Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi

Anonim

O le ata tusiata na faia o polysurethane o le sili sili ona lelei o le tulaga masani o le parter stucco. Ae peitai, o le umi o le olaga o le fiafia tele e faʻalagolago i le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi o oloa.

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_1

Malo ma le tetee

Designer Margargata Makourina

Malo ma le tetee

Mo le faʻapipiʻiina o le tusiata o le teuteuga teuteuga o polyfarethane, faʻapitoa ituaiga o loʻo faʻaaogaina, e faʻatatau i le maualuga o le le lelei o mea. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o elemene o loʻo faʻaaogaina i le taupulega, puipui ma tuʻufaʻatasia le tasi i le isi. Ata: "Tulafono e tusa"

O le ata tusiata na faia o polyrethane ua maua i le liligiina o se paluga mai nisi vaega i lalo o le mamafa i lalo o le mamafa i lalo o le mamafa. A fegalegaleai, latou te faalauteleina (fagu), ona faamaatai, faatutuina se tamai fausaga ua tumu i le ea. O le tekonolosi gaosi e mafai ai ona e mauaina se moli manino ma le manino o le pito i luga ma le saʻo o mea o loʻo i ai oloa. E le gata i lea, e iloga na latou iloga le malosi ma le malosi, teteʻe i faʻafiafiaga o le vevela, faʻalogologo i le faʻamaaʻua o le susu. O le saogalemu atoatoa o polytathhane mo le soifua maloloina o le tagata e tatau ona i ai i lona tagata. O Eaves, Ata, O fafo atu o lenei polymeric mea e sili atu le faigofie nai lo le gushum, o lea e faigofie ai ona feʻaveaʻi ma teu, ma le faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le le auvai. I le matou maketi, o le maualuga maualuga o le mafaufau mai polysurethane o lo o fai ma sui europlast, NMC, Orac Dortor.

Malo ma le tetee

Designer Margargata Makourina

Polyarethane decor mo le lilo

Malo ma le tetee

Ae le i faapipiiina le fua mo le osofaʻiga ma le natia, e tatau ona e filifilia le sili atu le lelei o le sili atu o le taualuga, ina ia e faʻaoʻo le avanoa o le pefu o lamepa. Ata: OFC Dortor

Polyreatthane e tetee i le vevela o le vevela. Oloa mai ia atoatoa lagona i le laina mai le -60 i le 100 ° C. E le o se mea na tupu, o le eaves, o moli ma polyarethane e masani ona faaaogaina o ni elemene o le moli o le moli lilo. O le malamalama, e masani ona tautua o ni moli mamago ma le taitaia. Ua tafe lelei le moli mai le mata o atagia mai i taua, puipui, puipui ma le lafoaia e le potu. O le mea lea, e mafai ona e mauaina se toniga tufatufa o malamalama ma aloese mai le tauaso. O le tau o loʻo iai nei mo le nanaina o le tele o le tele 55 × 57 × 2000 mm - 781 olo.

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_6
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_7
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_8

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_9

Tele o fua mo le autia i tua, valiina i le tasi lanu ma tuu le tasi i le isi, avatu le 3D aafiaga o se puipui voluma. Ata: NMC.

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_10

Pe liliu i totonu o se tagata mamanuina moli i totonu o le potumoe. Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_11

O le aafiaga o se ofu mafanafana o le a le talafeagai pea. Ata: NMC.

O le talanoaga masani o polyts o polyrethane e lua sitepu i luga o luga. Mo le talitonuina o nei elemene, o se maupue faapitoa. O le mamafa o fausaga e faʻasaʻo ai le faʻaaogaina o le tagata lava ia o le faʻamalosiʻau mo le polygarization o gelu ina ia latou le faʻapipiʻi. Se aso mulimuli ane, o loka ua faamamaina. Ua fuafuaina e le au vaʻavaʻai mo le nanaina o le uila O lenei tulaga e tatau ona mafaufauina pe a faʻapipiʻiina. Matou te fautuaina le faʻaleleia o vaega i luga o le laʻasaga i luga o le laʻasaga i luga e le gata i le kulimi, ae o le tusi faʻapitoa, ma le leo o le 600 mm, ma se sikulukalai. Mo le fiafia loloto, e sili atu le faʻaaogaina o o eAves ma totonu o le faʻamau ma le pepa. O elemene o elemene e le pupula ma sili ona atagia ai le malamalama.

Alexey Brook

Faapitoatoa Faatonu o Foror

Polyarethane i le susu pito susu

Polyarethane e matua le fiafia i le susu. O vaega teuteu teuteu aoina o fale e faʻaaoga e fai ai fale i fafo ma e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina o loʻo faʻaaogaina pe a tuʻu faletaele, vaitaʻele, umukuka. I le ala, mo le mea mulimuli, e taua tele lea o polyrethane e le mitiia manogi.

Malo ma le tetee

O elemene o le ata o le pule na faia o polysurethane, o se tulafono, paepae. A o loʻo valiina i le lanu o puipui, e iai le tamai pulumu ma se faaputuga umi, o le a le a le paoa ua faʻaaoga e faʻaputu ai vaega o loʻo faʻapipiʻi. Ata: NMC.

Malo ma le tetee

O le tulaga lelei o le CF1 faʻataʻitaʻiga o le Wallsyl aoina (NMC) o le ono mafai ona ofi i luga o le tuai o le Asm. Tele o elemene 110 × × 22 × 2000 mm. E le mafai, o loʻo iai se mataua le lamolemole luga ma le faʻaaogaina o le eleele. Ata: NMC.

Faʻasea o tagata faʻatau atu i le mea moni i le taimi mulimuli ane, o le fili pa'ū pe faʻalumaina soʻoga o elemene, e masani ona tulaʻi mai ona o le le atoatoa o fale. O le mea moni o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi mo le polyreathane oloa eseese i le ituaiga o faʻavae lea o loʻo soloia ai ni mea o loʻo taofia. I nisi o se vai o loʻo lafoaʻi, i isi - o loʻo iai - faʻavaeina faʻavae i luga o tagata faʻapitoa. I le polygation o le kulimi o le muamua ituaiga, o le susu e tatau ona i ai i fafo. O le siʻitia o le susu i totonu o le potu i lenei taimi e telegese ifo lea o le faiga ma le le amanaʻiaina o le faʻatuatuaina o le fesoʻotaʻiga. O le ponatuaʻi o le faʻamaufaʻailoga o le ituaiga lona lua, faʻavae i luga o vaitaʻele faʻapitoa, e tupu i le sili atu, ona o le faʻaaogaina o le susu. Latou te le fefefe ia i latou i le taimi o le faapipiiina galuega, pe a uma foi. O lenei ituaiga o inivee o loʻo faʻaaogaina mo le nanaina o le faʻavae o le fogafale.

Malo ma le tetee

I le pisia o le pala mai polysurethane, agai i luma pe a uma le mauga ma faalumaina lemu. A faʻaaoga tiga o vali ese o lanu eseese, o le faʻagasologa e masani ona amata i le malamalama. Ata: vali & pepa faletusi

Ae le i faʻapipiʻiina, o le ata tusiata faia o polysurethane o loʻo taofia mo le 2 aso i totonu o loʻo fuafua e faʻapipiʻi ai. Faʻapipiʻi galuega o loʻo faia i le potu vevela 18-25 ° C. O le hestū o le faavae e le tatau ona sili atu 8%.

I totonu o faletaele i le taimi o le faʻamaliega o puipui ma ceramralic fules i le va o le numera mulimuli o elemene ma le laina o le faʻatulagaina o le ata o le orning cornive. E mafai ona e faia faigofie ma lelei le faʻaogaina o se faʻaopopoina o se faʻaopopoga. O le iʻuga o le tuʻufaʻatasia o le tele o elemene o mea faigofie, ua maua se mamanu tali. E foliga mai o le aulelei, e tatau ona amanaia foliga ma galuega lelei o se potu faʻapitoa, ma pe a uma ona faʻasolo atu le dyeving i se tasi o ata tusia. Ou te matau e mafai ona fausia se tele o le manifinifi o le tele o fausiaina mai le maualuga-lelei, geometrically faamaonia polylyhane o poaveshane o afu ma foliga. Na o ia vaega o elemene e faʻatasia ai le tasi i le isi, aunoa ma se mau ma tatau ona taofia pe a faʻamautu se mausa.

Sergey Nikitin

Pule o le Poloketi

Faapipiiina o le sili atu le pipii i potu i potu ma le maualuga headity

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_15
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_16
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_17
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_18
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_19
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_20
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_21
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_22

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_23

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tulimanu, o le tulimanu o le potu e fuaina, seti le afa i luga o le sailia o le sailia ma le oteina le pito o le cornice. A tele le faʻaaogaina o le malosi o le faʻatulagaina o potu mo potu ma le heady headity hydro (Orac decor) i luga o le mauga o le elemene o le elemene o le elemene Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_24

Faʻaoga le connice i le faʻapipiʻi nofoaga ma fetaomi ma le malosi. Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_25

Aveese le Spishing Glue ma le Spatila, ona ma le ie susu. Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_26

Faʻaoga se faʻaopopoina o le dicking glue (Orac Factor). Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_27

Faʻaoga le vaega lona lua o le Cornice, ma le Hydro Glue (Orrac Pocor), i le nofoaga o le faʻapipiʻiina ma fetaomi. Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_28

O le mea sili e sili ona faʻaalu i le pito o loʻo aveʻesea e le spatilale pe a ma le itula. Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_29

Moe sooga. O le SMARG SPA o loʻo togafitia ma se sakete. Ata: OFC Dortor

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_30

Aveese le pefu ma vali parnice. Ata: OFC Dortor

Plintos mai polysurethane

O le pronth e fesoasoani e faʻatulaga le soʻoga o le puipui ma le fola o le fola. E le gata i lea e teuteu ai, e tele isi aoga aoga. Muamua, puipuia le pito i lalo, o le vaega puʻupuʻu o puipui mai le filogia ma le suamalie i le taimi o le faʻamamaina. Lona lua, o loʻo faʻamalolo ai le faʻaaluma o le tekonolosi i le va o le pa ma le fogafale o le laumua, ma lapoa o le laupapa, e manaʻomia le vevela o le faʻasusu ai. I le taimi lava e tasi, e le tuʻuina atu e le Fil lona iva i totonu o lenei ata o palapala, pefu ma le susu. Ua maeʻa ona avea ma tagata talimalo i le faia o se ituaiga o le eletise, televise, telefoni telefoni, nanaina o latou mata ma puipuia aafiaga tau masini.

Malo ma le tetee

O le PROGNDEST puipuia le pa mai SHVABRA urts, o le pulumu o mama, tamaiti o mea faitino, o vae o nofoa, e ui lava i le mea sili e mafai ona ufiufi ai Vali, o loo fausia se stratum-malosi vaega. Tele polyaputhane plinth o loʻo faʻatau atu ma le faʻaaogaina o le eleele, lea e matua faʻafaigofie ai pisia o le isi faʻapipiʻi. Ata: NMC.

A o le Asthetics, o totonu o le potu foliga foliga o stylistly ua maeʻa pe a fai e te filifilia ni elemene eseese o le fausaga faʻapitoa i le tutusa. E le o se mea na tupu o le tele o aoina o polyarethane oloa e aofia ai cusnitis, o le ata ma le tautoga. Ae afai o le muamua o loʻo i ai i tulaga o faʻagaioiga, e sili atu le aʻafia o aʻafiaga ma le agavaʻa e mafai ona taua tele aʻafiaga o mea e sili ona taua mo le faʻaʻaisa masani.

Maualuga maualuga, faʻapea foʻi ma vali i le lanu tutusa pei o puipui, faʻateleina le maualuga o le potu. I le mataupu mulimuli, o elemene o se lavelave o le a le mafai ona gagau le aotelega i totonu o le Interlist.

Malo ma le tetee

Faʻaaogaina o elemene o le ata tusiata e mafai ona e nanaina fesoʻotaʻiga. I lea tulaga, o le kesi paipa pasi i tua atu o le cornice ma le faiga teuteu o le plussty, o le loloto loloto o le siitia o le isi vaega. O le pule a le poloketi Sergey Nikitin. Ata: Andrei Skooorobenkov / avega a le aufaasālalau

Mo se taimi umi e faʻatumauina ai le pristine-lamolemole luga luga ma le manino o mea teuteu o loʻo mafai ona o mea lelei e mafai ona faia o mea maualuga o mea: mai le 250 kg / m³ ma sili atu. Ae o le faʻateleina o polyfarethane, natura lava, i luga aʻe o lona tau. E tuʻufaʻatasia le aoga ma se tau taugofie, o tagata tomai faʻapitoa o le Europelast Company na atiaʻe ma tatala se faʻasologa o oloa, e aofia ai Plimoptus (Asmort). I itu taua, o se pito sili ona maualuga luga o le vaega o loʻo maualuga (tusa o le 1000 kg / m³) ma le laʻititi i totonu. O le tuufaatasia e moni o le anti-vandal, ma e tatau ona e taumafai e faʻaleagaina i latou, aemaise i le fale. O le eseesega i tau e taua tele. Afai o le tau o le polyarethane pyinth tele o le 17 × 70 × 2000 mm - 1087 rubras, ona o le propmorth polytarthane e na o le 400 rubles.

Malo ma le tetee

Ata: "Tulafono e tusa"

Mo le pisia o le palaʻai mai polysurethane, toetoe lava o ni vali e talafeagai, seʻi vagana mo se vaega tele o le tele o le fofo. A iai ni masalosaloga e tupu, e aoga le taumafai e vali i luga o se vaega e le aoga. Mai le itu o le vaʻaiga o siosiomaga o le siosiomaga o le sukalati o vai o vai e sili ona fiafia i ai.

Faapipiiina o le pronth

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_34
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_35
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_36
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_37
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_38
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_39
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_40
Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_41

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_42

E tusa ma le fua o le tulimanu, o pito o le pronth o le a le tauemu. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_43

O le kelu "faʻapipiʻi" ("europlast") ma se vaega o le 3-5 MM e faʻaaogaina i le mauga. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_44

O le oloa e faʻaaoga ma faʻapipiʻi i le puipui ina ia fai ai le kulimi. O le tele o kelu ua fufulu ma se spatula. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_45

Afai e tatau, solo ma se ie susu i le vai. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_46

Ona faʻamamaina lea o le pito o Jambred Planths e faʻamamaina e se ie susu. O le "diccking" o loʻo faʻaaogaina i le iʻuga ("e tusa o le EuroPplest" ma faʻaaoga le isi lima, faʻapopoleina i luga o le puipui. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_47

I le taimi atoa lena, sa aveese e le spaula le tautalaga sili atu, e aofia ai i le pito, ma faʻaauau le faʻapipiʻiina. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_48

Ina ua mavae 3 H manuia-tapena o ie, o loʻo sosolo atu ia o elemene o elemene, latou tuu ia i laua, ma mulimuli ane mago o le fefe, pe a tatau ai, toe liliu. Ata: "Tulafono e tusa"

Leipi lecor mai Polyarethane: foliga o filifiliga, faʻaaoga ma faʻapipiʻi 11135_49

O nofoaga o le fetuunai o le pronth i le pa o loo le faia e le kelu, faatumu tele i ai ma aveese le faaopoopo. Ina ua uma ona mago le kelu, o le upu e valiina, mou atu mai le tulimanu o le potu. Ata: "Tulafono e tusa"

Faitau atili