10 uiga ese i totonu o le mea e te manaʻomia e te faʻaeteete ai

Anonim

O le atoatoa mamanuina avanoa e tatau ona atagia mai ai le natura o le e ona, o le mafuaʻaga lea e le afaina ai le olaola uma. Maʻe le tele o latou, ia maeʻa ona faʻauiga, solosolo. Matou te avatua le 10 lauiloa metotia lea e tatau ona e saʻo atili.

10 uiga ese i totonu o le mea e te manaʻomia e te faʻaeteete ai 10974_1

1 le tausiga puipui

Uili, teuteuina lelei ma sima, lofituina le faʻapipiʻi poʻo le teuteuina i isi mea le aoga - o se vaega tele o le mea o aso nei mamanu. O lenei metotia o se fesoʻotaʻiga ma se siʻitaga o le lauiloa o le lauiloa o Luga sitaili, ae le tatau ona faanatinati e faʻaaoga i lona fale mautotogi. Muamua, e sili ona talafeagai mo nofoaga fale falefafaga ma isi nofoaga lautele. Lona lua, e masani lava e masani ona pa le pa e le tutusa ai mo le lelei o talaʻaga, e pei ona o le faʻasoaina atu ma le faʻatupuina o le aʻafiaga o le tuʻufaʻatasia o.

O le le fiafia o le puipui o le tino sima sima na savali i totonu o le ata i totonu

Fuafuaga: Annaeena.

  • Aua le misia: 8 Auala ma 8 Mafuaaga e faʻaopopo ai le Irony i totonu

2 tuʻufaʻatasiga o lanu pupula

Lelava i se malamalama ma se fetuʻunaʻiga scandinavian style, tele tagata mamanu ua uma ona setiina i soʻo se mea matuia - ma ofo atu e tuʻu faʻatasi i le tasi avanoa lanu i le taimi e tasi. O tagata alolofa o le fiafia leo na maua mai i le agaga - ma o le tele o fale puipui ua matua faateleina.

Ae peitai, na matou fautua mai i lenei faiga ma le lapataiga: e tuʻu ai ni pupula susulu i le taimi e tasi, e manaʻomia foi le i ai o se mea faʻapitoa o le lanu, ma e mafai foi ona i ai i le taimi. I se faʻaopopoga, e iai lava le afaina ai e masani lava o le a e le lava i ni lanu malosi tele - ma e tatau ona e suia le tulaga.

Le masani ai masani masani lanu lanu i totonu o le totonugalemu o ata ata

Ata: IKA.

O le sili "saogalemu" auala e faʻaopopo ai le lanu i totonu o le amataga lea ma talitonuga: tamaitusi, potu puipui, mea faigaluega. O lea e te faʻaititia ai le lamatiaga o le toe tuʻufaʻatasia, ma pe a amata ona taunuʻu papa, e mafai ona e faʻafouina le seti e aunoa ma le soona tau.

  • 7 auala i totonu o loʻo i totonu o loʻo i le taimi nei

3 loloto lanu pogisa

O le isi tulaga na avea ma ituaiga tali atu i paʻepaʻe paʻepaʻe, o le teuteuina o le tulaga i le loloto o le pogisa. O lenei fofo moni foliga fou, mautu ma tulaga, ae e tatau ona e matua sili ona manaia i nei ma alii.

Muamua, e taua le maua o le tele o le moli, a leai se isi mea e maua ai le manatu o oe na o se pogisa ma le le mautonu avanoa. Lona lua, faʻaopopo ni faʻafanua pupula, piki i luga i le tutusa tamatamailima: Mo se faʻataʻitaʻiga, samasama samasama i luga o le talaʻaga o le loloto lanu efuefu o le a sili atu ona talafeagai. Lona tolu, aua neʻi galo le faʻaopopoina o le pupula mata ina ia faʻaputuputu le lanu o gamut.

Pagisa a puipui i totonu o le ata ata ata

Mamanu: Andrew Simpson Castiters

  • Faigofie ona fenumiai: 4 intior intends e te ono afaina ai le faaletonu i totonu

4 ata i luga o le fola

O tagata tusitala e le mafai ona faʻatagaina ni auala fou e teuteu ai le totonu ma faia se faʻailoga maualuga i ai. O le iʻuga o na suʻesuʻega o se tasi uiga ese - ata vali ma tuʻu i faʻavaʻa, tuʻu i luga o le fola ma lafo i le puipui. Matou te fautuaina oe e mafaufau totoʻa i luma o le mulimulitaʻi i lenei tulaga masani, aemaise lava pe afai o iai tamaiti ma meaola i totonu o le fale. Afai e te filifili pea e aumai lenei metotia i lou tulaga, ia mautinoa o le faʻavaʻa e le o mamafa, ae o le ata e le masani ai ona faigofie tele tioata.

Ae ui i lea, o lenei lomiga o teuteuga e mafai ona aloese mai tagata nofoia o fale tuai (o le mea e faʻasaina ai mafuaaga o le saogalemu (e masani foi ona faʻasaina le teuina o fale) .

Le masani ai decory trands foliga mai i le pa puipui

Mamanu: Kimana Dina

  • 8 e le o le e le o le sili atu o le e sili atu

5 afstract deor

E pei o le Detor, o ata matagaluega, pepa faʻapipiʻi, o tuʻa ua avea talu ai nei, o loʻo avea lava ma fetuu. Vavega e le fiafia: O lenei vaʻaiga ua faia i totonu E lelei tele mo le faʻaaogaina o fale mo le nofo ai mo le nofo ai pe, fai mai, potu faletalimalo, ae e seasea lava i totonu o le aiga.

Afai o oe o se tagata fiafia o le ata faʻavae, tuʻufaʻatasia se palaʻai e sili atu ona faʻapitoa: O ata e talafeagai, faʻamatalaga ma tusitusiga o le tagata lava ia.

O ata i luga o le abstract decor of scandinavia i totonu o le ata

Ata: Alvam.

6 fur ma kolose

Tiai i luga o le mafanafana foliga - fulu, na sau ai ni tusitusiga - na sau mai le Scandinaviaviavians ma alofa i le tele. Ma e ui lava e tele lona uiga lelei, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻafofogaina ma le faʻaeteete ma le masani ai. Malilie, o le a moni lava le vaʻaia o se fulu pele pe a fai o le maualuga o le taumafanafana ma le vevela i lalo ole 40 ℃.

O le au tusi o loʻo faʻapipiʻiina o tusitusiga ma fulu ie puipui i totonu o le ata o loʻo iai

Mamanu: Coco Seconding mamanu

7 fale o tagata lautele

Taliaina o tagata atamamai o Rusia ma le loto i ai le fiafia mai i Sisifo. Ma o ai, e masani ona le talafeagai i o matou tulaga. I mea uma, pe a fai o le mama ofu, faʻavasega i lanu ma lanu, vaʻai i le tatala okeni e sili ona manaia, ona ausia lea o le tulaga tutusa, ma le malosi o le womor.

Ofu i totonu o le totonugalemu o le nofoaga

Ata: IKA.

8 Scepless Coiceles

Faiga i luga o le Siosiomaga faauo faʻalauiloaina tusitusiga masani i tulaga masani o le le mafai ona i ai lanu, leai ni tino ma soʻo ni faatauga. Aus, e foliga mai e le mafai ona popole pe talafeagai pe a e manaʻo e vaʻai i le tulaga o loʻo faʻaalu i fugalaʻau ma auiliiliga i totonu o le sipini poʻo le faia o le sipili o loʻo i totonu

O loʻo iai le ata o loʻo i totonu o le atunuʻu

Ata: Alvam.

9 o lamepa

O le fiafia i ituaiga uma o moli moli na aliali mai i le tele o tausaga talu ai - ma talu mai lena taimi na faamalosia ai lona tulaga. I loʻu itu e tasi, na avea le pusa deminie o loo avea ma faʻataʻitaʻiga matagofie o se pala tala. I le isi itu, e le manaʻomia le galo o le autu o lamepa o le fatuina o le manaʻomia moli.

Sidementment Contigrizorner Lastner Lamp i totonu o ata ata

Ata: Alvam.

  • 4 auala e leʻi fuafuaina e faʻaaoga ai se ata i totonu

10 Vili le moega

O se tasi o le sili ona taʻutaʻua o aso nei o se mea alofa i luga o le moega i luga o le moega. I le tele o taimi, o se tali foliga foliga mai o se tagata ese ma le talafeagai (afai, o le mea moni, e te le faia se fale i totonu o le faʻalapotopotoga), ma i le potu o tamaiti, na tali mai ai, i nai tausaga ua mavae, O le Hissive Cavity mo tamaiti ona o le lamatia o le le fiafia.

Ata i luga o le moega scandinavian ata ata

Ata: Stateshem.

  • French Gradens, mata i le ituaiga o mata ma le isi 6 masani o le Paris Forephing Madison Mason & Obejet 2019

Faitau atili