Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu

Anonim

I le faletalimalo fou o le Moncows ma ni elemene o maa ma fafie, o le Lilators o le taeao atavali ma le mafanafana o le susulu o le susulu o le la. O taimi nei e matua ai ai athetics ma le Arara o Aura-Deco faʻatagaina e tuʻuina atu i se avanoa vavalalata mo tagata o lou aiga - tama ma tama talavou ma tama teine ​​ma tama teine.

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_1

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_2
Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_3
Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_4
Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_5
Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_6
Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_7
Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_8

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_9

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_10

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_11

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_12

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_13

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_14

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_15

Nofoaga ma le agamalu

Wall-o loʻo faʻapipiʻiina le puipui i le tino o le potu malolo ma o le alatele o le taimi e tuʻuina atu i se lagona faʻalilolilo e maua ai le vaivai, faʻatumuina o le malamalama. Na maeʻa ai ma le manuia le suʻega malamalama, e aofia ai faʻalautele i le lotoifale ma chandeliers.

O le ulu o le aiga na faʻaalia manino ai mea e manaʻomia i le fuafuaina: e te manaʻomia ni potu ese lua, o le potumoe ma tamaiti, faʻatasi i le potu potu. Na sili atu le faigata o le filifilia o faiga e fiafia i ai, ae o le faʻatusatusaga ma le filifiliga na faia i le toe faia o le itu o tupulaga i luga o le plast deco. I le ata lanu, o le mea e manaʻomia e tuʻuina atu i le malu, mimilo faʻatasi ma le ufiufi o le areensts ma le au o le au.

O le pule e matua talisapaia tele le siosiomaga ma se siosiomaga o se malologa fiafia. O lea la, o le ulaula, lanu efuefu, lanu enaena ua amata ona mamanuina le sili ona lelei lelei.

Nofoaga ma le agamalu

O le tagata mamanu e mamanuina le faʻaititia o le afā proto palko, o se umukuka faʻavae, o loʻo mafuta pea le nofoaga o loʻo iai le umu, ma i latou e fesoʻotaʻi ma le vaega TV. Suʻega Suʻega o Kapeneta e fai ma suiga o le ea i se ea ma le tumau potu malolo

Toe fausia

O se tuʻugamau lelei o le fale mautotogi faʻafuaseʻi o le patele o le patele o le lua tutusa vaega, o le auvae muamua o le nofoaga o loʻo i le va o le potu mulimuli ma le auala, taofia le nofoaga o le umukuka ma faleuila. Sa tuʻufaʻatasia le umukuka ma se potu malolo, lea na maua ai e le potu le ulu o faamalama, e aofia ai ma avanoa i le Loggia. Ona o le vaega o le potu tele o le potu tele, sa mamanuina le faletaele, ma luga o le nofoaga o le faletaele tuai na faatuina se potu ofu. O nei suiga uma na faʻatagaina e ogatasi ai le poloketi.

Nofoaga ma le agamalu

E pei ona i ai i le potu, o le afi o pupuni ua tumu mai le osofaʻiga o le mafanafana o le ulu o le auro. O le a faʻamalosia e la le lagona faʻamalosi i luga o le aluga, ma le ata i luga aʻe o le sofa (o le aiga o le potu e alofa i maile)

Lipea

I le taimi na amata ai ona avanoa le fale mautotogi, o le pusa avanoa, na tatau ona fofo ese se fetu sa faateia mai le paso poloka. O puipui o vasega pepe ma potu moe a le potumoe.

O le taualuga na faʻapipiʻiina i se vaega o le nofoaga ma sima, o se vaega o le sima; O fola i totonu o le umukuka, ala ma le faletaele, i le Loggia, faapea foi ma le umukuka, ma faʻataʻitaʻi ai le kapeteni o le umukuka, i le inisinia fale. O puipui na faʻapipiʻi ma sa savali faʻatasi i le laulaufaiva, ma valivaliina. Na suia faamalama, o maila o faamalama faia mai le palasitika, i le umukuka - mai se maa faasolitulafono. Na suia tagata ese i le bimentallic. O potu nonofo uma na nonofo ai, o poloka o le ea, o poloka i fafo o loʻo i totonu o le subtade i lalo o pupuni. O le fufuluina ma faʻamamaina masini ua faʻapipiʻi i lalo o le laulau i le faletaele, o le fale teu oloa na natia i totonu o le faleuila i luga o le faleuila.

O le lelei o le faʻatonutonuina o le faigaluega o le umukuka o loʻo i luga o le pa puipui, i tafatafa o le lava avanoa avanoa, e faigofie ona agai i luga o le laulau.

Nofoaga ma le agamalu

O le umukuka anufe mo maamora ua teuteuina i se lua lipine o Mose o Mose o le a le malolo i le staw starm, ae pei o le loloto o le sto tua

Fausaga

O le lalaga e tuʻufaʻatasia le manino ma le malosi o tuaoi, o le palasitika o le avanoa o le lautele o le lautele o le sone ma faigata otootoga, saoloto "

auala »i le va o faʻamalama ma le mamao-mamao tuaoi o le faʻapipiʻi sone. O puipui a le kapeneta ua pipiʻi ma puipui, o loʻo iai mea vaivai o le gaioiga, ma tuʻutuʻuga o mea o loʻo lagolagoina le faʻamanuiaga sili o le tupu. O le faʻamaoni o le faʻamasinoga o le poloketi e aofia ai se toniga lanu lanu ma filifiliga o teuteuga mea teuteu. Na fai mai foi ma le faʻaaloalo, o se faʻamafanafanaga e masani ai, fausia i luga o le tele o nusipepa o lanu enaena, lanu efuefu, fausiaina le faʻamaoni i le siʻosiʻomaga faʻalenatura; Praial, lanu viole "strokes" ma oneone-samasama i totonu o ni tusitusiga e faʻaleleia ai le tele o fegalegaleaiga masani: E foliga mai o le la o le la o loʻo valiina i totonu o le taeao. Faʻaititia o vaega e mafai ai ona e iloiloina le le toʻafilemu le manaia ma le matagofie o le tino.

O le mafanafana tatala o le faʻaaogaina o sone o soʻo se sone ma le faʻaaogaina o le teuteuga o le pale ma smokiy leo o le lavelave papa na faia i le potu ma le avanoa.

Nofoaga ma le agamalu

Potumoe

Lanu lanu

Valivali le fegalegaleaiga ma tioata e fiafia i ai, matua maofa, fautua mai ai le filifiliga o mamanu. O kinoina o sauā ma lilac faʻatasi ma mea faitino, eseese le autu o le tipi o le maʻa masani. O lea, i le potu malolo o se laulau sili atu kofe i luga o se pupuʻu, o se faamafanafanaga, o se mea e le masani ai, damind-foliga i totonu o le puipui o le tioata . Porcelain Strain Tale i lalo o le Manumalo Matu ma Uemudy Apron, o le tutusa o le faletaele ma le maamora howpelin o le potu malolo, nofoa o le potu 'ai faamatiluina le lagona o le le mautonu o le "tioata o faigata".

Nofoaga ma le agamalu

O le efuefu-enaena potu moe i togi e fetaui ma le siosiomaga o le malologa ma moe. Faʻateʻa, lemu gau lemu efuefu-ulaula i le fola ua faʻaalu i le moli moli

Tagata Taʻitoʻatasi Faletupe

I totonu o lenei poloketi, o le fefe ma le fefe na faia le faʻafetai i le tusi faʻamau o le tagata mamanuina, ma aemaise le tele o mea

O nofoaga na faia e lana tusi ata.

Ma o lea, i le alatele, e faʻataunuʻuina le meaafale i se faʻataʻitaʻiga, ma le pito o faitotoʻa o faitotoʻa ma taualuga, o le paʻu o le tino e pei o se vateatea ma le ea.

Nofoaga ma le agamalu

Eseesega "o le" o le 'autū o le faitotoa, faitotoʻa faitotoʻa o le kapeti ma vae o le fatafata na faʻamamaluina le poto o le alavai, o lona faʻaoʻo

Faia i lalo o le lapoa ma mea uma kane na faia o veneer pa ma le mafai i le vasega pepe (a o le tuusaunoa o le tulaga i lalo o le potu malolo ma le mafanafana i le potu malolo. O le auala a tusitala o meaafale ua maua ai le faamaoni o le mamanu.

Nofoaga ma le agamalu

O le tuʻufaʻatasiga o paʻu papaʻu ma le lapoʻa-fausaga tino tino o loʻo popole i lalo o le mamafa o le potu faʻapitoa o le faletaele ma "o loʻo taʻalo ai" o le vaipuna

O le fale mautotogi i luga o le fogafale fa o le Monolilium-sima fale-fou fale-fou fale 2016 i le LCD "mea taua". O faʻamalama uma e tilotilo i se malae faigata, ma le mafanafana, ma moli moli i totonu o totonu e aofia ai i faʻamalama tetele. O le pule o le masani ai i malaga pisinisi, ma i le fale, na ia manaʻo ia lagona le malolo o le siosiomaga, ua malolo. O le tagata faʻatau sa faigata tele ona faʻavasega i le taimi e tasi e manaʻomia ai le sili ona fiafia i le sitaili ma le lanu. O lea, ina ua uma ona filifilia se tali fuafuaina, sa ma o i faleoloa ma salono, lea na ou ofo atu ai e vaai i totonu o totonu o totonu - sofa, moega, ato, ie puipui, fale puipui.

Elvira stankevich

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Taofiofi ma le malamalama i totonu o le agamalu-lilac lanu 10992_24

Designer: Elvira stankevich

Matamata i luga

Faitau atili