10 sili ona lelei manatu mo le teuina i luga o le Logginia

Anonim

O le teuina o le faapaologa poʻo le loggi e mafai ona malie ma matagofie - matou te faʻamaonia le sefulu faʻataʻitaʻiga vaaia.

10 sili ona lelei manatu mo le teuina i luga o le Logginia 11104_1

1 Teuina i lalo o le Windows

O se tasi o filifiliga sili ona fetaui o le teuina i lalo o le Windows o le Paycony Glazing. A faʻapipiʻiina, o oe lava e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le faʻalauteleina o le lautele: Afai e faʻatagaina le faapaologa, e mafai ona faia sina lautele lautele ma faʻaaogaina i lalo o le teuina o mata. Mai le itu e mafai foi ona foliga pei o se puipui.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: D- M-Vsl.com.

  • Laititi Palpacky mamanu: Lifehaki, o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia sili atu ma sili atu le manaia

2 Aveese le Kapeneta

Ma le teuina o lenei teuina e mafai ona faʻatulagaina pe a maeʻa le toe faʻaleleia. I se aotelega, o se popoto e mafai ona tuu i luga o le faapaologa, tusa lava pe e le o fuafuaina muamua. Pe, afai ua i lalo ifo o le pusa maualalo ua uma ona tu i luga o le faapaoʻaga, e mafai ona suia i se ofu tutusa i le taualuga. O le mea autu o le faʻavae o le faapaologa faʻatagaina faitotoʻa e tatala (ina ia aua neʻi faʻalavelavea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻalauteleina o le Windows).

I totonu o se fale malupuipuia, e mafai ona e teuina mea tetele e te le faʻaaogaina i aso uma: pakete, mapu ma gaogao ma gaogao ma gaogao mama.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Studio "Vaega o le Design"

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se fale faigaluega i luga o le faapaologa: 40 manatu ma ata

3 Fausia-i totonu o le fata

O lenei fuafuaga e tatau ona faia ua uma ona toe faaleleia. E mafai ona sili atu laʻukaina, e pei ona o le a tonu o le a faia saʻo le avanoa manaʻomia, Faʻataʻitaʻiga, i luga o le fola i le faʻalupega. I se faʻaopopoga, o sea leoleo mamoe o le a le mafai ona vaʻaia i totonu o le potu, pe a fai e te faia e aunoa ma le faʻaaogaina ma le tuleia-i-tatala tatalaina faiga.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Studio "Vaega o le Design"

  • Slash Balckeny: O fea ma pe faʻapefea ona fetuunai mea

4 Workrobe ma solo solo

O le ofu e te filifilia e mafai ona afa pe matala atoatoa ma faʻaaogaina o le malutaga. Ae i le taimi lava e tasi e tatau ona i ai mea matagofie i luga, ona o mea uma o le a vaaia. O le mea lea, e le o toe fetaui mo le teuina o vailaʻau poʻo mea faigaluega.

O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le mea e tuʻuina atu ai le 'aufatutu, pe a fai o le glazing e tutusa lelei i le puipui.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Studio "Vaega o le Design"

  • Aoga aʻoaʻoga: Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le faapaologa oe lava

5 fausia-i le teuina o pu ma nofoa

O se tasi o filifiliga sili ona manuia e le fetaui lelei, ae le o maitauina - teuina i le asini ma tulimanu mo nofoa. E matua aoga ma o le a fesoasoani i le sefe avanoa i se tamai eria.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Studio "Vaega o le Design"

  • O le a le mea e teu i luga o le faapaologa: 10 mea e mafai ona aveeseina iina (ma pe faapefea ona e faia le matagofie)

6 Teuina i luga o se pepa faʻapipiʻi

Afai na e tuufaatasia le Loggia ma se potu, ona tele foi lea o le tele o filifiliga faleoloa. O lea, na faia le moega i foliga o se loggia e mafai ona fai ai pusa i fafo. Ae, ioe o lea, e tatau ona matua agai i luma le Logiga.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Studio "Vaega o le Design"

7 Teuina i NICHE

O le isi filifiliga pe a tuʻufaʻatasia potu - ia faʻaaoga le paʻu ua tatalaina i lalo o le teuina (pe a fai o oe e te tuʻuina atu vaega o puipui poʻo faʻamalama poloka). O loʻo vaʻaia foʻi fata e faʻafetaui foi. Mo latou, e mafai ona e filifilia se mea fiafia pe, i le isi itu, e te faʻamaualuga ai i latou i lalo o le puipui.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Studio "Vaega o le Design"

8 Modular Bealves ma fetuunaiga uma

Modula olo ma mamanuina fugalaʻau mai le pllywood o se tasi o le fiafia i tagata mamanuina o fofo. O panels e faʻapipiʻi lelei atu i pa pa, e iai ni keni faʻapitoa i o latou pu, lea e faʻasaʻo ai fata. O le mea mulimuli na mafai ona toe faʻaola toetoe o soʻo se mea, taialaina e le uiga lelei o le faʻavaeina.

E taua foi le faia o le ituaiga o le gataifale puipuia mai le faʻamagaloga ma susuga o vaʻa, aua e le masani ona maua e le pa o le le fiafia.

O le mea moni, o le fata faapena o le a i ai mea uma o le a sailia, o lona uiga, ia sili atu le lelei nai lo le sili ona lelei mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, fausia se fale puipui iina. O le isi filifiliga (pei o le ata) o le faʻatulaga lea o le faʻatonuga atoatoa, e oʻo lava i mea faigaluega o le a foliga fiafia.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: IKA.com.

9 Tatala Faamalolo i luga o Belts

O se tasi o mea mulimuli o le teuina o le teuina. Masalo na e matauina o nisi taimi e foliga matagofie tele o mea e le o lotiaina i totonu o le kapoti, ma solo solo lelei. E faʻatino ai se manatu o se manatu, vaʻai i itu o fusi. E talafeagai le lafoina o i latou i le latice ma faigofie ona aveese. O lenei fofo e le o le sili ona vaʻaia, ae o le sili ona teuteu ma le sili atu.

10 manatu mo le teuina mo loggia

Ata: Jessica154GBLOCK.TAMBLRR.com

10 faʻaopopo fata ma laulau

Afai e te fiafia tele i le tele o laʻau, ua sauni e lagolago le lalolagi i le tele o togalaʻau, ma e le toe iai lava sivaina mo laʻau - faʻaaoga fata mo fugalaʻau mo fugalaʻau. Ma soo se lautele, tusa lava pe faʻafefea ona teu mea i luga o le faapaologa - paʻu. Ma e oʻo lava i le sili ona lelei o le tulimanu e i ai le avanoa e vaʻai ai tele aulelei.

Teuina i luga o Logginia

Ata: IKA.com.

  • 40 manaia Loggis

O tagata faatonu faafetai i le potu "ata o le ata" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili