Lafo uʻamea uʻamea ma Steel: Tulaga autu ma vaʻavaʻaia o aso o aso nei

Anonim

Tele tagata faʻaoga, toe fai o toe faʻaleleia o le faletaele, aua e te musu e faʻatau. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou talanoa e uiga i le lelei ma le le atoatoa o le sili ona sailia-pe a uma taele - mai le uʻamea uʻamea ma uʻamea.

Lafo uʻamea uʻamea ma Steel: Tulaga autu ma vaʻavaʻaia o aso o aso nei 11013_1

Taimi Tofotofo

Ata: roca.

O le filifiliga o le taele e amata i le mea o loʻo i ai ni mea aoga faʻapitoa, foliga, fua, faʻapipiʻi o le oloa faalagolago. E tofu ma lona lava foliga ma avanoa.

Taele mai le uron

Taimi Tofotofo

Tasi lafo uʻamea "Ereeaka", 170 × 75 cm, maualuga-malosi-sili-sili-sili-vaega o le 25 tausaga (pe tusa o le ola). Ata: "Lautele"

O le tulaga muamua i le laulau o le tulaga o loʻo i le itu taumatau o vai taele mai le uamea uʻamea, le gaosiga o le lona lua seneturi o le XIX seneturi.

Taimi Tofotofo

Pig-iron faʻataʻitaʻiga tutusa, 170 × 70 ×; cm, anti-slip (5 500 rubles). Ata: James Teteli

Mamalu

Uiga tautaliga e faʻavae i luga o le tumau (tagata gaosi onapo mai fafo o meaʻai i le atunuʻu e faʻamautinoaina o le a tautua e le itiiti ifo i le 25 tausaga o le a le atoa o le atoa o le 25 tausaga. lafo-ipu taele. O faʻataʻitaʻiga o le taʻitaʻi o Europa na ufitia i tagata e ufitia i le tumau, homogeneous i luga o le mafiafia mafiafia o le glossy poʻo le paʻu, lanu, lanu (2 mm, lanu).

Taimi Tofotofo

Mini-Model "Lauga", 150 × 10.7 cm (tusa. 10 afe rubles). Ata: "Lautele"

Ua malo le taele uʻamea, e mataʻutia le taele vaipuna, e le o ōtu i viʻiga, faʻafetai lea e vevesi le leo o le vai liligiina. Mea e i ai le maualalo o le vevela o le vevela. Vai i totonu o le taʻele ma le vevela o le 38 ° C Coos i le potu vevela mo le 2 itula. A mafai ona faʻaaogaina ni vaitupatu i luga o le 2 itula.

Taimi Tofotofo

Faʻataʻitaʻiga orfifirm ma le fetu, 160 × 75 × 41. (CM, (15,600 NUWS). Ata: Kaldewei.

le atoatoa

O le tele o le taele o le vai taele e le gata o lona mamalu, ae o le le lelei - i le taimi o feʻaveaʻiga - i le taimi o felauaiga, faʻapipiʻi ma lafoaia. E moni, o Europa gaosi e faʻaititia le tele o le 100-110 kg ona o le faʻaititia o le puipui mafiafia i le 5-6 mm, o le puipui i totonu o le 7-10 mm i totonu o le 7-10 mm i totonu o le 8-10 mm i totonu o le 8-10 mm i le homedic ma le mafiafia Ae o se malosi mautu mo faʻatekinisi faʻapitoa.

O le taele ua tagi mai mo se taimi umi. O le nofoaga sili ona vaivai e sili ona vaivai o le enamel, o le a lava le maualuga lelei ma tumau ai. Afai e te pa'ū i se mea faigata i le taele, o le chick e mafai ona fausia. Toefuataiga e le mafai i le fale. I le gasologa o taimi, o Anamell e faapupuuina, leiloa lona lamolemole ma le samasama ma lona lanu samasama.

Ua mafai ona faʻaoʻo meaʻai vai taele uʻamea ma le Hydromages system. O le tekonolosi lea e faigata.

Taimi Tofotofo

Tasi le faʻataʻitaʻiga vasega crotic duv, 170 × 75 × 53 cm (70 405 olo.). Ata: Kaldewei.

Tulaga, mamanu

O le tele o ituaiga ma fausaga na lafo uʻamea uʻamea (ona o foliga o le lafoaʻiga o tekonolosi) e leai se ese. Manino Fua o le 1500 × 700, 1700 × 700/750/800, 1800 × 800/850 mm. O le loloto o le pesini eseese mai le 500 i le 600 mm, e iai le faʻataʻitaʻiga o le loloto o le 400-430 mm. Ingky faʻataʻitaʻiga o le muamua faʻataʻitaʻiga suia moli moli o le au gaosi Europa, pei o le Toe Shaors, Roca, Heroching, Iakopo Sini. Faaleleia le lelei o oloa ma oloa gaosi oloa.

Taimi Tofotofo

Steel faʻataʻitaʻiga: Donna, 170 × 70 × 40 cm (4972 rubles.). Ata: "Visa"

Tau

O le tamaoaiga o le tamaoaiga e mafai ona faatauina mo le 6-10 afe rubles. Tau mo le faʻaulufale mai faʻataʻitaʻiga e amata ai le itiiti ifo 18-26 afe rubles.

O le le talafeagai o le igoa o le uʻamea uʻamea e faʻavae i luga o le tumau i luga o le onosefulu ma le faʻatuatuaina o mea ma le paʻu o enangsos, o loʻo puipuia ai mai le pesega, sili atu ma lanu lamolemole.

Taimi Tofotofo

Fausia-i le toefaafouina o le uʻamea uʻamea uʻamea: Tampa, 170 × 80 Cm, Aneti-Sese (55 546 Cre.). Ata: roca.

Faʻafefea ona fuafua le lelei

Taimi Tofotofo

Palladium, 180 × 80 × 43 cm (16 519 olo.). Ata: Nafuna.

O le uiga o le mafai ona fuafuaina tapu lafo uamea e enamel, o le laualuga o lea e tatau ona atoatoa faamafolafola, faamafolafola, e aunoa ma tutupu uliuli ma se ana. O le mamafa e mafai ona avea ma faʻailoga o le amataga o le faʻauiga o le malaia faʻaleaganuʻu poʻo se faʻailoga o le le lelei le lelei gaosiga. Faatasi ai ma le vaʻai vavalalata o puipui o le faletaele i se tulimanu, e masani ona e matauina se atigi tago malie. Ua faʻaigoaina "na faia e le uʻamea uʻamea." Afai o le taavale e vaaia, ae le o taufaafefe. Ae afai o lenei meatotino o loʻo finauina i le tago atu, o lona uiga o le oloa e manino lelei uiga.

Taimi Tofotofo

ERGONOMIC MODELE MA FANUA FUA, Aneti-Slip, 180 × 85 Cm (69 990 Cloud.). Ata: James Teteli

Saogalemu faaopoopo

O le pito i lalo o Farani ma Sipaniolo lata mai (e le o ni ata uma) o loʻo ufiufi i le anti-slip-slip-slip). Afai e te manaʻo, e mafai foi ona e faʻatau se vai ma lima i luga o puipui i totonu. O nei faʻaopoopoga o le a matua aoga foʻi mo tagata o le autū o matua ma tamaiti.

Taimi Tofotofo

O le volumam font i se mea leaga "robe" o le a faʻamalosi tino i totonu i totonu o le sitaili o loft. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Lafo uʻamea uʻamea faʻaleleia

I le taele na leiloa a latou fefaʻatauaʻiga foliga (o loʻo i ai le maasiasi pe o le ituaiga o ituaiga, Rust, etc.) Aso nei e mafai ona e faʻaoʻo mai le UNDED Unters mai le PADED UNDER Douker mai le ABS / ACRYCON. O mea teuteu vaega mai le palasitika lava e tasi o le a avatu ai le tuai o le taʻele o vai o le matagofie foliga foliga. E le manaʻomia se le maalofia pe a faʻaoʻo ai se pusa-uʻamea ipu toe faaleleia.

Taimi Tofotofo

Fausiaina o se masani masani masani mafai ona mautinoa se taele i luga o ato e mafai ona faapipii i soo se mea i totonu o le potu. Ae mo le tasi-tutu le taʻele e te manaʻomia se avanoa tele. Ata: Toe fai

Plus ma le mafai ona lafoina uʻamea uʻamea

Manuia le atoatoa
Tumau. Lapoa tele (130 kg).
Mautu. O puipui o pa puipui ua uumi e mafanafana (maualalo le malosi o le susu).
A tumu le pisapisao maualalo. E leai se fefe e enamel i le leaga o le le atoatoa.
O le vai lemu lemu i lalo (maualalo le afaina o le susu). Se tamai filifiliga o pepa ma tele.
Faigofie ona tausia. I le aluga o taimi, ua faapogai a ElemeL.
Aua le fefe i le vevela mata. O le tulafono, e le o le faʻaaututa ma hydromagesage.

Tapena Iron taele Vaaiga

Faʻataʻitaʻiga

Newcas.

"Lafoga"

Melissa.

Mama

B13.

Sossaon.

Tagata gaosi

Roca.

"Lautele"

Leai se mea.

Albert & Bauer.

Enon Iakopo.

Tuai.

Tamai, vaai

170 × 85 × 42

150 × 70 × 41

180 × 80 × 42

150 × 70 × 45

120 × 70 × 39

160 × 70 × 54,5

tau, olo.

Mai le 120,000

97900.

33 600.

29 990.

1330.

30 800.

Taele o Steel

Taimi Tofotofo

Avantgade Contuo, 180 × 80 × 44.5 cm (72 599 cru.). Ata: Kaldewei.

Steeli 'ofu taele filifili i latou e le manaʻo e faʻavaeina se mamafa uʻamea uʻamea uʻamea i le tasi i le fale, ae i le taimi e tasi na ia manaʻo ai i le taʻutaʻua lauiloa i aso nei. I le gaosia o vai taele, gaosia e tagata gaosi faʻaaogaina ituaiga e lua o le steel: O ofu o le skining, vai taele, e le sili ona lauiloa ona o le maualuga o le 'au e sili atu ona lauiloa ma maua i le tau. O le i ai o enamel (tele lava) ma le popo-coarrac coang (donna vanu, le laau o le laau "visa" e mafai ai ona tausi ma faigofie le 'eleʻele.

Taimi Tofotofo

Faʻatulagaina o le tulaga o le Sweel faʻataʻitaʻiga lautele, 170 × 75 × 39 cm (8586 ru.). Ata: BLB.

Ua vaevaeina ni vai taele Steels i le manifinifi-Walled ma le mafiafia o le 1.5-2.3 mm (BLB, O le le mafiafia, Gala, ma le mafiafia o le 0 (3.3 MM) taofia mai se laupepa mautu e aunoa ma se tasi o le USlding Senting Seam (mo se faataitaiga, Kaldewei). O le Breath Bewardence ma le mafiafia o 3.5 MM - 30 tausaga, i luga o se faʻataʻitaʻiga ma le mafiafia o le 2.3 mm - na o le 10.

Mamalu

O meatotino mananaia o le vai taele ua manatu o ia o lona faigofie (4-5 taimi malamalama nai lo ipu o taele), lamolemole o enamel. O le le mautonu (o le tuʻufaʻatasia o enamel e aofia ai tioata-faia o mea masani, aofia ai mar quartz) o loʻo faia i luga o ogalaau (i le vevela o 850 ° C). O le iʻuga, e aliali aʻe i fafo mai se faʻamama manifinifi, pei ona faʻamamaina e le fuaina, e le faʻamauina lona paʻepaʻe paʻepaʻe ma le itiiti i le vaitaimi atoa o le taotoga. Kaldewei Valaau le mea "Steeli-enamel", o le a le magafagafa ma tumau.

E le iloga o ofu o ofu e le mafai ona iloa e le tagata e teteʻe i le teteʻe, o le aʻafiaga o le faʻamalosia o sui. Latou te le fiafia i le tausiga. O mea ia e faʻamamaina ai o ia lava e sili atu ona faigofie ona faigofie ona faigofie.

Taimi Tofotofo

Tuʻuʻeseʻese tutoʻatasi o Ova o Grand o le Vasega: Starper Olval Fishoth Ditthew, 180 × 8 cm 5 cm (2944 р · ". Ata: Bete.

Taimi Tofotofo

O loʻo nofo i le polokalame mo le tamaʻi potu: Badaseo, 100 × 70 cm (9 afe o rubles). Ata: roca.

le atoatoa

E i ai le manatu o le Steel taele "Drums", o le pito i lalo ma le avega "Taʻalo", e faʻamalieina le vai ia i latou. I se tulaga sili atu, e faʻatatau i vaipuna, o le mafiafia o le 1.5-2.3 mM. E mafai ona suia puipui, ma o lea, ma le taimi, e le iloa e Permel le loto. I luga o nei vailaʻau, fale apitaga ma faʻailoga e vave fausia. I tapula manifinifi-ulkes, e matua vave ona tumu vai, ma latou "faititii". Steel taele e manaʻomia le faʻamalosia i le taimi o faʻapipiʻiina. Faʻateʻaina o Hydromamages on Hadel 'ofu uaeasa e mafai, ae o le seasea lava.

Tulaga, mamanu

O le palasitika o le steel (i le faʻatusatusaina e lafo ai uʻamea) faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi soʻo se ituaiga. E le gata i lea tulaga masani, pei o le uʻamea uʻamea, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma e le masani ai o loʻo i ai: 1900 × 1000, o le phram 100-470 mm.

Taimi Tofotofo

Manua le faʻataʻitaʻiga o Conzea, 170 × 70 × 40 cm (10 371 rubles.). Ata: roca.

Taimi Tofotofo

Europa Mini, 105 × 70 × 39 cm (4910 rum.). Ata: BLB.

Tau

E mafai ona faʻavaeina o oloa i le Ecoclacca - mai le 6 afe o rubles. Taiala o le maualuga o le mafanafana na faamalamalamaina 16-55 afe rubles. O faʻataʻitaʻiga o le le-tulaga o loʻo iloa pea.

Pe o le faʻapipiʻi poʻo le lautele, tasi pe faʻaluaina, faʻatamala poʻo le ollow taele - faʻafetai i le matagofie o le mamanu ma maualuga lelei uʻamea nei.

Taimi Tofotofo

Masani Faʻataʻitaʻiga Caynono Duo, 170 × 75 × 40 cm (35 40 401 rubles). Ata: Kaldewei.

Fautuaga talafeagai

Faʻamolemole saili le avanoa e maua ai le avanoa e faʻagaioi ai. Faatasi ai ma le mafiafia-singled faʻataʻitaʻiga e le faigofie. O le le faʻamaonia (1700 × 700 MM) o le a iai se senituri o le 20 kg, o lona uiga e iai le ulavale o le mata. Tele o le 3.5 m Millici-piliona o le taimi nei e tatau ona faigata - 30-50 kilokalama.

Taimi Tofotofo

Faʻasaina o le Steel Balte tasi malolo e faigofie ona faʻapipiʻiina vailaau i luga o le nofoaga, 190 × 90 cm (pe tusa o malo). Ata: Bete.

Maualuga uʻamea uʻamea faʻamafanafana

E le pei o le uʻamea, uʻamea faʻailoga ua iloga e sili atu esgonomics. Tele itu e mafai ona tuʻuina mea faigaluega mo le suavai ala, cyrome lima, ani-skid system, faʻamafanafanaga, nofoa, nofoa atoa o le paʻu-lelei.

Taimi Tofotofo

O le Simienture Puro 653 Steel Balth ma Vivo Turbo Waters Mactage, ma le faigofie-mama coress, 18 cm (57 020 ge.). Ata: Kaldewei.

Faʻafefea ona faʻaleleia atili le faʻafitauli o le taʻele mai le uamea?

O tagata gaosi Europa o loʻo taumafai e faʻateʻaina le mama, faʻapipiʻi lapisi ma isi mea ia te oe lava i luga o le paʻu paʻu o le 0.4-0.5 mm stal e 0.4-0.5 M mM O Kaldewei e ofoina atu se anti-stirre-styrene-mea e tutusa ma le foma. E mafai foʻi ona faʻamalieina le leo e ala i le faʻasolo i luga o le fola pito i fafo o le fasi pepa mai piliki po o vai sima o poloka ma livi ma lipine ma ceramoric tū. O isi polymer comtings e fai ai vai taele ma le mafanafana ma le leoa (reamir faʻataʻitaʻiga, luga-stash metaltargical toto)

Pros ma le lelei o le uamea taele

Manuia le atoatoa
O se tamai maso o le 30-50 kilokalama. E iai ni faʻataʻitaʻiga o le au fai e faʻatatau i le mafaufau lelei.
Matua tumau ma matagofie lamolemole enamel. E manaʻomia le faʻamalosia o lalo ifo
Ergonomic ituaiga. Pisapisao, stina e manaomia ai.
Lautele tele ma faʻataʻitaʻiga. E vave malulu vai i vaipuna.
Faigofie ona tausia.
Tomai e faʻapipiʻi ai masini Hydromamssage.
Vave vevela.

Vaʻaiga o le 'aʻai

Faʻataʻitaʻiga Europa mini. Palladium. Consation. Fomu Caynoo. Atlantic

Tagata gaosi

Blub.

Lafu.

Roca.

Bette

Kaldewei.

Avanoaea

Tamai, vaai

105 × 70 × 38

180 × 80 × 43

170 × 70 × 50

170 × 75 × 42

170 × 70 × 41

120 × 71 × 40

tau, olo.

4361.

16 519.

5100.

17 403.

23 770.

4604.

  • O le fea taele e sili atu: acrylic pe uamea? Faatusatusa ma filifili

Faitau atili