Auala e Filifiliina ai se Cirqut Board: 7 taimi e tosina mai ai

Anonim

O le laʻau na te mauaina, o le mafiafia o le pito i luga o le pito i luga, le loka ma isi faʻailoga e manaʻomia ona iloiloina pe a filifilia se ofisa sisitema.

Auala e Filifiliina ai se Cirqut Board: 7 taimi e tosina mai ai 11095_1

1 fafie vao

Muamua o mea uma, filifili i luga o le laupapa laupapa o le pito i luga (teuteuga poʻo le vaega o le laupapa laupapa, mai lea o le tele o le fola e faʻalagolago tele. O lenei faʻailoga e mafai ona maua i totonu o laupapa papaʻe (hbw). Mo se faʻataʻitaʻiga, o aliʻi hbw o le 3.2-3.4, o le HBW Oak - 3.7-3, 9, 9, hbw - 4.8 i Kanata mama. O le mea lea, oi latou e fiafia e savali i totonu o seevae i mulivae, o se laupapa atoa ma se pito i luga o cherry e le aoga, e mautinoa lava o le mulivae. I le tulaga lautele, e talitonu o fafie ma le HBW i lalo 3.5, malu mo le fola ufiufi.

Filifili se Cenqut Board

Ok. Ata: Boen.

  • Faʻafefea ona fai le parquet: sitepu-i-sitepu faʻatonuga ma 6 lauiloa lapisi

2 pito i luga le mafiafia

Ua ou mataala i le mafiafia o le pito i luga o le vaega. O le tau o le fale laupapa e sili atu ona fuafuaina e le tau o lenei ituaiga fafie faapitoa.

3 Castle

Vaʻai i le lapisi o laupapa, o le a le manino o loʻo tipiina i luga. A e fesoʻotaʻi ni laupapa se lua, o le loka e tatau ona maua mai le tele o taumafaiga ma squokeks. O le sili atu le mafiafia o laupapa i le va oi latou lava, o le sili atu.

Filifili se Cenqut Board

Kerry. Ata: Boen.

4 coting

Filifili poʻo fea o loʻo maeʻa laupapa e te filifilia - varnish poʻo le suauʻu. Afai e i ai fagafao i totonu o le fale, ma o le a latou foliga mai o le a ufitia le fola ma nila, ona sili lea o le suauu. E ui lava e manaʻomia, lona vaega o loʻo i vavaeʻese vaega o le fola e faigofie ona faʻafoʻi tutoʻatasi. O le scratches i luga o le lacquer cuting e sili atu ona matauina. Afai o le samoa pe o maua, tomai toe faʻaleleia ma faʻapitoa metotia o le a manaʻomia.

Filifili se Cenqut Board

Ok. Ata: o Farecom.

5 tulafono o le tausiga

Faʻatau mai o se laupapa laupapa, fesili i tulafono o le tausiga o le laʻau masani, ua ufitia i pata poʻo va vavau. O le a le aʻoaʻoga masani o le faʻamamaina ma le toe faʻaleleia o gaioiga, faʻapea foi ma le $ ma le tau o tausiga tausiga. Masalo o le a afaina ai le faʻaiuga e filifili se ogaumu faʻapitoa.

Filifili se Cenqut Board

Ok. Ata: o Farecom.

6. Fafo

A o le i faʻatau atu se fale laupapa, e taua le iloa pe ua e fuafua e olo le laualuga o le foloa i le lumanaʻi pe leai? Folasaga elemene ma se "opeopea" auala (e aunoa ma se mea faigata o laupapa i le base) - faigofie ma vave. Ina ua mavae ni nai tausaga, e faigofie ona suia le fola i se fou. O i latou e manaʻo i le ta laupapa laupapa e tautua ai, ma ua sauni e faia i taimi uma e faʻafou ai, e tatau ona e gauai atu i le mafiafia o le pito i luga o le pito i luga. E fautuaina le filifilia o le auala faʻapipiʻi o le faʻasaʻoina o parque boards. Na talaʻi le ogauuga o le faavae o le faavae, mo Pilate, o le a tafia le tele o le mea o loo faaputū ai, ae o le a umi lava lona umi nai lo le galugalaina se "fāega".

Filifili se Cenqut Board

Ash. Ata: Hajnowka.

7 Mamanu

A o le mamanu, o le foloa-fusi fola fola, ma se pito i luga o le pito malosi o fafie, pe a uma ona taoto mai le masani o le laina. E foliga sili atu le lelei i nofoaga lautele. Laupapa, o le pito i luga o le mea pito i luga e tolu pe lua laina o lamellae, pe a uma le fola e tutusa ma le lauiloa o le taitoalua o le taitoalua. "

Filifili se Cenqut Board

Kanata maple. Ata: Haro.

O mea mananaia o lagona e maua ai le tolopoina ma fufuluina le luga o le o oak fafie, beech po o lefulefu po o lefulefu. O le faʻamamaina moni o le laufanua na togafitia i lenei auala o loʻo i ai tulaga mataina o le fola. E tutusa lava le matagofie o le komiti ma o le pito i luga o le pito i luga o le amotoc ituaiga: mebbau, zebrano, zooba.

Faitau atili