12 FAAFITAULI FAAFETAI FANAU 2018: Aunoa ma le mea e le mafai ona fai i se fale togafiti

Anonim

Ave nei uiga i totonu e fausia ai se mea talafeagai ma le Spring fou avanoa.

12 FAAFITAULI FAAFETAI FANAU 2018: Aunoa ma le mea e le mafai ona fai i se fale togafiti 11154_1

1 lanu masani

O le lanu e te manaʻo e te faʻatauaina ese ai, ona o lenei tautotogo o loʻo iloga e ni ata faʻavae ma lanu lanu.

Foliga i le ultraviolet

Ultraзlet sa taʻua o le laʻau autu o le 2018, ma e talafeagai lava le manatu o le lumanaʻi o loʻo tumau pea. Ae e matua manaia lava le faʻaaogaina o le tautotogo pe a le lava le mata i le ogaoga ma e te manaʻo e faʻaopopo le pupula.

Ultraviolet lanu i totonu

Mamanu: nexus mamanu

Filifili ultraviolet mo leo i le ituaiga o tusitusiga po o mea faigaluega. Ma le isi itu, o se fofo lelei o le a lelei meaafale meaaliga i lenei lanu, lea pe a e manaʻo e faʻatau se nofoa fou i le potu malolo AGRANVILE.

Samasama samasama

O le tautotogo o loʻo faʻaalia le fiafia i le ola fugalaʻau, ma o le tasi o le ituaiga o le vaitau o le vaitau o loʻo filifilia gofie. O le lanu e faigata tele, e tatau ona e faia ma le malie ma faʻaopopo i ni vaega laiti o se meaʻai lelei e lagona ai le tofo, ae aua le maasiasi i le tofo.

Samasama i totonu

Mamanu: Studio Morton

Lanumoana lanumoana

O le paolo, lea i le Pattone Palette sa faaigoa laititi le tamaititi lanumoana, mafai foi ona faʻaaoga e faʻaopopo i lau sitaili i totonu o le tautotogo.

Lanumoana lanumoana i totonu

Fuafua: Tuafa o le taulaga

Matagofie burgundy

Burgundy lanu o se tali mama i totonu, ae, e le masalomia, matagofie. O le mea e sili ona e fiafia i ai e taʻua o Tawy Shade mai le Pantone Institure Patlet. Faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina o militeʻenaʻiga, pe a e fefe e "lava" ma lanu, pe vali le pa e le masani ai ma pupula.

Aulelei burgundy i totonu

Duvet Ufiufi TED Baker Prcelain Rose, Photo: Asto.com

Pastel slodes

Poh piniki, beige, efuefu-efuefu - o nei lanu e tumau pea i le masani mo le tele o vaitau, ma o le a le tuusaunoaga 2018 o le a le tuusaunoaga. O nei ata o loʻo manuia tele i le mamanu o potu moe, potu potu poʻo se sone mo le malolo.

Pastel slodes i totonu o le ata i totonu

Fuafua: BTL meatotino

  • Ole atunuʻu mo totonu: 8 mafuaʻaga e faʻaaoga ai le faiga masani

2 apamemea ma apamemea

O le apamemea ma apamemea e mafai ona maua i totonu o le umukuka o umukuka, potabs ma potu nofomau. Fefiloi ma ipu i se ituaiga, faʻapea foʻi ma mea e manaʻomiagofie ma e talafeagai tele e toetoe lava o soʻoga: mai masani i ona po nei.

Apamemea i totonu o le faletaele

Fuafua: Victoria tunstall

O nei metotia e mafai foi ona faaaogaina i:

  • auiliiliga o meafale (vae o nofoa ma tutumau meaafale meaafale, uu mea moe);
  • lamepa;
  • Mea e ma mea e fai ai fono a Kapepeni.
  • Meafaigaluega i le ituaiga o faʻavaʻa mo faʻata poʻo ni ato uila o 'apamemea lanu.

Copper ma apamemea i totonu o ata i totonu

Mamanu: minhnuyet hardy pupuu

  • Faʻafefea ona faʻaopopo i totonu o le vaipuna o le tautotogo i le vaipuna: faʻamalosia e poloketi o 5 tagata mamanu ma le lalolagi igoa

3 fufulu len ma le cotton

Faatasi ai ma vaitau taʻitasi, o le mea faʻalenatura ua faʻateleina - o le tautotogo lea i le Trend na maʻimau ai flax ma masani masani. O ituaiga o oloa o aiga e lagolagoina malosi lenei ituaiga ma maua ai le aoina o ie linou ma umukuka pepa mai nei mea, o lea ia filifili le mea e fiafia iai, o le a le i ai.

Leona ma le cotton i totonu

Ata: Zara Fale

4 moli moli

O le moli moli i le teuteuina o le ma meaafale o se postpond pripnd, atonu o le a alu i le taumafanafana. Malamalama foliga vaaia e faalauteleina ai le potu ma fai ai le ea. O le moli moli ua faʻateleina ona lauiloa i le faʻasalalauina o Scandinavia ituaiga ma vasega, totonu fale o totonu o totonu o loʻo le masani ai i le vaitau o lumanaʻi.

Moli moli i totonu o le ata

Mamanuina: fufusi Lonetona

5 Tropical laau ma lolomi ma i latou

O le mea moni, ola ile pama o loʻo iai i le taulaga - O Le faʻaiuga o le feteʻenaʻi ma le soona fai e tele, ae ia faʻavaveina le tele o laʻau (Mo se faʻataʻitaʻiga, ficus) e faigofie. Afai e te le manaʻo e faʻafefeteina aʻu lava e tuua le 'aiga o le ola, vaʻai latalata i mea e fai ma tagata taʻalo. E faigofie ona latou mauaina e oʻo lava i le maketi tele.

Tropical Lolomi Ata Ata

Ata: H & M fale

6 ECleclect

O le tuʻufaʻatasiga o faʻailoga eseese ma mea mai sitaili eseese i le faiga o le tautotogo, o loʻo i ai o le o le a faia o le mea o le manaʻo, paluga ma manu. Ina ia tuʻufaʻatasia i latou ma siaki la matou taʻiala.

Eractic i totonu

Ata: H & M fale

7 laufanua ma mea masani

Natura musuia, aemaise i le tautotogo, ina ia avea ma se isi taʻutaʻua masani. Faʻavasegaina ma laufanua e mafai ona faʻaaogaina o se masani masani - o loʻo tautau ai se ata tele i totonu o le potu malolo, faʻapea foi ma le faʻataʻitaʻiga: Mo se faʻataʻitaʻiga, e fai ai se kapeti o le ava malosi poʻo le taeao.

Kapeta ma le masani lolomiina ata

Ata: Westelmm.co.ko.

8 Floral mamanu

Tautotogo - o le taimi e faʻaaoga ai fua o fua i totonu. O le isi fesili o le a le apalai. Afai e te iloa o le gaioi lolomi e le fiu ia te oe i le taimi o le taimi, e mafai ona e faia se puipui lelei ma le fesoasoani i le Wallpaper o le faletaele pe Aisea o nei potu? Matou te le tele se taimi iina, o lea e i ai le avanoa o le a losisa e le amataina ai le ita.

Fugalaau i le tā o le faletaele

Mamanu: Lusi i totonu

Afai o oe o se conservative ma aua le fiafia i suiga faʻatele, filifili se lolomi i totonu o tamaitusi ma mea faigaluega. I le iʻuga, e faigofie lava ona latou suia pe a tatou lelava.

Fugalaau lolomi i le potumoe ata

Fuafua: Tuafa o le taulaga

9 belila

O le "notch" o totonu o Bellil o se mea e faʻasolosolo lava ona faʻapipiʻiina mafaufau ma poloketi o tagata mamanuina, ma e tatau foi ona amanaia oloa o oloa mo le fale.

O le faatamalaina paʻepaʻe paʻepaʻe i le puipui o le puipui foliga foliga manaia, fatuina le aafiaga o le manaʻo o le tuʻufaʻatasia ma ma meaaiga lelei ma mea e mafai ona faʻaopopo i totonu.

O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i mea e maua ai le fale mo le fale, faʻataʻitaʻiga, kapeta e tuʻufaʻatasia, peiseai na maua le tele o tausaga ma na maua ai.

Kapeta ma paʻepaʻe ata

Ata: Westelmm.co.ko.

10 sporparent palasitika ma tioata

Fai se mea taua o se ata faʻapitoa - o se mea na tuʻuina atu i le Mason & Objet faʻaaliga, lea na faia ia Ianuari o lenei tausaga i Pale. Faʻamatalaga manino, o tioata tioata unde e liliu ai se fale mautotogi i se ituaiga o ata o le faʻaaliga ma tuʻu ese ai teuteuga o loʻo avanoa. E foliga aulelei - o le mea autu o le matauina o le tausiga.

O pusa manino i totonu

Ata: Westelmm.co.ko.

11 tagata edic

Etoomatives i le teuteuina o le potu o le a sili atu o lenei tautotogo ma, e foliga mai, o le a tuua lenei tulaga mo le tausaga atoa. Afai e te alofa i sitaili ma e te manaʻo e faʻaopopo sina matagofie matagofie i ou totonu, ua faʻalogo i lenei aga.

One o Tagata Mataupu

Ata: URBANOUTFITTTERS.com.

12 fala ma lalagaina

O ato ato tupe ma le mat rugs e le o le tuu i ai o uiga o se sili ona lelei i totonu o le tele o vaitau, ma le tautotogo 2018 e leai se tuusaunoa. Masalo o lou fale mautotogi ua uma ona iai ni mea talafeagai. Afai e leai, o le aʻoaʻi e alu i le faleoloa, e oʻo lava i le tele o maketi i aso nei mafai ona faʻamolemole ma le sili ona lelei lalagaina.

O ato fatu

Ata: Zara Fale

Faitau atili