Faʻafefea ona faʻatulaga se fale mautotogi i le fale ma faʻalelei: 7 aoga aoga

Anonim

Matou te fautua i mea e talafeagai ona tatau ona amanaia pe a faʻaleleia se fale mautotogi, faʻafefea ona e filifilia se sitaili talafeagai ma tuʻu saʻo.

Faʻafefea ona faʻatulaga se fale mautotogi i le fale ma faʻalelei: 7 aoga aoga 11020_1

O le a le mea e tatau ona mafaufauina pe a toe faʻaleleia se fale mautotogi i le faleta?

1. Lagolagoina

O le vevela malolo i le vaitau malulu i le vao saʻo e faʻalagolago i le auala na faʻamalieina ai le taualuga, ma mai le fagotaga o tekinolosi. E le pei o le foloa masani, o le taualuga i totonu o le laulu e tatau ona puipuia. O loʻo tuʻuina atu manaʻoga maualuga i lea tulaga, talu mai le vevela o le taualuga e mafai ona oʻo atu i le 25% ma le faʻatamaia o mea e mafai ona faʻaititia tele tau ua leva ona faʻaitiitia tau na unaʻia.

Fale mautotogi i le Mansard ata

Ata: Instagram VoluxGroup

2. O le ea malulu

Afai i le taumalulu e aoga tele le mafaufau i le mafanafana i le falefaitau, taimi i le taumafanafana - e uiga i le malulu o le ea. O le tagata i lalo ifo o le fale taua e masani ona vevela ma faʻataʻamilomilo, aemaise lava i le itu i saute, lea e tele le la.

Totonu o le massard ata

Ata: Instagram TVoImebli

3. Taaloga o le Taaloga

O le fola e manaʻomia ai le faʻaʻaisa o le faʻafefeteina ina ia le o le tuaoi mai le pito i lalo o le fogafale o tagata taʻitasi.

Mamanuina i le ata tifaga

Ata: Instagram Nasze.podsite

4. Pupuni

O le fale mautotogi i le falealuga e manaʻomia ai le manuia o le malamalama. O le Windows e mafai ona i luga o le puipui i luga o le puipui puipui ma luga o le alavai o le taualuga. Ma o le sili sili lea o le lelei o le loto i totonu o le loto i ai - Windows e mafai ai ona e matamata tuusao i le lagi.

Faamalama i le ata ata

Ata: Instagram Peacocks_and_honey

I le ala, Windows na faʻatonuina i le lagi tuʻuina atu le 40% moli o a latou faʻaupuga faʻaupuga.

  • 7 Mafaufauga manatu mo le totonu o le fale

Fautuaga mo le fuafuaina o se fale mautotogi i le fale

1. Filifiliga Lautai

O le muamua, o loʻo taʻu mai ai ia lava, o le LOFD Style. Ioe, na faaliliuina mai le Igilisi loli o lona uiga o le ata (potu i lalo o le taualuga). I le lava le atoa o puipui, e mafai ona e faʻatino ia mea e masani ai mo le latou lava ma laʻau lanumaʻe, ma tuʻu ai faʻailoga papaʻe papaʻe, o loʻo latou le "i luga o le fola.

Lofy sitaili i le massard ata

Ata: Instagram Pondkasdio_dekoracjecje

O le lona lua e mafai ona fetaui o le fale mautotogi e talafeagai i le falealuga, - scandinavia. O le teuteuina i luga o le tino matagofie ma "mafanafana" o mea faitino o le a faʻaopopo le faʻamafanafanaga.

Scandinavian sitaili i le Mansard

Ata: Instagram Shepit_workshop

O le pope lenei orinalm e talafeagai foi. Faʻaaoga pupula pupula i meaafale ma le faʻauma ma le maualalo o mea e faʻaopopo le moli ma le saʻolotoga i le avanoa.

O aso nei o aso nei i le massard ata

Ata: Instagram Homeqz

2. Fuafuaina

Mo se fale mautotogi i le Astic o se tasi o le sili ona manuia fofo - leai se totogi, pe a toeitiiti lava e leai ni vaega, vagana ai le faletaele po o le potu malolo. Ona foliga atili ai lea o le avanoa ma le ea.

Fuafuaina o se fale mautotogi i le ata

Ata: Instagram Marzena.martideko

3. Nofoaga o meaafale i potu eseese

Potumoe

O se tasi o manatu sili ona lelei o le faʻapipiʻi o se moega i le fale i le faʻamalama i luga o le faʻailo o le alavai ma matamata i le po ma le taeao taeao. O loʻo iai foi le filifiliga e tuʻu ai le moega i autafa o le Ristle, ae e faigata ona talafeagai mo le potumoe o le potu - o le a le mafai ona i ai.

Potumoe i le massard ata

Ata: Instagram Nasze.podsite

E mafai e tuʻu le moega i tafatafa o le moega i autafa o le faʻamalama, ma i sina tamaʻi pese, faʻatulagaina o fata e tatala ai fufulu mo tusi ma le paso.

Potumoe i le alavai ma fata ata

Ata: Instagram Ssl_kiev

Umukuka

O le umukuka e sili ona lelei e filifili e aunoa ma le kapeteni o kapeneta pe tuʻufaʻatasia e tatala ai fata ma i latou. Afai o le umukuka o se tulimanu tasi, o se tasi o itu e mafai ona tuu i le puipui i luga aʻe o le faʻauiga o le totonugalemu. Lenei o le a faʻaopopoina le malamalama ma le faʻamafanafanaga.

Umukuka i le ata ata

Ata: Instagram Consuredtovita

Potu malolo

Tuu se sofa i lalo o le tutusa taualuga ma lalo o le faamalama e faʻatulaga se nofoa afi - o le a se mea e sili atu mo le taimi?

Potu malolo i ata tifaga

Ata: Instagram interor_delux

Sanosel

Afai o loʻo iai le malifa o le taualuga i le faletaele, tuʻu atoatoa le taʻele i lalo. E aliali mai se mea moni malolo sone i le faamalama.

Faletaele i le ata ata

Ata: Instagram Sk_krlon

Ofu

O nisi tagata tolauapi ua faia e faʻatulaga se potu leaga o loʻo i lalo o le taualuga. Na matou mauaina le manatu mo oe e musuia.

Poʻo le potu i le ata o loʻo i le ata

Ata: Instagram Avanoa

Faitau atili