Faʻafefea ona fai le faʻafitauli o le falemaʻi o le togalaʻau ma paka

Anonim

O le faʻaʻaisa ma le faʻamago o le eleele, sosoo ai ma le suia o le togalaʻau o le togalaʻau ma taʻavale auala taʻavale - O se tasi o faʻafitauli o loʻo feagai ma tagata e ona fale o le atunuʻu. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona puipuia faʻafitauli tutusa.

Faʻafefea ona fai le faʻafitauli o le falemaʻi o le togalaʻau ma paka 11036_1

Luga o se auala mafolafola

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Luga o se auala mafolafola

"Pepepele Setim" (UE. 8 Papatusi - 1465 rubles.). Ata: Pedopelex

O laina faatoʻilaloina o se elemene e tuʻufaʻatasia moega paʻepaʻe, faʻafiafiaga, i fale talimalo i nofoaga o le atunuʻu, e maua ai le laufanua o le lanu faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o ala ma Platforms faia se galuega utilitanian - puipuia le tele o sui o le palapala i le taimi o timuga ma faafaigofieina timuga ma tele. Afai e te faʻatasia le tuʻuina atu o le tekonolosi o papupuni, o le a le tausaga poʻo le lua, e mafai ona maua o loʻo savali i ai pe faʻapipiʻi, ma i le mea sili ona leaga na pasia. E tele lava taimi e tupu ai i eleele pamu, e aofia ai le faiaga, lo gud. Oi latou uma lava i le vai, tatou te le faʻatagaina o ia e alu i faʻaputuga mea loloto. E le gata i lea, o eleele o lenei ituaiga e iai le maualuga o tulaga maualuga ma e mafai ona faʻamalamalamaina le susu mai le mamao o le 1.5 m (a o oneone o le 30 cm).

Luga o se auala mafolafola

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Luga o se auala mafolafola

Tehnnonick carbon malosi 500 (ue. 8 papatusi - 1880 get. Ata: Tehtokikol

Ina ia taofia le suia o le taina o le tele o le paka ma o le angicle vaega auala o loʻo i ai i le sone o le faʻaputuputu o eleele paʻu, o le a le faʻaʻoleʻole ua fesoasoani. O le faʻamatalaga sili lea mo tulaga sili ona lelei o tulaga, e aofia ai le faʻamamaina o le susu, faʻateleina avega ma faʻafesoʻotaʻi ma le eleele ma eleele vai. I totonu o le maketi maketi, o le ofe o loʻo fai ma sui o le xps o loʻo fai ma sui o le tele o kamupani, i totonu o le peopertole, Tephokikol, dow chemickam (upolo. O mea e faia e faʻaaoga ai le tekonolosi o le tekonolosi. Faʻafetai i le tapunia telefoni feaveaʻi, o loʻo i ai se tamai fale vevela e mafai ai ona faʻaaoga le susu ma ua maualuga lona malosi ma e maualuga lona malosi. O le mautu o papatusi o tusiata polysyrerene osam e sui ai le malulu ma aloese ai mai le lavelave aisa. Faatasi ai ma le faʻaaogaina tatau, o le mea e taofia ai mea totino o le tino, foliga ma tulaga o le itiiti ifo i le 50 tausaga.

Xps Compted papatusi maualuga malosi ma static pundind. O lea la, e mafai ona latou tuʻu saʻo i luga o le laʻau oneone e aunoa ma le lamatiaga e faʻaleagaina ai mea.

Luga o se auala mafolafola

O le mea e manaʻomia ai le faʻamamaina o papatusi "PetePolex Fundam" mo le Cauteran Tracks Tracks ma paka: I le Tala, i le VRADIVVSK - 7 MM. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Luga o se auala mafolafola

Ursa xps n-iii-g4 (luga. 12 papatusi - 1297 rubles). Ata: Mursa.

O loʻo galue lelei i luga o papa i le auala tele o le auala tele, o le tulaga o le maualuga o le tino, o le tulaga o le tino ma, o se iʻuga, o le faʻaleagaina o le auala. O loʻo tuʻuina i luga o le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi vaega o le oneone. O papatusi ia i ai le pito i luga pito foliga, o lea latou te fesoʻotaʻi ma le tasi le isi e aunoa ma avanoa. O le Humarmlul Crews o auala ma platforms o le a faʻatagaina mo se taimi umi e galo ai e uiga i le toe faʻaleleia o se tadioves fou fou. Ma i le ala lea, o papatusi o tusiataina o pulu polystyrene, tuu i lalo o se vaega o fanua i se laupepa vevela (ma le vevela), o le a mafai ai ona fua i ai togalaʻau anufe ma faʻalenatura fua.

Luga o se auala mafolafola

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ufiufi auala ma nofoaga e masani ona faʻaumatia i eleele paʻu, aua i le mafanafana taimi o le tausaga na maua ai le susu. I misus vevela, e malulu ma faateleina i le voluma. O le lautele o le eleele oona (3-15 cm) faʻalagolago i le loloto o le faʻaʻaisa i se vaega faʻapitoa. O le faʻagasologa o loʻo aumai ma le faʻalauteleina o le eleele i luga o le ala i le ala itiiti o le vaʻai, o lona uiga, agaʻi i le auala savali. Lenei ua tumu i faʻafitauli i totonu, ua siʻitia ai lava e le siʻitia o taimi i le malaia. Faapipiiina Papa "Peotopelex" Fesoasoani e foia ai le faafitauli o le orting deforing. Na latou faʻaititia le vevela o le vevela o le aumea, faʻaititia le saturation o le eleele susu mai le pito i lalo ma faʻaitiitia ai Debedotions o le paʻu ma eleele.

Andrey zherebrtov

Ulu o le matagaluega faʻatekinisi o peopepeʻa spb

Polokalame o le faʻatulagaina o le togalaʻau o le togalaʻau

Luga o se auala mafolafola

Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faitau atili