8 Filifiliga mo le faʻamaeʻaina o puipui o le glazed le le mautonu loggia

Anonim

O le Logtia e puipuia mai le susu, ae e noatia i le tele o le vevela o le vevela ma le faʻaalia i le ultraviolet raty. I ia tulaga, ae le o mea uma uma e tatau. Mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa mo le uma.

8 Filifiliga mo le faʻamaeʻaina o puipui o le glazed le le mautonu loggia 11003_1

1. Fligieline pepa puipui

Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o anufe mo mamafa o pepa puipui e le o gata mai "semi-supersonal" faʻagaioiga o gaioiga. O le taofiofia i latou lava, aemaise le magamau i tone (ma le tuusaunoaga o le maualuga-tetee oloa), mumu i fafo i le la. E le gata i lea, i se potu vaapiapi i se potu atofaiti, ua vave lava ona leaga. E le o le sili lea o le maeʻa o le filifiliga mo le le fiafia o le loggia.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

Flizelin Wallpaper o loʻo taofia i luga o luga na o le leai o se faʻafuaseʻi mataua o le susu ma le vevela, o lona vevela vevela. Ata: O le Aufaigaluega Windows

  • 5 mea sili mo fafo atu o fafo

2. Lapataiga masani puipui

O oloa mai le Cane, Jute ma isi laau fibers e filogia ma faʻaputuputu efuefu. E le talafeagai mo le faamaea lelei o le Logigon, ae maise o le auala lele, o le eria, ma le fagu i luga o poletirethat, e pei ona taugata.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le BAMBOCA Wallpaper ma se faʻatulagaga faʻatulagaina o Stems o le a faʻamanatu ia te oe o atunuʻu ma fesoasoani e tape le Logginia i totonu o le Baungalow. Ata: azero faapaologa

3. vali

O puipui o le Loggidia e tatau ona valivali i le fufuluina o vali vali. O le le lava o le vali e manaʻomia ai le atoatoa o le faʻavae o le pito i luga - o le puipui e tatau ona faʻapipiʻiina pe tuʻu i le laupapa laupapa, ona Manatua lena mo le Loggina e sili atu le filifilia o le sima sima ma le susu-o le a puipuia.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le atavali i leo pupula e faʻalauteleina ai leo o le potu, ae o ia lava mea e tatau ona manaʻomia le toe faʻaleleia atili. Ata: Alpha.

O nisi taimi e mafai ona e faitauina o le faaumaina o le loggia e tatau ona maua ai le sili atu o le faʻaoʻo. A faʻataʻitaʻi, leai mea e mafai ona faʻamatalaina ai le maoaʻe ua faʻateleina ai le faʻaletonu gafatia o le laumua puipui. Ina ia puipuia le pisa, e sili atu le taua o le mauga o heametic glazing ma mafiafia (6 mm) tasi glazers pe o le faaluaina.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

Mo ia o puipui o puipui, o le a manaʻomia e le laufanua o le pepa faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le faʻavaʻa mai le uamea. Ata V. Crigoriev

  • Faʻafefea ona valiina le Plasterboard: Faʻasalalauga Faʻatonuga

4. Fafie Umi

O le faʻaumaina o le a tumau mo le tele o tausaga, ae e manaʻomia se tamai mamoe o alu atu (o lona uiga, "gaoi" e oʻo atu i le 8 cm mai le lautele ma le umi o le potu). I lalo o le faʻamalosiʻau o le malamalama, o le laupapa teuteu e mafai ona "vevela i luga" ma maua le mauoa o le mumu-lanu moli, o lea e tatau ona ufiufi i le faʻatulagaina o le UV. O ata o onapo nei ma agenuries mafai ona avatua le laina o le masani ai ma le manaia foliga, ogatasi le leo ma lafoai ni faaletonu ma faaletonu faaletonu. Ae talafeagai ai ona faʻatau atu mea maualuga-vasega (vasega, "a", "faʻaopoopo", "faʻatau)". I le taimi lava e tasi, o le nick e manaʻomia ona faamamaina ma le naifi ma le fagua.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le taga e mafai ona faʻaoʻo atu i le itu i luga o le itu (masani filifiliga) ma faʻaupuga (vaʻa-sitaili). Ata: Alpha.

O le pito i lalo o le Logginia e mafai ona faʻaaogaina ma le Clappobboard, Mossore-teteʻe i luga o laupepa poʻo uʻamea (omininum, uamea). E le mafai ona suia le auala tele.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le eseesega i le va o le ufiufi o pane, spacece ma manoa e faigata ona matau, ae o le lafoina o mea o le vave taliaina. I lea tulaga, ua faʻamalosia puipui e le vasega "faʻaopopo", ma le taualuga (vaega) - Aai. Ata V. Crigoriev

5. I totonu o le PVC

E le foliga mai e maua ai se taimi talafeagai, e faʻaputuputu stactic eletise (ma o le mea lea pefu) ma e faigofie ona faʻaleagaina - aemaise lava i le vevela vevela. Matou te le fautuaina le faʻaaogaina o lenei mea mo le faʻamaeʻaina o le Loggia.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le taugofie e mafai ona ufiufi i paepae pvc puipui puipui. Ata: Glazer

O le manaʻoga autu mo le fola o le saogalemu (sliding teteʻe). O filifiliga sili ona lelei o se komuluti tele ma polesiini fafie mo potu susu.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

Pipipi o lotoa fusi i le tipiina o le fau fale. Ata V. Crigoriev

  • Na faʻamaeʻaina e le Falamy PVC Panels: Faaupuga faigofie mo oe lava faʻapipiʻi

6. Faʻalauiloa Insipolo Parster

E faigofie ona e mafai ona apalai i se vai tutusa ma le simini sima. E lava le vaivai o mea, ae o le mea muamua na te faʻaaogaina, e aoga tele le faia o se tagata poto masani ma le maota poto - O le tele o ituaiga potu i totonu o le tamaʻi potu i totonu o le tamaʻi potu i totonu o le tamaʻi potu i totonu o le tamaʻi potu i totonu o le tamaʻi potu i totonu o le tamaʻi potu i totonu o le tamai potu. Ae le o le Palemia uma tu i le ultraviolet (o lenei parameter e tatau ona faamanino e le gaosiga).

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

I le mataupu faavae, o se ie puipui ma mimita pamu e mafai ona faʻaaogaina e faʻauma ai le loggia. Ata: Cozy Parcony

7. Panels mai le laugatasi mdf

Na matua le faʻatuatuaina o mea i fafo atu o pou laupapa, ae, e masani ona faʻatamaʻia i se ata e le o fuafuaina mo le faʻaalia tuusaʻo i le susulu o le la. O ia panes e mumu i le la mo le lua pe tolu tausaga, ma o nisi taimi vave. O le mea e le tatau ona faʻaogaina e faʻauma ai se loggingina e le aoga, aemaise le tele o itu o le itu i saute.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le tulimanu o soʻotaga o palasitika ma faʻapipiʻi panels e tatau ona tapunia le ufiufi. Ata: Pherea

  • 6 Ituaiga o Pa Afioga mo le teuteuina o le teuteuga: O le a le mea e filifili ai ma le auala

8. Oa i totonu o le papa ma Cerarac

O ni laei e matua manaia nei ma tausinio mea, ae taugata tele, soa taugofie ma manaʻomia se galuega faʻapolofesa i le mamanu o le potu.

I luga o le tuaoi o vevela ma malulu

O le vae faaonapo nei na faia na faia e le faamamaga auala e toetoe lava a le gata i le masani na vaaia masani na vaaia masani. Ata: Altair Stroy

O le Loggidia e mafai foi ona tuueseeseina ma le maa masani (oneone-tumur). O lona tagoga, o le mafanafana o le paluga o le pu, ae sili ona faigata e tausia, leai, e le gata i lea, o nisi taimi e palu ai.

  • Nai lo le vaʻai i le le le fiafia o le veranda i totonu ma fafo

Faitau atili