E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu

Anonim

I lenei poloketi, sa mafai ona fausia le tele o vaega i le laʻititi avanoa, e faʻafetaui le tapulaʻa o paketi (e aofia ai ona o le faʻaaogaina o meaafale mai IKEA) ma i le taimi e tasi e faʻasaoina ai le lagona o le faʻamafanafanaga.

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_1

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_2
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_3
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_4
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_5
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_6
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_7
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_8
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_9
E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_10

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_11

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_12

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_13

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_14

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_15

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_16

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_17

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_18

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_19

Manaoga o le tagata faatau

E leai ni pamu i lenei potu - naʻo le maualuga o le sitaili i le mea leaga, faʻaalia le nofoaga o le faletaele, umukuka ma le potu teuina. O lē e ona (Web Shatigner) fuafuaga e le gata e nofo ai i totonu o se fale mautotogi, ae o le galuega foi, ina ia manaʻomia ai se nofoaga faigaluega. O moomooga faʻapitoa i le tagata mamanuina, ina ia faia ina ia e le vaʻaia uma sone, na lilo le auala, ma le faʻaupuga, mea na masani ai.

Faataamilo i le koluma

Potu potu malolo ma potumoe

e uiga i le poloketi

O loʻo talia e le faaputuga le tupua i le tele o faʻalelei, ae ia i latou o le ai ai se tasi, sili ona taua. O lea, toetoe a toetoe o le ogatotonu o le potu o le a fausia se elemene lavelave - o le numera koluma o le vasega ma potu sese ma kapeneta. O le a faaigoaina maualuga, ae aua le aapa i le taualuga e le itu, i le isi itu, i tafatafa o le faamalama, o le a faia ai le nofoaga ma le umukuka. O le potu malolo e faʻaau ai i le nofoaga o totoe. O le taʻele o le a nofo i le uluaʻi tuaoi - faʻafetai i le faʻataʻutaʻu o le sikuea, o le taʻele o le taʻele na tuu i totonu o le potu, ma se masini fufulu atoa. O faleoloa o le a liliu i totonu o se potu vevela. O lona metro o le a sili atu i le aluga o le potu nofomau. O le fuaitau i le va o le alatele ma o le a foliga mai o le potu, i lenei auala, o potu laiti o le a sili atu nai lo le mea moni.

Faataamilo i le koluma

Umukuka sone

Fale o le Malo

O potu uma e tuʻufaʻatasi e le lanu lanu. E paʻepaʻe o le a manumalo i nofoaga tuʻuga vaʻavaʻai, i ana ausilali o le a maeʻa e ala i le maʻua lanumeamata. Ona o le tuʻufaʻatasiga ma le faʻateleina o mea ma fausaga, e le soona faʻaalu luga o le avanoa. O le a taofi le moli molimau ma le ea.

Faataamilo i le koluma

Fale o le Malo

Potutuo

O le koluma vasega o le a vaeluaina le potu i le tele o sone: o se potu malolo, o se umukuka, o se ofisa, o se potumoe, hobs le teuina faiga. I le itu o le potumoe, o le a faʻatulagaina se pusaaitu, mai le umukuka i lea itu - se kapeneta mo mātau o aiga, mai le itu o le ofisa - malu mo tusi ma pepa. O se mea teuteu teuteu o le a aliali mai i le nicho o loʻo feagai ma le potu malolo.

Faataamilo i le koluma

Potutuo

Vaega

Tuʻu le faʻatapulaʻa o paketi, o le tusilaau o le poloketi e filifilia ni fofo sili atu fofo ma meafale tuusaʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faitotoʻa tuʻituʻi o le a faia i le ofu faʻafefete, e tatau lava ona aoina mai i le tele o faletafeo (latou faʻaputu le tele o le fale maopoopo.

Ua mamanuina le totonu e faasolosolo faatumulia i mea faitino eseese decor, lea o le a maua le matai i le taimi, lagona po o le aumaia mai tafaoga.

Faataamilo i le koluma

Vaega

Umukuka ma Sone Kapeneta

O le 'Oloʻo o le a liua i se tagata faigaluega, o se komepiuta, lolomiina, malu o malu o le a nanaina i tua o tuʻutuʻuga manu feʻai. O le pa i luga o le laulau tele o loʻo valiina ma maneta stale vali vali. I le faʻaopopo atu i le autu pito i luga o loʻo i ai ma tiute poʻo le tiute o loʻo i totonu o sone, o se isi tagata o le a tuʻuina atu.

I le koluma

Canpet sone

Potumoe eria

o lo oi le nofoaga momoe i luga o le pulelaa, faafeagai o le faamalama. I lalo o le pulelaa, o le lisi-mai pusa i luga o le a faalauiloa ai uili. Mai ie puipui masani o le a teena e finagalo i ai o fuli, atoatoa polokaina pupuni le malamalama, ma se faataitaiga ma se taavale i le eletise o le a faatuina i luga o le faamalama i le sone potumoe, o le ki mo le o le a ia tuuina atu i tafatafa o le moega. O le a tuu mai malifa o lenei faamalama le maa o mirrored, lea o le a faatupuina ai le taufaasese o se loot glazed faaopoopo.

Fausia se siosiomaga a le potu i le potu o le a fesoasoani ia moli o moli - pamupi, poslands, susu. Le faagaoioiga o le meafaigaluega o le a faafaigofie le switches tufaina.

Faataamilo i le koluma

Potumoe eria

Sanosel

I totonu o se tamaʻi potu, o le uarota o loʻo aumaia o le a faapipiiina le masini fufulu i le maualuga o le 0.6 m mai le fola. o le a tuu i lalo ma luga o le faaopoopoga o le tamaoaiga. Ina ia optimalize le fale taele, o le a faatinoina i se auala e fausia. O le a faapipiiina le Washbanding Burbandan i luga o se galuega umi.

O le avanoa o se tamai faletaele e maua ai le faateleina. O lea, a tele, erasing tuaoi o le faata o le a foliga i totonu o le potu, ma le tile a "tafe" mai le fola o le fale i luga o le pa, le suia o le vaaiga.

I le koluma

Sanosel

Manuia le atoatoa

le a le mafuaaga Faamaopoopoina o le filifiliga redevelopment faigata.

I lalo o le umukuka sone ma mini-kapeneta.
Faatulaga vaega o le ola potu, umukuka, Iti-kapeneta ma potumoe. O le desktop faatinoina le galuega tauave 'ai.
Lava nofoaga teu, e aofia ai se potu malolo ese.
O le masini fufulu ua tuu i totonu o le faletaele.
Faʻaaogāina faiga faʻatonutonu o loʻo faʻateleina ai le siʻitia o le potu puʻupuʻu.
O le faʻatinoga o galuega e le faʻapea e faʻapea e faʻapea e fausia ai le lalolagi galuega ma tupe taua tau tupe.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

E maeu le manaia ma matagofie lelei se tamai potu 11071_28

Designer: IRINA NOSOVA

Visualization: Angelina Rudenok

Matamata i luga

Faitau atili