10 soifua maloloina o le a vave faia se tamai potu moe

Anonim

Mafaufau, e leai se mea e mafai ona faʻaopopo i lou potumoe, ua e faʻaaogaina le avanoa i le mafai ma faʻaaoga uma togafiti a tagata uma? Matou te faʻamaonia le faʻafeagai ma le ofoina atu o se tasene o manatu fou mo le agavaa faʻatulagaina o le potumoe.

10 soifua maloloina o le a vave faia se tamai potu moe 10944_1

1 o le Aufaigaluega

O le au faʻatulagaina o le a avea ma se faʻaopopoga tele o le faʻaopoopoga i le moega, ma ono suia ai. E mafai ona e faʻatauina le sauni-faia poʻo le aveeseina o ou lava lima - ma e le gata o se avanoa teuina i totonu o se tamaʻi potumoe, ae o se mea faʻapitoa ata mo le fale.

O le teuina o manatu i totonu o le tamai ata moe i luga o le moega i le potumoe

Ata: Instagram Spare Faasoa

  • A o le i ma mulimuli ane: 7 tamaʻi potumoe, suia i talasaga

2 tautau-faasitele

O le isi manatu mo le faʻalapotopotoga o le faʻapipiʻi o le teuina i se avanoa faʻatapulaʻaina. Faʻamaeʻa ma ato faʻapipiʻi mo ni togafiti, faʻapea foi ma le faʻaaogaina e puʻeina ai tusi, ogalaau. I luga o le sitepu, e faigofie ona tautau le tumau i fafo o ofu lavalava po o tauau ma se mea lelei saunia mo le taeao. Ma e mafai ona faʻaleagaina i se taifau - ma maua se isi mea e maua ai le malamalama.

O le Headhak Hanger Starcase i le ata o se tamai ata moe

Ata: Instagram Desbluemirgirl_style

3 Dresser nai lo le moega i autafa

Sui le moega i tafatafa o le auala i isi potu malolo. E tele naua vaapiapi ma maualuga faʻataʻitaʻiga o loʻo nofoia se tamai fola ma ofoina atu le tele o avanoa e teu uma ai.

Manatu mamanu dresser nai lo le moega i autafa o le laulau

Ata: Instagram Fi_tari

4 leai se mamafa o le porter

I le mafiafia, ma le tele o ponder i luga o pupuni o se tamai potu moe o loʻo i ai se seti atoa o le tele o fua, vaʻai le umi o le moli eletise, matauina e masani ona sailia ma e masani ona teena. E le gata i lea, latou te faia e le mafai ona tele se aoga o ni fofo mo potu moe laiti.

Aveese le sili atu o le tele o le tele - ma e mafai ona e siʻi ai le moega latalata i le puipui, faʻaaoga le faamalama sill nai lo le laulau moe, ma le tuʻu i totonu.

Olaga malolo mamanuina mamanuina o le tino moli ata moe

Ata: Instagram Leineo

5 Aveesea o teuina i fafo atu o le potumoe

Ioe, ioe, e le manaʻomia le aʻea o le kapeneta ma le kapeneta o se tamai potu moe pe a fai e te maua fua le siʻufofoga i autafa o le turiota. Aisea e le faʻaliliu ai nisi o le teuina iina ae le o le saʻoloto o se avanoa mo le olaga?

Mamanuina o le mea e teu ai i le tamai ata moe

Ata: Instagram Bloomingoaksfaksm

6 nofoaga mo lavalava

A o leʻi moe, e masani lava ona manaʻomia le tuu o ofu hoā i se isi mea i le moega pe kuka se seti i le taeao. Tuʻuina atu se nofoaga faʻapitoa - ma o lou potumoe o le a sili atu ona faigofie. Afai e le lava le mea i totonu o le potu e faʻamanatu ai se nofoa poʻo se potu taualuga, foliga masani ma pa o le a fesoasoani.

Manatu o le manava o le potu moe

Ata: Instagram Spartimized

7 moe toso i le puipui

Afai e te le vaʻai i se mea sese ma le le mautonu i le moe i le puipui, aisea e le faia ai le moega i ai? O le a sefe ai se isi avanoa fua i totonu o le tamai potumoe ma vave ona sili atu le mafanafana.

Moe moe

Ata: Instagram Decorarsozinha

8 teena o faitotoa

O faitotoʻa o faitotoʻa o Kapeneta e mafai ona matua le aoga le talafeagai o le fofo mo se tamai potumoe. Aisea e te lafoaia ai latou, suia ai, mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai ni ie sitaili

Worthak Schoom potu mamanu webrobe Workrobe i le paltichard ata

Ata: Instagram Excespace

9 faʻata i faitotoʻa

Le maua se nofoaga mo le puipui puipui? Tuu i luga o faitotoʻa: E faigofie ma aoga. Ma o le avanoa i luga o le puipui e mafai ona faʻaogaina sili atu le faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, tautau le fata poʻo se tamai loka poʻo se tamai loka).

Wothhak Little potumoe faʻata i faitotoʻa i le potu moe

Ata: Instagram Excespace

10 pusa ma ato

O atigipusa, pusa, ato, ato o le a fesoasoani ma faʻamautuina mea laiti i se tamai potumoe ma sa faalauteleina ai foʻi le malosi o fale mautotogi, fata. O le a e vaʻai: O lou potu o le a vave ona avea ma sili atu le talafeagai i le taimi lava e te faʻamamaina ai mea uma i nofoaga.

Faʻatulagaina o le Faʻatulagaina o le Faʻasao i totonu o le tamaʻi potu moe

Ata: Instagram Soup_of_hygge

Faitau atili