9 Fautuaga i le filifilia o se mea valea ma se pesini

Anonim

O le Beanders ma le pesini ua soona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai, palu ma sasaina oloa. Matou te taʻu atu ia te oe le mea e manatua, filifili poʻo se metotia.

9 Fautuaga i le filifilia o se mea valea ma se pesini 11096_1

Olo se mea

Ata: umukuka fesoasoani

1. Filifili se pa puipui malosi

Afai o le a e alu e kuka le aisa aisa, ia mautinoa o le flap o le galuega o le aisa (olo) o le aisa. Mo lenei faʻamoemoe, e masani ona faʻaaogaina se naifi faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina. O le a manaʻomia foʻi ma se malosi ipu tioata poʻo se mea faʻapena.

2. Filifili se malosi malosi

Ina ia vave faʻapipiʻi ni tusi tetele o oloa, o le a e manaʻomia se faʻataʻitaʻiga malosi, faʻatasi ai ma le agavaʻa o le 600-700 W. E le mafai e le sili atu ona malosi le vaega o le sili ona malosi o le tele o le tele o oloa i le tele o taimi. Sei o tatou fai atu i le olo o le 1 kg o fua o fua ma se malosi o le 1000 w e itiiti ifo nai lo le minute 300 w.

E le gata i le sefeina o le taimi, o le taimi puʻupuʻu e mafai ai ona e faʻasao i le oloa o loʻo faʻagaioia e se tele tele o mea aoga. Aoga mo tagata lagolago o meaai maloloina!

3. Fiafia i faʻataʻitaʻiga faigata

O le i ai ma le pesini e leʻo taʻua i totonu o le itu ua taʻua, ina ia o ia o le tele o le mamafa e sili atu le lelei, nai lo le leai. Filifili se mea tele e le mafai ona faʻamilo, mautu ma o le a le faʻaalia le manaʻo e "pa" mai le laulau pito i luga.

4. Siaki le lelei o vae o le pa

E masani ona faia i latou ma ni alofilima faia i mea vaivai le-slip. E tatau ona tu mausali le tagata faapale i luga ole laulau, ina ia mafai ona teuteuina i le faapipiiina o se taumafaiga taua.

Olo se mea

Ata: Filipa.

5. Tuʻu atu auala faʻatulagaina o filifiliga.

E te fiafia e kuka le piota fualaʻau mama poʻo meainu ma ave faʻatasi ma oe mo se savaliga? Ona avea lea o oe o le Blender ma isi pesini na faia i le fogafale o auala auala. O lenei pesini ua faʻapipiʻi i luga o le afi afi nai lo le tasi. E saunia le inu, lea na ului mai foi i totonu. Leai se mea i soo se mea.

6. Faʻalogo i le fale gaosi oloa

O e alu e faʻatosina oloa mamago (mo se faʻataʻitaʻiga, viipe pepa)? Ona e manaʻomia lea o se paie ma se falemaʻi-militeʻo. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga i totonu o le faʻamasinoga le tutusa, e ui lava e seasea, ae o loʻo maua.

7. Siaki pe afai o le Blender Bowl mamanu e faigofie

O le a lemua lava i le maeʻa fefiloi faigofie, pe faigofie ona faʻamamaina ma fufulu. Faigofie, pe a fai o se fua lelei o le soʻotaga fua o le vai o loʻo faʻaaogaina i le pesini, pe a fai o oe o loʻo kukaina ipu ma le saʻo faʻatatauina.

8. Siaki pe o le mea e sili ona maua ai

E sili le iloa o lenei mea muamua ae le i faatau. O nisi o mea e fai e le lelei le le manaia o le "faaoso", ma e oʻo lava i se leo leoʻai e mafai ona amio le fiafia.

Olo se mea

Ata: Maua.

9. Saili le maualuga galuega itula

Fesili, o le a le maualuga maualuga o le umi o galuega faifai pea, e mamafa tele i se paleti ma le umi galuega.

Faitau atili