O puipui manino i totonu o le fale: 3 aso nei o gaioiga

Anonim

O le tautotogo e masani lava ona fesoʻotaʻi ma suiga, ma o le fale e pei o se nofoaga tatou te faʻaalu ai le tele o taimi, e manaʻomia foʻi ona faʻafouina. O i latou o loʻo manaʻomia nei le Matagofie, malama ma le vevela, matou te fautua atu e mafaufau i le totonu o le fale faʻaaoga le faʻaolaina ma le faʻaseʻe ni mamanu.

O puipui manino i totonu o le fale: 3 aso nei o gaioiga 10994_1

1 Farani faamalama

Farani faamalama

O lenei fuafuaga o se faamalama o le tino faaleomefa mai le fola i le taualuga. E mafai ona faʻaseʻe ma i ai le lautele lautele. O nai faʻamalama e lauiloa i totonu o le fale o loʻo i ai ma tagata e ona le atunuʻu o le atunuʻu. Mo tagata e 21 nusipepa Farani e talafeagai tele ma le avanoa i le Loggin poʻo Pakey, e masani ona faapipiiina fale tumaʻoti, e foliga mai o loʻo faia se vaaiga matagofie o le lotoā, fafie poo le vai.

Ina ia faia se manatu i le sitaili o le Farani faamalama, o le vaega o le vaega o kamupani e ofoina atu le siitiaina ma sliding sifiu alt st160.

O lenei fofo fesoasoani e aveese ai le lagona o le "latalata atu": aua faʻafetai i le faʻateleina o le moli eletise, e tumu le potu i le natura - o se lalolagi i fafo atu siosiomaga.

2 tioata pusa i le va o potu

O le Manumalo-Manumalo filifiliga mo tagata e ona sui e fiafia e sui le tulaga meafale e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le tosoina o puipui - tioata potu, e mafai foi ona faia e faʻaaoga ai le alt160. O le faiga e maua ai avanoa i le ata o le pa tetele o loʻo avanoa ona o se tagata faʻapitoa galuega: O le sash e le nofoia se avanoa i totonu, o loʻo tatala i totonu o le avanoa lautele. O lea, faatasi ai ma le fesoasoani a Alt Sl160, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo poʻo le potumoe ma le teltraces - filifili mea e te fiafia i ai sili atu.

I se tulaga lautele, o le Zinge ma Goga GetEy Sounds na masani ona faʻaaogaina i totonu o le mamanu o potu i le faiga o le siʻusima, o le maualuga-tekonolosi poʻo le lotoa. Faʻaoga alt SL160 i totonu, e te le tatau ona e le malamalama i luga o le puipui o loʻo faʻaiʻu pe a e filifilia ni vaega e tuʻuina atu le avanoa. O le tioata o le a avea o ia lava o le a avea ma faʻailoga autu ma le teuteuina o le potu. I se faʻaopopoga, o lenei fofo o le a faʻatagaina ai oe e faʻaalia atili ai le avanoa.

3 fale ma puipui manino

O puipui manino

Ma le mea mulimuli, o le fofo mo le sili ona maoae - o se ipu tioata atoa o se tuaoi le vaaia, vavaeese foliga ma laufanua laufanua.

I Rusia, fale fale nofomau mai le tioata - ae o le sailiga o le la ma le lagona o le "natura i se mamao o le fola i le fola i le fola i le fola. Peitai, oi latou e fiafia i le tulaga na o le ola, ua mafai ona saunia le tuuina atu o le masani ma le le fiafia Sunrise poʻo le la oso aʻe, o le Greeneter o le togalaʻau, pupula fulufulu moe poʻo le vai o le vai ... na fausia ai le tele o le mama.

I le auala, o le faigofie faigofie o faamalama, vaega ma pa mai le Wrut SL160 e le o lona uiga latou te maasiasi pe malulu. Ona o faʻailoga faʻapitoa ma elemene o le koneteina, faʻapea foʻi ma le i ai o faʻaofuga e faia i mea faʻapitoa o mea leaga, o le siʻiina o ni suiga o le almmul clossion (1 w / o lea e mautinoa ai faʻatuatuaina le puipuiga o le potu mai le malulu ma le matagi. I le faiga e mafai ai ona faʻaaoga le lua-potu lua-siʻulaina faʻamalama ma le mafiafia o le 50 MM, o loʻo saofaga foʻi i le malosi lelei o fausaga.

I se faʻaopopoga, o le mamanu e faʻavae i luga o le Alt st160 e i le 2nd vasega o le Burglary: O se papupuni e puipuia mai le aveina o se loka, viliina o le laka.

O le isi mea taua o nei faiga e faʻamafanafanaina taotoga. O mea e tutupu e mautinoa ai le gaʻo e faʻamautinoaina ai le alualu i luma o le tele o faʻamalama-faitotoʻa-faitotoʻa - lava ma sina taumafaiga e faʻapipiʻi ai le 'au, ma o le stea e faigofie ona faʻasolo i le pasi pasi.

E pei ona e vaʻai i ai, o le faʻatauvaʻa togafiti e le naʻo se faʻafeiloaʻiga o totonu o le fale, ae o se tali tulaga ese e sui ai le tuaoi ma le vaʻaiga o le tuʻuga.

Ina ia maua ni faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le Alineum Actim Stakems mai le "Aunoad Car", faʻafesoʻotaʻi le sui latalata o le vaega o kamupani i lona itulagi.

O puipui manino i totonu o le fale: 3 aso nei o gaioiga

Faitau atili