5 Oa maopoopo tulafono i le fale

Anonim

O le a le mea e faia ai se fale sili ona lelei? Mai iaythetics mamanuina? Le talosagaina. Aoga? Ae a. Mai le tagata taʻitoʻatasi o ona tagata ma le mafanafana o latou nofoaga? Ioe, ma ioe toe! Ae ui i lea, e oo lava i le sili ona mafaufau loloto ma le mea moni e mafai ona tupu i le taua ... ma le vevesi. Ave le avanoa i lalo o le pule!

5 Oa maopoopo tulafono i le fale 11081_1

O le tui manogi

Ata: Miele.

1 mea uma lou nofoaga

Soʻo se mea e manaʻomia uma nofoaga ma mafaufau. E mautinoa lava, o le tele o teuina o faiga ua uma ona faatulagaina mo lau poloketi. Ae, o sili atu, lelei. Faʻaauau le mafaufau o loʻo mumu ma fola o le kapeti ma e mafai ona maua e le DRRSSSS, sili atu le tele o mea nai lo le tuʻu i luga o potu i luga o vae. Na mafai e le umukukaina o le umukuka o le "toe kopiina" i le lona lua numera o vaega - i le faʻaupuga o ia lava. E faʻatagaina i latou e nana mea e seasea faʻaaogaina. Mo tusi, tatala toega i lalo o le faʻavae e talafeagai; E mafai foi ona e tuu atigipusa poʻo ato ma ni faʻailoga eseese.

2 Matau le faiga

Ioe, o le faʻalapotopotoga o teuina o faʻamaumauga naʻo le afa o le manuia. O le tasi auala poʻo se isi, ae o le a tatau ona faʻatino e le fale le faʻamamaina o le faʻamamaina. Ina ia e avea ma malosiaga aʻi, matou te fautuaina oe e atiaʻe se isi auala, lea e i ai potu uma poʻo sone o le a i ai lona lava vaitaimi. Sei o tatou fai i le alatele ma tamaiti e mafai ona e faia le poloaiga i isi aso uma, i le isi vaega o potu - tasi i le vaiaso. O le mea moni, o taimi faʻasaga i ai e tatau ona faasaʻoina - fuafua i vaitau poʻo mea tutupu.

3 ma le pepa mama

O le isi sitepu agai atu i le fale lalelei o le filifiliga saʻo o mea faigaluega mo le faʻamamaina o le faʻamamaina. E foliga mai ia i tatou, le faʻataʻitaʻiga poto e tatau ona faigofie i le salalau foi, faʻapea foi ma se malosi, lelei, lautele. E tatau ona talafeagai mo eseʻese gaosi (ma e le gata) pele, ei ai le faʻamamafa malosi, e faigofie lava ona faʻamamaina, ma le tele, aua le manaʻomia ni tupe faʻaalu.

O le tui manogi

Ata: Miele.

I totonu o filifiliga sili ona lelei - Blizzard CX1 Vreuum mama mai le mimiti. O se tasi o ona itu e maualuga le malosi (e oʻo i le 1.1 kw, faʻalagolago i le faʻaleleia), o le a faʻasaoina malosiaga i le taimi o faʻamamaina. E tatau foi ona matauina foʻi le leo tele o le leo - O le afi e galulue filemu, e le mafai ona faʻalavelaveina le talanoaga telefoni. O le pule ua faia i luga o mea faigaluega uma, ina ia sui i le va o auala, o lona uiga, filifili le mana ma le ituaiga o tapikamemea, matua faigofie.

O le tui manogi

Ata: Miele.

4 Sefe ma le mafaufau

O le Read Whind i le Puleaina i luga o le avanoa o le faʻamamaina ... ina ua maeʻa faʻamamaina. E talitonu o le le lava faʻataʻitaʻiga o loʻo iai pe a oʻo mai le uaina o le paʻu-paʻu i lalo ifo o ni tulaga. O lenei faʻamatalaga e faʻatuatuaina faasaga i le Blizzard CX1 Verimum mama. O le koneteina o loʻo maua ai, moni i le tasi paʻi; O le faiga e le o faatasi ma le taimi o le afio mai o le pefu o le pefu ona o le laʻasaga e tolu-laʻasaga ma le sili ona valea vaega.

O le tui manogi

Ata: Miele.

I le ala, o le Bluzzard CX1 faʻataʻitaʻiga ua tele ni taimi uma, ae ua i ai i le tulaga o teuga tupe. E le manaʻomia le faʻaaluina o tupe ile faʻatauga o isi ato - o le i ai o se koneteina e faia ai latou na le tatau. Leai se mea e manaʻomia ma i se sui masani o le faamama - o le faʻavae o le faʻapipiʻi faiga, o le corruggetated Gore®cletstreas® faamama, fusuaga faalua le tausaga. Le manaʻomia o lenei togafiti e pei o le faʻailoga o le tagata lava ia e faʻamamaina.

faamama

Ata: Miele.

5 faasolo i luga

E ui i le foliga mai e foliga mai o gaioiga manaʻomia, o le pulega faʻavae e faigofie tele. Ua lava lea e faʻatasi ai le faʻaaogaina o totonu ma le magafagafa o ana gaioiga ma pati malolosi i fale o aiga. Fale lelei nei a oe!

Faitau atili