Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Anonim

Mafaufau nai lo le mou atu o se fale laupapa, mazblock, faletaavale poʻo le pa e fai ai fale se foliga manaia ma puipuia i fafo mai aʻafiaga masani? E mafai e le fale teu i totonu o le fale.

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk 11062_1

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Ata: Tehtusefulu

O Tekhnonol na atiaʻe le maualuga-tulaga o loʻo feagai ai ma mea o loʻo feagai ma Blinonol Haberk, ma o le mea e mafai ona e faia ai le ata o le laupapa, faʻataʻotoina o le fale o le laupapa sima po o vailaau sima poloka.

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Ata: Tehtusefulu

O le a le mea na fai?

E fou mea e fou o loʻo fausia ai Hakhnokol Haberk i luga o le faʻavae o se malosi malosi, leai se fetuunaiga o le tele o tioata, o se lagona o binumen ma le maʻa masani. O Granules ua fuli i lalo o le shoungles ma le kapeti o ata, lea e fausia ai le aoga o le volumampe i luga o le pili masani. Ona o le maualalo o le mamafa (sq. M. Tile Washs e uiga i le 12 kg) e maua ai se uta maualalo i luga o le faasalaga fausaga.

E faigofie ona galue le suavai: E faigofie lava ona tipiina e se fau se naifi, tuu oe e vavae ese ai le tele o le auala ma se auala lavelave; faʻapipiʻi ma le faʻaeteete i le puipui ma fao fao; E le manaʻomia le puipuiga o le Wizard i le ituaiga o se manava poʻo ni vaega.

O le faʻaumaina o mea o le Bentonol Haberk e iai le faʻaaliga vaʻaia, maualuga le faʻaalia i le ultraviolet (e le mou atu foi i le la o le osofaʻiga, mata vevela ma matagi. Gonles ma le tele o le 1000x250 MM o loʻo fetaui i mea faʻapitoa, faʻamaufaʻailogaina, aua neʻi gaʻu o le aisa, e le o afaina i le malaia.

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Ata: Tehtusefulu

E mafai ona faʻaaoga le metotia Tile Tipinol Haberk mo le faʻamaeʻaina o le Peraimeri pe toe faia soʻo se ituaiga fale o fale o faletusi, tamaoaiga poʻo le tamaoaiga. O le faʻatagaina a le tagata faʻatau o le 20 tausaga, o lona uiga o se vaega o le fale o le a auauna atu ia te oe mo le tele o tausaga. Toe fausia ma suia o le masini leaga e mafai ona avea ma ni nai minute.

Liliu i le fantasy!

O le Bentonol Kamupani na lomia se ofu teuteu, faʻataʻitaʻiga o piliki masani, ni ata lauiloa: Agque, Pigese, Bigcotta ma susunuina.

O le eseese o le Palette faʻatagaina oe e faʻatino ni poloketi iloga o loʻo iai: e taulaʻi ma le lanu o le tele o faʻamaumauga, o le vaega o le fale, pe uluai geometric mamanu i luga o le fogafale.

E mafai ona e faia se auala tele mosaic i luga o le puipui faaaoga uma lanu faavae.

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Faamauina o mea teuteu eleelea ma tulimanu. Ata: Tehtusefulu

Laasaga 1: Fausia se Plug Lyyout

E manaʻomia le tusia o se faʻasologa o le lumanaʻi, ia fuafuaina le numera o tui i laina taʻitasi ma valivali le mamanu i lanu.

O le auivi e sili ona tumu i le milimita pepa, tagofia le tele o le shingle (o le lautele o le tasi "pet, maualuga - 10 cm.)

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Tuʻutuʻuga o le lumanaʻi tusi e tusa ma le polokalame. Ata: Tehtusefulu

O le fuafuaina o le aofaʻi o afifi, e tatau ona e tuʻua ni fana o lanu eseese i le faʻatupega o le lumanaʻi (i le tulaga o le toe faʻaleleia o le lumanaʻi).

Laasaga 2: Sauniuniga o mea

O le manaʻomia numera o tui o loʻo tipiina i le '' 'alo pe a fai o se mea teuteu teuteu i luga o le foā. Taitasi "PetAL" e fetaui ma le tasi piliki.

Ina ia faʻateʻaina le faʻalauiloaina o fusi ma maua se ata o le faʻapipiʻiina lelei i luga o laupapa i luga o luga o luga, e aoga mo le tipiina o ni matata pe a o le tipiina o ni ata.

Laasaga 3: Faapipiiina

Mulimuli i le faʻataʻitaʻiga o le ata, e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai le tutusa o lanu o lanu eseese ia i latou lava, faʻapipiʻi i latou i le foloina o fao i le pulou. O pulou e le tatau ona i luga o le pito i luga o le shingle po o le le fiafia i totonu o mea loloto i mea. O le pito i tua o le ogaumu o le ogaumu e tatau ona tapunia fao o le papota o le tapoleni.

A faia le mamanuina o lenei mamanu, o le taamilosaga muamua o le faʻaiʻu e amata i le afa o le "petal" o le pogisa lanu (vaʻai ata). O moli lanu e faʻapipiʻi ai i luga. O le laina lona lua e amata i le poa atoa o lanu uliuli ma faaauau pea ma le malamalama. O le vaega o totoe o loʻo faʻaaogaina i isi itu. Ose faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se ata.

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Sauni ata. Ata: Tehtusefulu

Laasaga 4: Ata

I le faaiuga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi mo le faʻamaeʻaina o le faʻauma, faʻaopopoina o vaega o loʻo faʻaaogaina: tulimanu ma platball ma le sprinkler o le afrikikol haberk.

O le uluai mea, ma le pito i lalo o le sili lanu lanu "i lalo o le piliki" tule mai Tekhnonokol o le a faia ai le fale o le fale i luga o fale ma fale pupuʻu mai suiga o le tau ma fiafia i laufanua o le lalolagi.

Fausia se tulaga tulaga ese i le Tile Technonokol Haberk

Ata: Tehtusefulu

O polofesa faaonaponei, fou faʻaumaina mea ma lima tomai o le Matai - o mea uma e manaʻomia e tuʻuina atu ai le fausiaina o aso nei, foliga matagofie!

Faitau atili