18 mea i totonu o le fale e mafai ona tuʻuina atu i le masani o le medicanic lanu

Anonim

Uamea Relades - apamemea, 'apamemea, samasama ma Rose Gold - faatoilaloina mafaufau o tagata mamanuina tausaga talu ai ma faaauau pea i le pito i luga o masani masani. Ua matou saunia se filifiliga o le 18 mea e mafai ona e faʻaopopo i le taimi nei i lau totonu.

18 mea i totonu o le fale e mafai ona tuʻuina atu i le masani o le medicanic lanu 10990_1

Umukuka ma 'ai potu

1. Clallery

O mea faigaluega i totonu o le faʻataʻitaʻiga uamea o le a faia ai se nota o le ecclection chic i ou 'aiga i aso uma ma' aiga aiga.

Ata tipi

Ata: Instagram hmhome

2. Mini Potts mo laau

O laʻau e le talafeagai e mafai ona teuina i luga o le Windows umukuka poʻo le teuteuina ma le faʻamalama matala o le umukuka tupuaga. O le moana samasama o le a teuteuina ai le umukuka i le masani ma aso nei sitaili.

Mini Potts mo laau ata

Ata: Instagram hmhome

3. Salon ma lisi

Nai lo le faʻataʻotoina poʻo le laupapa laupapa ma pepa, tuu se filifiliga mai le maʻena o le mapusaga samasama.

Salon ma pepa pepa

Ata: Zara Fale

4. Fefiloi ma magoto

O le fefiloi o le lanu o 'apamemea poʻo le apamemea o se tasi o muamua masani masani masani i le umukuka faaonapo nei. Faatusatusa i le paepae masani metal po o maa palu, apamemea ma comess foliga le masani ai ma tosina ai foliga.

O le a sou manatu e uiga i se magotoina o se magoto i totonu ma le samasama? Lelei tuʻufaʻatasia ma se maʻa chartertptoo ma se ata.

SLOEK ata

Ata: Instagram Pravilniekuhnihni

5. Fualaʻau fua

O le sitaili o loʻo suʻeina i le trifles. Tausi lelei le mea ua foliga matagofie i le umukuka. O le momono ona o fua o le a oʻo mai i le laveaʻiina o le lanu vine o le samasama uʻamea.

Fua o Fua Ata

Ata: Zara Fale

6. Koʻoti o le kofe, susu ma le suka suka

O le mea lea na faia e se tasi-seti mo le kiona i le auro foliga manaia. I le ala lea, o lea matou te toe vaʻai i ai ma le manuia le lanu uamea e tuʻufaʻatasia ma se maamora mamanu. Filifili tutusa kofe kofe e faʻaopoopoina le aoina.

Kofe kofe, susu ma suka suka

Ata: Zara Fale

Potumoe ma potu malolo

1. Matua

O le sitaili simror faʻavae i luga o le ata deco style o le a ulufale i le potumoe poʻo le potu malolo o le ecpercletic chic. Atoatoa tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le faʻatafunaina o faʻailoga ma velvet ofutino. Ia maitau.

Art Doco Micharror

Ata: H & M fale

2. Faavaʻa mo ata

I totonu o se tino, e le gata i ata o ata e mafai ona faʻaalia, ae e vaʻaia lava mea. O le tautau ni nai fasi i luga o le puipui o le puipui ma e le tatau ona manaʻomia le faʻatonutonuina o le puipui.

Uamea ata ata

Ata: H & M fale

3. Moligaʻi mo lo matou moligaʻo

Mo i latou e alolofa o lotoa ma tausia asthetics. O le tuugalamepa mo lole mo lotoa-etheromou o le atoatoa filifiliga mo oe.

Ata moliga

Ata: H & M fale

4. Moligao mo moligaʻo masani

Ma lenei manatu mo le faʻatulagaina o soʻoga o tina. O se ata o loʻo iai le ata o loʻo i ai i le samasama o le a avea ma se manifinifi manifinifi o le a avea ma teuteuga o lau laulau ma o le a mafai ona faia se mea lelei o le potu i luga o le potu manaia o se mea matagofie

Maualuga le tuugalamepa laupapa

Ata: Instagram hmhome

5. Vaseese

O le isi au fai. Sound Vese - o se lautele lagolago mo potu malolo ma potumoe. O le ai ai lea mafuaaga e le o tuʻu ai le gaogao.

Vaa uamea

Ata: Instagram hmhome

6. Tyy

O le fata ma le sitaili lanu o le samasama uʻamea e filifili ai e faʻaaoga mo se faʻamoemoe saʻo - O se manaia lelei lenei mea. Ia tuu i ai o ia ma le laulu ma fugalaʻau ma moligao.

Uamea fata

Ata: Instagram hmhome

7. kofe laulau

Ma o se faʻataʻitaʻiga o le sili atu le maualuga o le maualuga o le maamora ma se lanu lelei o apamemea. O le a teuteu lou potu malolo.

Ata o le kofe

Ata: Zara Fale

8. Taala moli

I le lanu faʻafanua, e oʻo lava i le laulau masani a lamepa foliga lalelei ma le masani ai.

Lisi ata ata

Ata: Instagram Mi_casa_es_Tu_casa_j

9. Pililoka mo le aluga

O le manatu mo se pupula malamalama i le potu susulu o se apamemea lanu o le pillowcan ma le moli susulu.

Pillowcase mo le ata aluga

Ata: Instagram Architectivespo

Faletaele

1. faletaele seti

Tuʻuina atu mo le Suafa Mata Apping, Sparbox ma le ipu vai nifo - ma e te popole ia i latou e nonofo ma lau faletaele? A leai, ua oo i le taimi e mafaufau ai i ai. O ia mea laiti e suia ai totonu. Ua ou mataala i filifiliga lelei i le lanu samasama samasama.

Faletaele seti ata

Ata: Zara Fale

2. Tile

Afai e te manaʻo e faʻaopopo le lanu i se lapoʻa tele, tuʻu i fafo le puipui lelei i le faletaele. E mafai ona e musuia lenei filifiliga.

Tile mo le faletaele o le faletaele

Ata: Instagram Axmurphy

3. O le puipui puipui ma le auro exbost

O le isi manatu mo le puipui faʻapogai o le "iʻa auro." Manaia ma le le masani ai le faʻaaogaina o le paolo o paolo. Ma e mautinoa e le fiu ma le mata - e mafai ona e gafatia malosi fofo i le faletaele.

Pepa puipui ma le auro o loo i ai i le faletaele

Ata: Instagram Ellewoded

  • 9 o mea uamea uamea mo le fale e mafai ona e faatauina i le taimi nei

Faitau atili