Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala e aveese ai le tele mo le faʻataʻitaʻiga mai le kapeta ma auala e fa: uʻamea, aisa, vailaʻau.

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_1

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga

Tamaiti e fiafia e faʻamafanafana ai le 'au mai le pipi. E masani ona faʻamaonia e matua le faamamaina e maua ai se palasitika tele o nofoaga sili ona faʻamoemoeina. Le tamaititi laititi, o le tele lava o taimi e te faia ai. E matua le lelei lava pe a fai e susulu mastic o loʻo avea ma shadd i kapeta poʻo le maota. Aveese mai iina e aunoa ma se trace - o se galuega faigata. Peitai, o le fofo e mafai ona maua. O le a matou fuafuaina le auala e aveese ai le pipili mai le kapeta vave ma leai ni tulaga.

Faʻafefea e aunoa ma se faʻailoga e aveese le palasitika mai le kapeta

Mea o loʻo faʻaalia mo faʻataʻitaʻiga

Tulafono mo le faamamaina

O se filifiliga o metotia lelei

- faʻaalia i le maualuga vevela

- aisa.

- suauu

- sologa

- vailaʻau o le fale

Foliga o le laufanua laufanua

O le palasitika e aofia ai ma le matua nutimomoia ma faamamaina omea, vaseline ma wax. I se taimi le mamao, gaʻo manu, o Ozotirine, paʻu, Polyvinyl Chy Chloride, PlyedHylene, e faʻaopopo i ituaiga eseese o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tu ma aga masani i le itu o le lalolagi, na faia i luga o le faʻavae o le paraffai, o le opex ituaiga foliga mai na aliali mai ai.

Sa matou amata mai i le tufuga, aua e le i fufuluina o se livi mai le kapeta, o le faatatau e fuafua lona ituaiga. O le mea lea, o le manogi o mea masani o mea masani ua aveeseina i le fasimoli fofo, ma o le wax e le fufuluina lenei mea faigaluega. Faigofie pisia o loʻo tuua le pasta ma le vali o lanu pupula, faʻapea foi ma le fluorescent ma penina mea faʻaopoopo. I nisi taimi, e naʻo le faʻaaogaina o vailaʻau saiemu e faʻamamaina ai. Ae a o le i valaʻauina tagata faʻapitoa, e mafai ona e taumafai e tutoʻatasi tutoʻatasi le le fiafia i le palapala.

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_3

  • Faʻafefea ona fufulu le kapeta i le fale mai le pisia, fulufulu ma le pefu

Tulafono mo le faamamaina

O le Copeted Conglet e mafai foi ona ese. Tele faalagolago i luga o le tuufaatasiga o le fibre. E i ai kapeta faʻanatura, masinaʻo ma toto, pe a auai ma fuaola ma fatufua falelii i le pisa. O latou mea uma e tali atu i auala eseese i vailaʻau. O le mea lea, i luma o le aveʻesea o le pipili ma se kapeta ma se vailaʻau o se vailaʻau, e tatau ona e faʻaaogaina le checistry ua filifilia e faʻafetaui ai i se tamai eria. A leai, o le tulaga lamatia o le vete e sili le kapeta.

O le faʻamamaina o tekinolosi ua filifilia e faʻatatau i le maualuga o le faaputuga. Ua faʻamamaina o loʻo faʻamamaina le ofutino uumi ma le mamago magoto, faia "mimilo" saoasaoa "saoasaoa" i le moois o le gaioiga. Tele a o toso i fafo. E mautinoa lava e le mafai ona maasiasi, talu ai o le suamalie suamalie e taamilo solo i le pito, o le a faigata tele le faamamaina ina ua uma. E sili atu le umi o villins e mafai ona taumafai e fai le pulumu po o se selu.

Malaiga ma le puʻupuʻu puʻupuʻu. Latou te scrapenetion filogia ma se palasitika naifi, ma se faaputuga mo faʻataʻitaʻiga e talafeagai. Galue ma le faʻaeteete e le faʻaleagaina le taʻotoga. Taumafai e aua le olopalaina le mastic i le faavae.

Oloa mai le averesi o le umi o le faaputuga o lo o faamama e sili atu le talafeagai ma aoga. E mafai ona e faataʻitaʻi le mea muamua, ma o lona lua ala. I le faʻagasologa o masini faʻamamaina, o le tele o le filogia ua aveese. Ina ua mavae lena, aveese manatu o totoe.

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_5

  • Faʻafefea ona aveese le manogi o le feʻi i le auala mai le fola, kapeta ma seevae

Faʻafefea ona faʻamamaina PlayScine ma Carpet i auala eseese

Matou te ofoina atu auala lelei e aveese ai le pipili o le tino na ola mai kapeta.

Maualuga vevela vevela

O le faʻavae o soʻo se pa puipui o loʻo liusuavai mai le vevela maualuga. O lenei mea totino e faʻamautuina ai se molimau o se faʻamatalaga mo le aveeseina o le faʻaaogaina o le uʻamea. O le pepa mama e tuʻu i luga o le filogia, aveina se uʻamea muamua. Mastic liusuavai ma mitiia i se pepa.

E aoga le metotia pe a faʻaaoga saʻo. E le mafai ona ave le pepa talatupe, e le maua ai le suavai. E le gata i lea, o laupepa e tatau ona mafai ona suia, aua o le paʻu omea e vave ona vave vave ona vave. Afai e le o faia o lenei mea, o le palasitika mastic o loʻo faʻaaogaina i le kolokina o le fiber, e toetoe lava a le mafai ona tape. Se isi taimi. O le uʻamea vevela e mafai ona liusuavai le veli, o lea e manaʻomia le mataituina o le vevela vevela.

  • 9 tagata sili ona lelei mo le fufuluina o le kapeta i le fale

Aisa

Tele Mastic mo faʻataʻitaʻiga o paraffaini poʻo le Wax. O nei vailaʻau o loʻo i totonu o le faʻaʻaisa foliga o loʻo leiloa le palasitika ma nutimomoia. O le mea lea, ia aveese ai le meaaoga e manaʻomia e faʻaʻaisa. Faigofie. Ave fasi aisa, sasaa i totonu o le palasitika ato ma tuu i luga o le filogia. Faatalitali seia o ni 'aisa, ona aveese lea o nutimomoia. Nai lo le aisa, e mafai ona e inuina ni mea leaga mai le pusa aisa.

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_8
Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_9

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_10

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_11

Lauga suauu

O le auala e faʻateʻa ai mea o loʻo i ai. Palota o le filogia i le susu i le suauu. Ua tusia mai i le pito i le ogatotonu e le ita. Ina ua uma ona aveese le palasitika o lo o i ai se toa malosi, e tatau lava ona aveese vave. E mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu manu i luga, taofi le lima minute ma aveese ma le susu susu. Pe saunia se fasimoli fofo mai se ipu vai ma le lua sipuni ti o soʻo se vai vai poʻo le fasimoli. O ia lava faʻaiuga e tatau ona faʻailogaina i se atavali i le faʻavae seia oʻo ina aliaʻe ai le FOMAM, ma 'fiu.

  • Faʻafefea ona aveʻeseina ni tagata talimalo mai le Wallpaper: 11 e le talafeagai auala faigofie

Saogalemu

Filifili se fofo talafeagai mo sauniuniga tau fausiaina: White Agaga, Sonkcial 646, Turbid. E tatau foi ona agavaa le ava malosi. Oi latou uma e faʻateʻaina le faʻavae o le masses mo faʻataʻitaʻiga. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina i se vaega o le faʻaleagaina mai luga o pito i le ogatotonu. Aveese ma le faaeteete le tele o mea. O toega o le solvent ua fufuluina i le fasimoli fofo.

Taua lapataiga: o le fofo e mafai ona faʻaleagaina le kapeta e faʻapipiʻi, e manaʻomia le suʻega saogalemu i se tamaʻi tulimanu.

Vailaau

Faʻapitoa meafaigaluega mo le faʻamamaina o le fale o loʻo faʻaaogaina e aveʻesea ai ni vaega oona. E faʻaaogaina e le o le tele o le filogia ua aveʻesea e se masini masini pe maualalo le vevela. Sauniuniga o le ituaiga "Antipyat" poʻo se suavai "faʻatau" o le a fesoasoani. O nei mea, e tusa ma faatonuga, o loo latou saunia se foma, o latou taulimaina. Ua maeʻa ona mago, o toe vaega o le vailaʻau ua manatu. Peiseai, sprays-stars ars, ae faigofie ona aoga. O le fofo o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻafitauli o le faʻafitauli e aunoa ma soʻo se sauniuniga.

Faʻafefea ona aveese le palasitika mai le kapeta vave ma e aunoa ma se faʻailoga 1099_13

Sa matou mauaina nai lo lino lino mai le kapeta ma pe faapefea ona fai sao. E taua le filifilia o se metotia talafeagai mo le ituaiga o inisiua ma faʻaaoga saʻo. A i ai ni masalosaoga e uiga i le metotia o le faamamaina, e sili le le afaina. Faʻataʻitaʻiga, afai e le iloa le faʻavaeina o kapeta lauolatia, e sili le le manaʻo e faʻamama se uʻamea. O nisi ituaiga o synthetics ua liusuavai e oʻo lava i le tele o le vevela vevela.

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le uila i le fale: aoga aoga ma le faʻaaogaina

Faitau atili