22 Fafaina o manatu i tafatafa o le moega

Anonim

Eseese filifiliga mo laupapa laupapa ma aitia nai lo le sui i latou - i le matou filifiliga o 22 fofo mo lou potumoe.

22 Fafaina o manatu i tafatafa o le moega 10979_1

1 laupapa laupapa fatafata

I lenei potumoe, o le matafaioi a moega i tafatafa o le laulau e fai ai laau tele mai le laupapa laupapa. O loʻo faʻamanatu i totonu o le aʻoga, ae o le marine madery tusitusiga e fai ai le fatafata. O le filifiliga e sili atu pei o potu moe i fale tumaoti ma fale.

Fafie laupapa i totonu o le maota o le gataifale nai lo le moega i autafa o le moega

Ata: Instagram Lennarthomes

  • Miti o le sami: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale mautotogi i le gataifale o le gataifale

2 uamea moega potu ma le mamanu

O se lapotopoto uʻamea moega i autafa ma ni mamanu foliga mai ua tupu faʻafuaseʻi i lenei potumoe. Ae matou te le manatu faapena. O le mea lea e maua ai le susulu o Chinest chined ma ecleclectics i se potu laititi.

Uamea mamanu

Ata: Instagram Faafaigofie

  • Nakotheka i Aliexpress: 8 teuina oloa i le potumoe e oʻo i le 700 rubles

3 kapeneta pepa po o le carridor

Ua matou masani e vaʻai i tafatafa tutusa taʻalo laupapa i autafa o auala ma ala savali, e talafeagai le teuina o ki ma faʻailoga i luga o fata - seevae i lalo o fata - seevae. Taumafai e tuu se fale talitane i totonu o le potumoe - o le a foliga manaia.

Tulaga mo se ulufale ulufale po o le carridor ata

Ata: Instagram Faʻatulagaina o Faʻamaoni

4 raidy pumo moega

O le pouf e mafai ona faʻaaogaina o se laulau teu poʻo se nofoa mo nofoa - i lou pule. I lenei potu ma le fiafia, na ia faataunuuina le matafaioi muamua, ma e soosoo uma ma faauo i ai.

Fusi Praff Table Photo

Ata: Instagram e pei o le mea taua .i.home

5 velvet pofi ma fata

O le isi filifiliga e tape ai le pu i totonu o le laulau teu. O le moli malu o le velvet pole o le a le faʻatagaina e tuu se mea sili atu nai lo le tusi i luga. Ae o le fata, e faʻasaʻoina.

Velvet pofu ma le ata ata

Ata: Instagram Arlondomnomtoods

6 Vienna nofoa

O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia ai latou te le o manaʻomia i luga o laulau a moega - tuu se nofoa faʻalelei e talafeagai mo le i ai o le potu, ma tausi saʻo mea i totonu. I lea tulaga, o le vili o le vanimonimo e susulu lanu vining lanu, lea e tuʻufaʻatasia ma le aluga i luga o le moega.

Viennese stool ata

Ata: Instagram le_hout_That_jen_bealt

7 taofia le laulau ma le pusa

E mafai ona faʻapea e le gata i se laulau ample laupapa, ae faʻapea foʻi se fale faigaluega, ma o se laulau e fai ai taga. O isi matata manaia o laulau faleʻaga i itu eseese ua uma ona matou faʻaali atu.

Taofia le laulau ma le ata ata

Ata: Instagram KamarMung

8 ogatotonu-seneturi o le tele

I aso nei, o le ogatotonu o le seneturi na lauiloa ai. Aemaise lava pe a fai o nei mea e toe fafagaina mai le seneturi talu ai. Peitaʻi, i aoina fou e mafai ona e mauaina ni mea faʻavavau. E oʻo lava i le tasi moega o loʻo totoe o le taimi e tuʻuina atu ai le potu malolo i totonu o Recron Resro.

Itu faaonapo nei

Ata: Instagram Westfipfixerupper

9 nofoa

O le a se mea e mafai ona faigofie ma lautele? Mo soʻo se totonu o le potumoe, faʻatasi ai ma soʻo se meafale. O se tagata masani ma laupapa nofoa ma uliuli vae o le a saʻo.

Stool i le potumoe

Ata: Instagram Queensopnurior

10 i tua moega

Ae faʻapefea pe a e toe faʻalelei oe teuina ma faʻaaoga le pito i tua o le moega mo le faʻamalologa o mea faigaluega? Afai e lava le tele, e mafai ona ofi i le ulu o le kapoti, ma se telefoni feʻaveaʻi. Filifiliga mo fale mautotogi laiti, o fea le tala i le iunivesemeter.

Moega i tua e pei o le teuina o faiga i le potumoe

Ata: Instagram Salstysoutstyle

11 tusitusi kesi ma fata

Tuʻufaʻatasia le teuina o faiga i autafa o le moega ma fale faigaluega. Aisea ua ave ai le ova atu pe a mafai ona sefe Locave Sectimeters ma Aiga Paketi?

Tusitusi kesi ma le ata ata

Ata: Instagram APTO.704

12 moega i autafa ma le pito i lalo o se foliga le masani ai

O laulau a moega e aunoa ma le taugofie e le taugofie, ae le o le masani lava ona mafanafana ma tataina. Aua le mautinoa e le o lenei filifiliga. O le le masani ai o le tafatolu e mafai ai ona e tausia tusi ma mekasini i le pito i lalo ma amata ona faitau muamua.

Moega i autafa ma le le masani ai ata

Ata: Instagram ola_life_and_style

13 decoration stircucase ma matau

Ioe, o le a e le faia se paʻu i le teuina o faiga, ae o loʻo tautau i luga, faʻata ma pei o teuteuga - e mafai. E foliga foliga lelei ma e le o le tele o avanoa.

Decoraves stircacacase ma matau ata

Ata: Instagram Maripanibe

14 taofia le pule

I lenei potumoe, o le faatatau o ie ua faʻaaogaina mo valiina ma tuʻugamau, ae mafai foi ona e faʻamalo mea saʻo: aliaʻe pe o se ipu vai. Lautele ma le lautele.

Taofimau le pulupulu ata

Ata: Instagram National

15 trolley ma fata

Le masani ai, ae matua sitaili o le teuina filifiliga i tafatafa o le moega. O uili e faʻafaigofie ai le fulitua o le moega i autafa o le moega i totonu o le pa, mo se faʻataʻitaʻiga. Tutusa filifiliga e mafai ona maua i IKA.

Trolley ma fata ata

Ata: Instagram Istomeme_store

16 laupapa laupapa

O le pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui o le puipui e mafai ona avea ma se auala sili ona lelei. O le mea moni mo le LVX style ma potu o onapo nei. Ma le tuʻufaʻatasiga o mea taua ma faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaʻa mo le faʻata poʻo se ata) o le a tuʻuina atu le potumoe e tasi lava le faʻaaogaina o sipelaga e tasi e tutusa ma lugā moa.

Pusa laupapa laupapa

Ata: Instagram FundSandblooms

17 Tatala Stellazh

O se taga faigofie e latalata i le moega o le a sui le laulau moega. Faitau la matou taiala i le matagofie teuteuina o fata o fata.

Tatala Shelving ma fata

Ata: Instagram Gudbjarutend

18 laulau ma Herxagon

Herxanonal foliga (hexagon) i le tumutumu o le lauiloa. Faʻafetai i lenei laulau taʻalo, o le a avea ma potu moemiti e sili atu ona lelei ma onapo nei. E ala i le ala, o le gagana lanu samasama e masani foi.

Laulau ma le hexagon ata

Ata: Instagram Desigbylize

19 fata

O le fata, pe a manaʻomia, e mafai ona fai ou lava lima, e faigofie ai ona sui le laulau i autafa o le moega.

Carnet ata

Ata: Instagram Domimojehoby

20 Little Pendant fata

O le faʻaititia o le siʻusiʻu o le fata ma le kapoti e sili ona lelei le fofo i autafa o le moega i potu sipai ma naʻo soʻo se fale.

Itiiti le ata o le tusi pito i luga

Ata: Instagram Scandinavianhomames

21 faamalama

Afai e te ofuina le moega o le laupapa i le faamalama, o le faamalama manogi e mafai ona faigofie ona suia soo se laulau moega.

Sill ata

Ata: Instagram Scandinavianhomames

22 Niche ma fata

I totonu, na faia tutoatasi le tupuvili tutoatasi - Na latou tuʻua lava le fuaina i le va o le kapeneta i le pa atoa. Afai e iai sau mea i totonu o lou potumoe, apalai i le manuia. Na matou faamatala foi e uiga i isi talosaga aoga a Niche i totonu.

Nichhe ma fata i le potumoe

Ata: Instagram Scandinavianhomames

Faitau atili