Vaʻaiga lautele o le uaea o le Wirepless Freoum Clasaners: Masani ituaiga ma matapogia o filifiliga

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i ituaiga o povi pamupiti o ie sipelaina: tusi lesona, tusi lesona, sipima, multicuncations, - ma galuega faʻapoona e maua.

Vaʻaiga lautele o le uaea o le Wirepless Freoum Clasaners: Masani ituaiga ma matapogia o filifiliga 11118_1

Saolotoga o le moli uila!

Ata: lg.

Aʻoaʻoga talu ai nei, o le gaosiga o moli faʻaavanoaina na puipuia ai le lelei o le ie puipui. A maeʻa mea uma, pe a o le galuega e faʻaaoga ai le tele o le malosi - sili atu nai lo, fai mai, camcorder poʻo le telefoni feaveaʻi. O le mea lea, ua faʻamalosia tagata faifolau ina ia faʻatapulaʻaina i le atinaʻeina o le puʻupuʻu ma le ono maualalo o le pule. Ma o lenei o se vaega taua (pasene o 30-40) tuʻuina atu i luga o le faʻatauga o le paʻu o maa faʻapipiʻi mama o le telefoni feaveaʻi ". E tusa ma le afa - o le mea na taʻua o le strightim spetium mamas, ma le toe fetuunai faʻataʻitaʻiga ma se faʻasologa masani (Chasssis i luga o uili, o se taimi umi. O le faʻafitauli i le mea lea o le puʻupuʻu ma le malamalama o laʻau o le tele o le malosi gafatia e taugata lava, o le mea lea o le tau o le matua malosi ma maualuga o mea e sili ona maualuga. Ma afai o le tusi lesona o le ogaumu uʻamea o loʻo i ai i vaega uma o le tau, ona faʻataʻitaʻiga lea ma taimi faʻavasega - naʻo le vaega o le vaega.

Saolotoga o le moli uila!

Faʻateʻa o le cretium coanner cordzero a9 (lg). I le faʻaleleia atili o le lima-faʻavave le fiva o le suavai mama, o le hepa faamama ua faʻaaogaina. Ata: lg.

  • Fausia-i le strium mama, e susu uma efuefu ma ventilates le fale

Ituaiga o le maa Verium Clasars

Tusi Lesona Vremum Fanaina

O faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina mo le lotoifale ma vave (10-15 minute) faʻamamaina. E masani ona faʻaaoga o se faʻaopopoga o se suavai faʻamama, o le mea manaʻomia e tosina e aveʻesea ai le paʻu i totonu o le umukuka, o le au lolomi a le maile. O le tusi lesona faʻatafunaina ogaumu i totonu o le umukuka e faapitoa le taʻutaʻua, aua e iai lava le ituaiga o loʻo sapalaiina, o lona uiga e vave ona mama. O le aoina o falaoa nutimomoia, ala i luga o falaoamata ma isi foliga tutusa taumafa ma se masani geumum mama e le mafai ona fautuaina mo le umi o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu o le efuefu latou te le o fuafuaina. O le ata o le lapisi lapisi pusa i totonu o tusi lesona ua faʻamamaina ai le faʻamamaina o latou gaioiga. Ile faʻatau atu e mafai ona e mauaina faʻataʻitaʻiga aoga 2-5 afe rubles.

O loʻo taʻua fua o faamaʻiʻau o tusi lesona. O mea ua faʻamatalaina e le poto ma le galulue malosi; Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ona e aveese le pefu tusa lava ma le sili ona lelei ona faamamaina luga.

Strimical tui puipuia

Saolotoga o le moli uila!

Vertical leai nila mama misaner rupsody (hoover). O le taimi o le faʻaauau pea le faʻagaioiga o le 35 minute, o le recharge o le fugalaʻau o loʻo faia i le 5 itula. Ata: hoover

Faʻateʻa le puipuia o moli (ua taʻua foi o le "Sreumum iema"). O se auala sili lea ona malosi na fuafuaina mo le faʻamamaina atoa o le tasi poʻo le lua potu poʻo se tamai fale mautotogi. O le suavai tui o ituaiga lua ituaiga o ituaiga e ese mai i le tulaga o le stoum mama vaega. Mo faʻataʻitaʻiga tulaga, o loʻo tu i le pito i lalo, ma sili atu i aso nei i le mamanu (so-valaʻauina fasilaau) - i le pito i luga. Ona o lenei, o le foliga mai o masini e ese lava 'eseʻese, faʻapea foʻi ma le galue. Mafai ona tatou fetaiaʻi i nofoaga faigata i nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o meaafale poʻo luga o le faʻapipiʻi, pupuni, o pupuni, o le tulaga masani o le stam o loo fetaui lelei O le faʻatagaina oe e soloiʻesea le moli uila i le va o le kapeneta pe siitia i luga aʻe i luga aʻe o lou ulu.

O le Spotitum mama "2 i le 1"

I nisi tulaga, o le vai mumu moli poloka o ie puipui o loʻo faʻamamaina le ogaumu ma faʻaaogaina o se tusi lesona maʻa ogalaau mama. O se isi suiga i luga o fasilaau - o le 'au ma o le pulumu ua aveese. E matua talafeagai, e le o se mea e ofo ai i le tele o mea i onapo nei o le strimp o loʻo faʻamamaina, o le 2 i le 1 galuega e masani ona saunia. Ma le tau faʻapipiʻi, ma faʻataʻitaʻiga "2 i le 1" mafai ona maua i luga o le faʻatau atu i se lautele lautele o tau, mai 2 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe o le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe o le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe i le 30 afe o le 30

Laugatasi o vasega

I taimi nei, e itiiti lava o ni ata o le maʻa. O loʻo latou i ai i le tele o le faʻateʻaina o le faʻateʻa, Karcher, Makita. I totonu o le au gaosi o mea faigaluega a le aiga mo le faʻamamaina, o faʻataʻitaʻiga na o le LG (aoga 23-25 ​​afe rubles).

  • O le a le ituaiga o le fausiaina o le exuum mama e filifili ai mo le toe faaleleia o le fale

O le maa o le pa puipui

O le recharmuble freutum cloleaners o loʻo filifilia e tutusa lava parameters e tutusa masani (faigofie, paoa, faʻatatauina o le maa - tatau ona faʻalogo i ai i lona ituaiga ma agavaʻa.

O le patupatu

Lithium-yaon rechargeble maa (AKB) ua uma ona salalau lautele, ma Nickel-Cadmium Nickel mafai foi ona maua i le tele o faataitaiga. Lithium-€ Akb e tele lona lelei, o loʻo i ai le autu - maualuga malosi malosi (ma le tutusa eletise eletise, o le lithary) ma maualuga totogi).

Maa

O le maa faʻavae o le maualuga o le totogi o le masini e mafai ona tuʻuina atu i le taimi o le faʻateʻaina i le sili ona laiti voltage. E masani ona fuaina le tino i totonu o amps-itula (ma le H). E i ai mea e sili atu, o le tele o mea ma isi mea e tutusa, o le ai ai umi o le faamama o le umuiati.

O le toe fuatia o moli moli e lelei mo le televave o le lotoifale o loʻo iai i fafo atu o le fale, pei o se togalaʻau a le taulaga poʻo se taʻavale.

Saolotoga o le moli uila!

Dysson V8 Vreumum mama. Ona o ata iloga, e maua ai le 50% itiiti leo (e aunoa ma le faʻaititia o le pule malosi) faʻatusatusa i le muamua faʻataʻitaʻiga o le Dyson v6 uaealeti freuum vis mama. Ata: Dysson.

Faagaioiga ma molia akb

O tagata gaosi e faʻaalia ai le lata mai o le faʻagaioia ma le molia o le umuum mama, masani ai o le moli uila ua mamanuina mo le 30-40 minute, ona sili ai lea o le faʻatagaina o le 3-4. Faʻataʻitaʻiga, VSS01ʻa144-r (MIDA) O loʻo galue ai le Creuum) Creoun e galue i le faʻaauau pea auala i le 55 minute; I le taimi faapena, e mafai ona e faʻaaluina se fale tele mai le tolu pe fa potu. Ma i le BCH7ath32k (Bosch) faʻataʻitaʻiga, o le 32-Volt Lithium-Iothild o loʻo maua ai se taimi faʻagaioiga e oʻo atu i le 75 minute.

O isi foliga o le maa manogi mama

Filifilia o se masini faʻapipiʻi povi, matou te faʻamaninoina ma faaletonu le i ai o le seti o ni auvae. I le faʻaopoopo atu i le tulaga faatonuina, o faʻataʻitaʻiga i nei ona o mea gaogao o ogaumu lea e masani ona faaauupegaina i tupua ma se vaega lavelave, o loʻo faʻaogaina mo le faʻamamaina ma faʻamamaina ai le sili ona leaga ma faʻamamaina ai le sili ona leaga ma faʻamamaina ai le sili ona leaga ma faʻamamaina ai le sili ona afaina ma faʻamamaina ai le sili ona afaina ma faʻamamaina ai le sili ona leaga. O ia turbosets e mafai ona avea ma masini masini (o le faʻaseʻe o loʻo tulia e le ea ea) ma eletise. Mo faʻataʻitaʻiga o le maa, e manaʻomia e le nozole o le eletise, talu ai o le masini pulumu e faʻaititia ai le vaega o le suavai o le moli moli.

I le faʻatulagaina o le Dyson V8 Feteuum mama, faʻaopoopo i le eletise, e i ai le palepaʻu malie. O le faʻaʻaisa o loʻo ufiufi i le Nylon Bulen e aoina mai ai lapisi lapisi, ma le malupuipuia malu na faia o kapeti o le carbon fiva, aveese le efuefu lelei. O loʻo iai i totonu o le faʻaseʻe, o le tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻi o lapisi i le lautele lautele o le gagana.

O le isi filifiliga mataina o le fausiaina-i le fufuluina o le pomu poloka. O le malamalama e le mafai ona faʻamamaina le faʻamamaina i nofoaga faigata-i-i-auala, i tulimanu, i lalo o le moega, i le taimi nei. Talu ona manaʻomia moli autu le tamaoaiga i le fale lamepa, pei o, mo se faataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga 0518 Polalas PVC, faʻaaogaina le malosi o lenei faiga o lenei faiga o lenei faiga.

Saolotoga o le moli uila!

O Bosch Tohlet Bch7ath32k Vreuum Claner o loʻo faʻaaogaina i se fusi, e mafai ona e tautau i tua o lou tua. Ata: Bosch.

O galuega a le koneteina o le masini puipui

Faʻafefea ona fai le faʻamamaina o le koneteina e pei o le tumama? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Dyson v7 ma Dyson V8 uaea o vai gaʻo ua faʻaaogaina i se masini fou ua suauʻu. A fufulu le koneteina, mamago mama, pei o le pulupulu, scraps mai le atigi o le pefu o le pefu o lo o toega o lapisi ma le efuefu. Lea faʻatagaina se tasi gaioiga i le faʻamalieina e aveese ai le paʻu lapisi e aunoa ma le paʻi i ai. Ma i totonu o le Rhaphatudy faʻataʻitaʻiga (Hoover) faʻaaogaina Hsprin-Core tekonolosi: O le firetation system e faʻaoʻo atu ai i totonu o le efuefu paʻu i lalo o le pefu. uumi uumi i le faamama. E le gata i lea, o le tutusa tekonokono e mafai ona faʻafaigofie ai le gaogao, e aunoa ma le ulufale atu i le pefu.

Saolotoga o le moli uila!

Faʻafesoʻotaʻi lapisi lapisi masini, o loʻo faʻaaogaina i Dysson v7 ma Dysson V8 Wirehat Debime Speroung. I se faʻaopopoga, i le uaealeti o vaisu mama, Dysson V8 ma le v7 na faʻateleina ai le tusi o le koneteina e 35%. Ata: Dysson.

Smart Sporum ie

Saolotoga o le moli uila!

Uaealesi sporess spetium ie. Malosiaga pro (samsung) faʻataʻitaʻiga ma le paʻu paʻu 32.4 v. ata: samsung

Robots-spoumum mamas (latou te mafaia se isi mataupu) e iloga i luma o se komepiuta malosi, ae o le masani ai o maa vavaeina e maua ai ma tagata ulufale. O lea, o le comrdero 9 (LG) O le Cread Wiruum Claner o loʻo faʻaoʻo atu i le Robounsid Robeanse 2.0 Tekinotusi, Faʻafetai i le UPuum mama poʻo le faʻapipiʻiina. Ma o lona atamai faʻamalosi pepa puipuia lea e iloa ai ma mea faigata le faʻaaogaina o le tagata i luma ma fesoasoani e 'aloese ai. O lea, o le povi tui Piia ma le fesoasoani umi, ma le nofoaga o meafale ma le nofoaga o le a le faaaogaina leaga.

  • 7 auala e faʻalautele ai le tautua o le tautua o le ropota o loʻo faʻamamaina

Toe fetuu le maua o le tino

I totonu o le paʻu o le paʻu mama, o le afa o le afa o loʻo faʻaaogaina, faʻaopopoina e se masini ea le ea faʻamamaina. E manaʻomia e le tau o le masini ma le lua i le vasega o le le-lua, o loʻo faʻatuau ai le faʻatuai o le pefu o le efuefu. O nisi tagata gaosi mea e le faʻapipiʻiina se le-le-faamama i a latou oloa, faia sili atu le mafai ona mafai ona i ai le tau, ae o le lelei o le ea o le ea ua maualalo. Mo le faʻaogaina o le atunuʻu, ua lava lea e le maualalo le faʻamama muamua nai lo le nera 12. O le sili atu faʻavaomalo o le Sporum Coumbers (e mafai ona maua le faamamaina o le nehra 13, ma le neaw (o le a mafai ona maua le faamama o Nehra 13, pei ona latou fai mai, o le tapulaa o miti. O sea faamumuga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Cordzeov T9 toe faʻaleleia o le faʻamamaina o le faʻamamaina o masini (lg).

Saolotoga o le moli uila!

Faʻataʻitaʻiga Corrdzero A9 (LG) ua maeʻa ma lua tathuble githium-ion o loʻo i ai ni maʻa. Ata: lg.

Saolotoga o le moli uila!

Faʻataʻitaʻiga Rhapsody (Hoover) ua maeʻa ma le lithium-ions batini 22 v. ata: hoover

Saolotoga o le moli uila!

Sui o pulumu laupapa. Mana drive aszzle auupega (lg). Ata: lg.

Saolotoga o le moli uila!

BEZZE MA LE SKELE Suauʻu mo le faʻamamaina o le paʻu paʻu ma lapisi lapisi (Dyson). Ata: Dysson.

Saolotoga o le moli uila!

Container spitum claner coaner cordzero t9 (lg), faʻauʻuina i le lithium-ion batters daypack 72 v. Ata

Saolotoga o le moli uila!

Recharmuble freutum mama ma gaioiga masani. Malosi Veroum Cleam Cusaner T 9/1 BP (KROCHER), maa 36 i se tulaga o 7.5 A • H.PARCHER

Saolotoga o le moli uila!

Uaealesi sporess spetium ie. Faʻataʻitaʻiga BOSCH ADHLET BCH7th32K, taimi o le faʻaauau pea faʻagasologa seʻia oʻo i le 60 min. O le tomai e mafai ai e le pakaina paka e mafai ai ona e teuina ma totogi le moli moli i soo se mea. Ata: Miaia.

Saolotoga o le moli uila!

Faʻataʻitaʻiga MIDA VSS01B160P, o loʻo teʻa le taimi e oʻo atu i le 30 minute. O le tele o le lapisi o lapisi o le 0.35 lita. Faʻauʻuina i se taʻiala faʻatonutonuina faʻailoga ma gagau le auupega mo le teuina o le puʻupuʻu. Ata: Miaia.

Saolotoga o le moli uila!

Mobile Blush i luga o se hinge sootaga. Ata: Bosch.

Saolotoga o le moli uila!

Mama le ea le ea. Ata: Bosch.

Saolotoga o le moli uila!

Faaleleia uma eletise eletise. Ata: Bosch.

  • Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini

Faitau atili