Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga

Anonim

Fai se tamai umukuka vaʻai, e faʻaputu i se auala e te manaʻomia ai mea uma e te manaʻomia ai lou nofoaga o loʻo avanoa, e le faigofie galuega, ae e le faigofie galuega, ae o le le faigofie galuega, ae o le faia o galuega. O a tatou auupega o le a fesoasoani ia te ia 'tago i ai.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_1

Mautinoa fuafuaina

Ata: Nolte Küchen

E faʻafefea ona faʻaaoga le umukuka ma malie i le umukuka ma le vaega o le 7-10 ², fai le gaioiga kuka ma se manaia ma le le fiafia? Muamua o mea uma, e tatau lava ia te oe se faʻamaoniga manino pe e te le tau i le umukuka, faʻavae, tupuaga, paketi, sili ona taua, o foliga o lena avanoa e tatau ai ona e ulufale ai meaafale, meafaigaluega ma meafaigaluega. Faasalalau mea uma i luga o fata.

Mautinoa fuafuaina

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le auala: o le tulimanu o le vaega, o le pito i luga o le totonugalemu o le vavaeʻese, o se galuega faʻapitoa, o se tulaga lelei o le toto toto poto:

  • Matou te faʻataʻitaʻia le umukuka mai ikea ma isi maketi maketi maketi: 9 aoga aoga

1 amata i le autu

Mea taua, e aunoa ma le tau o le umukuka, o se pepa kuka, ma le matagi a le matagi, fufulu ma le pusaaisa. Muamua lava, e manaʻomia le fuafuaina o se nofoaga mo ni oloa tipi mo le oti i luga, e sili atu ona fetaui i le faʻaaogaina o le ogaumu ma fufulu.

O nofoaga e teu ai i le tamaʻi umukuka o le a ave uma ai le au o loʻo lua: pito i lalo ma luga. O le tele o avega o le a tatau ona tuʻuina i luga o le afeaga o le pito i luga o le tupua, pei o le pito i lalo o oe o le a ono lafoaʻi ai le nofoaga i lalo o le uto, fufulu i lalo o le magoto i lalo o le uni vailaau.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le 'aʻai. E le manaʻomia le faʻasino atu i lona faʻatulagaina i luga o le resitala mataupu o le mea e tatau ona avea ma meaʻai e tatau ona aulelei e mafai. A e leʻi i ai sau potu malolo, ma i le potu malolo, o le laulau e ufiufi i aso malolo ma le mamalu mea na tutupu.

Mautinoa fuafuaina

Ata: "umukuka DVor"

  • O mea faigaluega i le fale ma meaafale i totonu o le umukuka: faʻataʻitaʻiga taiala i numera

2 Filifili le Fuafuaga Fuafuaina

Mo tamai umukuka, o umukuka, o le laina o le laina o le a sili ona moni I le taimi lava lea, o meafau uma modules faʻatasi ai ma se kuka (ma le pamu o le a paʻu i luga o le tasi puipui. Ae o le pusaaisa i le taimi o le leai o se avanoa mo le mamafa o le mamafa o le a tatau ona ave i luga o le isi itu. I le tulaga o le umi o le puipui e tusa ma le 3 M, Kapeneta uma ma meafaigaluega uma, e aofia ai le pusaaisa, e mafai ona fauina atu i ai.

Mo le faʻapipiʻi umukuka, o le sili ona talafeagai g-ata ata, o le sili atu le tali atu i le faʻagaioiga triangle pulega tulafono (fufulu, ogaumu e tatau ona fausia ai ni malo. O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona e maua se mafanafana galue i luga ma tuua se nofoaga e faʻatulaga ai le 'aʻai o le' aʻai.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_7
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_8
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_9

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_10

O le laina o le laina ma le tolu fatuga o le galuega o le a faʻatagaina e vaeluaina ituaiga o galuega. Ata: IKA

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_11

O le tulimanu o le vaega o se tasi o le sili ona talafeagai fuafuaga filifiliga i se tamaʻi umukuka. Ata: Mr.Doars.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_12

Lamolemole glossy stades faalauteleina le avanoa o se tamai umukuka. Ata: "Mafusi umukuka"

  • Fai atu i tagata mamanuina: 9 Universal Soviets mo Great Kitchen Faatulagaina

3 Filifili Metotia

I tulaga o le utiuti o le avanoa, e mafai ona maua ai le auala. Talu ai nei, na vaapiapi Brass Brass Broesrobes o le faʻalauiloaina o le laʻasaga a le 45 cm, e tusa ai ma gaioiga ma faʻatekinolosi. I le vaega o papatusi faalagolago, e mafai foi ona e filifilia se masini ma le lautele o le 45 cm. O le tagata gaosi oloa na o ese ma le galuega a le microwave ma le oona o le vaivaiga ma le ged o le a toe sefeina le nofoaga mo se isi meafale elemene toe. E mafai e le tele o le tele ona suia le tele o mea faigaluega i le taimi e tasi. O loʻo matou fautuaina oe e filifili se mea maualuga, ae vaapiapi - o le a faʻaititia le avanoa ma o le a fetaui lelei i le laina o meaafale. I se tamai umukuka, e mafai ona e faia le toega, fausia-i le reborch whishust (ma le coal faamama). E pei lava o ni mea faigaluega laiti, i le faʻaopopo atu i mea faigaluega, e mafai ona e faʻatauina le tele o le umukuka e mafai ona suia se numera o aoga aoga.

Mautinoa fuafuaina

E foliga mai e te faʻaaogaina uma faʻamafanafanaga uma e fa i le taimi e tasi, ma nofoaga o le lua-mita o le a ave 2 taimi. Le lautele lautele o le tutoatasi Hob ​​"domino" o le 30 cm. Ata: "umukuka DVOR"

I se tamai fale mautotogi, e sili atu le faigata i se tamaʻi fale nai lo le atunuʻu poʻo le fale o le atunuʻu poʻo le umukuka. O fale malosi ma le maualuga o le fale i le faletalimalo o loʻo fausia ai se lagona lelei, faʻapea ma se lisi o mea sili ona lelei-tito. Faʻafefea ona faʻatino? Muamua, i le pito i lalo e naʻo le pau lava le mea e sili ona manaʻomia (goto, ogaumu, pusa afi, ma le 'upega tafaʻilagi) o loʻo agaʻi atu ai i le pito i luga o le ANTITLI. Ma ina ia aua neʻi ova le i luga o le potu ma meaafale, o le pito i luga o le 'ie sili ona manaʻo i faitotoa tioata. Sili atu - ma le matting strumepcess tioata ma ua toe foi mai. Ona foliga maualuga atu lea o le viʻiga, ma e faigofie atu le umukuka i luma. Soʻo se talimalo e mafai ona ausia e le antitsole ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa ma sitepu poʻo le feaveaʻi o le faasitepu. Lona lua, o le aoga talafeagai mo kuka e mafai ona mauaina e ala i le tuʻufaʻatasia o le laulau autu i luga ma le sone o le faamalama sill. O le mea lea, tatou te fautuaina oe e te mauaina se maʻa fatufatu o le a maua ai se avanoa tele leai se aoga, le fiafia i le tausiga. Ma e moni lava, e le mafai ona faʻagaloina le pito sili ona maualalo le i lalo ifo - o le potu i lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le Ova, matou te faʻatulagaina se isi nofoaga teuina o le fale faigaluega matou te gagau tapuni, ma le pito i lalo - falai.

Macia Leageeva

Taitai Prestisist Prective Sture Studio Company "umukuka DVOR"

Mautinoa fuafuaina

O le ata e uiga i se tamaʻi umukuka e mafai ona manaia, eseʻese ma teuteu lelei, ma o le umukuka lava ia e mafanafana ma aoga. Ata: "Maria"

  • 5 mafuaaga e faʻaaoga ai le matala matala i le umukuka

4 Ave le laki o le "SMART" fofo mo luga o le kapeneta pito i luga

Le tulaga maualuga o le laupepa pito i luga (70-72 cm) e masani lava ona le mafai ona ofi mea uma e te manaʻomia i totonu o fata. O le sili sili ona lelei filifiliga mo se tamai umukuka ma luga o le tumutumu o sulugatiti cebles i le taualuga. E masani lava, o lo latou maualuga e 90-95 cm. Ma nai lo le Hindege Dortors, faaaoga le tele o sui. O le isi isi filifiliga i le aau faitotoa - meafale tauaso. Na latou tipiina ma le faʻatasiga o loʻo iai ni faʻaupuga, paipa o loʻo tupu aʻe, pai, ma isi faʻalavelave i totonu o le umukuka, lea e taofia ai le tatalaina faitotoa o le au matala.

Mautinoa fuafuaina

Mo se tamai umukuka i le faʻatapulaʻaina o le avanoa, piilima ma gaugau faitotoʻa o loʻo fesoʻotaʻi i le pito i luga o le tier. Ata: Hanak.

O le a le vaega o le potu e laʻititi, o malu malu o le a fesoasoani e maua ai le vaʻaia o lona avanoa. Ae o se tali talafeagai e talafeagai mo tagata e faʻaaogaina le umukuka o loʻo i ai ni meaʻai laiti, faʻapea foi mo i latou e seasea pe le saunia. Soʻo se mea lilo i luga o le tamai umukuka e sili ona fiafia i le faʻasao tapunia Tatala fata ma mea i luga o latou e vave ufiufi i le lolo ma le efuefu. Ma le tasi sili atu le mafai: tatala seevae e le tatau ona tuu i luga o le kuka luga. E sili le tuʻuina atu o latou i luga aʻe o le galuega. Ma e le tatau ona faia uma mumu uma matala - lava se tasi elemene elemene.

Mautinoa fuafuaina

Ata: "umukuka DVor"

5 Faaaoga mea malolo

Faʻaseʻe solo ma ato i le ituaiga o le fagu 15-25 cm lautele - o se fofo talafeagai mo le vaʻai, lea e tumau pe a fai o se tamai umukuka ma se tamai laupapa. O le filifiliga atoatoa mo le puʻupuʻu tulimanu o le aufaʻatau o le couronel shelves, "magie matila", le "loka" fata. O la latou galuega o le faʻafaigofieina ai le ulufale i ipu ma vetesi, o le a teuina i le loloto o le tulimanu o le tulimanu.

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_19
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_20
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_21

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_22

Ata: "Maria"

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_23

Ata: Nolte Küchen

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_24

Ata: Mr.Doars.

A okaina se umukuka, ua ou gauai atu i le maualuga o le itu ma le puipui pito i tua o le kapoti. O le a le mea latou te maualuga atu, o le sili atu le numera o aitema i totonu o le pusa o le a fetaui. E mafai le faʻalauteleina o le avanoa aoga ma ona o le tuʻufaʻatasia o soʻo se sone e masani ona le aʻafia i soʻo se auala - mo se faʻataʻitaʻiga, i tua o le faʻavae o le module. I lalo o mea faʻavae, e seasea faʻaaogaina mea o le ituaiga o solosolo, ufikopo paʻepaʻe, ma isi., Ma nisi o mea faʻapitoa. O le masini faʻapitoa o le siʻitia o le faʻavae o le 15 MM o le a maua ai le lamolemole Slip.

  • Faʻafefea ona maua se avanoa avanoa mo le kuka, pe a fai o iai sau tamaʻi umukuka: 5 fofo

6 Faʻaaoga ni ata ae le o ni taʻaloga

O se tasi o manaʻoga o aso o gataaga o le atoatoa poʻo se vaega o loʻo teena le faʻaiʻuga o faitotoʻa i le pito i lalo. I se tamai umukuka, kapoti i fafo ma swang faitotoa e le fiafia i le masalosalo. Afai e te le manaʻo e alu i lalo i ou tulivae i taimi uma, ia oʻo atu i se mea saʻo i le loloto o le kapoti, faʻatulagaina o le umukuka mo koleni atoatoa. Latou te faʻatagaina oe e faʻaaoga lelei le faʻaaogaina o le aoga o le avanoa, fai ni mea taʻitasi e iloa ai ma taugofie. Peitai, e oʻo lava i le maʻi maʻimau fata e mafai ona tulia i tua atu o faitotoʻa na na natia, a o le toʻilalo o ato uamea.

I se tamaʻi umukuka, e sili lona atamai e alu e faʻatapulaʻa ai le numera o kapoti mo le teuina o ipu ma vaiaga, faʻatulagaina le tele o masini i se fale.

Mautinoa fuafuaina

Aofia ai ma le itiiti ifo ma le tasi le module ma pusa lautele i totonu o meaafale mama, lea e mafai ona e teuina mea uma o le a e faʻaaogaina masani ai. Ata: Mr.Doars.

  • Faʻafefea ona fai se tamai umukuka ma maua malo ma le faigofie: 6 manatu

7 Filifili le stades mo se tamai umukuka

O le manatu o le aoga, o le sili ona talafeagai o le studd slouded ma palasitika ma pvc ata. E tetee i latou i le vai, pulu, vevela matamuli lea mo se tamaʻi umukuka o se numera tasi manaʻoga. E sili lea o le moni o lau palasitika. Tausia le mama o le palasitika e faigofie, e na o le manaʻomia le faʻaaogaina o auala e le o aofia ai chlorine ma fugalaʻau. E le o le sili ona filifilia faitotoa o Grouprent Grey. E laititi le manaʻo e manaʻo i mea o loʻo i totonu o le loka i taimi uma o loʻo vaʻai. Tuusaunoaga - pe afai o loʻo ia te oe se faʻatonuga lelei i fata, ma o sapalai uma ua faʻaleagaina i fagu matagofie, pusa. Ae e sili le fiafia e sili atu le fiafia i le ata. Faatasi ai ma lea, o lau tamai umukuka o le a faigofie ma le ea, ma o mea o le a le tosina mai ai le au a le au aseu.

Mautinoa fuafuaina

Ata: IKA

Mo le faʻaaogaina i se tamai umukuka, e mafai ona ou fautuaina i lalo ituaiga o faʻataʻitaʻiga foliga. O totonu o le suʻega na faia mai le Mossore-teteʻe atu i le laupapa laupapa laupapa ma le PVC 2 MM (faʻataʻitaʻiga "o le FOCEF, o loʻo faia mai i le EcoCambers e toe fai mai i le SCEF o fafie masani (Angelo ma "LocalImo"). Ou te manaʻo lava e faʻalogo i le fou televave, talafeagai i le umukuka faʻaonapo nei. O le almininim faavaa ma tioata poʻo le faʻata puʻupuʻu. Umukuka ma le tele o toleniga e tumau, faigofie ona tausi ma eco-faauo (antra vetro).

Alexander Kuricanov

Faatonu o le Kamupani "o le umukuka malie"

Mautinoa fuafuaina

Ata: "Mafusi umukuka"

8 BRACK TROGEROR MA ADODER

O le isi manaʻoga o loʻo fuafua i le faʻateleina o le tulaga o se faʻalapotopotoga i totonu o le avanoa o nofoaga uma fuafuaina mo le faʻaaogaina lelei o oloa, cormels, o fesoʻotaʻiga i totonu o le faʻatulagaina o le module Nofoaga Faʻatonu, Faʻaputuʻuga mo apa ma 'apalailo ai e tuʻu mea uma ma faʻaleagaina i nofoaga, sefe le taimi ma taumafaiga.

Mautinoa fuafuaina

Ata: Nolte Küchen

9 Faʻalauteleina le teritori o le nofoaga galue

A o matou auai i le kuka, i le tulaga o a matou gaioiga o loʻo i ai lava le tele o mea laiti e le tatau ona tuʻufaʻatasia le galuega galue. O le faʻasologa ma le faigofie e mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o le teritori i luga o le laʻasaga i le va o le pito i luga ma lalo ifo o pito i lalo. O le masani masani ma gafa ma le gafatia filifiliga tumau o le siʻitia o faiga - o le uʻamea tube e faʻapipiʻi i le puipui ma ua faʻaaogaina o se lagolago mo eseese galuega.

Mautinoa fuafuaina

Ata: "Mafusi umukuka"

O loʻo i totonu o se tamaʻi umukuka o le meaafale na faia i le okaina sili ona faʻaalia o le sili ona lelei o loʻo i ai i le faʻaaogaina o uiga o le avanoa. I lalo ifo o faavae, e mafai ona e suia le Swap System, e tatala ai le nofoaga faʻapitoa e manaʻomia, o le ata. Pe aveese foi i le Chassis o le Kapeneta, saunia ni sao tuusa i mea oi ai. E faigofie tele i le taimi o kuka: Aua le tatalaina pea ma tapuni paie poʻo faitotoʻa. O faleʻaiga ia e mafai foi ona fai le toe faʻaleleia o ato pe faʻaaoga ato pe - o le a lata mai mea uma. O le pito i luga kapoti i tamai umukuka e sili atu ona lelei i lalo o le viʻiga, o lea o le ai ai sili ona teuina avanoa. Ma mo le tatalaina o le tatalaina, o le faitotoʻa e faʻaaoga ai le eletise eletise - O le ki e mafai ona faʻasaʻo i luga o le maualalo ifo vae pe o se laulau. I le okaina o se umukuka seti i se tamai umukuka, aua le susu i le mafaufau o loʻo taʻua i le siʻitia o auala. Gagau, gagau ma siitia meaʻai sosolo lemu-tapunia ma faigofie ona tumau i le avanoa avanoa pe ae manaʻomia.

Natatia Malanina

Na

10 Faʻaaoga avanoa i lalo o le magoto

O le fausiaina o se avanoa aoga i le mea e foliga mai, e le mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le itulagi, e manaʻomia le sauniaina o se "faʻapipiʻi" mo lenei Kapeneta. Ma le 1-cenenter coade coang e mafai ona faaauupegaina i faiga faatatauga masani. O le faavae faʻavae e aofia ai se lapisi mafai, faʻapea foi ma masini e faʻatagaina ai oe e teuina avanoa talafeagai, ae leʻo le vaʻai i mea lelei, laiti. O faiga e ese i le faʻavavevave auala: I le faitotoʻa, i le pito i lalo o le mataupu, i le itu itu ma le pito i lalo o le pusatoso.

O filifiliga a le kapeneta i lalo o le magoto

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_32
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_33
Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_34

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_35

Ata: Nolte Küchen

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_36

Ata: "Maria"

Faʻafefea ona faʻatulaga le avanoa i totonu o se tamai umukuka: 11 aoga aoga 11072_37

Ata: "Mafusi umukuka"

11 Mafaufau i le nofoaga o le laulau 'ai

O tagata atamamai ua fuafuaina: o se tagata matua e lagona i le laulau e masani ai, e tatau ona i ai lona lava sone lautele o le itiiti ifo o le laulau faaonapo nei. O le laulau maualuga o 75 cm, 120 cm umi, ma lautele o le itiiti ifo ma le 75-80 cm faʻatagaina le averesi aiga o le fa o tagata e lagona i le 'ai sili atu pe le lelei. O le lapoa o le laulau lapotopoto e tatau ona tusa ma le 90 cm. O fuainumera e faʻaalia ai le maualalo, ae le o le sili atu le mafanafana.

Mautinoa fuafuaina

Ata: IKA

Afai, mo se faataitaiga, o le auvae angeden Boutchen, o le laulau e tatau ona i totonu o le isi pito i lalo mai le galuega tafatolu. Faatasi ai ma le laina laina, o le fua fua o le puipui poʻo le tasi tulimanu e masani ona tuʻua, o le a iai le vaega o le aoauli. Afai ua filifilia se laulau telefoni feaveaʻi mo le umukuka, e mafai ona tuʻu i totonu o le tulimanu, faʻatumu i luga o le faʻamalama, puipui. Mo se tamai umukuka, o se laulau 'ai ma le tamai laulau ma le tolopoina "apaau" e talafeagai. O sea laulau e mafai ona tuu i le faamalama. O le laulau o se prefix, faʻasaʻoina i luga o le tasi pe lua vae, e lelei ma ona faʻaputuga mea (60 × 60, 70 70 70, 3 × 80 cm). O le laulau e mafai ona avea ma faaauauina o le faamalama. O loʻo faʻapipiʻi ai le faʻafasiʻomia o potu laiti i potu laiti na tufatufa atu. O se taimi masani ona avea ma ni tamaʻi umukuka i Soviet fale o le paie ma le sili ona malulu ma le lautele i se laulau.

I se tamai umukuka, e matua tele se laulau, e faatapulaaina, ae le o se sikuea, aua o le a nofo i ai nai lo sikuea tutusa tagata.

Mautinoa fuafuaina

Ata: Mr.Doars.

  • 7 Fautuaga mo le faʻatulagaina o se '' eseʻese vaega i tamaʻi umukuka

tusi

A faapipii le pusaairou, ia e taua i le itu e tatala ai lona faitotoa. E sili pe a oʻo i le puipui lata mai, a o taua e mafai ona tatalaina pe a maeʻa le 90 °, o le a faʻatagaina ai oe e aveese ma tuʻu le oloa. O aso nei o le Desterewer na faʻatagaina ai oe e suia le itu o le faitotoʻa matala.

  • Umukuka mamanu e aunoa ma le kapeneta pito i luga: Pros, faaletonu ma 45 ata mo musumusuga

Faitau atili