Faʻapefea ona fai i le tasi lima o le potumoe, potu malolo, ofisa ma umukuka: 10 tali

Anonim

O manatu mo le mimili ma le sili atu o le avanoa, faʻapea foi ma fautuaga, faʻafefea ona faʻatulaga se tulimanu faigaluega i totonu o se tamaʻi fale i totonu o se tamaʻi fale.

Faʻapefea ona fai i le tasi lima o le potumoe, potu malolo, ofisa ma umukuka: 10 tali 11015_1

1 faaaoga alkov

Tagata e ona tamaʻi mausa o le sese o le faiga i le manumalo: Alcove poʻo se faʻamafanafanaga i le puipui o le a avea faapena foi. E mafai ona faʻatuina aʻe o le moega, ma latalata i le tulimanu - se laulau mo galuega. O le isi vaega o le avanoa e faʻaaoga i lalo o le potu malolo ma le umukuka: faʻatasi, pei o lenei tulaga, poʻo se vaega - faʻalagolago i le uluaʻi faʻatulagaga.

Moega i le amerika

Ata: Acchaduscoraca.blogspot .ru.

2 fai se podium

Ma tuu se moega ma se fale faigaluega i luga. O le zodiang o avanoa ma le fesoasoani a le Podium o se tasi o faigofie faigofie fofo mo tagata e ona o tamai fale laiti.

E le faigata tele le podium e fau, ae, i le faia o se moega i luga ma se laulau lau galuega, ae o le a vave ona fuafuaina avanoa. O le podium e mafai ona vavaeeseina e se tamai vaega pe fai e aunoa ma ia - i lou pule.

Podium i totonu o se tamai ata ata

Ata: Instagram Oskana_donskaya

3 e momoli atu ofisa o le fale i le Loggia

Faigofie, ae o le galue malosi - tuu le avanoa e galue ai i luga o le posmen paleona po o loggia. Ona maua ai lea e le potu se nofoaga mo le moega atoa ma maua malo, ma tuu le umukuka e le suia.

Galuega Ofisa i luga o ata Loggia

Ata: Instagram Houstrerends_ufa

4 faaaoga mea taua

Ua maua i aso nei i meaafale o le meaafale e mafai ai ona e faʻagalo e uiga i faʻafitauli ma le le manuia o sikuea mita. O lenei o le moega, ma le kesi "nana" i totonu o le kapoti ma matala, ma le maua fua, o loo i ai pea nofoaga o nonofo ma umukuka o le tagata ma umukuka.

Meafale Transformer

Ata: Instagram medebetally

O mea taugata e taugata, ma e ono avea ma se faafitauli. Taumafai e suʻe le masters i lou taulaga ma fai meaafale e oka ai. Atonu e sili atu le aoga.

5 Zonate Space ma le rack

O loo matou talanoa e uiga i le zong, a o le taimi lenei ma le fesoasoani a se masani masani. O lea, e faigofie lava ona fai le lua sone ma faʻatasi ai le manaʻo: potu malolo ma se fale faigaluega poʻo se potumoe ma se laulau mo galuega. Afai o loʻo iai se faamalama o le potumoe, pei o lenei tulaga, o le a sili atu.

Zoning faʻaaogaina le ata puʻe

Ata: IKA.com.CY.

6 "Sefe" i le umukuka

Tele taimi e masani ai, o tagata iloga na vaaia o le potu sipala e sefe i luga o potumoe, fiafia i luga o le gagau sofa. E i ai le manatu - sefe i le umukuka. Faapipii ni nai kapeneta i Nichhe ma faia se tamai fale faigaluega. O lenei filifiliga o le a apili i tagata e ana fale teu fale. Ae e aoga le mafaufauina o se tamaʻi umukuka e le fetaui mo tagata uma - fiafia e kuka ma aiga tetele ma teine, i ai e aunoa ma le vaʻai i le tasi filifiliga.

Tamai umukuka i tamai itu

Ata: Instagram MyScandinavianhome

7 'au galuega i luga o le Windows

Fai se ofisa galue galue ae le o le Windows - o se mea aoga. Ma e oo i le potu potu e mafai ai ona faatulaga se avanoa aoga ma se potu malolo, o se potumoe, o se umukuka ma se ofisa o le fale.

Fale faigaluega i luga o le faamalama ata

Ata: Instagram Settingstertherapy

8 Faʻaaoga se pusa pa i le matafaioi a le fale faigaluega

Tamai potu e tatau ona faia ni fetufailima. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaoga se nofoaga 'ai o se fale faigaluega. Bar Buck, e ala i le auala o se tali lelei mo le suia o le vaega 'ai. Ae ua mafai lava e le ulugaliʻi ulugaliʻi pe leai ni tamaiti poʻo ni tagata taʻalo. O le aiga tele o lou tua e le talafeagai.

Bar hack pei o le kesi ata

Ata: Instagram Ship_sgandi

9 Fai se laulau e le atoatoa i le fata

Lokaina se ie lelei, afai e tatau ai, liua i se laulau le atoatoa mo galuega, o se manatu lelei lea mo se tamai potu.

Laulau i le Seasole Photo

Ata: Instagram Kajastef

10 Faaaoga se mea sechh

Taitasi fuatasi le vaega e tatau ona aofia ai - o le tulafono a le e ona le tamai. Faʻaaoga ni mea e momoli atu ai le tamaʻi laupepa ma toe faʻatulaga se fale faigaluega iina.

Fale faigaluega i Niche Photo

Ata: Instagram _stadiomim3_

Faitau atili