Mo le teuina ma e le gata: 14 manatu o le faʻaaogaina o se pusa laupapa mai i le IKA

Anonim

O le pusa laupapa "Kanaggiglyig" o loʻo i totonu o le lisi i le lua lapoʻa ma tau (o le taugofie - 399 rubles). Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia se laulau moe moe, malu ma fata. E uiga i isi manatu o loo faamatala i le tusitusiga.

Mo le teuina ma e le gata: 14 manatu o le faʻaaogaina o se pusa laupapa mai i le IKA 1114_1

Mo le teuina ma e le gata: 14 manatu o le faʻaaogaina o se pusa laupapa mai i le IKA

Booden Bares "Kanaggiglyig" mai le IKA o loʻo faia mai se pine massss Ma, sili ona taua, saili se toetoe sili atu le faʻatapulaʻa numera o talosaga. Sa matou aoina le sili ona manaia ma gafatia le faʻaaogaina filifiliga.

1 Puipuiga o le Puipuiga

O le amataga o le pusa o pusa o loʻo mo le teuina ma faʻatulaga avanoa. E mafai ona piilima i fualaʻau, apa mea faigaluega, galuega galuega, suʻisuʻi sapalai - soʻo se mea.

Se isi aoga aoga

O le isi aoga aoga o le faʻaaogaina o se atigipusa i le umukuka o se fata mo faʻatulaga o mea laiti pei o suauʻu poʻo mea manogi i luga o le laulau pito i luga pe 'aiga i luga ole laulau.

2 pot mo laau

Afai e te tuʻuina le vaega o le faitotoʻa ma liligi le lalolagi, ona e maua ai lea o se pusa lelei mo le tuputupu aʻe fatu fatu.

E mafai ona e tolopo i le pusa se fugalaau, ...

E mafai ona siʻitia le pusa fugalaʻau e te manaʻomia se pusa papaʻe ma lautele. O le a foliga manaia o laau e maua ai le tele o fana.

3 fata i luga o le puipui

O se manatu lelei o le a tautau ai se kapoti i luga o le puipui nai lo le malu. E mafai ona e faʻaaogaina e pei o le tu i totonu ma le pito i luga o le kapoti.

E mafai ona e faia se tuʻufaʻatasiga o le le & ...

E mafai ona fai se tuʻufaʻatasiga o le tele o pusa, tautau naʻo ia saʻo, aʻo isi agafai ona lelei.

4 teuina fata

Tuu le pusa tasi i le isi, ma e aliali mai se nofoaga tele teuina. E mafai ona e fausia se mamanu faʻapitoa, pe faʻaaoga "kanaglyglyig" pusa o eseese ituaiga e fausia ai se isi vaega.

E taua le faia o vaega i le va o le sob & ...

E taua le faavauvau o le tasi ma le isi mo le talitonuina o le mamanu. I le fata foliga sili atu orgac, vali le laau i le tasi lanu.

  • Mo le teuina ma e le gata: 14 manatu o le faʻaaogaina o se pusa laupapa mai i le IKA 1114_7

5 Faʻatulagaina mo Taʻaloga

I totonu o le pusa e faigofie tele le tausia o meataalo a tamaiti, tusi. E mafai ona e valiina pe tuʻu i le uluaʻi ituaiga, tuʻu i luga o uili.

Mo le teuina ma e le gata: 14 manatu o le faʻaaogaina o se pusa laupapa mai i le IKA 1114_8

"O Kanaggiglyig e sili tele mo mea taalo a tamaiti, ae i le taimi e tasi e fetaui. Tamaiti o le a mafai ona tutoʻatasi tutoatasi mai lea nofoaga i lea nofoaga.

6 fale moe

Ina ia faia se laulau moega, e mafai ona tautau i tafatafa o le moega i luga o le puipui. O le pusa o le a le tele se avanoa, ae i le taimi lava e tasi o se tusi, ma se telefoni feʻaveaʻi i totonu.

O le filifiliga e sili atu le faigata - fao

O le filifiliga e sili atu le faigata - nonoa i le pito i lalo o le vae. E taua le fuafua o le maualuga o le lomitusi ole lomia i autafa o le moega ina ia mafai uma mea talafeagai i le mamao o le lima.

7 faleoloa

O pusa e lua pe tolu, e mafai ona e faia se fale teu oloa. O le faia o lea mea, o le a e manaʻomia le faʻatasia o le auivi ma faʻamau ai uili.

Sa mafai ona faaaoga taavale

E mafai ona faʻaaoga le taʻavale i le teuina i totonu o le umukuka - mo ipu, o loʻo mafai ona oona, pe i le faletaele - mo le teuina o mea faigaluega aiga.

8 le taeao o le taeao

E mafai ona e faʻaaogaina le pusa & ...

E mafai ona e faʻaogaina le COKA BOX e pei o se fata mo le faia o le taeao e moe ai. I totonu, o le mug ma kofe ma croistant o le a maua atoatoa.

  • 5 Fautuaga Taua mo i latou e mananao e fai meafale ma mea faigaluega IKA

9 meaalofa pusa

Pusa e mafai ona faʻaaogaina o se pusa meaalofa. Tuu mea talafeagai i ai, faʻaopopo gataifale ma lima le faʻasalalauga. I le faaopoopo atu i le meaalofa, o le a ia mauaina se mea sili ona teuina o le faʻatupeina.

Ia faia le faaleleia

Ina ia faia se atigi pusa o lona fiafia, vali le laʻau ma faʻaaoga se tusitusiga e faʻaaoga ai le manogi.

10 nofoa

Mai le tele o atigipusa tetele, e mafai ona fai sau nofoa, ma faʻataʻitaʻiga, mo le faapaologa. Ia mautinoa e fausia faʻatasi ma piki se nofoa tumau.

Afai e te faia se nofoa sili atu, i le ...

Afai e te faia se nofoa feeʻe, i totonu o le a avea ma se isi avanoa avanoa.

11 tagata faatau

Ina ia faia se tautau i fata, tuu atigipusa o se faavae ma le togavao i le va oi latou. I totonu o mea i luga o le tulaga pipi.

Fetuunai le maualuga o le faaleleia

Fetuunai le maualuga o le vaipuna o le vaisu ma le numera o pusa. Lua e lua faitau mo le vasega pepe, ma mo le teuina o mea a tagata o le a manaʻomia e tagata matutua ma sili atu.

12 faamafanafanaga

Faʻafesoʻotaʻi se seevae o atigipusa ma faʻaopopo vae maualuluga - o le ae mauaina se faʻalelei fatu. E mafai ona e valiina le laʻau i le lanu o lau totonu, faʻaopopo faitotoa.

Afai e iai tamaiti laiti i le fale ...

Afai e iai tamaiti laiti i le fale, e sili le faʻapipiʻiina o le suavai i le puipui. O lea o le a saogalemu.

  • 8 mea mai ika, o le a liliu le masani i totonu

13 O le leng mo fagafao

Mai le pusa e mafai ona e faia se taotoga mo lau fagafao. O lenei mea, pe a potopoto, aua le faapipiiina, aua le faapipiiina se tasi o le itu ma tuu le moli malu totonu. E le gata i lea, mai Cyaggigly, o se laina e inu ai i le vai inu po o se apefai.

Eseese ituaiga o pusa - mo ra

Eseese ituaiga o pusa - mo fagafao eseese. Tele mea lelei mo maile, ma tamaʻi pusa - mo pusi.

  • 8 matagofie teuina mea lelei mo fagafao i totonu o le fale

14 podstole

O pusa tetele e seleseleina ma le masani ai vae mo le laulau. O le maualuga o le lua - 46 seneturi, atonu ua lava lava mo le laulau a tamaiti. Naʻo le a naʻo le a filifilia oe o le malosi o le chartertip talafeagai tele.

Totonu o pusa e mafai ona avea ma okeni

I totonu o pusa, e mafai ona faʻatulagaina le teuina o meataalo o meataʻalo poʻo tusi a tamaiti. Ina ia faia lea, fuli i fafo i fafo ina ia talafeagai avanoa.

Faitau atili