9 Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le pupuni i totonu

Anonim

Ie pupuni, e le gata ona e liliu le faʻamalama - e mafai ona latou suia faitotoʻa, zoomer le avanoa pe nana mai i fafo atu o nofoaga le lelei o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Ua matou aoina auala sili ona lelei e faʻaaoga ai i totonu o totonu - e musuia!

9 Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le pupuni i totonu 11138_1

1 mo se faigofie afu a le uarota

E le o fuafuaga uma e mafai ona tuʻuina atu i le potu ofu e vavaeʻese mai le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. E ui i lea, e masani ona fai fuafua i le potu laei ofu. Ma e uiga i le mea moni na toetoe lava o fafine uma e uiga ia te ia, ae le aoga le talanoa.

Pupuni mo le lalagaina o ata

Fuafua: Em i totonu

I le faʻaaogaina o pupuni, e mafai ona vavaeʻese le tulimanu i le potumoe poʻo isi potu ma faʻatulaga se potu laʻititi iina. O le mea lea, o le lanu matala o le a lalafi mai le mata ma o le a le faʻaleagaina i totonu o le potu. Plutasi - I se faaiuga na manaʻomia, manaʻoga e fausia ai puipui tufugala o le a mou ese atu.

  • Uluai faʻaaogaina o pupuni i totonu o le totonu o loʻo i totonu: 9

2 mo le faletaele potu i le ogatotonu o faletaele

E tusa lava mo se aiga o le tolu, o se faletaele faʻatasi ua na mafai ona faia ni faʻafitauli, aemaise i le amataga itula (i le taeao i le afiafi, aʻo le i moe, ae leʻi moe, aʻo le i moe ai, aʻo le i moe ai, ae leʻi moe i le afiafi. Ulugatiti, e vavae ese mai le faletaele mai le faleuila, o le a le fofoina ai lenei faʻafitauli ma i taimi faigata o le aiga i fafo o le faitotoʻa. I soo se isi taimi, e mafai ona tatalaina le pupuni ma le vaevaeina i se tamai avanoa.

Pupuni i totonu o le faletaele ata

Fuafua: Mark Williams o loʻo avea ma tagata faigaluega

  • Matou te filifilia pupuni i totonu o le potumoe: O le taimi nei faʻataʻitaʻiga ma aga masani o le isi tausaga

3 mo le moe filemu

Faʻatali i le pito i lalo o le moega o se aoga o se olaga aoga mo ulugaliʻi poʻo uo e faʻasoa se potu poʻo le odnushku. O nisi taimi e manaʻo ai se tasi e galue umi i le komupiuta pe matamata le TV, ma le isi faʻalavelave i le malamalama o le mataituina poʻo le mata. Tapuni le moega ma le pupuni, e te filifilia lenei faʻafitauli. Afai o le moega o i totonu o le fana, ia faigofie ai le pupuni.

Pupuni mo le ata moe

Mamanu: tobi wardley i totonu

4 mo zoning

O se tasi o le faigofie ma sili ona lautele filifiliga e faʻaaoga ai le ie mo le zoning le potu. Muamua, aua e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia le fausiaina o vaega. Lua, o loʻo mafai ai ona filifilia ni aumea i lalo o le sitaili o totonu, ma i le leai o se mea e manaʻomia ai, e mafai ona e tulei fua ma tuʻu le avanoa.

Ie pupuni mo le potu zoning

Ata: Daleconcon fale

5 mo le tulimanu o tamaiti

E manaʻomia foʻi e tamaiti le pagatia, ma e tele lava ina lima i matua e manaʻo e faʻaalu nai lo ni nai minute ile leoa. O moega pepe e mafai ona nana i tua atu o le ie puipui, ma afai o loʻo matou talanoa e uiga i le moega, tuufaatasi ma le potu poʻo le laulau, o se potu malolo o le fanau. Sili ona manuia.

O le tulimanu o tamaiti

Mamanu: Nicola O'mara Ininarior Desictor

6 mo loka matala i le umukuka

Fuafuaina toe faʻaleleia ma le faʻatauina o se umukuka ulutala, o le a le mafai ona e mafaufau atoatoa i ai le faʻatinoina o nisi fofo. Tele taimi e alu ai i fafo ma le matala malu ma kapeti. I le taimi muamua e foliga mai o lenei tali e naʻo le sili atu - eseese avanoa ma teuteu le umukuka seti. Ae 'ua oʻo mai i le faʻagaioiga o le umukuka, e vaʻaia lava e le mafai ona faigofie. Aemaise o se aiga tele, pe a e manaʻomia le uki masani, ae o le faʻatumauina taimi o le faʻatulagaina e sili atu ona faigata. O se tamaʻi pupuni o le a sau i le laveaʻiina, o le a mafai ona e nana le le tumau le le tumau.

Tapuni ae le o le faitotoʻa o le kapeneta i le umukuka

Mamanu: O la matou taulaga fuafuaga

7 e teuteu le puipui i tua o le pito i tua o le moega

E mafai ona e teuteuina le puipui i tua o le pito i tua o le moega i auala eseese, ae o le faigofie - tautau se siata matagofie. Faatasi ai, e mafai ona nana ni lele tauletonu o le puipui.

O le fautuaga lava e tasi e mafai ona faʻaaogaina i le paketi e faʻafouina ai totonu o le potumoe, ma le tele o fesuiaʻiga o le pupuni o le a fesoasoani ia te oe e filifili le palasi i le itu taumatau.

Pupuni i tua o le moega pito i tua i le potumoe

Fuafua: Toe tali mai o le Studio

8 mo orchod ma o loʻo tatala i totonu ae le o faitotoʻa

Faʻatosina i totonu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa - o se auala taugofie e vaʻai ai le va o le avanoa. Ioe, e leai se pupuni e le iai se leo tele e pei o le faitotoʻa, ae mo nisi potu e leʻo taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se potu malolo ma se auala poʻo se kalama poʻo umukuka ma le fale tagamea.

I le ie puipui ae le o faitotoa i le umukuka

Mamanu: coppice gugutu

  • 8 maʻea mafuaʻaga e tuʻua ai le pupuni

9 mo le ofisa o le fale

Lelei filifiliga mo tagata uma-faauo tagata faigaluega ma saoloto. Afai o le isi faletusi ese o le taugata mo oe ma e tatau ona e faamalieina ma le laulau tusitusi, taumafai e vavaeʻese ma se ofisa o le fale. Faalauaiteleina e masani ona fesoasoani ile galuega.

O le ofisa o le fale mo se ie puipui

Fuafua: Scavaluslodeguig

  • Ie pupuni i luga o le faapaologa: fesoasoani mo le filifilia ma le 40+ manaia manatu mo musumusuga

Faitau atili