14 mea e tatau ona i totonu o se tamaʻi fale

Anonim

Ua matou tuʻufaʻatasia se lisi o mea taua o meaafale ma mea e tatau ona e faʻaopopoina i totonu o le fale laʻititi. Faatasi ai ma i latou, o le a tumau le olaga, ae o le leai o ni sikuea mita e le mafaatusalia.

14 mea e tatau ona i totonu o se tamaʻi fale 10967_1

1 suʻega-tranfer poʻo le gagau laulau

Pe tasi i le taimi e tasi. O le laulau 'augatupulaga e aoga i soo se fale mautotogi - mo le mauaina o malo ma aiga ma aiga. Ma o le lakapi laulau e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se tamai umukuka - pe a manaʻomia, piilima poʻo le pala e le faʻalavelave i le kuka ma le alu i totonu o le potu.

Paʻo le laulau i le umukuka ata

Ata: IKA

O le laulau gagau e faigofie ona fetaui ma le fale faigaluega.

Falai Laupepa

Ata: IKA

  • Manatu mo tamai-lapoʻa: 5 fale i uili ma le lelei avanoa avanoa

2 Loggiia teuina faiga

Afai mo nisi mafuaʻaga ua e filifili e aua le faʻapipiʻiina le Loggia, ia mautinoa e faʻaaoga se vaega o le teuina avanoa. E mafai ona tuʻu se kapoti ma alu ese ni mea se moe, pe faʻatulaga se pusa tatala ma le teuina o mea laiti, pe nana le poto galue.

Ironing laupapa ata

Ata: Instagram sarkistign

  • 7 tamai potu ese mai itu eseese o le lalolagi

3 Fausia-i le 'auvai kalapu

I le laititi, e taua tele le mafaufauina o le teuina o faiga teuina, ma o se tasi o filifiliga taua o se tufuga maualuga i le taualuga. Sili atu, ma le ma le lanu i le lanu o puipui. A faʻapea o le kapeneta o loʻo tuʻuina i luga o le faʻatonuga pe aoina mai isi vaega, mafaufau e faʻatumuina. Ina ia mafai ona faʻatulagaina le teuina o mea lelei, vaʻai i mea lelei ma ituaiga ituaiga o fata, fale masau, nofoaga ese ma ato.

Fausiaina-i le ata kapeneta

Ata: Instagram Manlekayakvartira

4 Workrobe

E oʻo lava i le tamaʻi mea laiti, e matua moni lava le faʻatulagaina o se potu ofu. Mo se faʻataʻitaʻiga, vavae ese le tulimanu o le ie puipui, faʻaaoga se mea talafeagai e fau ai oe lava mai le drywall. I le potu laʻei e faigofie tele le faʻaaogaina o le avanoa - E mafai ona faʻaputu le faʻavaʻa ma fata i le nofoaga manaʻomia, mafaufau faʻatumu le fola mai le fola i le fola i le folasaga.

Workroe potu ata

Ata: Instagram Ship_sgandi

5 moega

Ioe, ioe, moega. Tele tagata mamanu e mafaufau e le le lelei o le tagata e ona o tagata laiti-lapo o moe moe e aunoa ma se moe atoa i luga o le moega. I le taimi lava lea e faʻatau ai se moega e aunoa ma se fale-i le teuina o faiga - o se mea sese tele. Ae tusa lava pe ua uma ona e faia, aua le popole: e mafai ona tuu pusa lalelei ma ato i lalo o le moega ma sefe i totonu.

Moega i Malobrite

Ata: Instagram Ship_sgandi

6 Lautele Faafefect

Ole meaaʻonaa o meaafale o le mea e manaʻomia mo tamaʻi fale taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sofa ma teuina faʻavasegaina tulaga i le taimi e tasi. E oʻo lava i le tele o le faʻailoga o le lauiloa Suetena o loʻo iai ni fofo tutusa.

Multifaninecnal sofa ata

Ata: IKA

E manaʻomia le matui o loʻo faia. Tusa pe e te maua se moega, aiga ma uo e mafai ona nofo i le po.

7 meafale 2 i le 1

O le isi ituaiga o meaafale meaafale o se nofoa malolo mo se tamai alatele po o le alalaupapa. E fetaui lelei e teu seevae ma i le taimi lava e tasi e faʻaaogaina o se nofoa mo nofo.

Nofoa ma le fale puipui 2 i le 1

Ata: IKA

  • Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le teuina i totonu o se tamai potu: 8 manaia manatu

8 GALUEGA FAATINO

Mea e faigofie ona liliu i mea aoga e mafai ona sili atu ona masani ona feiloai i le scandinavia i totonu. Ae o ai e fai mai o latou e fuafuaina mo latou? I soo se taimi nei, potumoe poʻo potu malolo e mafai ona e ulufale ai i se mataupu faʻapena.

Uamea faavaa ata

Ata: IKA

9 Railigs

O mea moni e mafai ona faʻaogaina e le gata i le umukuka. Faʻapipiʻi i faitotoa, ma e mafai ona tautau i luga o seevae ma seevae. A o le faʻaaogaina masani o le galu i luga o le umukuka o le a sefe mai 'au mai le faʻapipiʻiina o isi umukuka.

Railways i le umukuka ata

Ata: Instagram Dizain_kushni_Mahtytyy

10 pusa ma pusa

Lautele teuina o faiga faavae o le a fetaui lelei mo uma: ofu, tusi ma mekasini, mea e tele, eseese aoga aoga. O lea la i le faiga laʻau siliva ma le tele o le sami, ae o pusa pepa lautele ma laʻititi ma lagona e talafeagai foʻi.

Pusa ma pusa ata

Ata: IKA

11 vaega poʻo ie puipui mo le zoning

O le Zonting Zonting faia se avanoa talafeagai ma mafanafana avanoa mo le olaga mai se fale laititi. E le manaʻomia le fau o se faʻailoga tutuli mai i le faʻamago, e ui o lenei filifiliga e mafai. A e manaʻo i se mea faigofie mo le totonu, tioata vasega e talafeagai. Ma o le filifiliga faigofie o le tautau valevale ma vavaeʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega.

Vaeluaga i Ospot

Ata: Instagram Pro_degn_decor

12)

Ma isi mea ma le ata filifilia. Latou te galulue i se vaʻaigaga vaʻaia i le avanoa ma fai se tamaʻi fale faʻatasi ma sina lautele.

Faʻata i se tamaʻi fale

Ata: Instagram Ship_sgandi

13 Big Kapeti

Big - i totonu o le potu, ioe. E leai se manatu e matua tupu aʻe le kapeta i luga o le va o tamaʻi laititi. I se isi lava, o le maualuga o le avanoa o le fesoasoani e mafai ona maua ai se isi potu. Filifili le lapoʻa i se auala e sili atu le tele o meaafale - o se sofa poʻo se moega.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lava kapeta e tasi, e mafai ona tuʻuʻese ese le tasi sone mai se tasi, e le manaʻomia le faia atoa i le ogatotonu.

Taavale kapeta

Ata: Instagram Ship_sgandi

14 faigofie tusi

Faatasi ma le faigofie ona faaopoopo le mafanafana. E le fiafia foʻi nofoaga laiti i le tele o le pala, faʻatapulaʻaina le faigofie, ae faʻalelei.

Tusitala i Malobrite

Ata: Instagram Abricosovaya_at_home

  • 10 le manino auala e fai ai se tamai potu sili atu

Faitau atili