Valivali poloka i totonu: Faiga masani poʻo manatu moni mo nofoaga e nofo ai nofoaga?

Anonim

Matou te faamatalaina le faʻavae o se lanu poloka ma lona malamalamaaga i le au faʻamalositino faʻapea foi ma le fautuaga, faʻapefea ona tuʻufaʻatasia lanu ma fatu se totonu o lenei faiga masani.

Valivali poloka i totonu: Faiga masani poʻo manatu moni mo nofoaga e nofo ai nofoaga? 11053_1

O le manatu o le lanu poloka "sao" ma o loʻo nofo ai poʻo ua nofo i totonu o le atunuʻu mo le tele o tausaga. Sa matou tusia e uiga i faʻataʻitaʻiga masani ma latou faʻaaogaina i le ata o nofoaga o nofomau ai, o le faʻavae o le lanu-lanu o se tasi faʻamaoniga o vaega e latalata mai ai ia tatou.

Lanu poloka i totonu

Fuafua: Daria Zinnovate

O le a le poloka poloka?

O le lanu poloka e faʻaliliu e pei o "lanu poloka", o nisi e faʻamatala le manatu o le "Faʻalavelave o le Valivali", ma i se mea latou te saʻo. O le manatu o le lanu-poloka e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o le pupula ma le eseese o lanu i totonu ma latou tomai faʻaaoga. I le taimi mulimuli, o le a matou faia se faʻailoga faʻapitoa i aso nei, pei ona na o le fefiloi ma eseese lanu ma valaʻau o le "poloka foi. O le tofo o se taimi iloga o le faia o nei totonu, ma le tomai ma le malamalama o le itu taumatau lanu.

Valivali poloka i totonu o le potu i totonu

Fuafua: Marc Whipple

Tele taimi e masani ai, tagata mamanuina e faʻapitoa i le poloka lanu, fatuina nofoaga lautele: toso 'auʻaunaga i luga o faleʻaiga, cafes, o faletalimalo ma faleoloa. I totonu o avanoa nofo ai o loʻo iai se nofoaga mo lenei suʻega, ae o le le tasi: Afai o le e ona le fefe e "faʻamoemoe" lanu o le a faʻaalu i aso uma. E le faigofie. E i ai tagata e fiafia i mea mafiafia, e aunoa ma ni mea e ese ai ma faʻatelega, e pei o le olaga e foliga mai e sili atu le toʻafilemu ma saogalemu.

Faʻafefea ona faʻaaoga se poloka-poloka i totonu o fale mautotogi?

Mo i latou e le o mautinoa o le a ia malie o ia i totonu o le olaga, ae o ai e fia taumafai e "vali" lona fale Siamani, o tagata faigaluega na fautua atu i nofoaga . E mafai e potu femalaina potu e mafai ona tafia sili atu teuteuga puipuiga, e le faʻasalaina o tagata o le fale mautotogi poʻo le fale.

Lanu poloka i totonu o le umukuka-alataimi ata

Fuafua: Daria Zinnovate

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lanu?

1. Faʻaaoga le Pantone talosaga

O le ata o le ata na tatalaina se talosaga ina ia faʻafaigofie ai le galuega o le saʻo tuʻufaʻatasiga o lanu. O le mea e mafai ai ona faʻapipiʻi le ata ma aumai le fuainumera o lanu o loʻo faʻaaogaina i totonu.

E ui e naʻo se fesoʻotaʻiga mo le IOS talosaga i luga o le tulaga aloaia.

Pantone talosaga

Ata: ITunes.apphap.com

2. Faʻaaoga tulafono o le OTN Blop Little

O tagata atamamai ma tagata atamamai e iloa ai le lanu lio o le yttn ma lona aoga i le lanu manatu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lio e mafai ona e galue ai i ituaiga eseese o tuʻufaʻatasiga o lanu.

  1. O le tuʻufaʻatasiga o le tolu lanu o tafatafa o tuaoi.
  2. Faatusatusaina lanu o tagata e lua o vaega.
  3. "Triad" - pe a fai o lanu e lua e faʻaogaina mai se tasi vaega ma le tasi - faʻatusatusa.
  4. O le faʻaaogaina o lanu taua se tolu i se lio - o se tulafono, i lenei tulaga e puleaina ai le tasi, ma le lua ua maeʻa.
  5. O le polokalame faatafafa o le faʻaaogaina o ni paga e lua o le faʻatusatusaina o lanu, lea e tatau ona pule ia se tasi, ma tolu - ausilali.
  6. Squart Segram - fesuiaiga o le polokalame muamua, pe a lanu e faʻaaogaina e le tutusa le tasi i le isi i le lio.

Lio Yttn faatonuga

O ata uma: Popel- Teddio.com

3. Faʻaaoga le Tulafono 60-30-10

O le isi lanu e pule i totonu e uiga i vaega. O le fua lelei o le 60% o le faʻavae (Talaʻaga), 30% - Faaopoopoga ma 10% mo leo.

Cor-poloka i totonu o le potu 'ai potu

Mamanuina: Hayon Studio

O le a se isi mea e taua e amanaia ai le lanu lanu i totonu o le tinoi?

Ina ia fausia se lalelei ma sitaili totonu, e tatau ona e amanaia le tele o isi tulafono, vagana ai mo tuʻufaʻatasiga o lanu.

Valivali poloka i totonu o le potu malolo fale

Fuafua: Daria Zinnovate

  • Lanu lanu e le o se lanu poloka. E tatau ona auai avanoa tetele i - puipui, faitotoa o meatafale tele, e oo lava i taualuga.
  • E faigofie tele le faia o se mea sese i le lanu lanu - o ni nai sili atu mea le aoga, ma e le masani ai. Ulufale e le sili atu nai lo le lua lanu fou mo le faʻataʻitaʻiga.
  • E le mafai foi ona faʻaaogaina ni mataʻitusi faʻapitoa. Valivali poloka, ioe e pei o le malamalama, ae mo i latou o loʻo agaʻi pea lava, ua i ai manatu lava, e i ai manatu - faʻaaoga papaʻupu. O loo matou talanoa e uiga i lanu malosi.

Palanikeke i le potumoe

Fuafua: Ioane Barman

Faitau atili