5 faigofie ma matagofie matagofie o mea mo le Eseta

Anonim

O ni mea susulu mai fugalaʻau i luga o le laulau o Eseta, faʻatasi ai ma Sikaitiaʻi ma isi ipu, e aumaia ni ipu fou i le fale, o le a lagolago atu se lagona faʻaaloalo ma le fiafia.

5 faigofie ma matagofie matagofie o mea mo le Eseta 11051_1

I le Aso Sa Le Aso Sa

O ato teuteu i poritiona po nei o se sili taua tele. Atonu latou te le o le faʻavae ma le faʻavaeina foliga o le faʻavaeina, ae e sui fua le faʻaaogaina. O se tasi lea o mea fou masani, o le mea e sili ona lauiloa ma tagata nofomau, o le a le leai o se fatu i aso uma o le olaga.

I aso o Eseta, matou te o mai e asiasi latalata i ai tagata e faasoa atu le fiafia i lenei aso malolo ma i latou. Matou te aumaia ia te outou ni meaalofa aulelei aulelei, faafefeteina fuamoa valivali i lanu eseese ma o le a matou o mo se laulau tele mo 'ai soofaatasi. Ma afai e te teuteuina le laulau poʻo le totonu o le potu e faigofie atu ai lagona o le Eseta, latou te le naʻo le faʻalavelave i le aso malolo, ae o le a le faʻaopoopoina le fou, fiafia faʻamatalaga i ai.

O le mea uiga ese, o Chrysatherumsmums ua fetaui lelei mo se tautoga tautotogia. E foliga mai - o fugalaʻau o le tautoulu, ae o latou lanu ma "faʻataʻitaʻiga" laina e sili atu le eseese o le taimi o le tino, e faigofie tele ona filifilia le tele o fuamoa ma décorus. I le faʻaopopoina o fugalaʻau fugalaʻau, o elemene talafeagai, e mafai ona fai lea e fai ma latou lava lima, ma e mafai ona e faʻatau atu i faleoloa mo mea fiafia. Aua le fefe e faaali fantasy - taumafai e faia se mea ia tatou faʻataʻitaʻiga. Ma o le faataʻitaʻiga, o se fuamoa mai ia Chryasentoullums e mafai ona fausia ma tamaiti.

1 bouquet ma fulu ma chrysthemututul compiation

I le Aso Sa Le Aso Sa

Laau ma mea

Chrysanthemuthum Yellow Zellow Suplen ma Arinniko, ForginkO, Brown Theups, samasama fulu, decoratal uaea.

Alualu i luma

Lanu samasama faʻamau i luga o se floral green uaea ma se lipine ma faʻaputuputu i totonu o le bouquet faatasi ma paʻepaʻe paʻepaʻe. Vese mo se bouquet e sili atu ona faʻaaoga le masani ma le masani ai ma faigofie. O le faapopoleina o chrysashumsmustumstiums ma manuʻa tipi ese mai le stems ma decomose i luga o se ipu ma sina vai. O loʻo iai foi le ata vali valiina o le Eseta i fuamoa. E sili atu le i ai o le tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga.

  • Teuteuga o le Fale i le Eseta: 16 Masina Fuafua

2 fuamoa mai le chrysathumum

Fuamoa mai chrysanthumum

Ata: Bloomingville

Laau ma mea

Vaeluaina Vase, Floral Flem Emg, Meurco Chirysathouths po o le pormmic chrysathums santini, flaral naifi.

Alualu i luma

E matua faigofie lea ile gaosiga o le vaega. Ina ia faia, e mafai ona e faia ni mea e faia mai le faʻatamaia o le va o le tele o le tele o lapoa lapoa pe tipi i luga o lau oe lava mai briquet. O se mea valea o sea "fuamoa" e tatau ona mafolafola mo le mautu. Foliga o se faʻi o le fagota e tatau ona faʻaoʻo i le vai ma tuʻuina atu e teʻetia ai. Ina ua maeʻa, ona faʻapipiʻi i le mafolafola vase ma e faʻapipiʻiina atoa le laualuga o chrysathouths ma le faʻatupuina. E mafai ona ave fugalaau eseese lanu ma fausia mamanu.

3 tuufaatasiga o lanu samasama, lanu viole, chrysathouthums ma Muscari

I le Aso Sa Le Aso Sa

Laau ma mea

LolliPop Chirysathethoultul Purple, Young Ultips, Muscari, fulu, Flortic Faim, Floral Parutak, mafolafola

Alualu i luma

Mai le vao vao, tipi le pito i lalo o le faʻavae i foliga o le vai, tuu atu ia te ia e inu vai ma tuʻu i totonu o le vaʻa. Muamua faʻapipiʻi tuli ma muscari i le vaitutu. Ma o le pito i lalo o le ituaiga o le tuʻufaʻatasia e faʻatumu i Chrysanthums. Faaopopo papala paʻepaʻe i le tuʻufaʻatasiga o se faʻailoga o le fou ma le malamalama.

O fugalaʻau e maua ai taimi uma le fiafia i le fale. Sulu pese ma tulita, tutusa i fuamoa o le Eseta, o le a avea ma teuteuga atoatoa o le laulau fiafia.

4 Emetater Wreath

I le Aso Sa Le Aso Sa

Laau ma mea

Barolo Chrysashums, Anemones, Viburneum, Tuilips, o se mama o le valea osam.

Alualu i luma

I luga o le muamua o le vai e ono tatagi mai i le fuʻa o vaʻa, lea e mafai ona faʻatau mai i faleoloa ma tagata faipule, seti fugalaʻau i le faʻasologa o Chrysan o le viburrum. O le mama e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se ipu mafolafola poʻo luga o le toe faʻatulagaina o le laʻei ese o le laulau, o loʻo i lalo o se ata puipui. Lata mai e mafai ona e faʻatulagaina ie ma faʻapipiʻi e sili atu o le Eseta fuamoa.

O le sini o le Eseta manatu i totonu o le fale-faaonapo nei o le fesili i le autu mo soofaatasi fatufatu, o le taunuuga o le a sili atu fiafia lagona o le tautotogo.

5 Aso Faraile "ato"

I le Aso Sa Le Aso Sa

  • Teuteuga o le Fale o le Fale o le Materter: 8 fiafia ma fatufatu manatu

Laau ma mea

Aurinko Chicksanthousfus, moli moli, Viburnging, ni maumea teuteu poʻo lala o taxis, puy), o le taeao fuamoa.

  • 15 Spring Wreaths e mafai ona faia ma o latou lava lima

Alualu i luma

Ina ia faʻatinoina lenei galuega, e mafai ona faʻaaogaina le ato faʻasaʻoina pe mamafa le faʻavaʻa mai lala o fitafita, ufiufi lona paloni enaena. Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo isi tagata. Faʻamau le pito i lalo o le faʻavaʻa poʻo le faʻapipiʻi o ato ma se ata tifaga. Tuu i le vai o le vai taele. E fausia ai le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga o chrysathummusmumusmumusmumusmumumuum. VIBURUM O loʻo taoto ina ia faʻasolo i luga o le faʻateleina o itu o le faʻavaʻa. Faaopopo Wassieri ma vali fuamoa. I le faʻatinoga lea, e mafai ona faʻapipiʻiina le tuʻufaʻatasia i luga o le laulau faʻapitoa e pei o se ipu mo fuamoa o le Eseta fuamoa. Ma e mafai ona e teuteuina i le tele-lanu lanu teuteu fuamoa i luga o uaea.

E le mafai ona faʻasaʻoina e le Eseta Condostions Condoptions le tagata totini i le fale poʻo le ofisa. O ato teuteu ma fugalaʻau ma fuamoa o le a avea ma se mea manaia ma le le mafaagaloina o le meaalofa o le aso malolo. Pe a fai ni pese, taumafai e faʻaaoga le tele o mea eseese o mea teuteu natura e mafai ai. Vaomago, faalenatura pe valiina Peni, lala, gofie, rafia, siama - o nei mea e le gata i le fale o le folauga masani. Aua neʻi galo e puipuia le faʻavaʻa ma ato mai le faʻaalia i le faʻamamaina o le suamalie o le valea o le faga. Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina le meaʻai troplay ata. Manuia le fatufatuga!

Roma zarubin

Florist Defigner

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai mo le fesoasoani i le sauniaina o le faʻamaumauga o mea i luga ole laiga fausaga fugalaʻau. O fugalaʻau e tuʻuina mai e sarchrys.

Faitau atili