Faʻafefea ona ave i fafo togalaʻau togalaʻau: o se iloiloga o tekonolosi mo nei

Anonim

Tausiga mo lanumeamata lanumeamata o se galuega faigata. E mafai ona faia i le tulaga tuai e faʻaaoga ai le tusi lesona ma le tusi. Ae e mafai ona 'aveia le auala, o le a faʻateleina ai ma faʻamutaina iai. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai.

Faʻafefea ona ave i fafo togalaʻau togalaʻau: o se iloiloga o tekonolosi mo nei 10965_1

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

E tele ituaiga o eletise eletise ma benzoinstructions mo le gaosiina o togalaau togalaau. E uiga i nisi o latou - o maila tuai ma trimmers - ua uma ona matou tusia muamua ma latou te le pai atu ia latou. Aemaise lava o loʻo manaʻomia ai le tipiina ma le faʻamutaina o le togalaʻau, e le gata i le mutia, ae o laʻau foʻi ma laʻau. Mo i latou, ua uma ona atiae masini talafeagai.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Pulumu tipiina (e faiva i le afi)

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Gesozhniki Husqvarna 122hd60 (14 990 Rullas). Ata: Husqvarna.

Le gaioiga mataupu faʻavae e pei o se lauulu lauulu ma kear blades. Ioe, o le tele o le ie tipi o le utagia e sili atu tele: o le umi o le 'ese o le 60 cm, o le tele o nifo ma le lars eletise ma a afi afi afi (penisini). O pasi e fuafuaina tele mo manuʻa ma tipiina o talavou, e leai se taimi e fai ai fana. Ae mafai ona latou feagai ma lala mafiafia. O le maualuga o le mafiafia e masani ona faʻaalia i uiga o le masini ma e tusa o le ⅔ mai i laʻasaga o le lau. Ma e faigofie tele le maua o le pale o pale o mea teuteu ma laau ma le fesoasoani a pulumu pulumu, hedustic stedges.

Ia uaʻi totoʻa i le mea o le arepae fale: O le uʻamea mataupu e sili atu ona malosi i le palasitika, pei ona e le ofi i le taimi umi; E le o se mea na tupu, o le uʻamea faʻapipiʻi e masani ona maua i luga o metotia faʻapitoa.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

O le maa e teuteu ai Husquarna 115ihd45 (10 990 Rullas). Ata: Husqvarna.

Filifili se manoa o le faʻatinoga, e faʻalagolago i le mana o le mea faigaluega, faʻapea foʻi ma le umi o le pa pupuni. Ina ua siʻitia i le faatinoga, o le lapoa ma le mamafa o le mea faigaluega faʻateleina, e le tatau ona faʻagaloina. O tamaʻi pusa fulufulu lapopoa ua tipiina o ie ma le umi o le 15-20 cm, ma o latou mamafa e le sili atu nai lo 1.5-2 kg. O sea mea faigaluega e mafai ona faia ma le lima e tasi. E i ai ni maʻamaʻe, pei o se bosich ixo recharculable scraddrive ma se spray-pulumu tipi (o se mea faigaluega e mamafa ai le 0,5 kg) po o le puniti o laʻau. O ata faʻapolofesa o loʻo i ai le 50-60 WM ie, o le mamafa o le mea faigaluega o le 5-6 kg, ma ua leva ona ia uʻuina lima.

O le auupega o nei onshes e masani ona faaauupegaina i se paga o faʻataʻitaʻiga mo le oʻo mai o le ola. O nei mea e mafai ona vaaia foliga tutusa o le lua-itu-pito faalua le umi o le umi O isi itu o le nifo e faia ai le matafaioi o le tipiina. O le mamao i le va latou te faamatalaina ai le lelei o le togafitia o faleoloa. O le Blades ma se tamai laʻasaga (2 cm) tuʻuina atu ai se vaʻai sili atu lamolemole ma sili ona teuteuina luga.

O le Laasaga Sili (3 cm) maua ai le maualuga faatinoga. E i ai faʻataʻitaʻiga ma faʻatasi ai ma le tasi itu o nifo, ae o loʻo faʻaalia i latou i se vaega faʻapitoa.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Toe Faʻaleleia Shughlable Storter Greences G40ht61, o le semi-tomai faʻataʻitaʻi ma le umi o le tipi o le umu o le 4 at / h maa. Ata: Mea fou.

Auala e Filifili ai Fush Smush

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

O le seleulu mo le ola ai o le afu e mafai ona maua ai le pule-40/60 (Siva) (20 690 Rullas). Ata: Mina.

A filifilia se mea faigaluega, e manaʻomia le faʻamalieina ai ona ergonomics ma filifili se faʻataʻitaʻiga talafeagai i le tele ma mamafa. I mea uma lava, o le pulumu ofuvae o le a tausisi - e mafai, e tusa lava poo lima gatasi ma se taimi umi. E tatau ona paleni lelei le mea faigaluega ina ia aua neʻi paʻu maso o le tapulima. O lima e tatau ona malie e teu le mea faigaluega i Mittens. E manaʻomia le manaʻomia o latou anti-oni-olaga. O le pito o le Taʻiala pasi ma le faʻagaioi o le mafai ona i ai se puipuiga puipuia mai le uamea poʻo le palasitika palasitika. O sea puipuiga o le a faafaigofieina ai oe se galuega i tafatafa o le eleele po o luga o puipui ma puipui ai naike mai le leaga mai le faaleagaina.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Visinisi toe fetuunai. Ata: Mina.

Vesosisias

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Faʻasusu le faʻailoga mo le mutia i le toe faʻaleleia o le fusuʻaga bosch ixo. Ata: Bosch.

E mafai ona iloiloina le tele o le auto eletise poʻo penisini filifili. O lo latou malosi eletise e aofia ai se taʻavale ma tipiina le auala o loʻo tuu i luga o le umi (mo le kimming lala i luga o le 4-5 m) O le paʻu o le votretis e masani ona puʻupuʻu nai lo le filifili o le fale, i totonu o le fale e le sili atu i le 20 cm. O le umi ma le mafiafia o le e aunoa ma se faigata.

Vysotheres faʻatagaina e aunoa ma faasitepu e faʻatautaia i le faʻaseʻe o laʻau ma teuteu lala i se maualuga o le 5 m.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Custocut Li (Anana) Faʻataʻitaʻiga, o le pusa e aofia ai ni naifi mo mutia ma vao (8 ma le 12 cm). Ata: Mina.

Ole filifilia ose tui, togi le gauai atu i le mamafa o le mea faigaluega ma le faigofie o le ata o le 'au. Uu le mea faigaluega mamafa 7-8 kg e lava le galue, e leai se mea e fautuaina e faʻaaoga e faʻaaoga ai tagata maualuluga o le tekonolosi.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Vysotis-nicres Greentworks G24P20 ma se manaia tolu-auala o le brasite bolosite pa mo galuega i mea maualuluga. O le maa e fetaui ma isi masini mai le G-24 laina (a - b). Ata: Mea fou.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Faatosinaga na vaaia Skil 0788 Lynx Network, mo le teuteu lala ma se lapoa o le 80 mm. Ata: Fasioti.

E manaʻomia le galue ma le vysothesis e tusa ai ma le saogalemu tulafono. Aemaise lava, e le mafai ona sisii le mea faigaluega maualuga, o le tulimanu o le faʻanaunauga o le tele o le telekopic track e le tatau ona sili atu nai lo le 60 ° (o lea e le lavea ai o le ulu ma e mafai ona tipiina le ulu ma e le mafai ona lavea i luga o le ulu ma e le mafai ona lavea i luga o lou ulu ma e leai . Mea faigaluega pe a galue, ia mautinoa ia tausia lima uma. Suekaʻe ma lala, agai le vaega tipi o le mea faigaluega mai luga i lalo. O tamai lala ma laʻau e tatau ona faʻatumuina i le tele o tulaga, laiti (le sili atu nai lo mita) vaega o le a le mafai ona mafua ai le leaga tele pe a pa'ū. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le paʻu i le taimi o le faʻateʻaina o lala mafiafia, o le muamua tusi i le pito i lalo o le lala ua faia.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Folau penisini hasqvarna 525pt5. Faʻauʻuina i se taimi o le ani o le X -rq afi ma le faʻaititia o le maualuga o le sili atu ma le taua tele o le suauu. O le Rod ei ai se Telescopic mamanu, o le atoa o le mea faigaluega 402 cm. Ata: Huqvarna

Sabelle Saws

O se eletise lea ma le toe faia o le latalata o le piniki, pei o se eletise. E tele mea na faʻaaogaina i le fale talimalo, ae o loʻo tele faʻataʻitaʻiga na fetuunai e galulue i le togalaau. E faigofie ona faʻaaoga e faʻaaoga ai i totonu o lala ma lala o le mafiafia mafiafia (e masani ona oʻo atu i le 10-15 cm).

E faʻaopopo atu i le Faʻaleleia mai i le au kopi o Koaces, talafeagai e galue i le togalaʻau, matou te matauina na o le pau lava le filifili na vaʻai i le Baunoblade (ata i le amataga o le tusitusiga). O se tagata sili ona lelei o loʻo vaaia (tele o le 900 g) ma le paʻu o le paʻu (tipiina le loloto o le 65 mm). O le faifai pea o le fealuaʻi o le filifili e faʻamautinoaina le lamolemole o le tipiina ma le le lava o le gatete uiga o le jigsaws ma sapaber inss.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Pale laau. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O a meaai e filifili ai?

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

O le eletise eletise 720 w (4591 rubles). Ata: Leroy Merlin

O mea faigaluega o loʻo avanoa i tagata uma e eletise ma totonugaluga ma totonuga o afi (DVS). Mo le togalaau, o le toe faaleleia workforky o se mea sili ona lelei, aemaise lava pe afai o le vaega o le eria e le sili atu nai le lima. Mo nofoaga tetele ma magafagafa, e mafai ona e filifilia se benzoinstruceys. E malosi ma faʻateleina - ae o le afi eletise e faʻaleagaina ai le ea, ma le 10-15 dba eletise. O le averesi o leo leo o le mea faigaluega ma se eletise eletise o 80-8, DBA, ae o loʻo iai foʻi Sveriter faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o le leo o le Buemulator Scissotor Husqvarna 115ihd45 o le 74 DBA.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

O le asini-vysotipit cg-ps (hychichi) mo le penisini o le tele o le tele o le tele o le tele o cg27ej. Ata: Hyachi.

Malosiaga mea faigaluega ma fesootaiga taumafa atonu e le faigofie tele i le taotoga. Ae afai e nofo le togalaau i le fale, e mafai ona e nofo i le filifiliga lea.

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

Husqvarna 5225ppets (44,990 Rullas). Ata: Husqvarna.

Lenei aso, ua mafai e se eletise ona faʻamamaina le ofutau mo le 3-5 afe rubras, o le aiga recharvable faʻataʻitaʻiga o 30-50% sili atu taugata. E sili atu ona taugata (mai le 10 afe rubles) o ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o stihl, Makita, husqvarna ma le batini poʻo le penisini afi. O supavaita o le aiga e tau 6-8 afe o Rubles., Sabelle Saws - 5-10 afe Rubles.

Puipuiga Puipuiga

  1. A o galulue ma le Nosy Benzooinstruarments e fautuaina e faʻaaoga le faʻaaogaina o potu puipui.
  2. Puipuia mata mai le ulufale i le tamaʻi sera ma le efuefu pe a tipiina laʻau, faʻaaoga le saogalemu tioata.
  3. A galulue ma se fesoʻotaʻiga meafaigaluega, faʻamautinoaina puipuiga puipuiga mai le eletise eletise. Faʻaaoga seevae tumau ma mea lelei o loʻo sologa lelei.

A galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu mea i le togalaʻau, e manaʻomia le filifili lelei le faaopoopoina o le maea. Le malosi o pulumu tipi ma tagata palota ua amata mai 300 i le 1000 W. O le mea lea, mo le faʻasalaina o le malosi o le 500 w, o se faʻaopopoga e mafai ona manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai 1 kw masini. A o galue, e tatau ona e faʻaaogaina lau tioata puipui ma totigilima. E faʻaosofia le faʻaaogaina o le stemptodder. Fautuaina faiga mo pulumu ma vysotheres - 30 min galuega ma 15 minute o le malologa. Faʻafetai i le taimane Shatpening elemene, o le ata tipi e le manaʻomia le tausiga. A maeʻa galuega, o le meafaigaluega e tatau ona faʻamamaina ma faʻalelei. E sili le faʻatupuina o le faʻaititia o le tipiina o le suauʻu i le suauʻu mo filifili i lalo. O Vysotistons e tatau ona siaki masani siaki le faigata o le filifili. I le usitaia o le faiga o taotoga, o le tautua o le ola o fufulu pulumu e mai le 5 i le 7 tausaga.

Alexey seeguin

Defert Department "togalaau" o fesootaiga o hypermamaketi "Lega Merni"

Faʻafefea ona ave se faʻatoʻaga

O le recharging husqvarna 536lipT5 (33 990 rubles). Ata: Husqvarna.

Faitau atili