O le fale talimalo o le fale o le fale: penefiti ma tulafono ma tulafono o le faalapotopotoga

Anonim

Matou te faʻailoa atu pe faʻafefea ona faʻatulaga le faʻamafanafana o se fale o le atunuʻu e aunoa ma le faʻaaogaina o le eletise, e aofia ai le faʻaaogaina o le faʻavaʻa.

O le fale talimalo o le fale o le fale: penefiti ma tulafono ma tulafono o le faalapotopotoga 11103_1

Ia kalave galuega

O fafo e le o-volatile Boiler "luko" (protherm), 16 kw, e faia ai le faʻaaogaina o le pizoleric elemene (26,305 rubles). Ata: O le kulupu a le Shillant

O taimi uma matou te tuua ai se atunuʻu o loʻo i luga o le tasi ma le galue lelei o le vevela, o le a matou popole i le volley-tagata faʻamaoni: o mea uma e lelei iina? Faʻafuaseʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, tape le eletise. Afai ua tu le tagata i le tagata fālu ma le pamu, e tulia e le tau malulu i paipa, o le faʻamafanafana o le a taofia. Faʻafefea ona 'aloʻese mai ai na tulaga le lelei?

Ia kalave galuega

O fafo e le o-volatile Boiler "luko" (protherm), 16 kw, e faia ai le faʻaaogaina o le pizoleric elemene (26,305 rubles). Ata: O le kulupu a le Shillant

O le faigofie fofo i lenei faʻafitauli o le a avea ma mamanuina o le muamua le-volandile o le onnonity Foaweous system system, lea e leai ni andes fesoʻotaʻi i le mana grid. I le avea ai ma boiler, e mafai ona e faʻaaogaina ni tuʻufaʻatasiga i luga o le mautu poʻo le suavai suauu, atoa foi ma kesi. O le faʻataʻitaʻiga ma se ammosphic kesi burner ma se masini faʻatonutonu o le masani ona faʻaaogaina. O le faipule ma se malosi o le tele o le tele o kilone o loo i ai i le tele o le tele o tagata gaosi. E mafai ona maua mo tofo ma atotupe, mai le aiga o le aiga e aoga 15-20 afe rubles. Seiloga e faʻaulu mai le aoga 50-100 afe o rubles. O faʻataʻitaʻiga ia mo le faʻapipiʻiina o le fola; O loʻo faʻapipiʻiina le Wall-Detaid Nors Post Polers, pei o le ISHMA - 12.5 BSK (boinkiyoy), o le mea lena, o le mea lena e tatau ai.

O le mea moni o le mea moni o se isi auala i le system ma se faʻasologa o le pamu e faʻaaogaina ai le o loʻo taʻua ai o le fatuga o le kalave ma masani. I totonu, o le Coollant Cirse Willer ona o le eseʻesega i le faʻaleagaina o le vevela ma le malulu o suavai. Afai e faafaigofieina e mafaufau i le tapunia o le faiga o le faiga, ona vevela lea o le suavai i le boler ma ua suia i le malulu ma le mafiafia o le susu. O le mamafa o le faʻamalosiga i lea faiga e faʻatatau i le mamao i le va o le tulaga o le vevela o le faʻamafanafanaga (boraler) ma le vai vevela o loʻo pipiʻi ma le vai vevela.

Ia kalave galuega

I le faʻavasegaina o le faʻavaveina o le vevela ma le masani a le puipuiga, e manaʻomia le tuʻuina atu i le faʻauiga bouler i lalo o le Heaters System (i lenei tulaga o le lotoa o le masima). Mo nei faʻamoemoe, e matua faigofie ona faʻaogaina le lelei o le vanitiʻe. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ia kalave galuega

Copper Gas Cental Cent Rizhag KSG MIMOAX, 7 KW (8190 Cloud.). Ata: Leroy Merlin

E le mafai ona faia le tino o le kalave i le taimi e le o le leai o se pamu. Ile faʻataʻitaʻiga, o se moli matala e faʻaaogaina i le pito sili ona maualuga o le faʻatulagaina. O paisina paipa o loʻo fautuaina e faʻataʻoto ai ma se malifa o le 0.005 i le Coollant (1 cm i luga o le 2 m o le paipa). O le atoaga o le konela ua fuafuaina ina ia i ai i totonu o le tele o le hydraulic tetee (mai le lautele o sipai spapeter paipa).

I le faʻavasegaina o le faʻatulagaina o se auala e tasi ma le faʻatulagaina o masini, o le pegiofo e tatau ona i lalo ifo o le vaega o le nofoaga, ma le sili atu o loʻo faʻagasolo o latou nofoaga.

O tulaga lelei o le faʻavasegaina o faiga, faʻaopopo i le le auai i fafo, o lona lava faʻavae o tagata lava ia aofia ai foi. Faatasi ai ma sili atu le galulue malosi o le galulue i se tasi o vaitafe, o vaitafe o vaitafe o vaitafe, e amata ona malulu le vaitafe.

4 Tulafono mo se lelei kalave stating stating system

  1. O le lapoa o le sapalai ma le lafoaia coollant o paipa o le a sili atu ona tele na mafai. I le faʻataʻitaʻiga, o uʻamea paipa o loʻo faʻaaogaina ma le lapoa o le tasi ma le afa inisi pe tutusa palasitika (poʻo uʻamea-palasitika) paipa.
  2. O alavaivai o loʻo faʻataʻapeʻapeina ma le laititi o le numera o le suiga.
  3. O le faʻapipiʻiina o le tapunia o le tapunia o atoves e le fautuaina; O se taimi mulimuli o le fale, o loʻo faʻaogaina ai le faʻafanua faʻapitoa ma le tele o le soft hydraulic.
  4. I le avea ai ma colant, e fautuaina le faʻaaogaina o le vai, pei ona faʻaalia i le tamaʻi viviʻi o le viʻiga.

O le polokalama lelei o le fatufatuga o le vevela o le stating system

Ia kalave galuega

SpIvitional System: 1 - Pulea; 2 - Alatele ma se vevela vevela taavale; 3 - Alatele ma le malulu malulu; 4 - Faʻalauteleina Tank; 5 - Tototoso; H o le mamao i le va o le vevela ma le malulu nofoaga. Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Faitau atili