5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe

Anonim

Potumoe i totonu o le sami poʻo le orental style, ma se teuteu teuteu poʻo se ogaumu moni. Sa matou aoina ni sone moe, fuafuaina e amanaia metotia o loʻo i totonu o le tino.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_1

1 i totonu ma geometric abstraction

O toa o le TV o le TV Profil "na le fiafia i le suiga o le suia o le pogisa o le lalolagi i se nofoaga e lua, vaevaeina i le lua nofoaga. Na filifili tusitala e suia atoa le geometry o le uluaʻi potu, toe fausia le avanoa i luga o le faʻavae o le volumabsics faapuupuuga. O le tupua maualalo na laga ai i le taualuga o le taualuga, pe a tumu le potu i le ea. O le moega sa faasee i le solia o le tolu-itu o le plywood ma le mafiafia o le 18 mm. O moe moe na faapipiiina le ata i le maualalo podium.

O vaalele ma le Watercour Divicece i luga o le taualuga e vavaeeseina e diagonal stripes mai le pa puipui.

Tala o le po

Tusiata o le ekumani Frayev. Ata: exaterina Fedorovskaya

O le pupula o le maʻale o le matagofie o le matagofie o loʻo agai mai i le faʻafeagai o puipui i le taualuga, fausia le vaega o le artac i le tuaoi o le potumoe.

5 Faʻataʻitaʻiga fofo mo le potu moe

Tusiata o le ekumani Frayev. Ata: exaterina Fedorovskaya

Ina ia fausia nusipepa i luga o le pepa puipui, o Anna Donikova Sparmity Sporclor Sounds i luga o se laupepa, o le ata sa masani ona lolomiina. Na lomia i totonu o siliva, lea e maua ai le patabas astaibacarchories.

Tala o le po

Tusiata o le ekumani Frayev. Ata: exaterina Fedorovskaya

Na o le potu o le potu e le potu mai le plywod faalauteleina i le taualuga e latalata i le lanu samasama lanu. O lenei lanu ata o le tafatolu o loʻo toso mai i luga o faitotoʻa ma vaega o le puipui ma vai-faʻavae vali. E tusa ai ma tusitala, e fausia ai le taufaasese o se utupoto, o lona uiga o le moli, faasaʻoina i luga o le potu ulufale.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_5
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_6
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_7
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_8

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_9

Ina ia fausia se mea muamua moli masini, o tusitala na seti le faavae i totonu o palasitika pipili

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_10

Pasia ma fesootai uaea

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_11

Ona potopoto ai lea o le mea ma tuufaatasia ma le tasi vaega o vali vali papaa mai le apa mestori e fai ai se faʻataʻitaʻiga o se uʻamea.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_12

E valu moli moli moli i Retrostil scwdged luga

  • 11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma

2 Passtoral potu moe

Na talosaga le aiga o Nekrasov i le ofisa faatonu o mea e fiafia i ai ma se talosaga e toe faafou ai le potu malolo i totonu. Talu ai o le potu o loʻo i ai i se mataʻutia laei, na amata le galuega i le faʻaofiina o puipui. O le pito i lalo o le mea na goto ma pisia i totonu o se moli toso toso, a o le savali na saisaitia ai ma vali mo le lua Teanes Malamalama. O le foloa na lafoina i le modules ma le pito i luga o le vaega mai le fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi vinyl filo filo, faʻataʻitaʻiga o le moa, manaia le alu e leai se aoga.

Tala o le po

Designer Alexander Grivov. Ata: vladimir Burtssev

O le faʻatulafonoina o le mata o le laupepa o le averesi 'apamemea mepper, lea na muamuatupe na aoina ma le fesoasoani a le afi, ma i le pito i luga na matou teuina. I luga o pito i autafa sa latou faapipiiina le pulumu, lea ma se nofoa na tupu ai se nofoaga paie mo le faitau.

Tala o le po

Designer Alexander Grivov. Ata: vladimir Burtsev

O le avanoa i lalo o le fou lautele faamalama tapunia o le malosi faitotoa. Na liliu ese mai i luga o moega a le moega.

O le afa pito i luga o puipui na savali i le Wallpaper ma le Watercolor ata o manulele i luga o le lanumoana lanumoana. Latou te mauaina le talanoaga faalenatura, o talanoaga faalenatura ma le pupuni o Roma mai ia te ia mafiafia ma le ata o laʻau.

Tala o le po

Designer Alexander Grivov. Ata: vladimir Burtssev

O le ogaumu o le ogaumu na faʻataʻitaʻi ma le sikafu chramic fule, i le aofaʻi o le mea o loʻo tuʻufaʻatasia ai mea teuteu.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_17
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_18
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_19
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_20

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_21

Ina ia fausia se mamanu i luga o le Copper Tale uamea uamea Master Relosi AkyyonOV na o le tosoina o se ata i luga o se ipu 22 × 22 cm

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_22

Ona la uma lea i lana faailoga

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_23

Ia pattate le vaaiga i luga o le laufanua o le uʻamea chloride

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_24

O laina-faʻasologa o laina e tumau pea le le fiafia ma pe a uma ona solomuli, o laʻau sili ona matagofie o 'apamemea o loʻo aliali mai i lo latou nofoaga.

3 colonial style totonu

'Au o le Messicas "na fesoasoani ia Liznda" e faʻaau ai le potumoe mo se paga tele. O la latou miti autu o se potu e mafai ona faʻaalu ai le taimi faʻapitoa mai o outou aiga. Na fuafuaina le tusilaau o le poloketi e fausia se nofoaga faʻapipiʻi i le sitaili lautele, lea o le a onosaʻia ai tagata i motu o tagata. O le piliki puipui na valivali ai i le post o nifo elefane, o mea o totoe o loʻo vavaeeseina e le malamalama ma le lanu enaena lanu papa.

Olioli ma ni suamalie lanumeamata fale (o lemon laau, Pama King, Aschid, Taumatau) faaopopo i saute i totonu.

Tala o le po

Demigner Maria Sulumova. Ata: vladimir Burtssev

O le avanoa i le va o le tupua 'ese na vavaeeseina e tapoleni mai le to kane, lea na aumaia ai le siosiomaga o se vaniā. O le lagona e lagolagoina e le Warved nofoa ma moega laupapa, o le kapeta o le afu i luga o le foloa, o se rotang curtson mat i totonu o le faamalama.

Tala o le po

Demigner Maria Sulumova. Ata: vladimir Burtssev

O le mea autu i totonu o le potu o le moega o se faʻasologa o le siberian pine ma cardid lagolago ma tagata matala ulutala. I le avea ai o se faʻamaumauga faʻamaonia, ufiufi mai le mafiafia o le moli moli, foliga i le silika emerald paolo. Nai lo le aga masani a le siamahakhina, o le faʻavaʻa o le svelucemp o le ie na tusia i luga o le faʻavaʻa.

Tala o le po

Demigner Maria Sulumova. Ata: vladimir Burtssev

O mea e tatala i luga o le eco-faauo lima-scorter corrugged card compoboard mamanuina o le Detogran Carepetk Zharianin faapitoa mo le poloketi. Na latou tuuina atu se tele o tusi ma le ulufale atu i le potu.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_28
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_29
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_30
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_31

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_32

Master Kozheavannik Daviev ma Designer Dina Dinminikodo na tuuina atu se faʻata ma se paʻu paʻu. Ia faia lenei mea, tipi ese le fasi pepa mai le solofanua i lalo o le tele o le oloa

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_33

Vali i le samasama lanu i fafie

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_34

Le isi, na feoaʻi pito i se mea valea ma togafitia ma le filo filo.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_35

Ma faʻaʻomia se faʻata, bonding le pito i luma ma tua o tagata

4 tuufaatasiga o le skickil ma le marental style

O le polokalame TV "na fesoasoani ai le fafaga fafaga na fesoasoani le moe moe mo se isi paga tele. I lea tulaga, suia ai foliga o nofoaga o le saʻo geometric pepa ma se nofoaga o 26 M2 na filifili e faaaoga ai le lanu, fale ma kalafi. O le talafatai o le faʻalilolilo o Mgat o le Leitmotif, lea na faʻaleagaina ai le faʻavae o totonu. Na fanagi mai e Falkemin, o se Nich mai le DSH laupepa, i totonu o le potumoe, i le fale puipui ma le faitotoʻa o Lolefaia, atoa foi o le laʻei o le potu.

Tala o le po

Demigner Anna Yakupov. Ata: vladimir Burtssev

Na filifilia le Forkemini o le Forkemin e Stairtic Polyarethane foliga ma vali i le lanu o le Grereade. Ma na teuteuina le pusa afi i le asuka vaega o lima-faia ma se auala nuanua o le imapaʻu, lea na maua ai lona emiod stored o le laʻei uila.

Tala o le po

Demigner Anna Yakupov. Ata: vladimir Burtssev

O faʻamatalaga faʻaalia ma le lautele o le 25 cm na tuʻuina i le potu ma le dynamics.

Tala o le po

Demigner Anna Yakupov. Ata: vladimir Burtsev

Mo le gaosiga o le ulu o le 250 × 180 cm, na faʻapipiʻi ai le paʻu o le paʻu i luga o le laupapa laupapa, ufiufi i le pito i luga ma le meaafale pito i luga. Ma, o le galugalu ma slots na nonoa i luga o le mamanu i luga o le ie.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_39
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_40
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_41

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_42

Ina ia fausia se lamepa, Anna Yakupov Provigner muamua tipi 250 lio mai se lagona ma se lapoa o le 4 cm faʻaaogaina se lepela ma samala

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_43

Le isi, tuia o faʻamatalaga i le ogatotonu, faʻaputuputu i totonu o le taifau, o loʻo amatalia le faʻavae o Gradive: mai le lanumoana lanumoana e paʻepaʻe

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_44

Ma o lea, amata mai le tulaga pito i luga, na malupuipuia o le tele o le tolu-tala

5 potumoe i le maota maota

O tagata e ona tagata o le atunuʻu, ma le taimi e ono afaina ai matua a matua o le le mafai ona o i le faletalimalo. Ona filifili ai lea o le "mea na filifili ai le 'au o le' au e momoli mai le sami i le sami i le uso o Herotes. O totonu na fausia i luga o le eseesega i le paolo o le sami galu ma le coral, mou atu o le lanu mumu ma luga o le paepae. Faʻalavelaveina le taualuga na mafai ai ona liliu i luga o le pito i lalo o le vaega i le aofaʻi o le potu. O le taualuga o le taualuga na vavaeeseina e le feteʻenaʻi na lalagaina o polysited plyingster blades ufiufi i polysurethane. I le ogatotonu o le tuufaatasiga na faalauiloa ai se auala galu, lea e tau atu i se chandelier foliga foliga mai.

Tala o le po

Designer elena Zorina. Ata: vladimir Burtssev

O le moega headboard aofia 20 panels filemu, o se ie i se ie ma fragments o se mamanu amu, na faia e tusa ma le ata o le tusitala o le galuega faatino. O lenei fatuina o le taufaasese o le mafolafola tatala mamanu mamanuina mamanu mai fafie.

Tala o le po

Designer elena Zorina. Ata: vladimir Burtssev

O papala o le ofaga o le potumoe e maua ai le faʻavaʻa o le magagana ma palu pane i tua o loʻo lolomiina i luga o le tisu. Ma o le maualalo o le patu ofulafu ua tupu ai le ola i totonu o le fale teu oloa.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_47
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_48
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_49

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_50

Designer elena Zorina. Ata: vladimir Burtssev

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_51

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_52

O le Falkyminar Portal na faia i le chipoboard. I le ogatotonu o le mafaufau o loʻo taulaʻi atu i le faʻata, ma o laufanua o le "ogalaau o loʻo faʻamauina mai le tioata papa o samasama-lanu, e faʻaalia mai i totonu.

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_53
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_54
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_55
5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_56

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_57

O le faia o le Transtit-Free Transpers-Old Greent Master Oleg Lyothow muamua na filifilia le tuaoi i le va o lanu o le vaiaso

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_58

Le isi, tumu le Intercarch Space ma Multi-lanu

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_59

Le isi, tumu le Intercarch Space ma Multi-lanu

5 o le le masani ai o le poto mo le potu moe 11080_60

Le isi, tumu le Intercarch Space ma Multi-lanu

  • Faʻafefea ona faia se Boiler Inmosiphere i le potumoe: 8 ni fofo faigofie

Faitau atili