taʻua mai o le ata o se ata o le pa, o loʻo iai i totonu o le totonu. E mafai ona avea ma se mea matagofie tele mo ata tifaga poʻo faʻata, o se mea faʻapipiʻi poʻo se mea teuteu teuteu mea teuteu,. O le mataʻupu e eseese ituaiga ma ituaiga o loʻo faʻaaogaina e tasi o se pa e tasi pe fatuina ni tufuga i luga o le puipui luga.

Ma le latou fesoasoani, avanoa e mafai ona vaevaeina i sone. Ia "galuega" fasi fasi fasi, pe a fai e te manaʻomia e te maua mai le maualuga o le maualuga o le taualuga. Faalava, i luga o le sili atu, e vaʻaia vaʻaia ai le potu vaʻai. E fesoasoani le sui o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia ai se mamanuina o le matata o loʻo i ai i totonu o le tasi, o le a faʻamatuʻuina ma faia se sili spectar atoatoa o luga.

O mea e teuteu ai e fesoasoani e lalafi ai ni faaletonu leotele o ni faaletonu. Tusa lava pe latou te le tapunia le sese, latou te taulaʻi lava ia i latou lava, faalavelavea mai le "faʻafitauli" nofoaga. Ua le malamalama lelei ma le le mautonu o le toto ma le le mautonu, tuu vaevaega, vavae ese le pa pupuni o puipui ma le faatanoa ma fola. E manaia le palaso pei o le framing. E mafai ona avea ma faʻavao mo le pati, ata faʻataʻitaʻi, afi poʻo se pepa puipui e ese mai le lanu autu poʻo le ata.

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_3
Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_4

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_5

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_6

  • Faʻafefea ona glue fum i eseʻese luga

Mea mo teuteuga

Tasi na o le Gypsum faʻaaoga mo le gaosia o le gaosiga o ata. O le aso, e mafai ona e mauaina oloa mai mea eseese. Toe faʻailoa puʻupuʻu le mea sili ona sailia-pe a maeʻa filifiliga.

Polyaurethane

Polyrearethane Baseettes e malosi, malamalama ma tumau. O le a latou tautua a le tusa ma le sefulutolu tausaga o tausaga, o loʻo sailia ai latou te tausia saʻo i latou. Lolomi ia i latou e faigofie, o tagata talosaga talafeagai lelei ma faia ni foliga talafeagai. O le laufanua o polysurethane o le lamolemole, e le ulufale mai le palapala i totonu, e le o le a matua faatalagi.

O le mea e tetee i le susu ma le vevela o le vevela, e le o le suiina ma e le pogisa. O le mea lea, ua faʻaaogaina mo le ata o le faletaele poʻo le umukuka. Polyaputthane oloa e lelei tele le fiafia i le gypsum stucco. Ua gaosia i tatou i lanu eseese pe a le mafai ona e mauaina le paolo manaʻomia, o le polyarethane mafai ona valiina.

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_8
Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_9

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_10

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_11

Polystyrene.

O laupapa na faia i le fofoga e tosina ai ituaiga eseese o ituaiga ma tau maualalo. O i latou e malamalama ma susu le susu-faigata. E le faaleagaina i latou e le sauā. Ae i le taimi lava e tasi polystyerne boaguet e matua maaleale ma faigofie ona malepe. E te manaʻomia ona taulimaina i latou lava le faʻaeteete, a leai se isi o le a faʻaleagaina. E oʻo i le faʻamalosia o le tamatamailima o le a tuua ai mea teuteu i luga. O faigata e ono tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina. O le mea leaga e ese mai i le polyrethane e le fetuʻutuʻunaʻi, o le a le o le a e le o le oloa. O Leisi Mea Taua: O Le Filifiliga o Kelu. O nisi o latou e soloia polystyrene.

Gyptum

Gypsum Bentuttes e matua matagofie, ese i foliga eseese. E tutulu ma tutumu, tautua mo le tele o tausaga ma aua le pogisa i le taimi. Gypsum e lava le teteʻe i le faʻaleagaina o mea leaga, pe a manaʻomia, o se vaega faʻaleagaina e mafai ona toe faʻaleleia. O se taua tele o Plaster Anducco ua manatu o se mamafa maualuga, e manaʻomia le faʻamalosia. Foi mai le le atoatoa - spotx faʻapipiʻi ma maualuga tau. E le gata i lea, gigroscopip gyptum. Na saoasaoa le susuga, e mafai ona faʻateleina i totonu o mea ma faʻaleagaina e faʻaseʻe faʻaleagaina.

Fafie

O laupapa laupapa laupapa e taugata tele. Latou eco-faauo ma matagofie, ae e faigofie i le tausiga. O le laʻau e matua vaivai i le susu ma le pathogenic microoleiconisms. O le mea lea, aʻo leʻi faʻapipiʻiina ma mulimuli ane, togafitiga ma se anisprice ma vai e tatau ona manaʻomia. Ma e ui i lea, o se teuteuga e sili atu le le filifili i nofoaga susu. O mea mamafa e faigata tele ona o le Mauga. I totonu o le faʻapipiʻi faʻagasologa, e manaʻomia le Fono ia te ia lava.

  • Faʻafefea ona faapipiiina le taualuga o le 'au

Foliga o le filifiliga o keue

A o le i faia le sili i luga o le puipui ma o latou lava lima, filifili le kelu. O se mea taua tele lea, o le lelei o galuega e faʻalagolago i ai. A o filifilia se paluga masani i le ogaoga o le elemene ma le ituaiga o mea na fai.

  • PVA poʻo soʻo se faʻapipiʻi mo le mamafa o pepa puipui o le a fetaui mo le malamalama palasitika. Ae e sili le filifilia o le faamaluluina o faiga tetele mo le pule.
  • O le tuʻufaʻatasiga o le kelu mo polystyrene basettes e le tatau ona avea ma acetone ma isi fofo. A leai, o le foma e mafua ai le solomuli.
  • Gypsum Bentuts e lava le mamafa. O le faʻapipiʻiina o faʻavae e le talafeagai mo i latou. Ua latou faʻasaʻoina i luga o le tumau polyarethane glue poʻo gypsum fofo.
  • E tele le laau. E ui lava i se aemaise o alavai ese e le tumau i taimi uma, o loʻo faʻatumauina i luga o le faʻapipiʻi o le tagata. Sela mai le hats latalata i luga ma le punou.

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_13

  • Faʻafefea ona e faʻamili le pou pou mai le puaa

Laasaga-e-laasaga faatonuga faatonuga mo le faapipiiina o maldings

E leai se mea e faigata ona faʻapipiʻiina ni ato, ae le fiafia i nisi taimi e tupu i nisi taimi. O le mea lea e le tupu, ua matou saunia se faʻamatalaga auiliili i luga o le pipili palasitika togafiti.

1. Sauniga 1. Saunia o le Faavae

E mafai na ona e faapipiiina le tini i luga o le mafolafola mago luga. Tapuni o faʻaletagata ma isi faʻaletonu e le mafai. O lea la, ia amata le tulaga o le base, afai e tatau ai. O le fanua mafolafola ua faʻamamaina mai le pefu ma le palapala. Afai e iai ni inuolaola, aemaise le gaʻo, e tatau ona aveesea. Atonu latou te aafia ai le lelei o le tala. Tasi pe lua vaega o le primer e apalai i le mama. Lenei o le a faʻaleleia pea le tuʻufaʻatasia o mea ma faʻaitiitia ai le taumafaina o le Kluee.

O nisi taimi e manaʻo le fili e pipii i luga o le pepa puipui. O se mea e mafai ai, ae le o le sili filifiliga. O le Whibbing Banvas e le masani ona teteʻe atu i le mamafa o le ato, o lea o le pamu o loʻo faʻamauina i luga poʻo le laau e le aoga. O le filifiliga sili ona lelei o le polyrethane pe polystyrene. O i latou e fia iloa pe faʻafefea ona kelu le tofo i le pepa puipui, e manaʻomia le toe manatua o se isi metotia. O le kelu e mafai ona tuua ai ni tulaga le mautonu i luga o le tapoleni. A suia le pepa puipui, o le a suia foi le ato kamuta, e le mafai lava ona faaaogaina.

2. Faailoga

O le mea saunia saunia e tatau ona tuʻuina, o le mea lena, e faʻaaoga ai laina mo le tino o loʻo mulimuli ane. O le le mautonu e sili ona faigofie e faia ma se plum. O le pito i luga ua fuafuaina, ua faʻapipiʻi le masini i ai. E faailogaina se faatiga. O le faalava e faigofie ona maka i tulaga o le tulaga. O le faʻaaogaina o masini e tatau ona, o le faʻailoga "i luga o le mata" seasea maua ai se taunuuga lelei.

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_15

3. Faʻapipiʻi le teuteuga

A o le i amataina galuega, e tuu ato i totonu o nofoaga ma avatu ia i latou "promoty" i le ao. E taua tele le faʻaogaina o lenei i le malulu o le vaʻavaʻai ole tausaga, a leai o le lelei o le faʻapipiʻiina o le a mafatia. Amata ona kelu mai ni itupa a tulimanu pe a fai o latou. Mo mea saʻo o le mea moni, o mea e tatau ona tipi i se tulimanu o le 45 °. Fai ma stusl. O le auiliiliga o loʻo puʻeina i le masini. O le tulimanu o loʻo tipi ese ma se faʻapitoa tipi, o le faʻatonuga o lana gaioiga e faʻatapulaʻaina i le stusla grooves.

O elemene na saunia i lenei auala o loʻo malamalama i le itu pito i tua ma le kulimi, o loʻo taoto i luga o le faʻailoga laina, e tuʻufaʻatasia le soʻotaga ma fetaomi le puipui. I lenei faiga, tuu seiloga e uu le kesi. Ina ua maeʻa, le elemene ua le toe ogatasi i le puipui, ae latou te taumafai e aua neʻi paʻi atu i ai seʻi oʻo ina soloia le kusi. A leai, e mafai ona la alu ese atu pe alu ese ese mai le puipui.

Ina ia maua se iʻuga sili ona lelei, o le soʻotaga vaega o loʻo misi e se mea faʻapitoa dokucking kelu. O le vailaʻau o loʻo faʻaaoga e mafai ai ona faʻapipiʻiina tupe faʻaalu. Ua vave ona latou faamamaina ma se ie matutu.

A maeʻa ona tuʻuina atu ni soʻotaga, o mea o totoe o totoe. Fai i ai lava i le auala lava e tasi: Latou te faʻaaogaina le kulimi i luga o le vaega, faʻaaoga i le Makeup, fetaomi, o puipui e totoe i le teena atoa o le mastic.

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_16
Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_17

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_18

Faʻafefea ona glue goldings i luga o le puipui: o le malamalama i faʻatonuga e faʻatonutonuina e tagata uma 10937_19

4. Faauma le faaiuga

Tele e masani ona decor pe a uma le lanu. A o le i valiina, e manaʻomia le faʻamamaina o le oloa mai le vaega o le faigata kulimi pe a latou. E manaʻomia le faia ma le faʻaeteete lava ina ia le faʻaleagaina le mea teuteu. Tele fasi e vavaeʻese e le maʻa pomu poʻo le spatila, ona faamamaina lea o le laualuga o le oneone. Afai na tulaʻi scats i soʻoga, latalata i latou ma le tuʻuga ma faʻamago. Ina ua maeʻa, i le tasi pe lua vaega e faʻatagaina ai valivali.

Sa matou talanoa pe faʻapefea ona kelu le mafaufau i luga o le puipui ma puipui poʻo le a aunoa ma latou. Soo se tulaga, o le tekonolosi e faigofie tele. E manaʻomia le filifilia o le mea saʻo ma fai fuafua lava e tusa ma faʻatonuga. O le iʻuga la o le a le fiafia.

  • Faʻafefea ona gelu le gypsum tile e maua ai se iʻuga lelei

Faitau atili