Mai le malulu malulu i se tagata nofomau ai: Faapipiiina oe lava tekonolosi

Anonim

O le fale o se mea ola o le mea e ola ai ma le olaga tulaga o ona ona o ona tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono manaʻomia le suʻeina o se malulu i totonu o se nofoaga nofomau ai tamaiti pe a mafai ona uma ona uma se tamaititi poʻo se potu faigaluega.

Mai le malulu malulu i se tagata nofomau ai: Faapipiiina oe lava tekonolosi 11075_1

I le taimi lava e tasi, e le manaomia le faia o se fola atoa-fledged ma se taualuga fou. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e suʻe ai le laʻau tele o le taualuga i totonu o se fale faʻapitoa. O lenei tali e sili atu le faigofie ma taugofie e faatatau i le sili atu. O mea faaonapo nei ma le Laasaga o le Laasaga o loʻo faʻatagaina oe e fai ai ou lima i luga o le fola i luga o le fola laupapa ma se matagofie taualuga e faʻatele ai i ni nai aso. Ma e sili atu le faigofie lenei nai lo le mea e foliga mai i le muamua o le tepa, aemaise lava pe a fai o le mamanu lea ua fuafuaina i le taualuga o le ogatusa.

O mea nei ua fuafuaina mo soʻo se ituaiga o fale, pe o loʻo i le taulaga pe tala atu. O le faʻapitoa faʻapitoa e le faʻatagaina le paʻu o le palu o le pulupulu o loʻo susulu atu i le la poʻo le defom i lalo o le faʻafitauli o le tausaga. Aemaise lava le tile fetuutuunai talafeagai pe le masini taualuga i se geometry faigata ma le afioaga o le protruding elemene: faamalama faʻatautau, paipa, antennas, aerators, ma isi Faafetai i se matua tele o ituaiga ma palette lanu e tele, e mafai ona e filifili se fofo lanu o le a sili ona autasi fetaui i le galuega atoa o le fale ma lona siosiomaga.

I le taimi muamua, a itiiti e uiga i mea o le faʻatautau e nofo ai mai le faʻatautau matua lē ainā. Muamua o mea uma, o le faʻavasegaina faiga ma le ala o le atoʻatoa o le avanoa. I le falesā, o le faʻaupuga o le sifitu-faleoloa o loʻo tuʻufaʻatasia, ma o le ea e tupu ai i le stomping potu. I le falemai - elsel-$ sefeina ma fesoʻotaʻiga mea e avea ma tuʻufaʻatasia o le taualuga. O le afu o le taualuga o le "keke" tupu e tusa ai ma le ituaiga o le ventigen stripped, ma le fesoasoani a counterbrusces o loʻo fausiaina ai ni auala o le ea mautu poʻo ni faʻailoga a le tagata 'eseʻese.

O le vevela o le stored masini o le inter-storey luga o se malulu malulu

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

  1. Woodtening Rafter System
  2. O le Cata Wool Creous
  3. Parosolation ata
  4. Superdorfuzuzonion membrane
  5. Fuafuaina DEOM
  6. Tuufaatasia o le tipiina o nofoaga o tagata nofomau
  7. Malie mago ma le laupapa laupapa fola

masini fausia Dersighted ma faʻaʻesega lelei ma multilayer maa TechnoNIKOL SHINGLAS

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

  1. Woodtening Rafter System
  2. Parosolation ata
  3. O le Cata Wool Creous
  4. Super Extragiation membrane
  5. Counterbus mo le fausiaina o Ventanal
  6. Toe tusia
  7. Fanua fola (ost-3, fsp)
  8. O le kapeta le kapeta
  9. MASTASKA TEKHNONIKOL Fixer mo faapipiia maa fetuutuunai
  10. Mullalayer Tile Technokil Shinglas

Ina ua mavae dismantling le taualuga matua, e talafeagai ona siaki le tulaga o le faiga utupoto. Masalo e mafai ona sili atu le faʻateleina. Ae tutusa lava le taua le siakiina fausaga i luga o le faʻaleagaina o le fungus, ua suia ai le iniseti. A iai se mea moni faapea, a lea i lenei mataupu fausaga laupapa e tatau ona suia. Ae o se embodiment, o loʻo iai ni ata fou, e aofia ai le taualuga o le taualuga, o se faʻailoga ma se tali atu e tatau ona ufiufi ma le faaeteete i le sili ona lelei o le tulaga-sili. E mafai ona puipuia fafie mai iniseti, fungang ma suia mo le tele o tausaga, ma pe a faʻaalia lea o se manuʻaga faigata poʻo afi, o le a le faʻaaogaina le mumu.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

E manaʻomia foʻi le tatau ona amanaia le kolosi o le utupoto mai le manatu o le mafiafia o le lumanaʻi o le lumanaʻi o aʻa o aʻa o aʻa (i le 15 cm).

O lea, o le vaega sauniuni ua pasi.

O le faʻapipiʻiina o le lumanaʻi i le lumanaʻi "puipui" e amata i le faʻapipiʻi i le vaʻa o le vap o le vapraor patuti, i totonu o le potu.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

O le tua o le tulaga o le mea e tatau ona le itiiti ifo i le 10 cm. Carnate le ata tifaga i le folau e mafai i le fesoasoani a se stapler fausia, ma le foafoaga o se potu ausa mautu ua foafoaina e faaaoga ai se lipine acrylic faapitoa, lea o le faapipiia o le O le ata tifaga o le '' ai o le ata ma le tasi ma le isi, tala o pa ma pasi elemene.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

Nei, i luga o le ata tifaga papupuni ausa, foi, mai totonu o le potu, o loo tuʻituʻi laupapa ma se vaitaimi o le 15 cm. O le a latou auauna atu i le autu mo le teuteu totonu o le potu.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

O le tulaga fou o le oloina o se nofoaga lelei o le vao mai le maa maa, o le ua uma ona amata mai fafo o le taualuga. O le faʻalumaina e tuu i totonu o le fesoʻotaʻiga avanoa i le tolu vaega. E taua tele le mataʻituina ina ia faia i le va o mea na faia e le rotor, e aloese ai mai le "malulu malulu" e ala i faʻafitauli o le tino. E fautuaina faatootooluma Ua fautuaina i latou, talu ai o lenei mea e le o gatasi ma e sili lona talafeagai mai le manatu o le teuteuga.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

Ae peitai, ao lei faaee i le eria o le eaves, e tatau e faapipii se laupapa transverse le va o le folau, lea o le a lē tuuina atu i le faʻaʻesega e pau mai le underpants.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

Peitaʻi, i totonu o le lelei sili ona lelei le faʻamalosia mai le maa maa e tasi le faʻafitauli - o le tele o le susu, talu ai o loʻo i ai le conterrane o le taualuga, pe a tapunia le hymbrane. E faʻapipiʻi i le folau e se fau fale. O lenei mea e misia ulugalii mai le taualuga, ae e mafai ona puipuia le puipuia o le faʻalumaina mai le susu mai le susu ma le faʻatupuina o le vaega pito i luga (anmentari uiga). Faapipiiina o le membrane e fautuaina mai le cornice o luga luga o luga luga, luga atu o le skate, ma le alnn membrane libbons i le mamao o le 10 cm.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

O le fausiaina o se auala tele o le auala mo le umi atoa o le faʻasolo i luga, i luga o le membrane, pe faʻaseʻe) o le kolosi o le 5 cm. O lenei e mafai ai ona e faia le leaga o le STENTA , ina ia i ai i le tau malulu o le ai ai ni fua aisa i lalo o le vanimonimo o loʻo tausia uma ona meatotino taua-saogalemu. E taua tele le mafaufau o le kolosi vaega o 5 cm e talafeagai pe a le o le malifa o le palu i le 20 tikeri. Afai e le itiiti, pe manaʻomia le pa i le kolosiina vaega 8 cm.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

I luga o Brucks Parthers, o laupapa kolati o loʻo faʻamauina, o le a pa'ū ifo i lalo o le alatele. O le ata lafoia e tusa ma le 30 cm. (Filifilia e fuafua i le mafiafia o le mautu o le laupapa laupapa).

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

Ma le tulaga mulimuli i luma o le masini o le spratied tilectictol screence bodnonikol shinglas - faapipiiina o le steheive fola-tetee po o op-3 papatusi. A o le lafoina le fola, e tatau ai le faia o se avanoa e 3-5 mM i le va o papatusi - lea e taui mo le faʻalauteleina o papatusi i lalo o le faʻamalosi o le vevela ma le susu.

Mai le malulu malulu i le nofo ai

Ata: Tehtusefulu

Faʻateʻaina o le siʻosiʻoina o le taleʻe o loʻo faia i le tutusa tekonolosi e pei o se tasi o le taualuga.

Laʻasaga File fetuʻutuʻu o se faigata tele, ae faʻafetai i faʻatonuga, e mafai ona e amanaia ni manatu taua o le a sili atu le faʻapipiʻiina o mea.

Faatasi ai ma se auiliiliga laasaga-e ala i-laasaga faʻavae o pou fetuʻutuʻu i luga o le ala savali, e mafai ona e faamasani i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

E mafai foi ona e matamata i se ata vitio i le faʻapipiʻiina o le tele-vaega fetuʻutuʻutuʻuga tipitikol shounglas:

O le fuafuaina o le tekonolosi fofo i le fusifusi o nonoa i ai le tele o tulaga lelei. Faʻafetai i le faaputuga mai o fulufulu fulufulu, Ople ma fetuʻutuʻu ipu ato e sili atu le pisa ma le malosi o lala, o manu feai o le tino o le fale. O le taʻua o le taua foi - o le tile fetuutuunai o Technonol Shinglas ua gaosia e faaaoga bitumen i le vevela tetee atu i 110 tikeri. O le mea lea, e le o faaleaga i le tau vevela tusa lava pe o savali i se tagata i luga o le taualuga.

O lea, o se nofoaga fou o nofo ai i le foliga o se faletalimalo - ua sauni! O sitepu uma e tutupu i le tulaga o le elemene o le umiaina o le umiaina ma le samala, o se sikulukalaita, o se kisi naifi.

Faitau atili