10 Interior Antitrands: O le Fuafuaga Faʻatonutonu e leai se faamoemoe

Anonim

E mafai ona mautinoa o nei metotia i totonu o le totonu o loʻo iai le ata, ua leva ona sau mai le masani ma naʻo le faʻaleagaina o lou fale mautotogi. O le taimi e faagasolo ai i suiga - O le a matou taʻuina atu ia te oe le isi itu.

10 Interior Antitrands: O le Fuafuaga Faʻatonutonu e leai se faamoemoe 11130_1

1 Paint Lomiga

Big lolomi - ata

Mamanu: Pubtamass Heace Totonu o le mamanuina

Fualaʻau ma fugalaʻau i luga o le Asrons i le umukuka, o le sami e i luga o le faaputuga i totonu o le faletaele - O aso nei, ae o nei aso, e le mafaitaulia. Faʻaaoga mea faʻapipiʻi i mea faʻapipiʻi i luga o le faaputuga o loʻo faʻatau atu i luga o le Aliexpress masani e nana ai lolomitusi lolomiina ma aso faʻaonapo nei.

Mini Plaini

Ata: Instagram Newliaro22.ru

  • Aua le misia: 8 Auala ma 8 Mafuaaga e faʻaopopo ai le Irony i totonu

2 meafale tolu

Meafale Kits

Fuafua: ITERPRACROM

O na taimi na oʻo mai ai le meafale mai le tasi headset na teuteuina i se fale mautotogi. O le asō i le aso o loʻo iai ni potu o le fata, o le fale poʻo le sofa poʻo le sofa ma nofoa e tasi, mata fiafia nai lo le fiafia. Ole tomai e tuʻufaʻatasia ai mea eseese ma sitaili o se faʻaletonu lea e mafai ona maitauina Ia, ma e foliga mai, o le a tumau pea i le lalolagi umi. Ma le isi, o ata o potu i le tele o meaafale e sili atu le taugofie - latou i fafo atu o le masaniga masani.

O le tele o meafale

Fuafua: Ulufale Windioshetsmäkleri

  • Faigofie ona fenumiai: 4 intior intends e te ono afaina ai le faaletonu i totonu

3 tele-maualuga-maualuga

O le tele o le tele o le tele

Mamanuina: laina mamanu mamanu

O le isi antitrend, o le mea lea na masani ai mo se taimi umi - o le tele-tipred prompsmini sima. O aso nei, i le isi itu, e amata i le saolotoga, faigofie ma lamolemole luga. O loʻo iai le avanoa o loʻo i ai le avanoa o le avega, ma i tulaga o le le sili ona maualuga ai o loʻo iai - o le matua le talafeagai o le teuteuina.

Faigofie ata vitio

Mamanu: Studio Morton

  • 5 lauiloa ata masani, mai le taimi o le taimi e teena ai

4

Faaalia ata mataga

Ata: ampire decor

I le 2000, i totonu o fale puipui o manu i faleoloa ma laufanua, na tele taimi e mafai ai ona ausia nei sipimoti o manoa o le ampire, vowqued. O simila faasolopito o loʻo nofoia le tulaga maualuga i totonu o le ata faʻavae, o lea na amata ai ona aliali mai le teuteuga o le puipuiga o ituaiga i luga o le maketi, ae masani ona sili ona lelei.

Ma afai e tele na faʻaiuga na faʻaalia ai, ona faʻaaoga lea o ni mea laiti i ni faigata ma nofoaga mo le faigofie o olaga na le o tuua.

Lenei aso, o le faʻataʻitaʻiga lelei o feteʻenaʻiga, ma e mafai ona suia fefinauaiga ma le lelei. E tusa lava pe taofiofi Nooclassic e le sili ona lauiloa i nai tausaga ua mavae. Ua suia le auro i le apamemea, ma le tiga - le manaʻo mo le faʻamafanafanaga. O le mea lava e tasi na tutusa mai le matagofie o le mea taugata o le sili ona mafai ona maua ma ola.

Aso nei o le afu

Ata: luga ma mea faitino

  • 5 pepa puipui o loʻo faʻaleagaina le totonu (ma e sui ai)

5 Tele Marnics

Tele o manatu o ata

Fuafua: Art Crafts

O totonu atoa o ituaiga totonu o tagatanuu o le 10-15 tausaga talu ai. Ona tusia ai lea e le Meterranean, Arapi, Initia ma Iapani ni manatu na ulufale mai i le masani. Atonu na tumau pea le Metitirani ma Iapani sikaletio o le lauiloa o le lauiloa, ae o le Arapi ma Initia ma Initia o loʻo mafai ona fuafuaina, i mea ua maeʻa. Aua le faʻavave e togi ese mea, faʻaaoga i totonu o se faʻaititia i totonu poʻo le Ecostel.

Abam moffifs i totonu o totonu

Ata: Instagram Lonnymag

6 pepelo meafaitino ma le toomaga

Fasi pepelo

Fuafua: Ort-Intotins

O lona lauiloa o tala pepelo, e oʻo lava i nai fetu ma e oʻo foʻi i laulau, ae o lenei faʻafiafiaga e tatau ona alu iai. O le asō e foliga mai e sili atu le matagofie ia i matou uma o le lamolemole plusterbboard: palu poloka, sima, piliki.

Ata puipui puipui

Ata: Instagram Wonen_bij_chantal

7 O le aleelelayer matililes i luga o faamalama

Mullatayer Bigy ata

Ata: ampire decor

I luga o le lisi o antitrands naʻo faamalama o faamalama - Multi-Ontermen i luga o le tapenaa, i le isi itu, lauiloa i le aso. Ae o le taimi mo le Windows e malolo ai - Tuu le kilomita o ie ma tamai pahricquins ma mea e fiafia i ai, ave le fiafia i le lele o le tugeses.

Tulle

Fuafuaina: Mario Suster

8 leai se aoga

Salenny desor ata

Ata: Corynne leai se leai

I tusitusiga o onapo nei, o le galuega a mea ua tuu i le mataupu. Afai e le aoga le mea, ona e manaʻomia ai lea e te le mauaina e faʻaaoga pe teʻena ai. I se tulaga faapea, e aoga le ulufale atu i pusa gaogao i potu ma meaai i le umukuka. Vave i luga - mautinoa o le a iai se mea e leai se ola i le fale mautotogi na e faʻatau i se taumafaiga e faʻaopoopo ai le sitaili poʻo le manavaina o se mea fou. Aveese nei mea ma sui le Hobby Decor ma moni aoga aoga.

Faletaele decor

Mamanu: Studio Morton

9 Showers Cabins

Pusa taʻele ma le hydromages

Ata: Leroy Merlin

O le taimi lava e faʻaalia ai le Hydromassage, leitio ma le lapoʻa o le pallet e taia ai mafaufauga ma fausia se o wow aoga i le faletaele. Ae na faʻapea ona leai se isi na manaʻomia i le igoa tauvalaʻau: Ua galo ia latou leitio, ma le galuega ole hydromagesage.

Musuina lenei vavega o tekonolosi i le lagolagoina o le atigi pusa, na fausia mai le tioata fincuni ma fola na lafoina. E maoti ma e leai se mea itiiti.

Vaitafe o Aso Nei

Fuafua: Bjurfors Göteborg

10 toniga masani

Ani Faataʻitaʻiga ata

Ata: Instagram Evageni_miteina

O se taimi taua, o loʻo i ai, o tagata taʻutaʻua, o le malosi faʻavae o se sitaili e tasi. O le tulafono, o le autasi o lona uiga o nisi "Sopopes" ma Menonsm - o se ecticticism e sau e suia, o se tuʻufaʻatasiga tomai o sitaili, ae leai se tino mataina.

Tuʻufaʻatasiga o sitaili o ata

Ata: Instagram Lonnymag

Faitau faʻatasi e uiga i isi nofoaga o loʻo fofogaina e faia ai le totonutasi-faʻavae.

  • 7 auala i totonu o loʻo i totonu o loʻo i le taimi nei

Faitau atili