Faʻafefea ona 'auai i le Mangal Zone i le Cottage: 4 Faigofie Feteletuaaʻi ma Fiafia Fautuaga

Anonim

Eseese filifiliga mo le faʻatulagaina o le mangala i le atunuʻu ma faʻataʻitaʻi fautuaga, faʻafefea ona faia lenei sone sili atu faigofie ma saogalemu.

Faʻafefea ona 'auai i le Mangal Zone i le Cottage: 4 Faigofie Feteletuaaʻi ma Fiafia Fautuaga 10942_1

Matou te tusia le Pasila: O le mea e tatau ona amanaia

Muamua o mea uma, ae le i fuafuaina le panega tuufaatasi, e tatau ona e filifili i le nofoaga. Ia amanaia le avanoa e mautinoa ai le saogalemu ma le mafanafana i le kuka o le afi.

  1. Muamua, e tatau ona le sone mangal i lava remoteness mai le fale atunuu, aemaise lava pe afai o le brazier ua faia tutoatasi ma o le vaitau, e tapunia i se tapuni, e le pa.
  2. Lona lua, e tatau ona e vaʻaia oe e le faʻalavelaveina le asu i tuaoi. Aua nei galo le galuega lelei tuaoi: o lou tuaoi o le tuaoi o le taimi o le tuaoi amata. Afai ua fuafua le ogaumu o le ogaumu, mafaufau i le asu. E manaʻomia le fuafuaina o le auai ma le auai o tagata tomai faapitoa.
  3. Lona tolu, filifili se mafolafola pad pe faʻaaoga ia te oe lava i nonoa poʻo le maʻa. O le fola o se filifiliga talafeagai mo i latou e manaʻo e faʻaauʻau le vaega tuufaatasi o le fale maoti, e mafai ona faʻatauina i IKEA. Ae i totonu o le pangan sone e le mafai. O le mea e tatau ona toe faʻafesoʻotaʻi.

Fola mo le mangal sone

Ata: IKA

  • 5 Paketi manatu mo le Arbor Arbory ​​ma Mangal

Filifili le ituaiga o mangala

1. Uamea

E faigofie ona fai i ona lava lima, ma le usitai mai i uauarom laupepa. Ioe, afai e leai sau tomai, e mafai ona e faʻatau se oloa maeʻa. O fuaitau e sili ona ese, filifili mea talafeagai e fuafua lava i lou tulaga: E toʻafia tagata o lona aiga o loʻo ia te oe, e masani ona iai malo ma e fia ni faʻailoga e tatau ona fetaui.

Uamea igoa ata

Ata: Instagram Khaysarov.a

2. Kopeti Brack Brande

Sili atu le taugata o se brick brazier. E mafai foʻi ona teuteuina i tutoʻatasi (o le toʻatele oi latou e o mai). Afai e te filifili e toe fai lenei mea na tupu, e te ono manaʻomia: Laugatasi, o siliva, kuki mo le oneone.

Prick Brand ata

Ata: Instagram Masterpehnik

E manaʻomia le faia o se pito mafolafola mo le faavae, ona tuʻu ai lea o puipui piliki ma mafaufau i itu faʻasolo: Mo mea faʻapipiʻi, o le a e maua ai le spewers .

3. BarbeCue (Mangal Standx)

I le tele o mea faigaluega o aiga na teuina e mafai ona e faigofie ona maua se ituaiga o electrolyrol ma barbecos faʻataʻitaʻiga, pei ona teuina ai oloa. E foliga mai e manaʻomia tele ma latou te le manaʻomia lou auai i le faʻatulagaina - ua lava e faʻatau ai le Parazier ma tuʻu i luga o le laualuga.

Grill i le dacha

Ata: Olajemma.E.E.E.

4. Ofu i le fale

O se tasi o le sili ona faigofie ma paketi filifiliga mo le faʻatulagaina o le mangala o le a maua i le vaega o le ICAA - o le auala lea e mafai ai e le kasa o le IKA. E mafai ona ave i le fale i taimi uma e te manaʻo ai iina, pe teuina i le fale ma, pe a tatau ai, tumau i le auala. O aso nei ma le mea e faʻamalieina, e ui lava e le aofia ai le tele o aano o meaʻai, iʻa poʻo fualaʻau 'aina mo le falai.

Alavai mo le fale

Ata: IKA

Isi fautuaga aoga

1. Tausia o le pato

E i ai se ofutino o meaʻai poʻo iʻa, tau o le afi i timuga, - O le a se mea e sili ona manaia? Ae o le kuka i le timu o se leaga manatu. Tausi le lagona i luga atu o le magalua. E mafai ona e filifilia se faʻamalu maʻeʻe ma tuʻu ai pe a manaʻomia.

Gagau le faamalu o loʻo faʻatali mo se mangal sone

Ata: IKA USA

2. Aua le galo e uiga i le mea faigata

Afai na e filifilia se barbecoue poʻo le magaga faigata, e tatau ona e tausia o lona puipuiga mai le timu poʻo le susulu malamalama pe a le faʻaaogaina. O se mea faʻapitoa o le a fesoasoani - e mafai ona e mauaina oe lava i luga o le tele o le afu pe faʻatau.

Ata ata

Ata: IKA

3. Faʻatau se taʻavale

Faʻafefea ona 'aumaia uma papatusi ma saucepans ma aano o manu i le mangala, ona e alalaga lea i le' aʻai? Ioe, ma se taavale. O le filifiliga o le a tele pei oi latou o tausia auala lamolemole i le atunuʻu - e tuʻu ai se taʻavale o le a le o se faigata.

Trolley mo le Mangal Zone

Ata: Olajemma.E.E.E.

  • Matou te tosina mai se tafaoga tafaoga: i le vai ma i luga o le mutia

Faitau atili