Faʻafefea ona nana le puipui o le le mautonu: 8 nofoaga faʻapitoa

Anonim

Oti puipui ma puipui puipui, teuteuina i le laupapa laupapa pe faia se faamamafa i le le lelei o le laualuga? I le matou filifiliga o le 8 auala e nana ai le tulaga o le puipui o puipui pe liliu i totonu o le teuteuga i totonu.

Faʻafefea ona nana le puipui o le le mautonu: 8 nofoaga faʻapitoa 10986_1

1 Faʻaaoga le pepa puipui

O le faigofie filifiliga e nana ai le masani ai o pa o pa o le alu i le latou pepa puipui. O le puipui na saunia e le pepa laulau e le manaʻomia le lamolemole lelei, faʻatusatusa i le pa i lalo o le vali.

E sili le tuʻuina atu o le manaʻomia i le vinyl ma phlizellin wallpaper ma se teuteu poʻo se mamanu. Ona o lo latou malosi ma le tele-oversent, e le mafai ona nanaina atoatoa.

Wallpaper ma se lolomi e nana le pule

Ata: Instagram Pro.blek_perm

E sili atu ou te le mafai ona galo ia te ia. O se ata faapena o le a faʻaalia ai le lava o pa ma faʻamatagofie ai i latou. O le mea lava e tasi o le monophonec pepa pepa puipui ma se lamolemole lamolemole. E oʻo lava i le laʻititi o le a matauina.

  • 5 manuia auala e nana ai vaivaiga o lou fale mautotogi

2 Fai se faaumaina ma laupapa laupapa

E sili atu le talafeagai mo le Igilisi sitaili, ae o se potu faaonapo nei i le le mautonu stylistics e talafeagai. O pou laupapa i le pito i lalo o le puipui e le gata i lona nanaina o faʻafitauli, ae fesoasoani foi e vaʻaia ai le maualuga o le taualuga o le maualuga o le taua. Mulimuli i le tulafono o le tasi vaetolu: O le maualuga o le vaega e le tatau ona sili atu lona tolu o le puipui maualuga.

I tamai-lapoʻa ma potu, o lenei avanoa e sili atu le faʻaaogaina - e le galue i le faʻalauteleina o le avanoa.

Laupapa laupapa e nana ai le solitulafono

Ata: Instagram Recomtory

3 pamu clompboard

O le a fetaui i totonu o le sitaili o le faʻamaonia, o le lauiloa Scandinavia ma Eco-totonu. E ala i le ala, o le 'ai lava e faigofie ona vali - I aso nei o loʻo faia ai e le fale mea taumafa faʻapitoa e mafai ona apalai e aunoa ma sauniuniga lelei. E aliali mai e fai ma puipui e le gata i le faʻapea foʻi, peitaʻi e tutusa foʻi le 'taʻalo "ma fofo lanu.

LILINE I LE LOTO

Ata: Instagram NewflatspBB

4 taumafai le ie puipui

O le mapusaga, o loʻo mafai ai ona lalafi i luga o le paʻu o le puipui. Faatasi ai ma le faʻaaogaina tatau, o le laupepa pito i luga o le a umi le avanoa, e ui ina manaʻomia sili atu ona taugata.

Pusa pupuni i le nanaina o le solitulafono

Ata: Instagram Design_13ds

5 Valivali puipui i le pogisa

Ma le mea e sili ona faʻaletonu, e mafai ona e puʻeina i luga o le uliuli pe lanumoana lanumoana. O ia fofo e le talafeagai mo tagata uma, ae o loʻo i ai ni metotia teuteu teuteu o le a fesoasoani e faia se pogisa i totonu e le popole.

Ofu uliuli e nana ai le pule

Ata: Olajemma.E.E.E.

6 faaaoga ni ata

O ie puipui o se fofo sili ona lelei mo le teuteuina o se puipui e le tutusa. Filifili ni mea talafeagai mo oe. I le taimi nei, i faiga masani, o ie puipui, pei o flax, poo le malamalama fugalaau. O lea, e le gata ona e faʻasalalauina le faʻauma, ae faʻaopopo foi le faʻamafanafanaga. Fautuaga, o lo latou avanoa e faʻaaoga ai pupuni, sei vagana le faʻamalama, ua uma ona uma ona matou tuʻuina atu.

Tusi i luga o le puipui e nana ai le solitulafono

Ata: Olajemma.E.E.E.

7 Nana le le fiafia i atavali

VoMometric Docer, o teuteuga puipui ma atavali o le a fesoasoani e sili atu le fiafia mai i mea sese. I se taimi e le gata i lea, e faigofie ona suia tagata pe a manaʻo e vave faʻafouina le totonu ma faʻaopopo se mea fou i ai.

Ata i luga o le puipui e nana ai mea sese

Ata: Instagram My_amel_heal

8 Aua le nanaina le solitulafono

I lalo o nisi tulaga, e talafeagai: mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e filifili e fai le totonu o loʻo e tusa ai ma le Lē. O le le fiafia eckics i aso nei i faiga masani e mafai ona faʻataʻitaʻi.

O le le fetaui o puipui e matagofie

Ata: Olajemma.E.E.E.

Faitau tutusa tele auala e le masani ai e mafai ona sefeina i luga o le ogatasi.

Faitau atili