Pepa Pepa: 14 Faigofie, Paketi Aufaatasiga ma Sugh Sliver

Anonim

E mafai e le teuga tupe mo le fale mo le fale e sili ona manaia, le masani ai, fatufatu, ma sili atu taugofie? Ioe, pe a fai ma o latou lima mai le pepa!

Pepa Pepa: 14 Faigofie, Paketi Aufaatasiga ma Sugh Sliver 10962_1

1 3D Ata

E ae le o le faigofie, ae atonu o sina manatu lelei i pepa teuteu - o le fausiaina o ni faailoilo e tolu. E tele le mea o loʻo i ai i luga ole laiga e faʻatau atu sauni - faia seti o le faʻaaogaina, ae mafai foi ona maua le polokalame i luga o le Initaneti ma faia ni mea teuteu o oe.

3D Ormimi Magry i totonu o le Dortire Devor Seti ata

Ata: Instagram Polygonol_paper

E masani lava, o eletetu e 35 o le pa puipui o le pō, ae mafai ona teuteu se poli le masani ai, a rack poʻo le fatafata.

3D Polygonal pepa pepa fuainumera pepa

Ata: Instagram Poligon_paper_craft

O, tatou o fai mai, faamaufaai i le faavaa.

3D ata mo le faia i totonu o le faʻavae i le faʻavaʻa ata

Ata: Instagram Invent_3d_laser

  • 14 Manatu Masani mo Pat Proor faia oe lava

2 pepa fugalaau i vase

O fugalaʻau o fugalaʻau, e le mafai ona taumafai e faʻataʻitaʻi moni, ua leva ona le faʻaaogaina i le teuteuina o fale puipui. Ae le tago i le pepa tali pepa ia, o se mea teuteu e mafai ona avea o se tulaga manaia, ou te fiafia tele ai i lou fale. E le gata i lea, o le foafoaina o nei fugalaʻau o le a le faigata.

O mea teuteu pepa o loʻo iai ata

Ata: Instagram O lea .LO.MA.MA

Tolu pepa pepa

E le manaʻomia le tuu o pepa fugalaʻau i se fuse - e mafai ona e faia se pa le masani ai puipui mai ia i latou.

Pusa Pusa Preso i totonu e faia oe lava ata

Ata: Instagram Fire.blooms.tx

Ma o loʻo mafai foʻi ona e faafesoʻotaʻi isi manatu e fatu ai se fale): Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu le mea e fai ma fugalaʻau.

Pepa pepa i totonu o totonu totonu

Ata: Instagram pepa_miracle_

4 Volume Wall Applique

VoMometric Wall Applique - O se isi auala e le masani ai e teuteu ai le totonu ma se pepa décor. E foliga matagofie, o le tuʻufaʻatasiga o elemene lapopoa ma laiti i se tuʻufaʻatasiga, o le sili ona lauiloa o palon - floral, fualaʻau ma le faʻaputuga.

Pepa 3D appliques i totonu o totonu o le ata i totonu

Ata: Instagram Pepa Totogi

O le a faapitoapesa o pepa faapena e vaʻai i ai i totonu o le potu o tamaiti; E mafai foʻi ona e tosina mai i le tele o tamaiti talavou i lona foafoaga.

O pepa matagofie o le pepa i luga o le pa i le ata o tamaiti ma o latou lava lima

Ata: Instagram Papedercorr_PD

5 Tauagavalega Tusitala

O le manatu o se pepa pepa mo i latou e le fiafia e faia se mea ma o latou lava lima, ae manaʻo e vave ma taugofie i totonu o le rasyyn, - o se pepa tusitusi i totonu.

Pepa Interoni i totonu o le au musumusuga i le lautele o le lautele ma lona lima ata

Ata: Instagram Lanvertdidecor

6 napkins i lalo o le mea faigaluega

O le isi manatu faigofie ma le ofoofogia o se tagata-faia pepa - solosolo i lalo o le mea faigaluega. E aoga mo le le tumau le palaka: Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o se aso malolo poʻo le aiga faʻamanatu.

Pepa solosolo i lalo o le mea e fai ai oe lava desior mamanu

Ata: Instagram pepa_homedicor

7 panels i le saoasaoa metotia

Mo i latou e fiafia e fatuina le matagofie ma o latou lava lima, e i ai le manatu sili atu faigata: pepa pepa pepa i totonu o le saoasaoa metotia. Vave nei ua lauiloa o ni pepa ma o le gaosiga o tuʻufaʻatasiga mai pepa uumi ma vaapiapi.

Matagofie matagofie pepa pepa e le masani ai i le metotia o quilling panela i totonu

Ata: Instagram 1kagit1hikaye

  • Sauniuni mo Halloween: 8 Manatu Masani mo Pumpkin Teuteuga

8 Faataʻitaʻiga Phytobyno

O le tele o le tele o le tele o ata pepa - faʻataʻitaʻiga phytopiano. O le teuteuina o loʻo i totonu e ala i pa puipui ma le ola o laʻau poʻo le Mkhami o se sitaili sima ma le taimi nei. A leai sau taimi ma e te manaʻo e tausi i latou pe e te le manaʻo e faʻaalu ni tupe (talu ai e le o le taugofie le fiafia), ua gauai atu i le pepa.

Ioe, e le mafai ona faaigoa o se sui atoa mo le phytodecore, ae o le vaega lenei o le a avea ma elemene e le masani ai ma le malamalama o lau totonu.

Mamanuina pepa teuteu o le vaega i totonu o le faia-o oe-oe lava ata

Ata: Instagram Eileen_handmade

9 Garland

O se tasi o manatu faigofie o Press Decor o Garland. E mafai ona e filifilia le maualuga o le laconic filifiliga - mai fetu, liʻo, lau poʻo floral elemene.

Manatu o le Disc Decle Garland ma o latou lava lima ata

Ata: Instagram _Best_amemory

Ma e mafai ona e tuʻuina i luga o se laupepa taʻavale faʻa-tusitusiga laiti, tagavai po o, fai mai, o le igoa o lau pepe (pe a fai o le Garland ua fuafuaina mo tamaiti).

O le mamanu e fai ia te oe lava pepa lapisi mo intier inter i totonu

Ata: Instagram ManaioKoda

10 Pepa Matamata

O le numera o pepa o se mea lelei o se paketi sili ona lelei e fatu ai se elemene lanu pupula. I le auala, i le auala lava lea, e mafai ona e aumaia se ola fou i le tuai o le uati (faʻaaogaina a latou auala).

Mamanuina pepa viliina mo itula e faia oe lava ata

Ata: Instagram Katiedingdes

11 panels mai le pepa pepa

Afai e le lava oe le onosaʻi e fai ai se vaega i totonu o se faʻasologa i totonu o se auala tele, e mafai ona e faafaigofieina le galuega ma mafai ai ona faia se mea teuteu mai luga o pepa. E le gata na e faʻaaogaina ni pepa api, ae faapea foi itulau o nusipepa, ma tusiata, o tusi le talafeagai ma le le lelei.

Decle tulaga mamanuina panels mai le mimilo pepa tubes ma o latou lava lima ata

Ata: Instagram pepa_rays

12 pepa lamepa

E mafai ona e alu atili - ma fai le 'ai i le pepa. Faʻamolemole ia matau e mafai ona faʻaaogaina na o le moli moli e le vevela i luga: e le atoatoa le moli moli, ae e le aoga lamepa le faʻaaogaina.

O le Decor Card Lammphade faia oe lava ata

Ata: Instagram Ecogamishop

13 Pepa Caspo

Faiga masani na o mai ia i tatou mai Scandinaviade Design, - Pepa Cashpo. Siosiomaga, tau le sili ona taugofie, vave ma, malilie, e matua fatufatu.

Pepa pepa CARCHO i totonu

Ata: Instagram Esinschweizergorgrenn

14 mama mo solosolo

O le isi manatu sili ona lelei mo le le tumau decor o pepa pepa mo solomu. O lea, e mafai ona e toe faaola le laulau e tautua ai mo le aso malolo, a o le tele o taimi, malosiaga ma lona uiga.

Pepa mama mo le solosolo e fai ai le ata ata

Ata: Instagram Shikmabenmelech

Faitau atili