Faafou le dilapid stude mo 3 laasaga

Anonim

I le aluga o taimi, o soʻo se fausaga o le fale e mafai ona le maua se latou manaia. E taua tele le ita tele o Fafie. Faʻafefea ona faʻafou le faʻafou? Faʻafefea ona puipuia mai i fafo atu faʻamalosi? Faʻafefea ona tuʻuina atu se fale se foliga manaia i lau oe lava, anapogi ma taugofie?

Faafou le dilapid stude mo 3 laasaga 11067_1

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

Aemaise mo le tali i nei fesili, Tekhnonol na fausia ai se mea fou - o le for o le ato ato o Hakhton. O le faaputuga e faia o tioata chipleter e teu ai ma binumen ma le faaaogaina o se papala o le maa faalenatura. O mea e le soloina le mumu, e le taueina lava le faatosinaga o le susulu, faamauina atoatoa i le faʻaleagaina o masini.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

Ma le mafai ona fefiloi ma tuʻufaʻatasia o le faʻavae o le tino o lanu eseese e fefiloi ma tuufaatasia bastal cunnus mafai ona e faia ni filifiliga lauiloa. O Le Palette e aofia ai 7 ata - ioe, maalili, terakotta, susunuina, masoa, oneone, atoa ai ma le fou/220.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

O le mamafa o le fale o loʻo le sili atu i le 125 kg i le sq.m., o lona uiga o le fale o le a le faʻavaeina i le sili atu uta.

O le galulue ma le mea e matua faigofie lava. O le a matou faamatalaina, pei lava i ni nai itu, tutoʻatasi faafou o le faʻafitauli o le laupapa laupapa laupapa ma le sili atu.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

1 tulaga: sauniuni

Ina ia amata faʻafouina le fale, e manaʻomia le tatalaina o le teritori e sosolo atu i le foloina. Tuʻuina atu tuusaʻo avanoa i pa puipui uma. Afai e tatau ai, saoloto mai le teuteuga vaega, faʻamalama ma fale faitotoʻa, fafo ma totonu itu.

O le laualuga mo le nanaina o le fola e tatau ona mautu ma lamolemole. O lea la, e manaʻomia le saunia o se mea malolo, mago ma le lelei-taʻele laupapa laupapa o le fausaga (FSF Plywood, oss, o loʻo faʻapipiʻi pe o loʻo faʻapipiʻi pefu). Ma, o loʻo fuaina ma fuafua le faʻaaogaina o le manaʻomia o le tele o mea.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Bent Lace, faʻaaoga le saʻolotoga ma laina faʻaupuga e iloa ai le tulaga e avea ma taʻiala ma fesoasoani e ogatasi ma le faʻapipiʻi faiga. Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu i le isi laasaga.

Vaega 2: Faapipiiina

Faapipiiina o le scoade tile denkikol hauberk o lo o faagasolo. O le laina pito i lalo e amata ile amataga o le pito i luga. Faʻapipiʻiina o le amataga o le pito i luga na ave mai le tulimanu o le fale ma le sili atu o le 5-10 mm., Tipi le pito i lalo "o le fogafale o lotoa ma saogalemu

O fao e tatau ona tipi i se auala o le pulou o le tutusa i le va o le pito i luma o le nonoa, ma aua le lavea i totonu. O faaputuga taʻitasi ua nonoa i fao ina ia o le faamoega o le pito i luga o le paʻu o le tumutumu o fao o le lalo o le paʻu.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

Le isi, o le laina muamua o loʻo faʻapipiʻi i luga o le amataga o le pito i luga ma ua faʻapipiʻi i fao fao e tusa ma le polokalame.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

O laina nei o loʻo mulimulitaʻi i fusi o loʻo faaputuputu ma le faʻalauiloaina o le afa o le "petal", o le fausiaina o le aʻafiaga o piliki.

Ina ia faʻaititia le tofa le paleni, faʻafefiloi mea i totonu o le 5-6 afifi i soʻo se faʻasologa.

E faigofie ona tipiina le fale i totonu o le pale i le leo masani o le kanisa.

Afai o le faʻapipiʻi o loʻo faia i le vevela i lalo ifo o le +5 tikeri, e manaʻomia le tolopoina o mea i le potu vevela mo le itiiti ifo i le aso, ma fai laiti pou. Afai e tatau, o le faʻaaogaina o laupapa i le isi o loʻo faʻatagaina e tuʻuina atu se fausaga faʻapitoa o le fausaga, faʻamafanafana o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito i luma o le mea.

O vaega uma o le vaega o le Facouth Tile Bentol Hapek e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi, fausiaina se vaega tulaga ese ai: e faʻailoa mai ai itu i totonu.

3 tulaga: Faʻamaeʻaina Faʻamaeʻaina

Ina ia mafai ona vaʻavaʻai le vaʻai, e manaʻomia le mu i totonu ma fafo aʻe o tulimanu, faʻamalama faʻamalama ma maualalo. Mo lenei tulaga, e manaʻomia le faʻaaogaina o uʻamea elemene ma basalt sprinkle gaosia e Tekhnokol.

Faafou le dilapid radictage mo 3 laasaga!

Ata: Tehtusefulu

O le fale faʻaoleole taʻele e mafai ona faʻaleleia e le gata i lea vaega atoa, ae o ona fanua uma lava - aofaʻiga o vaega, faʻavae, pito i luma.

E mo le mafuaʻaga lea e sili atu nai lo le 1,000 aiga e sili atu le taulimaina o fusi o le cenkikikol hauberk. I le maeʻa ai uma, mauaina lelei o le faʻatinoina o le lelei, e mafai ona teuteuina i fale o fausia uma lava o si o maʻa eseese.

Faitau atili