Fualaʻau Fualaʻau I totonu: 7 Mafuaaga e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le tagata mamanuina ma 5 sili ona manatu

Anonim

Fualaʻau lolomi - i le tumutumu o le lauiloa. Faʻatupuina o mea e faʻalauiloa ia latou aoina, lauiloa tagata mamanu o loʻo faʻaaogaina ia latou poloketi. E taua le aumaia o se mea e masani ai i le tulaga i le fale ma le auala e sili atu ai le faia - matou te faamatalaina ma faaali ai.

Fualaʻau Fualaʻau I totonu: 7 Mafuaaga e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le tagata mamanuina ma 5 sili ona manatu 11004_1

7 mafuaʻaga e faʻaaoga ai vailaau vaisu i totonu

1. Tulaga o iai nei

O se auala faigofie ma vave ona faʻafouina ai le faʻatulagaina o le faʻaopopo lea o le moligaʻo i ai. Ose faiga talafeagai lea e tuʻuina atu i soʻo se tasi, ma o le a le manaʻomia tele se taimi ma le malosi.

Ua tusia e le Poloaiga Faʻapaologa o Fualaʻau Lolomi i luga o le Plandcloth ata

Ata: Zara Fale

2. Lagona o UNYA

O laau e tupu ai le vanimonimo i le vanimonimo. Mataʻiʻa, ae o lenei tulafono e galue, tusa lava pe e te faʻaopopo ni fugalaʻau le ola i le tulaga, ae na o le tamaʻi ata lolomi.

Tamoe link Lingen Prints i totonu o le potu moe i totonu

Ata: Zara Fale

3. Le mautonu lolomi

O loʻo iai le le mautonu o fualaʻau: E leai se tagata o le a le fiafia e fai. E taua tele le taimi lea pe a tuʻuina se fale mautotogi mo se aiga tele poʻo se fale.

Sitaili mamanu pupuni pupuni pupuni ma le folasaga mamanu i le ata IKEA

Ata: IKA.

4. Faʻamatalaga o le Vasega

O le igoa o fualaʻau fualaʻau o loʻo agavaʻa pe e le talafeagai, e mautinoa lava e le mafai: o le mea lolomiina ma le decornet o loʻo i ai sina matagofie o le poto masani i le tulaga talafeagai. O lenei faʻailoga e mafai ona faʻaaogaina, faʻataʻitaʻiga, pe ana fai e foliga mai e le i faʻamaonia ma le le tauaʻaoina o le totonu-"" Faletalimalo ".

Sidemicted Shineter Forranger ma se fualaʻau pipi i luga o le puipui o scandi ata

Ata: Instagram Orarabadio

5. Malosiaga e faʻaaoga i sitaili eseese

E ui lava e le masani ai le le mautonu o taga a le laʻau a le laʻau e le iai ni tulaga maualuga, e mafai lava ona aoga tele foi latou: i Scandinavial, Sciency, erdict O elemene o le a avea ma se faʻaopoopoga lelei i le eco-sitaili, neoclasistic, o faʻalapotopotoga lea ma le tele o isi.

Stock foto mamanu Decor Demaral Morfif i luga o le pepa i luga o le puipui

Ata: Instagram Aiashah_m

6. Tufutaga ma mea masani

O le isi le mautonu ma le faʻaopopoina o laʻau lolomi o se tuʻufaʻatasiga lelei ma mea masani. Peitaʻi o tagata faaauʻuro ua faʻatupuina le miro le siʻosiʻole, faʻatasi ai ma masani na oona mea e masani lava ona avea e toetoe o le autu o le aitumoʻi i le tulaga.

Tofia Ata Lolo i luga o Pepa i totonu

Fuafua: O le Coco Upne

7. Unbruckrucation

O se mea taua o le laʻau o le mea o loʻo i ai o lo latou le mafai. E masani lava ona le popole, ma o se mea sili lenei e mafai ai ona e filifilia ia lava mea e le mafai ai ona avea ma se leoa, pei foi mo le pepa puipui, kapeta

Drator stypeshing faʻapipiʻi ma se fualaʻau fualaʻau i totonu o le ata o totonu

Ata: Instagram Marta_olga_klara_degner

5 manatu o le faʻaogaina o le taulaga mo le totonu

1. Onoliles

O le faigofie sili ona faigofie e faʻaopopo i totonu o le totonu o laʻau lolomiina o le faʻafou o loʻo faʻafouina. Taele ma umukuka mama, sukalati suka, moega ie, ufikota - O nei maunoa neurate o le a foliga sili i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea i soo se mea Oe ono ono filifili e suia le Urity O Le Urity O Le Uiga o le Uʻaʻiaʻea o meaafale, pe faʻapefea ona e iloa.

Tamoe link Line Press Princets i le potu moe i totonu

Ata: Zara Fale

2. Pa puipui-moto

O le isi isi vave ma taugofie le gaoioi - o le filifiliga o le laau mof mo le pa puipui. Ata, ata, e le o ata uma. E mafai ona e lolomiina se ie ma ni faʻailoga pei o le lolomiina i lalo o le tioata. Pe, ia tatou fai mai ai, e faʻaaoga mo nei faʻamoemoega mago.

Mamanuina o le desor staters ma le 'olo fausaga i luga o le puipui puipui

Mamanu: Coco Seconding mamanu

3. Papatusi po o le faaputuga

O le a le matagofie le ata e le o le le lelei. Afai, ioe, e te le fuafua e tosina mai le anivalsionalism tulaga pe faia se filifiliga e fiafia i le saua o aliʻi.

Faletaele decor mamanuina matagofie le pale ma le paoa mamanu ata

Ata: Instagram Quarrydirect1

4. Tusitala

Faʻaputuputu ma le totoina o tagafa o le a faia le laulau ua a tele ai aso nei ma le matagofie.

Le masani ai styped stresssils i luga o le toto autu ata Ata mamanu

Fuafuaina: Ulufale Makleri

  • Toe fai ni motofos i totonu: faigofie mamanu hack, o le a fausia se matagofie ma mautu tulaga

5. Mea taua laiti

E mafai

Sidezing lelei fetaui lelei ma le operal modeffif ata

Ata: Zara Fale

  • Kashpo lameps, laʻau laʻau i meaafale ma 7 sili atu fatufatuga manatu mo fale greenhouse

Faitau atili